Finale
+12
Leo
esc_ROSS
Jasmin
Goxy
madagaskar40
alien
HaYrOLa
Veronica
asteroid
>>Been<<
frozen
Tinchey
16 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 5 / 12.
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Finale
napisao je bivših sovjetskih republika.. i nije gruzija jedina ex-sssr republika na eurosongu>>Been<< je napisao/la:Autor teksta je imbecil.
Čuj - "Rusija bi mogla prikupiti glasove mnogih sovjetskih republika". Kao npr ?! Gruzija ?
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:HOĆE LI EUROPLJANI GLASATI ZA PJESMU ILI POLITIKU? Kličko pozvao glasače da podrže Ukrajinu!
Bivši boksački prvak Vitalij Kličko, proeuropski ukrajinski čelnik, pozvao je u subotu Europljane da na finalnoj večeri Eurovizije glasuju za predstavnicu njegove zemlje u znak političke potpore Ukrajini.
"Glazba, baš kao i sport, ima snagu ujediniti ljude. U ovom povijesnom trenutku za Ukrajinu, bio bi sjajan znak kada bi europski gledatelji posebice podržali ukrajinsku natjecateljicu", rekao je bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji.
Kličko, koji se kandidirao za gradonačelnika Kijeva na lokalnim izborima što će se 25. svibnja održati istodobno s predsjedničkima, to je kazao za subotnji njemački dnevnik Bild koji je njegov poziv objavio pod naslovom "Rat za glasove" uz pitanje "Hoće li se Eurovizija pretvoriti u divovski referendum protiv Putina".
Steffen Halling, stručnjak za istočnu Europu drži da bi za Ukrajinu mogla iz solidarnosti glasati Poljska. S druge strane Rusija bi mogla prikupiti velik broj glasova iz bivših sovjetskih republika.
Znak da je klima zategnuta jest da su organizatori finalne večeri u Kopenhagenu odlučili natjecanje otvoriti ukrajinskom predstavnicom Marijom Jaremčuk (21) s pjesmom "Tick Tock". Ruske boje brane 17-godišnje blizanke Anastasja i Marija Tolmačev, koje će nastupiti 15. po redu od 26 kandidata. Njihov ulazak u finale u utorak je publika izviždala.
Koji i**** ovaj KLIČKO !
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Nama Aco komentira....baš me zanima kakav je u odnosu na Duška.
ŠALIŠ SE?!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
madagaskar40 je napisao/la:
Koji i**** ovaj KLIČKO !
Al stvarno, budala.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
ŠALIŠ SE?!
Ne. Piše na teletextu.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bilo je i na RTL vijestima ! Koji debilizam !Goxy je napisao/la:
Ne. Piše na teletextu.
Kontinent Helia
Obavijest:
Večeras će biti još bolje kada Rusi dodjele 12 bodova Ukraini , a Ukraina Rusiji 8,10 ili 12 bodova !
Kontinent Helia
Obavijest:
Od Ace dobijem proljev ! ! !
Kontinent Helia
Obavijest:
Strašno , odvratno jadno , SRAMOTA za gledatelje u Danskoj , SRAMOTA !
Kontinent Helia
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Aco ŠUTI MOLIN TE!
Ma užasan !
Kontinent Helia
Obavijest:
Ovi svršavaju slušajućui KONČITU !
Kontinent Helia
Obavijest:
Ruth je Conchitom obrisala patos.
Pobjednik: Španija ili Švedska, ja mislim.
Pobjednik: Španija ili Švedska, ja mislim.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Goxy je napisao/la:Basim isti Marija Šerifović
Bas sam ja to komentirao !
Kontinent Helia
Obavijest:
Italija , Španjolska i naravno za mene MALTA !
Kontinent Helia
Obavijest:
Velika Britanija ! Odlična !
Kontinent Helia
Obavijest:
Nekako ovako ja vidim poredak:
1. Švedska
2. Austrija
3. Španija
4. Holandija
5. Mađarska
P.S. Uvijek zabavni Britanci nastavljaju veselu twitter akciju da, kad god UK ne dobije nijedan poen, moraju popiti po jednu vodku. Pod hastagom - #timetogetslodshed
1. Švedska
2. Austrija
3. Španija
4. Holandija
5. Mađarska
P.S. Uvijek zabavni Britanci nastavljaju veselu twitter akciju da, kad god UK ne dobije nijedan poen, moraju popiti po jednu vodku. Pod hastagom - #timetogetslodshed
>>Been<<- moderator
Been u čega si gledao ??? Grah , pijesak ??>>Been<< je napisao/la:Nekako ovako ja vidim poredak:
1. Švedska
2. Austrija
3. Španija
4. Holandija
5. Mađarska
Kontinent Helia
Obavijest:
U televizor.
Iskreno, najdraže će mi biti kad Rusija bude dobivala poene. Djevojčice su zaslužile nakon šikaniranja gej propagandista i lobista.
Iskreno, najdraže će mi biti kad Rusija bude dobivala poene. Djevojčice su zaslužile nakon šikaniranja gej propagandista i lobista.
>>Been<<- moderator
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 5 / 12.