Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
+11
mirtavg
ataše
Kruno
Andrej87
>>Been<<
Misfit
mujo
jadrolinija
Goxy
Monika
Pauly D
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
Artemija Stanić
Osam godina nakon nagrade za najboljeg debitanta na Festivalu šibenske šansone, dvije godine nakon velikog finala glazbenog spektakla Showtime, te samo godinu dana nakon osvojenog Grand prixa na festivalu Melodije hrvatskog juga, sigurno i samostalno na hrvatsku glazbenu scenu dolazi Artemija Stanić. Artemija se hrvatskoj publici predstavila singlom „Čudna ljubav" koji se izvrsno zavrtio na hrvatskim radio postajama, te osvojio brojne top liste.
Mijo Lešina
Miji Lešini, mladom pjevaču iz Imotskog, nastup na Dori nije nepoznat jer je na izboru hrvatske pjesme za Eurosong debitirao prošle godine. Svjestan je toga da estradne umjetnike osim lijepog glasa često prati i atraktivan izgled, pa je pjevač protekle godine donio hrabru odluku i proradio na svom izgledu. Uspjeh nije izostao, a kazaljka na Mijinoj vagi se spustila i do 50 kilograma manje.
Iva Ajduković
Talentirana Sinjanka, Iva Ajduković, u čije smo se pjevačke sposobnosti imali prilike uvjeriti u realityju Showtime, snimila je spot za svoju prvu pjesmu, Bal pod maskama, koja se već neko vrijeme vrti na radio-postajama. Iva je rođena 8.7. 1986. godine u Sinju. O svom albumu prvom albumu izjavila je: To je pop soul album s čijim objavljivanjem nećemo žurit. Ne volim ništa radit preko noći, tako sam radila i do sada, iza mene sve ove godine nisu stajali nikakvi moćnici ni menadžeri. Samo trud i rad, od osme godine - pripovijeda Sinjanka snažnog temperamentnog vokala koja svojom glazbom teži široj pop sceni.
Doris Teur
Rođena je 06. studenoga 1991. godine u Zagrebu, a odrasla u Zaprešiću, gdje je pohađala Osnovnu školu Antuna Augustinčića. Nastupila je na natjecanju pjevača amatera „Prvi pljesak“ u Mariji Gorici gdje je 2008. godine sa skladbom „Odlaziš“ osvojila drugo mjesto publike i treće mjesto žirija, a 2009. godine na istom natjecanju, sa skladbom „Il treno per Genova“ osvojila prvo mjesto žirija i drugo mjesto publike. Nakon srednje škole planira upisati Filozofski fakultetu u Zagrebu ili glumu na Akademiji dramskih umjetnosti, a istodobno se profesionalno baviti pjevanjem.
Vedrana Vukojević
Vedrana Vukojević rođena je 14.06.1987 godine u Slavonskom Brodu. Glazbom se bavi od sedme godine, iako profesionalno tek neko dogledno vrijeme. Najviše je zapažena u showu "Hrvatska Traži Zvijezdu" gdje je svojim dirljivim nastupom za gluhonijeme roditelje mnoge ostavila bez teksta. Iako po struci upravno-pravni referent, odlučila je ipak se baviti glazbom s obzirom da i potiče sama iz umjetničke obitelji. I smatra da je to njezin put.
Osam godina nakon nagrade za najboljeg debitanta na Festivalu šibenske šansone, dvije godine nakon velikog finala glazbenog spektakla Showtime, te samo godinu dana nakon osvojenog Grand prixa na festivalu Melodije hrvatskog juga, sigurno i samostalno na hrvatsku glazbenu scenu dolazi Artemija Stanić. Artemija se hrvatskoj publici predstavila singlom „Čudna ljubav" koji se izvrsno zavrtio na hrvatskim radio postajama, te osvojio brojne top liste.
