1. polufinale
+11
Manki
Veronica
HaYrOLa
Jasmin
alien
madagaskar40
frozen
asteroid
Tinchey
>>Been<<
Goxy
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 10 / 12.
Stranica 10 / 12. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: 1. polufinale
Majke mi moje koliko ste Vi optereceni nekim stvarima apolutno nevezanim saovim forumom , pa čemu je ovaj forum ??? Stvarno koji debilizam !
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
gay flag na 3.17 .. slučajno ili ne
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
naravno da je namerno hahaha vidis kako se sporo pokrece ta zastavica u odnosu na ostale KRALJEVI !!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
putin će odobriti invaziju na dansku a krenut će preko skandinavije i prve im finske koju i dalje smatraju rusijom hahahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Been je apsolutno u pravu .
Vrlo je važno da ne dozvoliš da te ovde vređa ma ko zato što imaš, normalan, dostojanstven i odmeren stav . A još si i moderator.
Ovaj forum ima jako malo ljudi, možda deluje bezveze nekog izbaciti , ali evo večeras imaš dva odlična kandidata, posebno jednog.
Tako ne treba niko da se ponaša na forumu. Nije ovo sekta za promociju i propagandu gay prava, po raznim osnovama.
Vrlo je važno da ne dozvoliš da te ovde vređa ma ko zato što imaš, normalan, dostojanstven i odmeren stav . A još si i moderator.
Ovaj forum ima jako malo ljudi, možda deluje bezveze nekog izbaciti , ali evo večeras imaš dva odlična kandidata, posebno jednog.
Tako ne treba niko da se ponaša na forumu. Nije ovo sekta za promociju i propagandu gay prava, po raznim osnovama.
Zadnja promjena: esc_ROSS; 07.05.14 2:32; ukupno mijenjano 1 put.
esc_ROSS- Broj postova : 55
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
@ croato..
ti si dečec izvan svakog normalnog okvira... Trebalo bi da smiriš živčani sistem a pride da nešto i naučiš i doškoluješ se ako je moguće ...toliko rupa iz tvoje psihe na sve strane... curi gore nego voda na cetki..
ti si dečec izvan svakog normalnog okvira... Trebalo bi da smiriš živčani sistem a pride da nešto i naučiš i doškoluješ se ako je moguće ...toliko rupa iz tvoje psihe na sve strane... curi gore nego voda na cetki..
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Žalosno da nije Prošao Aksel i onakva pesma a da je prošlo onaj odron od pesmice sa Islanda.... Danci im dali 10, aŠveđanima 12 cu.. i prošli ...
Sad će se Hrvatski Žak razočarati...
Sad će se Hrvatski Žak razočarati...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Oh novak, a tako upućen.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
i još uz to ima putina i prvi post mu ova tema.. zanimljivoTinchey je napisao/la:Oh novak, a tako upućen.
Kontinent Helia
Obavijest:
esc_ROSS je napisao/la:@ croato..
Zdravo novi kolega.....
zanimljivo da si se baš SAD pojavio na forumu, sa slikom V.V.Putina...
mora da je slučajonst
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato je napisao/la:
i još uz to ima putina i prvi post mu ova tema.. zanimljivo
normalno....zbog par slučajeva se vredelo registrovati ovde..
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
zanimljivo ... pravi putinski moral.. ne smije se "propagirati gay propaganda" što god to značilo, ali ti smiješ vrijeđati ... uf uf morat će te drug been malo obuzdati ako bude objektivan kao i uvijekesc_ROSS je napisao/la:
normalno....zbog par slučajeva se vredelo registrovati ovde..
Kontinent Helia
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:
Zdravo novi kolega.....
zanimljivo da si se baš SAD pojavio na forumu, sa slikom V.V.Putina...
mora da je slučajonst
vidim da je bilo preko potrebno ..Vladimir stiže u pravi čas i uvek sve vidi i posmatra
ovde su se neke stvari otrgle kontroli još će gay lobi linčovati moderatora.Pa to je nečuveno!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
esc_ROSS je napisao/la:
vidim da je bilo preko potrebno ..Vladimir stiže u pravi čas i uvek sve vidi i posmatra
ovde su se neke stvari otrgle kontroli još će gay lobi linčovati moderatora.Pa to je nečuveno!
