Finale
+12
Leo
esc_ROSS
Jasmin
Goxy
madagaskar40
alien
HaYrOLa
Veronica
asteroid
>>Been<<
frozen
Tinchey
16 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 6 / 12.
Stranica 6 / 12. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Finale
>>Been<< je napisao/la:U televizor.
Iskreno, najdraže će mi biti kad Rusija bude dobivala poene. Djevojčice su zaslužile nakon šikaniranja gej propagandista i lobista.
Ruku na srce nisu zasluzile !
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
Koji idiotizam u dvorani !
Kontinent Helia
Obavijest:
Čestitam Holandiji.
Austrija je pobijedila jer nema zdrav seksualni afinitet.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Čestitam Holandiji.
ajde de Been, pobjeda je pobjeda
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jašta je.
A vi se pitajte zašto na Eurosongu više nema imena kakva su nekad bila Anna Oxa, Logan...
Možda su Rusi i u pravu - "Cijeli show je postao takmičenje, ne u pjevanju, već u tome ko će više šokirati".
A vi se pitajte zašto na Eurosongu više nema imena kakva su nekad bila Anna Oxa, Logan...
Možda su Rusi i u pravu - "Cijeli show je postao takmičenje, ne u pjevanju, već u tome ko će više šokirati".
>>Been<<- moderator
Čestitam Končiti , ali ovo političko sranje i ti gledatelji u dvorani su toliko demokratski , da si im dao MITRALJEZE poubijali bi se na svaki bod RUSA ! Sramota ! Pjesma od Austrije je ok ! I čestitke ! NARAVNO idemo u BEČ !
Kontinent Helia
Obavijest:
Austrija je najbolja bila.
Neka je pobjedila, neeeeeeeeeeka. Eto vam svima lekcija da poštujete sve oko sebe i komarca koji vam zuji kraj uha. SVI IMAMO ISTA PRAVA, jer pred bogom (il kome već) smo svi jednaki.
Neka je pobjedila, neeeeeeeeeeka. Eto vam svima lekcija da poštujete sve oko sebe i komarca koji vam zuji kraj uha. SVI IMAMO ISTA PRAVA, jer pred bogom (il kome već) smo svi jednaki.
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
alien je napisao/la:Austrija je najbolja bila.
Tako je ! U skladu s tim, glasati za nekog samo zato što je gej, metro, homo, ili šta je već Končita je - nedopustivo.
>>Been<<- moderator
TAKO SAM SRETAN!!! NIZOZEMCI DRUGI, nek je Conchita pobjedila, mislim i istok je glasao za nju. <3 AJMEEEE!!! :') Suze radosnice.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
>>Been<< je napisao/la:
Tako je ! U skladu s tim, glasati za nekog samo zato što je gej, metro, homo, ili šta je već Končita je - nedopustivo.
Dopustivo je. ITEKAKO DOPUSTIVO, što je vidljivo upravo iz rezultata.
Kontinent Helia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
Činjenica da joj od istoka samo Bjelorusija i Moldavija nisu dale bodove govori nešto. IMA NADEE!!!
Kontinent Helia
Aha. To dalke, znači, da je ok glasati za nekog samo zato što je gej, a ignorisati ga iz istih razloga nije ok.
Zanimljivo.
Uglavnom, rekao sam šta mislim. Pjesma je bezveze, ona je tragikomična. Eurosong tone u ambis iz kojeg nema povratka, a za to su krivi upravo ovi što glasaju za gej-frendli države jer su - gej-frendli.
Na kraju, Holandija je zaslužila pobjedu. Bilo je divno vidjeti koliko običnih ljudi dijeli pjesmu na Facebooku. Bit će pravi hit. Armenija i Mađarska, isto tako, opravdano visoko. Španija jako nisko, kao i UK, za koju sam vam najavio da će doživjeti Cascadinu sudbinu...
Sve u svemu, odličan Eurosong. Šteta za cirkus na kraju, nekulturnu publiku tokom sva tri dana, i pobjedu seksualne orjentacije nad muzikom.
Zanimljivo.
Uglavnom, rekao sam šta mislim. Pjesma je bezveze, ona je tragikomična. Eurosong tone u ambis iz kojeg nema povratka, a za to su krivi upravo ovi što glasaju za gej-frendli države jer su - gej-frendli.
Na kraju, Holandija je zaslužila pobjedu. Bilo je divno vidjeti koliko običnih ljudi dijeli pjesmu na Facebooku. Bit će pravi hit. Armenija i Mađarska, isto tako, opravdano visoko. Španija jako nisko, kao i UK, za koju sam vam najavio da će doživjeti Cascadinu sudbinu...
Sve u svemu, odličan Eurosong. Šteta za cirkus na kraju, nekulturnu publiku tokom sva tri dana, i pobjedu seksualne orjentacije nad muzikom.
>>Been<<- moderator
Joj moji Nizozemci drugi , a ova Končita imao je dobar nastup i specifičnu pojavu, al pjesma mi je bezveeezzeee... nažalost ovim je potvrđeno da je Eurovizija freak show nemam ništa protiv orijentacije ove Austrijanca, ali iskoristiti to za pobjedu s nekom bondovskom pjesmom je stvarno nisko ...
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Ljudi čovjek je napravio atrakciju sa bradom ! Marketing jako dobar i pobjedio je zato što ima dobru pjesmu , pjesma je ok ... ali ono u dvorani ZVIŽDANJE ! To je bio idiotizam na savki bod RUSIJE zvižde ko blesavi ! A da si im dao koju pušku , pištolj bilo bi mrtvih ljudi tamo ! S R A M O T A !
Kontinent Helia
Obavijest:
madagaskar40 je napisao/la:Ljudi čovjek je napravio atrakciju sa bradom ! Marketing jako dobar i pobjedio je zato što ima dobru pjesmu , pjesma je ok ... ali ono u dvorani ZVIŽDANJE ! To je bio idiotizam na savki bod RUSIJE zvižde ko blesavi ! A da si im dao koju pušku , pištolj bilo bi mrtvih ljudi tamo ! S R A M O T A !
e svaka ti dala.... vode iz bunara
Kontinent Helia
Obavijest:
Zanimljivi rezultati polufinala.
Kakav debakl Izraela. Strašno.
Kakav debakl Izraela. Strašno.
>>Been<<- moderator
Svemirac idmo li u BEČ???alien je napisao/la:
e svaka ti dala.... vode iz bunara
Kontinent Helia
Obavijest:
madagaskar40 je napisao/la:
Svemirac idmo li u BEČ???
Nego dašta. Potajno sam se nadao da će Nizozemci dobit, da maknem 2 muhe jednim udarcem, pošto želim u Amsterdam, a i euroviziju gledat uživo. A i volio bih Beč posjetit, tako da opet dvije muhe jednim udarcem
Kontinent Helia
Obavijest:
Najbolje su se provukli Finci i Švicarci. Nitokud, a tako fini rezultati.
Najgore su prošli Azerbejdžan i Grčka. Za Azb znam da im je ovo najgori rezultat, a za Grčku mislim da je ovo najgori rezultat u zadnjih 10 godina.
Najgore su prošli Azerbejdžan i Grčka. Za Azb znam da im je ovo najgori rezultat, a za Grčku mislim da je ovo najgori rezultat u zadnjih 10 godina.
>>Been<<- moderator
Azeri šalju pjesme na istu foru. Normalno da će ispušit.
Kontinent Helia
Obavijest:
Jao Mei stvarno fejlala. :'D
Kontinent Helia
Stranica 6 / 12. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 6 / 12.