Mijo Lešina
Miji Lešini, mladom pjevaču iz Imotskog, nastup na Dori nije nepoznat jer je na izboru hrvatske pjesme za Eurosong debitirao prošle godine. Svjestan je toga da estradne umjetnike osim lijepog glasa često prati i atraktivan izgled, pa je pjevač protekle godine donio hrabru odluku i proradio na svom izgledu. Uspjeh nije izostao, a kazaljka na Mijinoj vagi se spustila i do 50 kilograma manje.
Iva Ajduković
Talentirana Sinjanka, Iva Ajduković, u čije smo se pjevačke sposobnosti imali prilike uvjeriti u realityju Showtime, snimila je spot za svoju prvu pjesmu, Bal pod maskama, koja se već neko vrijeme vrti na radio-postajama. Iva je rođena 8.7. 1986. godine u Sinju. O svom albumu prvom albumu izjavila je: To je pop soul album s čijim objavljivanjem nećemo žurit. Ne volim ništa radit preko noći, tako sam radila i do sada, iza mene sve ove godine nisu stajali nikakvi moćnici ni menadžeri. Samo trud i rad, od osme godine - pripovijeda Sinjanka snažnog temperamentnog vokala koja svojom glazbom teži široj pop sceni.
Doris Teur
Rođena je 06. studenoga 1991. godine u Zagrebu, a odrasla u Zaprešiću, gdje je pohađala Osnovnu školu Antuna Augustinčića. Nastupila je na natjecanju pjevača amatera „Prvi pljesak“ u Mariji Gorici gdje je 2008. godine sa skladbom „Odlaziš“ osvojila drugo mjesto publike i treće mjesto žirija, a 2009. godine na istom natjecanju, sa skladbom „Il treno per Genova“ osvojila prvo mjesto žirija i drugo mjesto publike. Nakon srednje škole planira upisati Filozofski fakultetu u Zagrebu ili glumu na Akademiji dramskih umjetnosti, a istodobno se profesionalno baviti pjevanjem.
Vedrana Vukojević
Vedrana Vukojević rođena je 14.06.1987 godine u Slavonskom Brodu. Glazbom se bavi od sedme godine, iako profesionalno tek neko dogledno vrijeme. Najviše je zapažena u showu "Hrvatska Traži Zvijezdu" gdje je svojim dirljivim nastupom za gluhonijeme roditelje mnoge ostavila bez teksta. Iako po struci upravno-pravni referent, odlučila je ipak se baviti glazbom s obzirom da i potiče sama iz umjetničke obitelji. I smatra da je to njezin put.
Zadnja promjena: Bruno; 22.11.10 0:31; ukupno mijenjano 3 put/a.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
Ovdje ćete dobivati informacije o izvođačima za koje znamo da su poslali svoju prijavu za Doru 2011. Sve informacije su exkluzivne i iz prve ruke
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Tina Vukov ne namjerava na Doru. Ne sviđa joj se činjenica da je to reality show.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
drago mi je da je ove godine Mijo Lešina na Dori...on mi je favorit za sad...
Monika- Broj postova : 69
samo neka bude dobra pjesma
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Slažem se.
Ove godine važno je samo da uđemo u finale.
Ove godine važno je samo da uđemo u finale.
jadrolinija- Broj postova : 4
tako je
i sretno na HSC 34 ako misliš sudjelovat
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Monika je napisao/la:drago mi je da je ove godine Mijo Lešina na Dori...on mi je favorit za sad...
Bio je i prošle i pretprošle i oba puta po publici bio drugi odzada.
mujo- Broj postova : 65
mujo je napisao/la:Monika je napisao/la:drago mi je da je ove godine Mijo Lešina na Dori...on mi je favorit za sad...
Imao blago rečeno užasne pjesme
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:Monika je napisao/la:drago mi je da je ove godine Mijo Lešina na Dori...on mi je favorit za sad...
A neke gore pjesme su dobile više glasova npr. Swing mamas ove godine.
