Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 4 / 44.
Stranica 4 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: Dora 2011.
pa da ali meni su asocijacije na moćan glas Vanna i Jacques H.
od ovih dosad prijavljenih nitko mi nije posebno interesantan, glasovno ni po osobnosti a izdvajam Doris i Miju, a dalje ćemo vidjeti ...
od ovih dosad prijavljenih nitko mi nije posebno interesantan, glasovno ni po osobnosti a izdvajam Doris i Miju, a dalje ćemo vidjeti ...
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Nadam se da ne misliš na I Bee.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
gledajući sve ovo mislim da na kraju neće uopće bit mjesta za anonimuse ...
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Bar se ne mogu klape ili grupe prijaviti
Kontinent Helia
? zaštoLittle Monster je napisao/la:Bar se ne mogu klape ili grupe prijaviti
Kontinent Helia
Pa mislim da je takav natječaj, a i bilo bi glupo da klapa dobi 3 random pjesme da pjema.sandy je napisao/la:? zaštoLittle Monster je napisao/la:Bar se ne mogu klape ili grupe prijaviti
Kontinent Helia
Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
ja ne, klape imaju jako puno lijepih pjesama
i to bi bilo nešto originalno hrvatsko i želim da nas jednom predstavljaju
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
Slažem se da je to originalno hrvatsko, ali ja klape jednostavno ne volim. Na Eurosongu bi užasno prošle, jer hajd' usporedi neku klapu sa recimo Cheryl Cole Sad na Eurosogu prolaze izvođači sa pjesmama ovim modernijim, a ne klape. Ne mogu ni da zamislim neku klapu kako sa instrumentima stoji na pozornici Eurosonga, i pjeva.
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
Slažem se da je to originalno hrvatsko, ali ja klape jednostavno ne volim. Na Eurosongu bi užasno prošle, jer hajd' usporedi neku klapu sa recimo Cheryl Cole Sad na Eurosogu prolaze izvođači sa pjesmama ovim modernijim, a ne klape. Ne mogu ni da zamislim neku klapu kako sa instrumentima stoji na pozornici Eurosonga, i pjeva.
hm, Molitva, Lane moje , Lejla
https://www.youtube.com/watch?v=ExdTvW6AYV8, a ovo se može mjeriti s tim pjesmama, s tim da vokalno rasturaju
a kako bi ova pjesma prošla u 2011. ne znam, ali me puno više oduševljavaju od Cheryl
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
https://www.youtube.com/watch?v=ExdTvW6AYV8, a ovo se može mjeriti s tim pjesmama, s tim da vokalno rasturaju
a kako bi ova pjesma prošla u 2011. ne znam, ali me puno više oduševljavaju od Cheryl
Navedene tri pjesme su zaista zaslužile odličan plasman Al' kad zamislim ''Lejlu'', i pjesmu ''Ne damo te pismo naša'', pa neusporedivo, brate
Vokalno, da, ali kad je to vokal osvojio Europu? Pa, recimo, npr. Ani Lorak je odlično završila jer je imala modernu pjesmu, sa odličnim scenskim nastupom, još plus što Ani predobro izgleda!
Kontinent Helia
Obavijest:
sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
Klape nisu za eurosong...NIKAKO..Za eurosong triba komercijala neka glupa pop pjesma sa refrenon i kiticon koja se 3 puta ponavlja obavezno na engleskom
Ja bi rado nekakve rnb balade al i moderni pop je u redu
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tnx God da klape ne mogu, mrzim ih. -.-' A grupe, pa to je već šteta, al' ok...
Navedene tri pjesme su zaista zaslužile odličan plasman Al' kad zamislim ''Lejlu'', i pjesmu ''Ne damo te pismo naša'', pa neusporedivo, brate
Vokalno, da, ali kad je to vokal osvojio Europu? Pa, recimo, npr. Ani Lorak je odlično završila jer je imala modernu pjesmu, sa odličnim scenskim nastupom, još plus što Ani predobro izgleda!
gdje sam ja to spomenula ''Ne damo te pismo naša'', ja sam mislila na primjer klapske pjesme čiji link sam dala u postu, ali ti je nisi poslušao...
a vokal je osvojio europu više puta- Molitva, Chiara s Malte kad je bila druga, nepotrebno je sad nabrajati...
