Dora 2013. | Klapa s mora — Mižerija
+25
StRes92
Barney
Vanila_Atlantis
madagaskar40
Steffan
AjLuci
HaYrOLa
Lunke
Vinky
RajkaRajka
Jasmin
mm1991sthr
asteroid
Bilby
SiXo
Cvjećko
frozen
alien
>>Been<<
Leo
Tinchey
Kruno
Goxy
Marijo
Pauly D
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Dora :: Mižerija
Stranica 4 / 15.
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Dora 2013. | Klapa s mora — Mižerija
croato je napisao/la:Goxy Rozga iz doba OPROSTI MALA ili NAZARET ili HRV. RAPSODIJA je bila super... ovo što sada pjeva nije za nikakav eurosong.. da je išao NAZARET to bi bilo 100% u top 5!
ovo što sada rozga pjeva je trash za velike mase ^^ vidiš kako joj se priključila i danijela...
Ti si rekao da TI SE POVRAĆA na Rozgine pjesme...
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ove sadašnje da
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Hahaha neka se vama povraća kad odete vanka slušajte Betovena i uživajte u Mocartu i gotovo
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Hahaha neka se vama povraća kad odete vanka slušajte Betovena i uživajte u Mocartu i gotovo
Totalno se slažem!
Pamela Ramljak je rekla da kad bi dobila direktnu ponudu od HRT-a da bi otišla na Eurosong
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Naša ovogodišnja predstavnica izdala spot za remake pjesme Im so excited
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Pamela Ramljak je rekla da kad bi dobila direktnu ponudu od HRT-a da bi otišla na Eurosong
Spasila bi sebe i nas od sramote! Njezin prvijenac Ti me ne voliš je poprilično užasan. No Nedina Naša stvar je dobra, čak mislim da bih takvo što u engleskoj verziji dobro prošlo na esc-u.
SiXo- Broj postova : 162
Mislim da bi na ESC 2013. trebao ići netko tko ima dobar glas,ali da ima i neku moderniju pjesmu,a ne tko zna po koji put neku baladicu.
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Ima puno zainteresiranih...Pamela Ramljak, Franka, Danijela Martinović...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Ima puno zainteresiranih...Pamela Ramljak, Franka, Danijela Martinović...
Mislim da bi Franka bila najbolja za to. Ima dobar glas,a ovi nasi hit-mejkeri bi joj mogli napisati neku elektro pjesmu koja bi donijela dobro mjesto Hrvatskoj!
Kontinent Helia
Obavijest:
Možda
Inace Hrvatska je 23.07. potvrdila ucesce!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Možda
Znam.
Kontinent Helia
Obavijest:
I ja mislim da bi Franka to najbolje odradila....i da bi uspjela ostvariti dobar rezultat!
RajkaRajka- Broj postova : 5
Vjerovali ili ne, Kostadinov je rekao(sad vec ima neko vrijeme) da je Hrvatska spremna ugostiti Eurosong
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja bih zelio da nasu Hrvatsku predstavlja grupa Colonia na Eurosongu 2013.! Sta se tice Dore 2013. zelio bi da bude dvi polufinalne veceri i finalna vecer sa sto vise pisama i kao sto je bila Dora 2006. i Dora 2007.! Sto vise pisama to bolje! Ako bude dvi polufinalne veceri i finale, nadam se da ce biti izdan dvostruki Dorin CD i kao sto bih zelio da bude trostuki DVD izasao.. Od Dore CD-ovi izlazu, a DVD-ovi od Dore neizlazu uopce.. Sretno i sve najbolje moja Hrvatska na Eurosongu 2013.! Koji bi ste vi koncept Dore 2013. izabrali?!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Mislim da je Lizzie rekla da će biti interno odabiranje.
A da, piše se ''biste'', a ne ''bi ste''
A da, piše se ''biste'', a ne ''bi ste''
Kontinent Helia
Obavijest:
Nebih nikakvi interni izbor, uopce mi se nesvidjaju interni izbori.. Ako bude, onda neka to bude grupa Colonia.. No, zelio bih i nadam se da ce Dora '13. imati dvije polufinalne veceri i finale sa sto vise pisama kao sto je bila Dora '06. i Dora '07.! Milslim da je to najbolji odabir! Sto vise pisama, to bolje..
mm1991sthr- Broj postova : 310
Više nema Elizabete Holmsi, sada imamo novog urednika zabavnog programa koji će nadamo se biti normalniji
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Dobila otkaz ili?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Da Pa u posljednje tri godine otkako je ona preuzela Doru imamo 3 najgora rezultata ikad.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Neka, neka
Mada moramo bit realni, potrudila se. Nakon Dore i Feminnemki koje su bile izvrsne ali nažalost Oslo ih zeznuo smislila je novi koncept koji opet nije uspio pa je probala interno. Ne možemo reć da se nije potrudila
Inace, nadam se Dori, ali baš Dori 2013.
Mada moramo bit realni, potrudila se. Nakon Dore i Feminnemki koje su bile izvrsne ali nažalost Oslo ih zeznuo smislila je novi koncept koji opet nije uspio pa je probala interno. Ne možemo reć da se nije potrudila
Inace, nadam se Dori, ali baš Dori 2013.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Što očekivati od iduceg Hrvatskog predstavnika?
Nakon ruskog mađioničara koji se garant nadero ruske votke prije nastupa, pa je umjesto da Darija nestane sa pozornice kako se pričalo, učinio da nestane magična kuverta sa našom zastavom. Imali smo i plahtu, i klupu, što će biti nagodinu? Tepih, krevet i trokrilni ormar iz koje će izlaziti smješno obuceni prateći vokali i/ili plesači?
Nakon ruskog mađioničara koji se garant nadero ruske votke prije nastupa, pa je umjesto da Darija nestane sa pozornice kako se pričalo, učinio da nestane magična kuverta sa našom zastavom. Imali smo i plahtu, i klupu, što će biti nagodinu? Tepih, krevet i trokrilni ormar iz koje će izlaziti smješno obuceni prateći vokali i/ili plesači?
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Biramo interno :DD
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Dora :: Mižerija
Stranica 4 / 15.