Ravno iz Sočija sa OI...
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
esc_ROSS je napisao/la:
Neće nitko nikoga "linčovati", ali izjave poput: "il si muško il si žensko, odluči se" ili "ako želi biti žena neka si sredi operaciju" (izvučeno iz konteksta); nisu dopustive.
Kontinent Helia
croato je napisao/la:
zanimljivo ... pravi putinski moral.. ne smije se "propagirati gay propaganda" što god to značilo, ali ti smiješ vrijeđati ... uf uf :)morat će te drug been malo obuzdati :)ako bude objektivan kao i uvijek
jel ... pa gde si video to..da mene treba obuzdati posle tri posta bez da je iko dobio uvredu na osnovu izrečene istine s moje strane ..a da pri tome svemu tebi nije vreme naprimer da izletiš odavde....
Loše širiš gay propagandu, na portalu gde nije ni vreme ni mesto , vređaš Rusku Federaciju , širiš nemoral po difoltu i indirektno se izrugivaš hrišćanskim tekovinama..
Mislim da je to malo previš od jedne osobe , koja krši pravila forumana taj način ...otkud tebi pravo da vređaš ruski narod i njihovu državu ?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
očekujem da moderatori učine svoj posao ovdje... hvala...
Kontinent Helia
Obavijest:
Nemam ništa protiv gay populacije, pripadnik sam iste...ali smirite vaše hormone i prestanite ovde praviti od svega promociju gay prava... dosdili ste , posebno neki i Bogu i svetu .
Svima svako dobro !
Svima svako dobro !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato je napisao/la:očekujem da moderatori učine svoj posao ovdje... hvala...
da te baniraju ,posle toliko sr.nja koje izgovoraš i to uz sve osmeh... a pride imaš loš osmeh..vrlo je opor i kiseo ...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nitko ne širi ništa ovdje, ne znam o čemu ti pričaš. :/
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Nitko ne širi ništa ovdje, ne znam o čemu ti pričaš. :/
žalosno Tinči , zaboga kako ne... pogledaj vaše postove ....
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
As I said, moj stav je jasan - Končitar je najobičnija hodajuća parodija na sve čestite ljude koji su prošli kroz užas hormonske terapije. Najobičniji marketinski mamac koji plijeni bizarnošću i potpunim odsustvom bilo kakvog smisla. Muškarac koji hoće biti žena, a neće se odreći brade. E pa da ga jebeš, nije, neće i ne može biti normalno, niti uredu. To što par ocvalih članova nevladinih organizacija urliče po danskim dvoranama u odbranu takvih pojava iste neće učiniti ništa prihvatljivijima.
I to je - LEGITIMAN STAV ! Činjenica da ne znate razgovarati kao odrasle osobe (a većinom ste stariji od mene) i da su vam argumenti uglavnom na nivou: "Tralala, ti si homofob, fašista..Tvoja zemlja je zaostala..Tralala..HAHAHAH lol rofl", dovoljno govori o vama samima... Kako god par neartikulisanih dječačića ima pravo vikati: "BUA" u svrhu odbrane žene sa bradom, valjda imam i ja pravo da kažem da mi se to ne sviđa.
Ako neko ovdje ima pravo da ne voli i ne simpatiše Rusiju, onda sam to ja. Niti ih podržavam zbog ovog što rade u Ukrajini niti su mi simpatični sa megalomanskim sindromom. Ali činjenica je da pripadnicima nevladine organizacije ni na kraj malog mozga nije bila Ukrajina, već jedino njihova Končita i da su jedino zbog nje pizdili. Jer, da nije tako. Ne vidim zašto bi neko pljeskao na glasove Hrvatske, Švicarske, Belgije, Turske i drugih evropskih tamnica ljudskih prava...