ja sam rekla svoje mišljnje i to je to : )
Kontinent Helia
ani lorak je dobro prošla jer na ESC uglavnom glasaju osobe koje u životu impresionira ženska u nekim gaćama s jeftinim trash hitićem...
realno, ne može me niko uvjeriti da pjesma "Vrime za kraj" sa zadnje Dore ne bi ostvarila plasman u TOP 10... Spoj tradicionalnog, modernog i jednog vrlo dobrog vokala ! Jednostavno odlično !
realno, ne može me niko uvjeriti da pjesma "Vrime za kraj" sa zadnje Dore ne bi ostvarila plasman u TOP 10... Spoj tradicionalnog, modernog i jednog vrlo dobrog vokala ! Jednostavno odlično !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:ani lorak je dobro prošla jer na ESC uglavnom glasaju osobe koje u životu impresionira ženska u nekim gaćama s jeftinim trash hitićem...
Svako ima svoje mišljenje od nas ovdje.
Meni su one za eurosong -.-
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Swedish Hero je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:ani lorak je dobro prošla jer na ESC uglavnom glasaju osobe koje u životu impresionira ženska u nekim gaćama s jeftinim trash hitićem...
Svako ima svoje mišljenje od nas ovdje.
Meni su one za eurosong -.-
I meni su isto pjesme u stilu Ani Lorak za Eurosonga Pa pogledajte Eurosong još jednom [tj. one sa višim plasmanima] - Helena Paparizou sa brzom, ritmičnom pjesmom pobjedila, evo Ani, zatim Lena, Paula Seling & Ovi... Pa zar mislite da može neko doći na Eurosong, odlično proći, a uz to imati pjesmu koja je tradicionalna, i kol'ko god ona originalno potjecala iz te zemlje, biti u TOP5!? No way, pa to je kao da BiH pošalje sevdalinku.
Kontinent Helia
Obavijest:
S klapom bi dobro prošla jednio Rusija.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
issseee frendica me izivcirala DNS nagovara me da se prijavim na Doru a ja nezz imam neke svoje razloge nadam se da me nece prijavi
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Trebali bi jednom poslati klapu na eurosong,da vidimo kako bi prošli.
Naše klape su po meni mnogo bolje od npr. predstavnice Moldavije(Hora Din Moldova).
Oni su poslali nešto svoje i završili 13.
Naše klape su po meni mnogo bolje od npr. predstavnice Moldavije(Hora Din Moldova).
Oni su poslali nešto svoje i završili 13.
Kim Verson treba ići na doru!!!!
Sigurna sam da bi s njom mogli postići veliki uspjeh..Evo kako pjeva pjesmu od Celine Dion!!
https://www.youtube.com/watch?v=WrY4umX6HG8
Sigurna sam da bi s njom mogli postići veliki uspjeh..Evo kako pjeva pjesmu od Celine Dion!!
https://www.youtube.com/watch?v=WrY4umX6HG8
Tam- Broj postova : 1
Sutra je zadnji rok za prijave
Kontinent Helia
Ajde, konačno promjene na Dori...hvala dragom Bogeku....sad je samo bitno da je dobra pjesma, i da se odabere naj vokal.....
Inače, prijavila se i naša legenda Nikita,
https://www.youtube.com/watch?v=1e4vPHHE7f8
nema joj ravne!
frendica sam joj na fb, pa eto samo da znate
Inače, prijavila se i naša legenda Nikita,
https://www.youtube.com/watch?v=1e4vPHHE7f8
nema joj ravne!
frendica sam joj na fb, pa eto samo da znate
Silvia- Broj postova : 7
Međuostalima na audiciji se pojavili:
Filip Dizdar, Iva Ajdukovic, Artemija Stanic, Damir Kedzo, Mijo Lešina, Tina Vukov, Doris Teur, Jacques Houdek, Nikita, Leo Pavličić..
Filip Dizdar, Iva Ajdukovic, Artemija Stanic, Damir Kedzo, Mijo Lešina, Tina Vukov, Doris Teur, Jacques Houdek, Nikita, Leo Pavličić..
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
trebao sam i ja ici ali sam odustaooo
Kontinent Helia
Jeeej Doris Teur
Andrej87- Broj postova : 353
Kontinent Helia
Zemlja: Papronia
Obavijest: Delta Goodrem - Dancing With A Broken Heart
Stranica 4 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 4 / 44.