Finale
+12
Leo
esc_ROSS
Jasmin
Goxy
madagaskar40
alien
HaYrOLa
Veronica
asteroid
>>Been<<
frozen
Tinchey
16 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 4 / 12.
Stranica 4 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Finale
rändajad je napisao/la:Hahahaha. Ne.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Baš me zanima tko će ove godine iznenadit i nać se u TOP 10...svake godine bude netko...mora i ove!
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
baš su simpatične ove ruskinje a ova Poljska mi je baš iritantna
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Baš me zanima tko će ove godine iznenadit i nać se u TOP 10...svake godine bude netko...mora i ove!
San Marino i Australija naravno
Kontinent Helia
Obavijest:
Meni je švedska pjesma ok, ali, recimo, ne mogu je zamisliti ni u top 10, a kamoli da pobijedi. Slična priča i sa Končitom. Ruskinje su bezvezne do bola. Pobjediće neko iz Big5.
Guest- Gost
Ma kakva Španjolska, pobogu ljudi. Ako nisu pobijedili sa Quedete Conmigo, onda neće ni sa ovom baladom koja je slabija makar 30 puta.
Pobjednika treba tražiti u krugu: Austrija, Švedska i UK.
S tim da postoje velike šanse da UK doživi sudbinu Cascade, iz prostog razloga što su ljudi već stekli favorite u polufinalima, i prilično teško prihvataju "big 5"
Pobjednika treba tražiti u krugu: Austrija, Švedska i UK.
S tim da postoje velike šanse da UK doživi sudbinu Cascade, iz prostog razloga što su ljudi već stekli favorite u polufinalima, i prilično teško prihvataju "big 5"
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Svi favoriti razvalili na probi.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stvarno je teško prognozirati koga bi mogao favorizirati žiri. Ovako na prvu, čini mi se da Švedska ima najveće šanse da solidno prođe kod svih žirija i da joj to donese pobjedu. (Nadam se da neće).
Istočni blok će izignorisati Končitu (i hvala im na tome) i vjerovatno Holandiju.
Skandinavski blok će tradicionalno biti za Švedsku i pri tom vjerovatno iskulirati Armeniju i sl.
Balkanski blok je nebitan jer i ne postoji.
Prema tome, Švedska bi mogla pobijediti.
Istočni blok će izignorisati Končitu (i hvala im na tome) i vjerovatno Holandiju.
Skandinavski blok će tradicionalno biti za Švedsku i pri tom vjerovatno iskulirati Armeniju i sl.
Balkanski blok je nebitan jer i ne postoji.
Prema tome, Švedska bi mogla pobijediti.
>>Been<<- moderator
Samo da spomenem kako je pobijednik "fake" glasanja na probi Crna Gora sa 100 bodova prednosti.
I ovaj put će se pobjednik objaviti čim to matematički budu izvjesno, a glasanje će se nastaviti do kraja. Bezveze.
I ovaj put će se pobjednik objaviti čim to matematički budu izvjesno, a glasanje će se nastaviti do kraja. Bezveze.
>>Been<<- moderator
Been, zašto će ignorirat Nizozemsku?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Been, zašto će ignorirat Nizozemsku?
jer legaliziraju istospolne brakove i marihuanu dovoljan razlog
Kontinent Helia
Obavijest:
Aaaaa....ma ja mislim da bi mogao pobjedit netko skroz 3., netko na koga nitko ne računa
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Aaaaa....ma ja mislim da bi mogao pobjedit netko skroz 3., netko na koga nitko ne računa
pa rekoh ti, San Marino
Kontinent Helia
Obavijest:
asteroid je napisao/la:
pa rekoh ti, San Marino
Maybe
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Been, zašto će ignorirat Nizozemsku?
To je jednostavno pjesma koja odstupa od filozofije SSSR bloka na Eurosongu. Njima daj šljokica, vatrometa, "Shake me" stihova itd...
>>Been<<- moderator
Navijam za svoja 4 favorita od pocetka Crna Gora,Madjarska,Svajcarska i Belorusija :-*
Ali ne bih se bunio da kao pobednika vidim Britance,Jermeniju,Norvesku ili Sloveniju.
