1. polufinale
+11
Manki
Veronica
HaYrOLa
Jasmin
alien
madagaskar40
frozen
asteroid
Tinchey
>>Been<<
Goxy
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 5 / 12.
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: 1. polufinale
A zasto bi te izbacili?
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
def.! i one razglednice. i cijela priča.. i tok showa. baš baš dobro...MrMonkey je napisao/la:Meni je muški par bio baš osvježenje.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ima li linka za press?
Madagaskar fuckoffiraj se
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Inače da se osvrnem malo na organizaciju. Jednom rječju savršeno. Završilo točno u 11, odličan dizajn, tema razglednica, pozornica. <3 Super!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=102833HaYrOLa je napisao/la:Ima li linka za press?
bilo ovdje ali prestade nešto.vrti se samo logo
Kontinent Helia
Obavijest:
Hay gdje te svrbi?
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:
http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=102833
bilo ovdje ali prestade nešto.vrti se samo logo
meni nema isto.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nije još počelo, mislim da će u 23:45
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Zviždanje Rusiji je DEF. poruka! Ne možete s jedne strane gušiti ljudska prava, a s druge se praviti kao da se ništa ne dešava. NE Vladimire V. Putine!
Njihovi izvođači bi kao profesionalci se trebali znati nositi s time!
Veliki PLUS!
Njihovi izvođači bi kao profesionalci se trebali znati nositi s time!
Veliki PLUS!
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ZNAČI PRESAVRŠENO! koliko dotjeraniji nastup od melodija
Kontinent Helia
Obavijest:
meni najjače ove dvije ruskinje pjevaju o nekakvoj ljubavi i miru, a njihova vlastita zemlja skrši ukrajinu, donosi zakone kojima uništava dio stanovništva... baca ga u ljude 2. reda itd.. neka im je! izvanredno! jao kako tek jedva čekam četvrtak, a onda subota vrhunac!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:meni najjače ove dvije ruskinje pjevaju o nekakvoj ljubavi i miru, a njihova vlastita zemlja skrši ukrajinu, donosi zakone kojima uništava dio stanovništva... baca ga u ljude 2. reda itd.. neka im je! izvanredno! jao kako tek jedva čekam četvrtak, a onda subota vrhunac!!!
U cetvrtak ce biti delirijum kad Konci izadje na scenu, pa nek se Rusi udaraju u guzu od muke. A koliko su sujetni, ovo zvizdanje ce ih pojesti, a nadam se da ce i u subotu Evropa kazniti doticne sa nulama, kao i SFRJ 1991.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Zašto mješat politiku sa pjesmama?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
agreed! mislim da bi moglo doći do toga da će rusi dobivati visoke bodove samo njihovih satelita i da bi mogli biti i ispod 15.mjesta što bi bila def. jaka poruka.. a zamisli končita u top 10 ili recimo top5.. jaooooj!!!!!!HaYrOLa je napisao/la:
U cetvrtak ce biti delirijum kad Konci izadje na scenu, pa nek se Rusi udaraju u guzu od muke. A koliko su sujetni, ovo zvizdanje ce ih pojesti, a nadam se da ce i u subotu Evropa kazniti doticne sa nulama, kao i SFRJ 1991.
Kontinent Helia
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Zašto mješat politiku sa pjesmama?
ne možemo se praviti gluhi i pretvarati kao da je sve ok
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Zašto mješat politiku sa pjesmama?
Pravo na zivot je iznad svega. To nije politika.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato je napisao/la:
agreed! mislim da bi moglo doći do toga da će rusi dobivati visoke bodove samo njihovih satelita :Di da bi mogli biti i ispod 15.mjesta što bi bila def. jaka poruka.. a zamisli končita u top 10 ili recimo top5.. jaooooj!!!!!!
Ma mislim da i sateliti polako shvataju na primeru Ukrajine kako ce proci uskoro.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
O čemu Vi pišete pa aposlutno Vi niste čisti ! Ovdje nije riječo politici , o pjesmama Craoto i Hay mislim da ste stavrno pobrkali lončiće , otvorite temu o politici , pa tamo piššite do milje volje o kome hoćete , pa stvarno sada kažem pročitajte si komentare o čumu PIŠETE ! Hvala !
Kontinent Helia
Obavijest:
jao dujmo.. kakva faking politika. ovjde se radi o osnovnim ljudskim pravima!!! moralni putin i njegova družina će popovati o moralnosti europi koja je stoljeće ispred njih. oujea!Goxy je napisao/la:Zašto mješat politiku sa pjesmama?
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Pravo na zivot je iznad svega. To nije politika.
Slažem se potpuno...ali opet mi je nekako tužno da ove cure budu unaprijed osuđene na loš plasman zbog toga što dolaze iz te katastrofe od zemlje. :/
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato je napisao/la:
jao dujmo.. kakva faking politika. ovjde se radi o osnovnim ljudskim pravima!!! moralni putin i njegova družina će popovati o moralnosti europi koja je stoljeće ispred njih. oujea!
Ovdje nije tema niti o ljudskim pravima , niti o Putinu !
ajd prestanite s.... malo !
Kontinent Helia
Obavijest:
Počela presica!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Goxy je napisao/la:
Slažem se potpuno...ali opet mi je nekako tužno da ove cure budu unaprijed osuđene na loš plasman zbog toga što dolaze iz te katastrofe od zemlje. :/
Umetnici su se nekada uvek prvi dizali protiv rezima koji nije bio ispravan. Eto im prilike. Devojke nisu krive, ali one tamo nisu svojim imenom i prezimenom (ja ne znam ni kako se zovu) one su tamo RUSIJA. Ima mnogo mnogo mnogo umetnika (pevaca i pevacica) koji nikada nece predstavljati doticni rezim npr. na Eurosongu.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Presrecam sam zbog San Marina, kako se iskreno raduje!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 5 / 12.