1. polufinale
+11
Manki
Veronica
HaYrOLa
Jasmin
alien
madagaskar40
frozen
asteroid
Tinchey
>>Been<<
Goxy
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 8 / 12.
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: 1. polufinale
Awww prva polovica <3
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
divota! e ovaj esc je predobar i prvi put sam gledao pressicu na eurosongu.. pa ovo je divno! oduševljen! <3
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
I to je to za večeras...sve u svemu jako lijepo!
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Dobro, Suzy je jedino sto mi fali u finalu odavde, a sada strepnja pred drugo polufinale za Konci, Tinkaru i Mei !!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Odlično! Finale će sigurno biti preeeeeeeeeeeeeeeedobro!
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ne sjecam se kad smo se zadnji put ovoliki raspisali! To mi je predrago vidjet
Zadnja promjena: Goxy; 07.05.14 1:26; ukupno mijenjano 1 put.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
A Estonci nek se ubiju sto su propustili da pobede !!! Iako je dobra bila, bas mi je drago sto su ispali da im se vrati sto nisu poslali Sandru!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:
Halooo, nisu ovo 90e, živimo u 10-ima?!
Pazi malo kako komentiraš stvari jer vrijeđaš indirektno dosta članova ovog foruma, a još si k tome i moderator.
Koga ja vrijeđam ?! I na koji način, baš me zanima.
S obzirom da sam, evo, fašist, šovinist, homofob i šta sve ne, samo zato što mislim da je Conchita majstor marketinga koja vrijeđa čestite osobe koje su, iz ovih ili onih, pobuda promijenile pol, vjerovatno sam zaslijepljen, pa ne vidim čime to, i koga vrijeđam...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
haha conchita vrijeđa koga? hahahahaha.. been pobrkao si lončiće jaooooj...
oooo yeah! halo hayrola nema šanse da austrija i izrael ne prođu! hey top 3 u pf za njih!!!!!!!
oooo yeah! halo hayrola nema šanse da austrija i izrael ne prođu! hey top 3 u pf za njih!!!!!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Najbolja presica do dana današnjeg!
Kontinent Helia
uf da je eurosong češće pa da ovo mjesto malo oživi kao sad
inače prvi put da gledam konferenciju na esc-u... dobra ideja!
inače prvi put da gledam konferenciju na esc-u... dobra ideja!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:Zviždanje Rusiji je DEF. poruka! Ne možete s jedne strane gušiti ljudska prava, a s druge se praviti kao da se ništa ne dešava. NE Vladimire V. Putine!
Njihovi izvođači bi kao profesionalci se trebali znati nositi s time!
Veliki PLUS!
Ma hajte molim vas...
Azerbajdžan hapsi ljude koji glasaju za Armeniju; Turci cenzuriraju Armence gdje stignu i gdje ne stignu; pa opet svi Končitovci ćute, jer nije fazon. Francuzi i Talijani zakonom zabranili jednu vrstu odjeće, Švicarci referendumom zabranili izgradnju vjerskih objekata jedne vjerske grupe; Kinezi potamanili pola Tibeta, pa organizirali Olimpijske igre... I niko od Končitovaca se nije sjedio očitati lekciju iz ljudskih prava i reći NE. Ali su zato herojski zviždali nekim balavicama, jer je neki ruski portal osjetio potrebu da pitaju za Končitu bradu...
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Koga ja vrijeđam ?! I na koji način, baš me zanima.
S obzirom da sam, evo, fašist, šovinist, homofob i šta sve ne, samo zato što mislim da je Conchita majstor marketinga koja vrijeđa čestite osobe koje su, iz ovih ili onih, pobuda promijenile pol, vjerovatno sam zaslijepljen, pa ne vidim čime to, i koga vrijeđam...
Činjenica sama je, da ti sam ne možeš znati je li netko od forumaša transdresser, drag queen ili nešto slično.
Kontinent Helia
croato je napisao/la:meni najjače ove dvije ruskinje pjevaju o nekakvoj ljubavi i miru, a njihova vlastita zemlja skrši ukrajinu, donosi zakone kojima uništava dio stanovništva... baca ga u ljude 2. reda itd.. neka im je! izvanredno! jao kako tek jedva čekam četvrtak, a onda subota vrhunac!!!
Isto vrijedi i za Švicarsku, Hrvatsku, Tursku.
Očekujem da podržiš i zviždanje za njih ?!
