1. polufinale
+11
Manki
Veronica
HaYrOLa
Jasmin
alien
madagaskar40
frozen
asteroid
Tinchey
>>Been<<
Goxy
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 9 / 12.
Stranica 9 / 12. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: 1. polufinale
Ja sam sokiran Beenovim izjavama! Ovo nije pravi Been, neko mu je upao na profil, proverite to vi koji mozete.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
kako je bilo dobro je. kako može biti loše je.. bitno je da se ide naprijed! kako god.. ali se ide.. godine su potrebne da se ipak ovom sevopće zadrtom većinskom dijelu hrvata promijeni svijest.... pa najviše ZA su glasali hdzeovska uporišta i oni što uzvikuju MI HRVATI, BOG I HRVATI .. i tako to..Tinchey je napisao/la:
pa al ja želim normalan odgovor od takvih ljudi, da se više jebeno ne deprimiran što nisam prihvaćen i što sam omalovažavan.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Been ne kuže o čemu pišeš !>>Been<< je napisao/la:
Ne podržavam bilo kakvo ljubljenje po emisijama, između bilo koga, a pogotovo između voditelja.
Eurosong je, unatoč svemu, i dalje porodična razonoda, a ne opskurni party nevladinih organizacija.
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
Pa osobno ja i nemam nista protiv ljubljena i poljubca , a neka se poljube , ali matere mi o politici i o zviždanju dali je trebalo ili nije , pa Been Vam je odlično napisao o ljudskim pravima , Tko je pametan shvatiti će ! ! !
Kontinent Helia
Obavijest:
Daleke 1998. godine, kada neki od vas nisu ni bili rođeni, savremeni Izrael je na takmičenje za pesmu Evrovizije poslo transseksualca u vidu are papagaja. Dana je tada dokazala da je Bog bio na njenoj strani iako priroda nije.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Dana International..Diva
i Danijela Martinović ako se dobro sjećam
i Danijela Martinović ako se dobro sjećam
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hay tko je bio kao ARA? Dana international! Baš se ne sjećam da je bila kao ARA !HaYrOLa je napisao/la:Daleke 1998. godine, kada neki od vas nisu ni bili rođeni, savremeni Izrael je na takmičenje za pesmu Evrovizije poslo transseksualca u vidu are papagaja. Dana je tada dokazala da je Bog bio na njenoj strani iako priroda nije.
Kontinent Helia
Obavijest:
Sasvim pristojna dama !
Kontinent Helia
Obavijest:
danijela i najluđe glasovanje valjda ikada
Kontinent Helia
Obavijest:
a kada je pobjedila preobukla se opet u kulturnu damu sa perjem !
Kontinent Helia
Obavijest:
madagaskarče - diva je tada bila šok za svijet.. odnosno jedan dio europe.. danas je to normalno.. tako će conchita nekima za 10g biti sasvim "Normalna" ako bi tako mogli reći...
Kontinent Helia
Obavijest:
Na ovo se misli. Stajling koji se pamti i koji ce se pamtiti zauvek. Gotije <3
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Neka mi ne svaneee
nek me nema nek me ne budeeeeee
Neka me bez tebe ne probudeeeeee
nek me nema nek me ne budeeeeee
Neka me bez tebe ne probudeeeeee
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Meni osobno CONCHITA ne smeta ... ali da pravi marketing za sebe pravi , to je dokazano , bas zbog brade ! da je dosla bez brade , kao sto je i počeo/la svoju karijeru , ne vjerujem da bi veliki uspjeh napravila ! Menoi je pjesma od AUSTRIJE definitivno favorit i ima kvalitet , što Vam cijelu večer govorim , ta pjemsa od AUSTRIJE ima kvalitet a i on / ona ima glas ! I to je to ! Steta bi bilo da se ne plasira u prvih 5 , pa čak i pobjedi !
Zadnja promjena: madagaskar40; 07.05.14 2:07; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Obavijest:
znači 15 stranica samo za prvo polufinale... oukey očekujem duplo više za drugo hahahahahaha
btw. jeste skužili da su zaboravili dio "zida" ove rešetke zatvoriti malo fejl.. jadna sanna NIKAKO da joj uspije bez grešaka nastup. plus ovi sa stadycamom se stalno vide kako trče
btw. jeste skužili da su zaboravili dio "zida" ove rešetke zatvoriti malo fejl.. jadna sanna NIKAKO da joj uspije bez grešaka nastup. plus ovi sa stadycamom se stalno vide kako trče
Zadnja promjena: croato; 07.05.14 2:08; ukupno mijenjano 2 put/a.
Kontinent Helia
Obavijest:
bome je živnulo.... a tek conchita loooooool bit će barem 30+ stranica
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mislim da se varaš da je bila šok ! ! !croato je napisao/la:madagaskarče - diva je tada bila šok za svijet.. odnosno jedan dio europe.. danas je to normalno.. tako će conchita nekima za 10g biti sasvim "Normalna" ako bi tako mogli reći...
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:znači 15 stranica samo za prvo polufinale... oukey očekujem duplo više za drugo hahahahahaha
btw. jeste skužili da su zaboravili dio "zida" ove rešetke zatvoriti :Dmalo fejl.. :Djadna sanna :DNIKAKO da joj uspije bez grešaka nastup. plus ovi sa stadycamom se stalno vide kako trče
Ipak bolje da si stavio SAN MARINO !
Kontinent Helia
Obavijest:
TEBI možda ne nekima je -.-madagaskar40 je napisao/la:
Mislim da se varaš da je bila šok ! ! !
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:
TEBI možda ne nekima je -.-
dobro se sjećam te godine... baš su o njoj puno pričali novinari... kao da se alieni spustili... tako da...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
I sada još jedno što dugujem HAYU: P..... Penis CONCHITI !
Kontinent Helia
Obavijest:
A Vi ste ko vidovite tange sve znate , aposlutno ste kao kokoške iz kokošinjca , sve znate !croato je napisao/la:
TEBI možda ne nekima je -.-
Kontinent Helia
Obavijest:
Hastah #pray4suzy je pobedio hahahahah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Trla baba lan dajoj prođe dan ! Croato postavio si nešto opet o politici o moralu Rusije i Crne Gore ???? Šta obriše ?
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 9 / 12. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 9 / 12.