1. polufinale
+11
Manki
Veronica
HaYrOLa
Jasmin
alien
madagaskar40
frozen
asteroid
Tinchey
>>Been<<
Goxy
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 4 / 12.
Stranica 4 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: 1. polufinale
Zadovoljan.
Već lagano planiram put u Švedsku...
Već lagano planiram put u Švedsku...
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Devojcice ako su devojcice neka sede kuci. Ako su sposobne da stanu na binu gde ce ih gledati nekoliko 100 miliona ljudi, moraju da budu svesne gde su dosle i koga predstavljaju. Ne mogu zaliti njih kojima se samo zvizdi i ne fali im dlaka sa glave vise od npr neke devojcice u Ukrajini ili neke lezbejke zatocene u Sibiru.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
a čemu politiku mješati sa glazbom u ikakvom kontekstu i zvizdati ?? Aposlutno cure nisu zasluzile bile su ok ! ! !HaYrOLa je napisao/la:
Sto se tice eurosonga, mislim da je ovo bilo broj 1. Sto se tice Ukrajine i te stvari, to vec nije mesto za ESC pozornicu. Mi pederi smo fer
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
alien je napisao/la:
konačno da us skupili lovu , ipak im j trebalo 3 godine (zezam se bila je odlična ) !
Kontinent Helia
Obavijest:
aaaa been će do finala crknut od svih ovih "nenormalnih" situacija.. conchita, muški par, zviždanje rusiji hahahahahaha
soooo gooood.. ovaj eurosong će biti predobar...
i rekao bih da dvorana nije samo zviždala zbog conchite...
a što se tiče muškog para - izvrsno! prije rezultata je jedan ovaj drugog uhvatio i podragao hahahahahahaha...
a što se tiče muškog para - izvrsno! prije rezultata je jedan ovaj drugog uhvatio i podragao hahahahahahaha...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Devojcice ako su devojcice neka sede kuci. Ako su sposobne da stanu na binu gde ce ih gledati nekoliko 100 miliona ljudi, moraju da budu svesne gde su dosle i koga predstavljaju. Ne mogu zaliti njih kojima se samo zvizdi i ne fali im dlaka sa glave vise od npr neke devojcice u Ukrajini ili neke lezbejke zatocene u Sibiru.
Kad bi njih dvije, onako prepadnute i generalno anemične, mogle uraditi bilo šta sa Ukrajinom ili lezbama u Gulagu, pa hajde-de. Ali, šikaniranje učesnika Eurosonga zbog "grijeha" matične države je totalni nonsens. Sjetimo se kako je fino (mada ni približno kao večeras Rusi) izviždana predstavnica Albanije u Beogradu 2008. u jeku problema sa Kosovom.
Mislim da gejevi u sali nisu zviždali Rusima jer se duboko ne slažu sa politikom Vladimira Putina, već mislim da je zviždanje bilo na račun ovog cirkusa sa Končitom, što je onako - vrlo licemjerno.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Jedina velika kritika su - DVA MUŠKA VODITELJA... Koji genije je to smislio ?!
Sa svim prije se složim i onda ovo... ne vidim problem.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
madagaskar40 je napisao/la:
a čemu politiku mješati sa glazbom u ikakvom kontekstu i zvizdati ?? Aposlutno cure nisu zasluzile bile su ok ! ! !
Nisu ih zvizdali zbog politike, vec zbog nenormalnog krsenja osnovnih ljudskih prava, tj. pre svega zbog groznih izjava i saopstenja koja danima dolaze iz te rogobatne zemlje. Da tebe neko vredja, cisto sumnjam da mu ne bi ostao duzan.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Mene su oduševili Holanđani večeras i iskreno sam im zapljeskao kad su ušli u finale.
Bez drmanjaa sa reflektorima, vjetra u kosi, bubnjeva, truba, gaća u boji... Ma jednostavno savršeno. Tek sam prvi put večeras slušao bolje tekst i super su mi !
Sergej i Mađar, naravno, standardno sjajni.
San Marino je itekako iznenađenje, ali mi je drago za njih. :)Belgijanac je upropastio vokalno. Baš je uprskao. Ovi ostali nisu ni imali nikakvih šansi, iako sam prepostavljao da bi mogla neka tralala pjesma ući u finale, ali očito žiri prejak.
Ono što nije bilo lijepo je zviždanje Rusiji. Končitovci su zviždali iz totalno pogrešnih pobuda, i to je tužno. Djevojčice koje su pjevale su bile zabezeknute. Ali, dobro... Končitovci samo znaju za svoja prava i njihovo ugrožavanje. Za druge ih nije briga.
Show, sam po sebi, vrlo dobar. Jedina velika kritika su - DVA MUŠKA VODITELJA... Koji genije je to smislio ?!
Benn mi je drago radi NIZOZEMSKE I SAN MARINA !