Mene čudi da se nisu prijavili Bojan Jambrošić,Carla Belovari i Franka Batelić.
Ta pjesma je bila predobra i presimpatična.mujo je napisao/la:Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:Monika je napisao/la:drago mi je da je ove godine Mijo Lešina na Dori...on mi je favorit za sad...
A neke gore pjesme su dobile više glasova npr. Swing mamas ove godine.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Mijine pjesme su odlične... Pogotovo "Tajna ljubavi" ...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Doris Teur za sada favorit od ovih prijavljenih
Andrej87- Broj postova : 353
Kontinent Helia
Zemlja: Papronia
Obavijest: Delta Goodrem - Dancing With A Broken Heart
Danas je u emisiji Turky Party, Turki objavio imena koja su prošla audicije: Kedžo, Saša Lozar, Jacques, Žiga, Tina Vukov, Sabrina. Ostatak bi se trebao znati ovih dana.
Za ovu vijest nisam još siguran 100%, ali tako sam pročitao negdje. U svakom slučaju ovih dana će biti puni rezultati.
Za ovu vijest nisam još siguran 100%, ali tako sam pročitao negdje. U svakom slučaju ovih dana će biti puni rezultati.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Danas je u emisiji Turky Party, Turki objavio imena koja su prošla audicije: Kedžo, Saša Lozar, Jacques, Žiga, Tina Vukov, Sabrina. Ostatak bi se trebao znati ovih dana.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Sramota šta su pustili Žigu! li zna se zašto. HRT nema para, a ovo je uveo čisto da bi dobio para na televotingu jer gledateljski glasovi odlučuju sve do samog finala kada se tek pojavljuje žiri. Tako da će im Žiga donijet para, a dogura li do polufinala žiri ga sigurno neće podržati.
Pjevat će se strani i hrvatski hitovi kao što sam i predviđao.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Sramota šta su pustili Žigu! li zna se zašto. HRT nema para, a ovo je uveo čisto da bi dobio para na televotingu jer gledateljski glasovi odlučuju sve do samog finala kada se tek pojavljuje žiri. Tako da će im Žiga donijet para, a dogura li do polufinala žiri ga sigurno neće podržati.
Budimo realni al' Žiga ima glas i to vrhunski.
Istina je da dora u ovakvom formatu nije za njega,no... ima bolji vokal od ovih što su prošli(Kedžo,Saša,Sabrina)
mujo je napisao/la:Da li će ove godine biti RN Dora 2011?
Hoće. Još se ne zna točno u kojem forumatu, raspravlja se, ali će biti.
Što se tiče RN, na forumu će vas čekati jedno iznenađenje
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
ataše je napisao/la:RN?
Razmišljamo naglas.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Otkud taj popis prijavljenih izvođača? Ako je istinit onda od tih izvođača favoriziram Tinu Vukov za koju svi već znaju da je kvalitetna a od muških izvođača mogao bi nas dobro predstavit Vedran Jagodić (https://www.youtube.com/watch?v=ZCBjvV-s-BI).
Moj poredak (TOP 10):
1. TINA VUKOV
2. VEDRAN JAGODIĆ
3. ARTEMIJA STANIĆ
4. JACQUES HOUDEK
4. FILIP DIZDAR
5. SAŠA LOZAR
6. NIKITA
7. HELENA BASTIĆ
8. JELENA VANJEK (VALUNGARI)
9. MANUELA SVORCAN
10. KLAPA GODIMENTI
Moj poredak (TOP 10):
1. TINA VUKOV
2. VEDRAN JAGODIĆ
3. ARTEMIJA STANIĆ
4. JACQUES HOUDEK
4. FILIP DIZDAR
5. SAŠA LOZAR
6. NIKITA
7. HELENA BASTIĆ
8. JELENA VANJEK (VALUNGARI)
9. MANUELA SVORCAN
10. KLAPA GODIMENTI
mirtavg- Broj postova : 1
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 1 / 2.