Prema tome, ne planiram trošiti vrijeme na cirkusanta iz Austrije, niti na nekulturnu dansku publiku. Rekao sam svoj stav - nije ok, po mom mišljenju, niti ću ikad promijeniti stav. Osjećao bih se neugodno u društvu Končite, smatram to bizarnim, ružnim, šokantnim... Eto, tako. Čisto da se ne lažemo previše
I to je - LEGITIMAN STAV ! Činjenica da ne znate razgovarati kao odrasle osobe (a većinom ste stariji od mene) i da su vam argumenti uglavnom na nivou: "Tralala, ti si homofob, fašista..Tvoja zemlja je zaostala..Tralala..HAHAHAH lol rofl", dovoljno govori o vama samima... Kako god par neartikulisanih dječačića ima pravo vikati: "BUA" u svrhu odbrane žene sa bradom, valjda imam i ja pravo da kažem da mi se to ne sviđa.
Ako neko ovdje ima pravo da ne voli i ne simpatiše Rusiju, onda sam to ja. Niti ih podržavam zbog ovog što rade u Ukrajini niti su mi simpatični sa megalomanskim sindromom. Ali činjenica je da pripadnicima nevladine organizacije ni na kraj malog mozga nije bila Ukrajina, već jedino njihova Končita i da su jedino zbog nje pizdili. Jer, da nije tako. Ne vidim zašto bi neko pljeskao na glasove Hrvatske, Švicarske, Belgije, Turske i drugih evropskih tamnica ljudskih prava...
Prema tome, ne planiram trošiti vrijeme na cirkusanta iz Austrije, niti na nekulturnu dansku publiku. Rekao sam svoj stav - nije ok, po mom mišljenju, niti ću ikad promijeniti stav. Osjećao bih se neugodno u društvu Končite, smatram to bizarnim, ružnim, šokantnim... Eto, tako. Čisto da se ne lažemo previše
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
I stvarno si krajnje realan i u pravu.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Sto se tice organizacije odlicna. Razglednice najbolje uz one iz Beograda.Scena fantasticna,show kratak i jasan.
Sto se tice voditelja i jos nekih stvari nisu morali tako ocigledno ali dobro. Nemam ja nista protiv gay populacije ,to znaju i sami croato i Hayrola sa kojima sam dobar ali aman zaman na silu hoce da takmicenje pretvore u gay takmicenje i da ga kao takvog predstave svetu .Jednostavno previse napadno.
Sto se tice zvizdanja Ruskinjama ,izvinite ali to je to ispada da su zvizdali njima, nije Putin pevao na sceni nego one, KRAJNJE NEKULTURNO I BEZOBRAZNO . A one su bile odlicne. I ako je trebalo da ne prodju zbog neceg drugog onda da se hitno ukine ESC.
Zao mi je sto su ispali Belgija i Portugal moji 6. i 7. favoriti,a ne mogu da izrazim zadovoljstvo zbog prolaska Sergeja i Madjarske Drago mi je i zbog San Matrina iako mi nije bila u deset iz prvog PF-a.
Sto se tice voditelja i jos nekih stvari nisu morali tako ocigledno ali dobro. Nemam ja nista protiv gay populacije ,to znaju i sami croato i Hayrola sa kojima sam dobar ali aman zaman na silu hoce da takmicenje pretvore u gay takmicenje i da ga kao takvog predstave svetu .Jednostavno previse napadno.
Sto se tice zvizdanja Ruskinjama ,izvinite ali to je to ispada da su zvizdali njima, nije Putin pevao na sceni nego one, KRAJNJE NEKULTURNO I BEZOBRAZNO . A one su bile odlicne. I ako je trebalo da ne prodju zbog neceg drugog onda da se hitno ukine ESC.
Zao mi je sto su ispali Belgija i Portugal moji 6. i 7. favoriti,a ne mogu da izrazim zadovoljstvo zbog prolaska Sergeja i Madjarske Drago mi je i zbog San Matrina iako mi nije bila u deset iz prvog PF-a.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Stranica 10 / 12. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 10 / 12.