FINALE!
+10
AjLuci
ESCbigFan
asteroid
HaYrOLa
Marijo
Leo
Tinchey
frankabfan
frozen
Pauly D
14 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2013.?
Stranica 1 / 1.
FINALE!
FINALE
MAGAZIN
PAMELA RAMLJAK
2CELLOS
LANA
DANIJELA
COLONIA
VESNA PISAROVIĆ
FRANKA
JELENA ROZGA
IVANA MARIĆ
VIDEO RECAP
Glasujte za 2 izvođača koja bi trebala predstavljati Hrvatsku na Eurosongu!
MAGAZIN
PAMELA RAMLJAK
2CELLOS
LANA
DANIJELA
COLONIA
VESNA PISAROVIĆ
FRANKA
JELENA ROZGA
IVANA MARIĆ
VIDEO RECAP
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: FINALE!
2Cellos
Danijela
Danijela
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
2 cellos i sa malim dvoumljenjem Colonia u odnosu na Vesnu P jer je ona vec bila.
Ovo ostalo bez ikakve sanse.
Ovo ostalo bez ikakve sanse.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Pamela Ramljak
Lana
Lana
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo Jurenic nije prosao u finale!?!!?!!?!?!? SRAMITE SE , SRAMITE!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Samo dvije osobe?
Onda Franka i Ivana.
Magazin, Vesna i Danijela su već bili (a mislim da su ovi iz HTV-a rekli da će zvati samo pjevače koji nisu predstavljali RH), Rozga i Colonia su izjavili da ne žele ići na Eurosong, Pamela mi nema lijep glas.
2Cellos - oni su mi više kao "senzacija" koja ide uz nekoga (nešto što smo htjeli s Nebom), a između Lane i Franke sam se predomišljao pa sam zaključio da Franka ipak ima bolji glas. Da se biraju tri osobe, izabrao bih i Lanu.
Onda Franka i Ivana.
Magazin, Vesna i Danijela su već bili (a mislim da su ovi iz HTV-a rekli da će zvati samo pjevače koji nisu predstavljali RH), Rozga i Colonia su izjavili da ne žele ići na Eurosong, Pamela mi nema lijep glas.
2Cellos - oni su mi više kao "senzacija" koja ide uz nekoga (nešto što smo htjeli s Nebom), a između Lane i Franke sam se predomišljao pa sam zaključio da Franka ipak ima bolji glas. Da se biraju tri osobe, izabrao bih i Lanu.
AjLuci- Broj postova : 185
Colonia bi isla na ESC rekli su ima tjedan-dva
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
2 Cellos
Vesna Pisarević
Vesna Pisarević
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
2 izvođača su se izdvojila!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Večeras od 19:00 na Eurosong.hr objavljujemo rezultate ankete "Hrvatsku u Švedskoj treba predstavljati"... Kroz pola sata objavit ćemo svih deset pozicija, a svakako vas pozivamo da budete s nama i pišete vaše utiske.
Ubrzo nakon objave rezultata slijedi i intervju s osobom koja je osvojila najviše glasova.
Ubrzo nakon objave rezultata slijedi i intervju s osobom koja je osvojila najviše glasova.
Zadnja promjena: Barney; 09.02.13 16:16; ukupno mijenjano 1 put.
Barney- Broj postova : 65
ima puno boljihrändajad je napisao/la:Dakle, pobjednica je Franka Batelić. Čudi me da ništa niste prokomentarisali.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Meni bi Franka bila sasvim dobra, mlada je, lijepa, to je dovoljno za top 10. Još uz dobru pjesmu kao što je Ruža u kamenu i top 5.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
samo što se naši ne potrude napraviti dobru pjesmu već dovoljnu za eurosong.. kao da se ne obrukamo.pa smo oko finala ili nismo uf inalu -.-Tinchey je napisao/la:Meni bi Franka bila sasvim dobra, mlada je, lijepa, to je dovoljno za top 10. Još uz dobru pjesmu kao što je Ruža u kamenu i top 5.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Colonia po meni bi bio najbolji izbor, naravno uz dobru pjesmu
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2013.?
Stranica 1 / 1.