Finale
+12
Leo
esc_ROSS
Jasmin
Goxy
madagaskar40
alien
HaYrOLa
Veronica
asteroid
>>Been<<
frozen
Tinchey
16 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 3 / 12.
Stranica 3 / 12. • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Finale
esc_ROSS je napisao/la:Ako je bar malo tačna teorija da EBU EUR namešta i naštimava glasanje koje ide preko sms-a ... onda mislim i to nedvosmisleno da pobedu namešptaju Britancima. Možda im to bude i zadnja pobeda kao Britaniji.
Voleo bi da pobedi Jermenac i da esc ide u Erevan , 2015. No to se verovatno neće dogoditi.
Na kraju će ipak pobediti neko za koga se malo ko nada, upravo kao 2011 godine što je pobedio AZB, ničim izazvan..
Slažem se !
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Neće UK pobijediti. To bi mogao biti breakdown u stilu Cascade.
Samo što nitko nije predviđao pobjedu Cascade osim OGAY-ovaca :'D
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
madagaskar40 je napisao/la:
Slažem se !
pa da... nešto mi se sve tako čini...aj pa videćemo ! Ne bi stvarno voleo da sam ovog puta u pravu !
esc_ROSS- Broj postova : 55
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Ne Švedska
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Nizozemci prešli Armeniju i sad su službeno drugi favoriti. Osim toga Sanni se koeficijenti povečavaju a njima nastavljaju padati. Hoćemo li konačno dobiti pobjednika iz sjene?
Kontinent Helia
mislim da će nakon večerašnjeg nastupa izrael biti prvi favorit
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:mislim da će nakon večerašnjeg nastupa izrael biti prvi favorit
Joj daj molim te, to je polovična pjesma, nema šanse. Al bi zato Austrija mogla bit prvi favorit.
Kontinent Helia
Posle veceras, HOlandija prva , konci druga, sana treca. Eventualno poljska skace i to je to. Pesma od Holandije mi nije nesto u smislu da ne volim takve pesme, ali je preslatkoooo sve njih dvoje, atmosfera, i naravno da nista ne bih imao da dogodine ESC ode u Amsterdam, ali mi je najvise da se desi iznenadjenje. Navijacu za njih ofkors, pored Koncite i San Marina, i naravno Engleske.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bilo bi izvanredno da Holandija pobijedi. Međutim, Bjelorusije, Moldavije, Ukrajine, i društvo će ih izignorisati k'o alkos cedevitu.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Zaboravila sam da kazem da je i Danska u top 5 sigurno.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Bilo bi izvanredno da Holandija pobijedi. Međutim, Bjelorusije, Moldavije, Ukrajine, i društvo će ih izignorisati k'o alkos cedevitu.
Čisto sumnjam, pogotovo sad kad su si oni međusobno podijeljeni.
Kontinent Helia
croato je napisao/la:mislim da će nakon večerašnjeg nastupa izrael biti prvi favorit
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
znači koji fejl! nemrem prežaliti da izrael nije prošao u finalealien je napisao/la:
Kontinent Helia
Obavijest:
Izrael će, kao i Portugal, vjerovatno odustati iduće godine.
Nema smisla da se sudjeluje ako, sa npr. "Rak Bishvilo" ne mogu ući u finale. To je totalni nonsens.
Samo se nadam da će njihovo odustajanje kompenzirati povratak zemalja bivše Jugoslavije, jer bez njih ovo takmičenje je bar za koplje slabije. Pogotovo BiH i Srbije.
Nema smisla da se sudjeluje ako, sa npr. "Rak Bishvilo" ne mogu ući u finale. To je totalni nonsens.
Samo se nadam da će njihovo odustajanje kompenzirati povratak zemalja bivše Jugoslavije, jer bez njih ovo takmičenje je bar za koplje slabije. Pogotovo BiH i Srbije.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Izrael će, kao i Portugal, vjerovatno odustati iduće godine.
Oni će odustati zbog toga što će im se nacionalna televizija vjerojatno ugasiti, ne zbog rezultata.
Kontinent Helia
Uz Nizozemsku još mi se sviđa i Island, tako da navijam za njih u finalu, a od izravnih finalista samo za UK
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Znači nema mi druge nego da im se smijem, al me usput sram gledat. Ako ne znaš engleski onda ne pjevaš na engleskom...
Kontinent Helia
Ali ja ne razumijem kako u 2014. i dalje tako puno ljudi ne zna engleski...pa bar ono osnovno za sporazumit se
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
frend mi na eurosongu. kaže da je ruth razvalila i da ziher idemo u madrid.. ajme da bar !
Kontinent Helia
Obavijest:
mislim, stvarno najgore je prognozirati ovaj eurosong. nema stvarno nitko za koga bi se moglo reći da je to ta pjesma. ne možeš tipovati. i mislim da publika nikad razjedinjenija u ideji tko je najbolji. ali ja mislim da su tome najbliži španjolska, uk, švedska i austrija.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 3 / 12. • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 3 / 12.