Kontinent Helia
Obavijest:
Švedska prešla Armeniju na kladionicama. Aram bio dosadan, a ni ona nije briljirala. :'D
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:
Kad bi njih dvije, onako prepadnute i generalno anemične, mogle uraditi bilo šta sa Ukrajinom ili lezbama u Gulagu, pa hajde-de. Ali, šikaniranje učesnika Eurosonga zbog "grijeha" matične države je totalni nonsens. Sjetimo se kako je fino (mada ni približno kao večeras Rusi) izviždana predstavnica Albanije u Beogradu 2008. u jeku problema sa Kosovom.
Mislim da gejevi u sali nisu zviždali Rusima jer se duboko ne slažu sa politikom Vladimira Putina, već mislim da je zviždanje bilo na račun ovog cirkusa sa Končitom, što je onako - vrlo licemjerno.
Vec sam rekao da je Koncita i cela ta anti gay kampanja koja dolazi iz te zemlje glavni razlog. Dobili su priliku da im vrate, svako bi je iskoristio. I te devojcice nisu tamo one, vec Rusija, nije se svizdalo Toma...sestrama vec kad je procitano ime zemlje RUSIJA.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Devojcice ako su devojcice neka sede kuci. Ako su sposobne da stanu na binu gde ce ih gledati nekoliko 100 miliona ljudi, moraju da budu svesne gde su dosle i koga predstavljaju. Ne mogu zaliti njih kojima se samo zvizdi i ne fali im dlaka sa glave vise od npr neke devojcice u Ukrajini ili neke lezbejke zatocene u Sibiru.
HAY ajd ne kakaj majke ti i ne filozofiraj , ajd spavati , previše si uzbuđen da bi išta komentirao ! Ajd pa pa !
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:aaaa been će do finala crknut od svih ovih "nenormalnih" situacija.. conchita, muški par, zviždanje rusiji :Dhahahahahaha
Nemam ja problem sa muškim parom voditelja. Samo je bezveze.
Zamisli umjesto p. Helge Vlahović npr. Sašu Zalepugina sa Mlakarom kako vodi Euroviziju iz Zagreba I još komentiraju veličine, tupee, i paste za zube.
Ali dobro.. Ako ti se može sviđati bradata ženica, ko zna šta ti još može biti simpatično.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
yap. nije se zviždalo jadnim djevojčicama.. već RUSIJI.. i neka su.. neka pokažu što se misli o njima
def. vrhunac večeri hahahahahahaha!
def. vrhunac večeri hahahahahahaha!
Kontinent Helia
Obavijest:
Muski voditelji i doskocice su odlicni, samo da Koncita pobedi i da Evropa jasno kaze NE homofobima, sovinistima i fasistima!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
meni se sviđa pjesma bradate ženice i nemam problem s njom
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Muski voditelji i doskocice su odlicni, samo da Koncita pobedi i da Evropa jasno kaze NE homofobima, sovinistima i fasistima!
Kontinent Helia
Obavijest:
madagaskar40 je napisao/la:
HAY ajd ne kakaj majke ti i ne filozofiraj , ajd spavati , previše si uzbuđen da bi išta komentirao ! Ajd pa pa !
Posto me bas briga oce li me izbaciti odavde i konacno mogu da ti kazem posle nebrojano puta prozivki i provokacija koje sam ignorisao : DA PUSIS k**** DEBILCINO JEDNA RETARDIRANA!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Meni je ta pjesam favorit i volio bi da pobjedi !croato je napisao/la:meni se sviđa pjesma bradate ženice :)i nemam problem s njom
Kontinent Helia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
Nemam ja problem sa muškim parom voditelja. Samo je bezveze.
Zamisli umjesto p. Helge Vlahović npr. Sašu Zalepugina sa Mlakarom kako vodi Euroviziju iz Zagreba :)I još komentiraju veličine, tupee, i paste za zube.
Ali dobro.. Ako ti se može sviđati bradata ženica, ko zna šta ti još može biti simpatično.
Halooo, nisu ovo 90e, živimo u 10-ima?!
Pazi malo kako komentiraš stvari jer vrijeđaš indirektno dosta članova ovog foruma, a još si k tome i moderator.
Kontinent Helia
Meni je muški par bio baš osvježenje.
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
A da su dvije ženske? E to bi bilo super, zar ne?!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:A da su dvije ženske? E to bi bilo super, zar ne?!
Bravo Tinchey!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Posto me bas briga oce li me izbaciti odavde i konacno mogu da ti kazem posle nebrojano puta prozivki i provokacija koje sam ignorisao : DA PUSIS k**** DEBILCINO JEDNA RETARDIRANA!
Hay kada sam te prozivao ? Tebe apolutno nisam niti doživljavo! A kamo prozivo ! Jedino ako nisi bio cvjetić e onda jesam ! Ali ovako ne , eto ti kulture ! , pa kazem svoje mišljnje , a ti ko SELJOBER se ponašaš ! Počenš o demokraciji i onda ne poštivaš tuđe mišljenje ! HALOOO !
kisssi kisss ! Reci samo kada sam te prozivao ?
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 4 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 4 / 12.