1. polufinale
+11
Manki
Veronica
HaYrOLa
Jasmin
alien
madagaskar40
frozen
asteroid
Tinchey
>>Been<<
Goxy
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 3 / 12.
Stranica 3 / 12. • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: 1. polufinale
waaaataaafaaaaaaaaaaaaaaaaak
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Inače čini mi se da je cjelokupno stanovništvo San Marina u publici....
Zadnja promjena: MrMonkey; 06.05.14 23:56; ukupno mijenjano 2 put/a.
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ajme bravo CG i SM
ali ovi ex-sssr strava!
ali ovi ex-sssr strava!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
wohooooo SANNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kontinent Helia
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:Inače čini mi se da je cjelokupno stanovništvo San Marina u publici....
Kontinent Helia
Obavijest:
toooooooooooooooooooooooooooo
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
bože dragii.
Belgija i Moldavija
Belgija i Moldavija
Kontinent Helia
Obavijest:
prezadovoljan rezultatima.. šteta mi jedino belgije!
Kontinent Helia
Obavijest:
Da li su ovi voditelji zajedno??
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
alien je napisao/la:bože dragii.
Belgija i Moldavija
Svemirac pa ti živ?????
Kontinent Helia
Obavijest:
SVE SVE ALI TOLIKO SAM SE OBRADOVAO SAN MARINU IAKO MI NISTA SPECIJALNO NISU KAO DA SMO MI PROSLI !!!! KONACNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kakvo veselje San Marina, sad mi čak i drago
Belgija i Estonija šteta i Moldavija
Previše istocnih zemalja, a zviždanje Rusiji po meni je nepotrebno nit to išta znaci gospodinu Putinu, nit je ovo pozornica za takve stvari!
Belgija i Estonija šteta i Moldavija
Previše istocnih zemalja, a zviždanje Rusiji po meni je nepotrebno nit to išta znaci gospodinu Putinu, nit je ovo pozornica za takve stvari!
Jasmin- Broj postova : 5457
Ako su ih izvizdali, u publici je 70 % homoseksualaca i ako Rusija njih vredja, treba da ih zvizde!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Neopisivo mi je drago za San Marino, Crnu Goru i Nizozemsku!
A najviše od svega što je ESC dokazao da mala szemljabez i jednog susjeda u polufinalu može porć dalje sa pravom pjesmom.
Jako mi je žao Moldavije
A najviše od svega što je ESC dokazao da mala szemljabez i jednog susjeda u polufinalu može porć dalje sa pravom pjesmom.
Jako mi je žao Moldavije
Zadnja promjena: Goxy; 07.05.14 0:03; ukupno mijenjano 1 put.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:Kotač sa ljudskim hrčkom. Vrhunac večeri.
i ruska klackalica
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ako su ih izvizdali, u publici je 70 % homoseksualaca i ako Rusija njih vredja, treba da ih zvizde!
pa mislim da ima vaznijih stvari zasto da se zviždi rusiji ako je vec to bilo potrebno
AAAAAAAA VALENTINA <3 Jako mi je žao Latvije.
Općenito svi su podbacili. :/
Općenito svi su podbacili. :/
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Za San Marino mi je stvarno drago šro su ušli , ZASLUŽILI su više nego umjetnjava SANA !
Kontinent Helia
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:
pa mislim da ima vaznijih stvari zasto da se zviždi rusiji ako je vec to bilo potrebno
Sto se tice eurosonga, mislim da je ovo bilo broj 1. Sto se tice Ukrajine i te stvari, to vec nije mesto za ESC pozornicu. Mi pederi smo fer
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
I Crna Gora <3 Al to je bilo očekivano.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
madagaskar40 je napisao/la:Za San Marino mi je stvarno drago šro su ušli , ZASLUŽILI su više nego umjetnjava SANA !
hhahahahahah mislim da će te kokoš Sana sanjat večeras a za San Marino se slažem
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
samo su poslali poruku ) baš mi drago! hejterima u inat! madr of raša!
hahahaha
izvrsno! presretan sam zbog crne gore i san marina.. i nizozemska mi je izvrsna.. odlično! samo još austrija da prođe pa da veselje bude potpuno
hahahaha
izvrsno! presretan sam zbog crne gore i san marina.. i nizozemska mi je izvrsna.. odlično! samo još austrija da prođe pa da veselje bude potpuno
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Sto se tice eurosonga, mislim da je ovo bilo broj 1. Sto se tice Ukrajine i te stvari, to vec nije mesto za ESC pozornicu. Mi pederi smo fer
Ma ti si moj omiljeni peder, ako ti tako kazes, onda je to istina
Mene su oduševili Holanđani večeras i iskreno sam im zapljeskao kad su ušli u finale.
Bez drmanjaa sa reflektorima, vjetra u kosi, bubnjeva, truba, gaća u boji... Ma jednostavno savršeno. Tek sam prvi put večeras slušao bolje tekst i super su mi !
Sergej i Mađar, naravno, standardno sjajni.
San Marino je itekako iznenađenje, ali mi je drago za njih. Belgijanac je upropastio vokalno. Baš je uprskao. Ovi ostali nisu ni imali nikakvih šansi, iako sam prepostavljao da bi mogla neka tralala pjesma ući u finale, ali očito žiri prejak.
Ono što nije bilo lijepo je zviždanje Rusiji. Končitovci su zviždali iz totalno pogrešnih pobuda, i to je tužno. Djevojčice koje su pjevale su bile zabezeknute. Ali, dobro... Končitovci samo znaju za svoja prava i njihovo ugrožavanje. Za druge ih nije briga.
Show, sam po sebi, vrlo dobar. Jedina velika kritika su - DVA MUŠKA VODITELJA... Koji genije je to smislio ?!
Bez drmanjaa sa reflektorima, vjetra u kosi, bubnjeva, truba, gaća u boji... Ma jednostavno savršeno. Tek sam prvi put večeras slušao bolje tekst i super su mi !
Sergej i Mađar, naravno, standardno sjajni.
San Marino je itekako iznenađenje, ali mi je drago za njih. Belgijanac je upropastio vokalno. Baš je uprskao. Ovi ostali nisu ni imali nikakvih šansi, iako sam prepostavljao da bi mogla neka tralala pjesma ući u finale, ali očito žiri prejak.
Ono što nije bilo lijepo je zviždanje Rusiji. Končitovci su zviždali iz totalno pogrešnih pobuda, i to je tužno. Djevojčice koje su pjevale su bile zabezeknute. Ali, dobro... Končitovci samo znaju za svoja prava i njihovo ugrožavanje. Za druge ih nije briga.
Show, sam po sebi, vrlo dobar. Jedina velika kritika su - DVA MUŠKA VODITELJA... Koji genije je to smislio ?!
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Stranica 3 / 12. • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 3 / 12.