2. POLUFINALE
3 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2011.?
Stranica 1 / 1.
2. POLUFINALE
2. Polufinale
01. Igor Cukrov
02. Franka Batelić
03. Antonija Šola
04. Bojan Jambrošić
05. Gibonni
06. E.T.
07. Feminnem
08. Tina Vukov
09. Kim Verson
10. Vesna Pisarović
11. Magazin
Pored svakog izvođača stoji pjesma, glasujte za izvođača, ne i za pjesmu! Od 11 polufinalista 5 najboljih proći će u sljedeći krug. Možete glasovati za NAJVIŠE 5 OSOBA!
01. Igor Cukrov
02. Franka Batelić
03. Antonija Šola
04. Bojan Jambrošić
05. Gibonni
06. E.T.
07. Feminnem
08. Tina Vukov
09. Kim Verson
10. Vesna Pisarović
11. Magazin
Pored svakog izvođača stoji pjesma, glasujte za izvođača, ne i za pjesmu! Od 11 polufinalista 5 najboljih proći će u sljedeći krug. Možete glasovati za NAJVIŠE 5 OSOBA!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: 2. POLUFINALE
Magazin
Može i Franka ili Bojan
Može i Franka ili Bojan
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Igor Cukrov - bio prošle godine al bi ga volio vidit opet na ESC al za jedno 5-6 godina
Franka Batelić - mislim da bi bila dobar izbor ove godine je po meni imala dobru pjesmu na Dori (ne znam što neki govore da ne bi pobjedila sigurno da dođe na Doru)
Antonija Šola - i nju bi volio vidjet 2008 je po meni imala pjesmu za ESC al žiri posla Kraljeve ulice i 75 cents
Bojan jambrošić - od muških bi ga najviše volio vidjet na ESC
Gibonni - neće 101% na Doru
E.T. - volio bi ali neće 90%
Feminnem - bile 2 put dosta im je bar jedno desetak godina nek odmore pa kad malo ostare nek se onda prijave za izbor za ESC
Tina Vukov - dobar glas al po meni za ESC nije
Kim Verson - da ali za koju godinu još je mlada
Vesna Pisarović - (moja najdraža pjevačica) bila jednom a volio bi je vidjeti još jednom i to sa baladom nekom
Magazin - njih bi najviše volio vidjet iz ovog polufinala Andrea bila sa Igorom prošle godine al se nije dokazala baš kolko može (malo je pjevala) a Magazin bio 1995-e sa Danijelom u duetu sa Lidijom ali je to bilo davno
Franka Batelić - mislim da bi bila dobar izbor ove godine je po meni imala dobru pjesmu na Dori (ne znam što neki govore da ne bi pobjedila sigurno da dođe na Doru)
Antonija Šola - i nju bi volio vidjet 2008 je po meni imala pjesmu za ESC al žiri posla Kraljeve ulice i 75 cents
Bojan jambrošić - od muških bi ga najviše volio vidjet na ESC
Gibonni - neće 101% na Doru
E.T. - volio bi ali neće 90%
Feminnem - bile 2 put dosta im je bar jedno desetak godina nek odmore pa kad malo ostare nek se onda prijave za izbor za ESC
Tina Vukov - dobar glas al po meni za ESC nije
Kim Verson - da ali za koju godinu još je mlada
Vesna Pisarović - (moja najdraža pjevačica) bila jednom a volio bi je vidjeti još jednom i to sa baladom nekom
Magazin - njih bi najviše volio vidjet iz ovog polufinala Andrea bila sa Igorom prošle godine al se nije dokazala baš kolko može (malo je pjevala) a Magazin bio 1995-e sa Danijelom u duetu sa Lidijom ali je to bilo davno
mujo- Broj postova : 65
Odavde već nisam siguran ko će proć ali mislim da će proć Franka Batelić,Bojan Jambrošić,Kim Verson,Antonija Šola i Magazin a da Igor Cukrov i Feminem neće jer su skoro bili pa ne vjerujem da će neko glasat za njih.
mujo- Broj postova : 65
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2011.?
Stranica 1 / 1.