>>Been<<- moderator
dragi been ovdje se zviždalo ne curkama i portalu - već rusiji i neka je hahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
za hrvatsku ne vrijedi
očekujem da se voditelji poljube u finalu hahahahaha.. ova suptilna gay politika dirkanja dok vode eurosong je predobro.. umirem
očekujem da se voditelji poljube u finalu hahahahaha.. ova suptilna gay politika dirkanja dok vode eurosong je predobro.. umirem
Kontinent Helia
Obavijest:
madagaskar40 je napisao/la:O čemu Vi pišete pa aposlutno Vi niste čisti ! Ovdje nije riječo politici , o pjesmama Craoto i Hay mislim da ste stavrno pobrkali lončiće , otvorite temu o politici , pa tamo piššite do milje volje o kome hoćete , pa stvarno sada kažem pročitajte si komentare o čumu PIŠETE ! Hvala !
To je otprilike to. Ovdje se radi o tome da Komčitoljupci imaju kolektivni orgazam jer su uvjereni da je 300 miliona Rusa zaspalo u suzama jer je par ocvalih esc fanova vikalo "bua"
Simpatično. Nadasve.
>>Been<<- moderator
croato je napisao/la:za hrvatsku ne vrijedi
I'm sorry, ali Hrvatska je, da te podsjetim, uz Rusiju jedina zemlja u Evropi koja se tematikom istospolnog braka bavi u Ustavu Prema tome, očekujem jednake zvižduke za nekog budućeg Hr predstavnika.
>>Been<<- moderator
Evo sada da pitam Beena nešto, što nema neke prevelike veze sa Conchitom, dakle, ukoliko se dogodi ovo što croato kaže; da se voditelji poljube. Logično to će bit prozvano kao gay propaganda, međutim, i da tzv. gay propaganda djeluje i postoji, koje su točno posljedice po loše za svakog građanine Europe pa i svijeta?
Kontinent Helia
nema ih.. već se uvrijeđeno osjećaju moralni rusi, željka markić i been i da naravno proruski sateliti
Kontinent Helia
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Evo sada da pitam Beena nešto, što nema neke prevelike veze sa Conchitom, dakle, ukoliko se dogodi ovo što croato kaže; da se voditelji poljube. Logično to će bit prozvano kao gay propaganda, međutim, i da tzv. gay propaganda djeluje i postoji, koje su točno posljedice po loše za svakog građanine Europe pa i svijeta?
Ne podržavam bilo kakvo ljubljenje po emisijama, između bilo koga, a pogotovo između voditelja.
Eurosong je, unatoč svemu, i dalje porodična razonoda, a ne opskurni party nevladinih organizacija.
>>Been<<- moderator
Gay poljubac će vjerovatno poput virusa pretvoriti sve gledatelje u gayeve. Blah!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato je napisao/la:nema ih.. već se uvrijeđeno osjećaju moralni rusi, željka markić i been :Di da naravno proruski sateliti
pa al ja želim normalan odgovor od takvih ljudi, da se više jebeno ne deprimiran što nisam prihvaćen i što sam omalovažavan.
Kontinent Helia
TO JOJ je prošlo zbog prelošeg zakona o referendumu. trenutno se u HR lako može napraviti referendum o bilo čemu... ali također očekujem vrlo brzo nešto slično i u BIH a s obzirom da je od mogućeg broj glasača izašlo samo 38% što je mizerija.. i to valjda svi ovi prodesni u hrvatskoj kojih ima ipak više nego liberalnih.. a od njih 38% za je glasalo 64% rekao bih ipak da nije cijela hrvatska glasala za... i da ipak imamo u zakonu sve donesene mogućnosti osim posvajanja što će se u sljedećih nekoliko godina promijeniti.. to što je uspjelo željki markić je jednom u 100g jer je uspjela iskoristiti loš sustav, loš zakon i odličan tajming... ali ne brini.. svejedno to će se jednom promijeniti i nizozemska je jednom bila zadrta...>>Been<< je napisao/la:
I'm sorry, ali Hrvatska je, da te podsjetim, uz Rusiju jedina zemlja u Evropi koja se tematikom istospolnog braka bavi u Ustavu ;)Prema tome, očekujem jednake zvižduke za nekog budućeg Hr predstavnika.
a been ipak na kraju balade.. BIH ostaje država koja u svemu kaska za svima u Europi..
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 8 / 12.