Puno dobrih pesama ove godine :-*
Ali ne bih se bunio da kao pobednika vidim Britance,Jermeniju,Norvesku ili Sloveniju.
Puno dobrih pesama ove godine :-*
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Nama Aco komentira....baš me zanima kakav je u odnosu na Duška.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Nama Aco komentira....baš me zanima kakav je u odnosu na Duška.
Užas ! ! !
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
aco je katastrofa možeš ga poslušati kada je komentirao 90tih dok ksenči nije otišla...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
HOĆE LI EUROPLJANI GLASATI ZA PJESMU ILI POLITIKU? Kličko pozvao glasače da podrže Ukrajinu!
Bivši boksački prvak Vitalij Kličko, proeuropski ukrajinski čelnik, pozvao je u subotu Europljane da na finalnoj večeri Eurovizije glasuju za predstavnicu njegove zemlje u znak političke potpore Ukrajini.
"Glazba, baš kao i sport, ima snagu ujediniti ljude. U ovom povijesnom trenutku za Ukrajinu, bio bi sjajan znak kada bi europski gledatelji posebice podržali ukrajinsku natjecateljicu", rekao je bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji.
Kličko, koji se kandidirao za gradonačelnika Kijeva na lokalnim izborima što će se 25. svibnja održati istodobno s predsjedničkima, to je kazao za subotnji njemački dnevnik Bild koji je njegov poziv objavio pod naslovom "Rat za glasove" uz pitanje "Hoće li se Eurovizija pretvoriti u divovski referendum protiv Putina".
Steffen Halling, stručnjak za istočnu Europu drži da bi za Ukrajinu mogla iz solidarnosti glasati Poljska. S druge strane Rusija bi mogla prikupiti velik broj glasova iz bivših sovjetskih republika.
Znak da je klima zategnuta jest da su organizatori finalne večeri u Kopenhagenu odlučili natjecanje otvoriti ukrajinskom predstavnicom Marijom Jaremčuk (21) s pjesmom "Tick Tock". Ruske boje brane 17-godišnje blizanke Anastasja i Marija Tolmačev, koje će nastupiti 15. po redu od 26 kandidata. Njihov ulazak u finale u utorak je publika izviždala.
Bivši boksački prvak Vitalij Kličko, proeuropski ukrajinski čelnik, pozvao je u subotu Europljane da na finalnoj večeri Eurovizije glasuju za predstavnicu njegove zemlje u znak političke potpore Ukrajini.
"Glazba, baš kao i sport, ima snagu ujediniti ljude. U ovom povijesnom trenutku za Ukrajinu, bio bi sjajan znak kada bi europski gledatelji posebice podržali ukrajinsku natjecateljicu", rekao je bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji.
Kličko, koji se kandidirao za gradonačelnika Kijeva na lokalnim izborima što će se 25. svibnja održati istodobno s predsjedničkima, to je kazao za subotnji njemački dnevnik Bild koji je njegov poziv objavio pod naslovom "Rat za glasove" uz pitanje "Hoće li se Eurovizija pretvoriti u divovski referendum protiv Putina".
Steffen Halling, stručnjak za istočnu Europu drži da bi za Ukrajinu mogla iz solidarnosti glasati Poljska. S druge strane Rusija bi mogla prikupiti velik broj glasova iz bivših sovjetskih republika.
Znak da je klima zategnuta jest da su organizatori finalne večeri u Kopenhagenu odlučili natjecanje otvoriti ukrajinskom predstavnicom Marijom Jaremčuk (21) s pjesmom "Tick Tock". Ruske boje brane 17-godišnje blizanke Anastasja i Marija Tolmačev, koje će nastupiti 15. po redu od 26 kandidata. Njihov ulazak u finale u utorak je publika izviždala.
Kontinent Helia
Obavijest:
Autor teksta je imbecil.
Čuj - "Rusija bi mogla prikupiti glasove mnogih sovjetskih republika". Kao npr ?! Gruzija ?
Čuj - "Rusija bi mogla prikupiti glasove mnogih sovjetskih republika". Kao npr ?! Gruzija ?
>>Been<<- moderator
ova godina se čini najneizvjesnija... kao recimo 2003. i tada je slovenija zadnja glasala.. ove godine isto slovenija zadnja glasa
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 4 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 4 / 12.