Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 24 / 44.
Stranica 24 / 44. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: Dora 2011.
O, kako ću se natrošit ovaj tjedan... Sve za Sabrinu!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Na žigu ne treba uopće trošit riječi jer ako nas to predstavljava džaba ovaj projekt bolje bi prošli sa Avon karabatić. -.-
Ja očekujem da Tina prođe ili Saša ..Sabrina je rasturila vokalno al ipak ovih dvoje pa čak i Dorius su bolji materijal za Eurosong od nje
Ja očekujem da Tina prođe ili Saša ..Sabrina je rasturila vokalno al ipak ovih dvoje pa čak i Dorius su bolji materijal za Eurosong od nje
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Žiga ima veliku podršku na Faceu, i oni fanovi ex grupe Vještice i rockeri ga podržavaju.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Zamalo svu oni koji su usli, nisu tebali da prodju.. Koliko vidim, stvarno nam se lose pise i ove godine.. Da bi bilo jos nekih, bilo bi dobro.. Od onih koji su usli, nisu mi bas nesto.. Neki od njih su sasvim uredu, ali to nije ta lista koju sam ja razmisljao da bude.. Ne bih zelio da posaljemo Zigu, ne mogu ga vidjeti kao pobjednika.. Ja bih radije J. Houdeka, misim da bih on bio dostojan izbornik Hrvatske na ovogodisnjem Eurosongu.. Ajmo da ujedinimo svi snage, pa da svi u ovim ostalim emisijama svi glasujemo za J. Houdeka.. Bolje J. Houdek, nego Zigu.. No, nije mi ja jasno kako je Ziga i ovaj put bio prvi u glasovanju.. To je valjda zbog brze pjema, jer brza pjesma bolje prolazi.. Mislim da se izbor pocinje zvati: Vodimo Zigu na ESC, sto mi se ne svidja..
misterdoublem- Broj postova : 135
HRT je to i htio. Teorija zavjere Sve ovo čini namjerno, izbacuje favorite kako bi se narod okrenuo Žaku, jer bolje Žak nego Žiga.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
ja ću cijeli tjedan zvat za Sabrinu,stvarno je cura zaslužila prolazak dalje...
kaat- Broj postova : 9
Objavljeni su autori pjesama
i mislila sam da će tako biti, 3 različite, balada, polubrza i brza - jednostavnije rečeno
i mislila sam da će tako biti, 3 različite, balada, polubrza i brza - jednostavnije rečeno
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Lea Dekleva
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Autori pjesama koje ćemo čuti u finalu Dore su Lea Dekleva, Ante Pecotić i Boris Đurđević.
Sljedeće subote jedna od članica i gošća Dore će biti Karolina Gočeva, a kao gošća subote poslije je najavljena Severina.
Trude se, to se vidi, po imenima u žiriju i produkciji. Ali jednostavno taj bi žiri trebao odabrati 2 kandidata, a gledatelji ostala 4.
Sljedeće subote jedna od članica i gošća Dore će biti Karolina Gočeva, a kao gošća subote poslije je najavljena Severina.
Trude se, to se vidi, po imenima u žiriju i produkciji. Ali jednostavno taj bi žiri trebao odabrati 2 kandidata, a gledatelji ostala 4.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
https://www.youtube.com/watch?v=HPsygYB0ZR4
https://www.youtube.com/watch?v=DkW9ttQU75g
Ovo je pisao Pecotić, kvalitetne pjesme, ovako bi nešto htio da opet napiše
https://www.youtube.com/watch?v=DkW9ttQU75g
Ovo je pisao Pecotić, kvalitetne pjesme, ovako bi nešto htio da opet napiše
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Je li Pecotić napisao Nevidljivo blago za Kim'?
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Je li Pecotić napisao Nevidljivo blago za Kim'?
Da, i "Ne govori da me znaš" za Bojana Jambrošića, sve odlične pjesme
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Misfit je napisao/la:Lea Dekleva
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Idu Žaku dobro i brze pjesmice
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Četiri tjedna prije velikog finala Dore predstavljeni su i skladatelji pjesama koje će finalisti izvesti u posljednjoj, sedmoj emisiji ciklusa. Da svojom skladbom predstavlja Hrvatsku na Eurosongu borit će se najzaposleniji domaći skladatelji i tekstopisci Ante Pecotić i Boris Đurđević te Lea Dekleva kojoj je to prvo sudjelovanje na Dori.
Dva finalista u velikoj završnici 5. ožujka otpjevat će tri pjesme, posebno naručene i skladane za tu prigodu. Gledatelji i žiri tada će glasovima odabrati izvođača i skladbu koji će predstavljati Hrvatsku u Düsseldorfu. Skladatelji kažu da će pri stvaranju skladbe na prvom mjestu biti europski i svjetski glazbeni trendovi.
– Neću pristati na kompromise, napravit ću brzu i energičnu pjesmu, u obzir dolazi samo melodija iznad 125 udaraca u minuti – istaknuo je Đurđević. Lea Dekleva također ima u glavi pjesmu koja bi nas trebala predstavljati u Njemačkoj.
– Bit ću protuteža Anti i Borisu jer će moja pjesma biti sporija – kaže pjevačica. Čija će pjesma osvojiti Doru, doznat ćemo uskoro, a kako je najavio voditelj Aleksandar Kostadinov, velika je mogućnost da naš predstavnik na Eurosongu pjeva na engleskom.
Dva finalista u velikoj završnici 5. ožujka otpjevat će tri pjesme, posebno naručene i skladane za tu prigodu. Gledatelji i žiri tada će glasovima odabrati izvođača i skladbu koji će predstavljati Hrvatsku u Düsseldorfu. Skladatelji kažu da će pri stvaranju skladbe na prvom mjestu biti europski i svjetski glazbeni trendovi.
– Neću pristati na kompromise, napravit ću brzu i energičnu pjesmu, u obzir dolazi samo melodija iznad 125 udaraca u minuti – istaknuo je Đurđević. Lea Dekleva također ima u glavi pjesmu koja bi nas trebala predstavljati u Njemačkoj.
– Bit ću protuteža Anti i Borisu jer će moja pjesma biti sporija – kaže pjevačica. Čija će pjesma osvojiti Doru, doznat ćemo uskoro, a kako je najavio voditelj Aleksandar Kostadinov, velika je mogućnost da naš predstavnik na Eurosongu pjeva na engleskom.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Čija će pjesma osvojiti Doru, doznat ćemo uskoro, a kako je najavio voditelj Aleksandar Kostadinov, velika je mogućnost da naš predstavnik na Eurosongu pjeva na engleskom.[/quote]
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la: Čija će pjesma osvojiti Doru, doznat ćemo uskoro, a kako je najavio voditelj Aleksandar Kostadinov, velika je mogućnost da naš predstavnik na Eurosongu pjeva na engleskom.
[/quote]
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
ajme ne na engleskom! NE!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Opet ono nesretno prevođenje, pošto će na Dori, pretpostavljam pjevati na hrvatskom
Kontinent Helia
Odlični autori, bolji nisu mogli
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Hoću Sabrinu!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Hoću Sabrinu!
Ja više ni ne brojim koliko sam puta zvao.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Stranica 24 / 44. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 24 / 44.