Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 5 / 44.
Stranica 5 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: Dora 2011.
Andrej87 je napisao/la:Jeeej Doris Teur
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Bruno je napisao/la:Međuostalima na audiciji se pojavili:
Filip Dizdar, Iva Ajdukovic, Artemija Stanic, Damir Kedzo, Mijo Lešina, Tina Vukov, Doris Teur, Jacques Houdek, Nikita, Leo Pavličić..
Čuo sam i da su se Tihomir Kožina i Robert Čolina prijavili.
mujo- Broj postova : 65
Za ovog čak nisam ni čuomujo je napisao/la:Bruno je napisao/la:Međuostalima na audiciji se pojavili:
Filip Dizdar, Iva Ajdukovic, Artemija Stanic, Damir Kedzo, Mijo Lešina, Tina Vukov, Doris Teur, Jacques Houdek, Nikita, Leo Pavličić..
Čuo sam i da su se Tihomir Kožina i Robert Čolina prijavili.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Oooooo fala Bogu ! Tina Vukov ! Tina Vukov ! Tina Vukov ! Svi ostali su... osrednji !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
TINA VUKOV
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Ali ako budu neke uptempo pjesme, sumnjam da će Tina Vukov dobro proći.
Moramo izabrati nekog tko može pjevati svašta.
Kontinent Helia
Little Monster je napisao/la:Ali ako budu neke uptempo pjesme, sumnjam da će Tina Vukov dobro proći.
Pa mislim da će se pjesme prilagođavati izvođačima.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Ma ne slažem se ja nikako s vama... Eurosong je takmičenje na kojem se izvodi jedna pjesma i to ona koja najbolje odgovara izvođaču.. Tini super leže balade i nema sumnje da bi s jednom kvalitetnom ostvarila dobar uspjeh na Eurosongu.. Sad forsirati jadnu curu da pjeva Mineine ili Alkine pjesme bi bilo jako loše
>>Been<<- moderator
BIO SAM I JA )) Čak sam dao i izjavu za "iza ekrana" uglavnom JAKO SAM LOŠE PJEVAO i znam da nemam šansi ali ,ipak mi je ovo prvi put(a) da sam držao mikrofon u ruci hehe
tomysunfun- Broj postova : 2
aaa kak fora ja sam nazalost morao odustat pa se nisam pojavio na audicijitomysunfun je napisao/la:BIO SAM I JA )) Čak sam dao i izjavu za "iza ekrana" uglavnom JAKO SAM LOŠE PJEVAO i znam da nemam šansi ali ,ipak mi je ovo prvi put(a) da sam držao mikrofon u ruci hehe
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:aaa kak fora ja sam nazalost morao odustat pa se nisam pojavio na audicijitomysunfun je napisao/la:BIO SAM I JA )) Čak sam dao i izjavu za "iza ekrana" uglavnom JAKO SAM LOŠE PJEVAO i znam da nemam šansi ali ,ipak mi je ovo prvi put(a) da sam držao mikrofon u ruci hehe
tiiiiii!!!! jao tebi, ako te ikad vidim ahhahah
p.s. naravno da oću
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
tomysunfun je napisao/la:Ja ništa ne kužim trenutno...kome je ovo bilo namjenjeno?
nije tebi, haha, ne brini
Kontinent Helia
bilo je namjenjeno meniiiDuje je napisao/la:tomysunfun je napisao/la:Ja ništa ne kužim trenutno...kome je ovo bilo namjenjeno?
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:bilo je namjenjeno meniiiDuje je napisao/la:tomysunfun je napisao/la:Ja ništa ne kužim trenutno...kome je ovo bilo namjenjeno?
hahah
Kontinent Helia
Istina Tina Vukov, nema velik raspon glasa, ništa od nje......Little Monster je napisao/la:Ali ako budu neke uptempo pjesme, sumnjam da će Tina Vukov dobro proći.
Silvia- Broj postova : 7
>>Been<< je napisao/la:Ma ne slažem se ja nikako s vama... Eurosong je takmičenje na kojem se izvodi jedna pjesma i to ona koja najbolje odgovara izvođaču.. Tini super leže balade i nema sumnje da bi s jednom kvalitetnom ostvarila dobar uspjeh na Eurosongu.. Sad forsirati jadnu curu da pjeva Mineine ili Alkine pjesme bi bilo jako loše
očeš i muzičku želju, natjecanje je takvo, da ti ponude ono što njih zanima, a ti bi još i birao.....kakva Tina, svašta, zabrijao si
Dobra je ova mala Kim Verson
Silvia je napisao/la:Istina Tina Vukov, nema velik raspon glasa, ništa od nje......Little Monster je napisao/la:Ali ako budu neke uptempo pjesme, sumnjam da će Tina Vukov dobro proći.
Reci da se šališ, pliiiz ! Nema velik raspon glasa ?? Cura može do oktava do koje ti i ja možemo samo sanjati... Zato, prvo se malo raspitati i progooglati šta znači raspon glasa, pa onda pisati ovakve "ispade".
Ne.. I dalje pokušavam shvatiti bit tvoje izjave da Tina Vukov nema velik raspon glasa, ali nikako mi ne polazi za rukom dokučiti u kojoj si galaksiji to vidjela.. Zabrljala si ! 0 bodova !
>>Been<<- moderator
Za Silviin komentar i ja cu reci Tina odlicno peva.>>Been<< je napisao/la:Silvia je napisao/la:Istina Tina Vukov, nema velik raspon glasa, ništa od nje......Little Monster je napisao/la:Ali ako budu neke uptempo pjesme, sumnjam da će Tina Vukov dobro proći.
Reci da se šališ, pliiiz ! Nema velik raspon glasa ?? Cura može do oktava do koje ti i ja možemo samo sanjati... Zato, prvo se malo raspitati i progooglati šta znači raspon glasa, pa onda pisati ovakve "ispade".
Ne.. I dalje pokušavam shvatiti bit tvoje izjave da Tina Vukov nema velik raspon glasa, ali nikako mi ne polazi za rukom dokučiti u kojoj si galaksiji to vidjela.. Zabrljala si ! 0 bodova !
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
BEEN
TINA VUKOV FOR CROATIA!
TINA VUKOV FOR CROATIA!
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la: BEEN
TINA VUKOV FOR CROATIA!
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Velvet je napisao/la: BEEN
TINA VUKOV FOR CROATIA!
haha
Kontinent Helia
Ma nemam ja ništa protiv nje, super je ona meni, ali koncept ovog showa traži raznovrsnost.
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:Silvia je napisao/la:Istina Tina Vukov, nema velik raspon glasa, ništa od nje......Little Monster je napisao/la:Ali ako budu neke uptempo pjesme, sumnjam da će Tina Vukov dobro proći.
ajd , nek otpjeva ove tonove, ne samo da ima mali raspon glasa, nego je tanka, još treba papati palente
i nek sanja, 4 i pol oktave
https://www.youtube.com/watch?v=qiYuHgg2e9I&feature=related
Definitivno se slažem s tobomLittle Monster je napisao/la:Ma nemam ja ništa protiv nje, super je ona meni, ali koncept ovog showa traži raznovrsnost.
raznovrsnost, ak ovo može, svaka joj čast
https://www.youtube.com/watch?v=k35gESm4P0g
Stranica 5 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 5 / 44.