Dora 2013. | Klapa s mora — Mižerija
+25
StRes92
Barney
Vanila_Atlantis
madagaskar40
Steffan
AjLuci
HaYrOLa
Lunke
Vinky
RajkaRajka
Jasmin
mm1991sthr
asteroid
Bilby
SiXo
Cvjećko
frozen
alien
>>Been<<
Leo
Tinchey
Kruno
Goxy
Marijo
Pauly D
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Dora :: Mižerija
Stranica 2 / 15.
Stranica 2 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Dora 2013. | Klapa s mora — Mižerija
Ah, pa super, onda nek ih lijepo pošalju.croato je napisao/la:jučer je bilo na novoj o eurosongu.. gostovali su ovaj lik iz colonije, ksenija urličić i onaj lik što je modni komentator.uglavnom ovaj iz colonije je rekao da točno zna što europa voli i da bi on napravio totalno super stvar..ali ako bi ga hrt podržao i dao mu slobodu rada.. inače meni je ova stvar od colonije užas stvar... bila bi maksimalno top15 u finalu i već je viđeno na eurosongu.. -.- treba slati nešto što nije bilo i vrlo zanimljivo
"Nešto što nije bilo i vrlo zanimljivo" - realno, toga i nema na našim prostorima, npr. electroswing je odličan žanr, al' ne postoji niti jedan jedini predstanik toga u zemljama ex-yu. Nije baš moguće ni slati nešto poput Loreen, Rybaka i sl., budući da se glazbena scena ovdje svodi na neke kvazi-disko pjesme i milijun jeftinih balada. Eh, sad... Kad bi se poslao neko poput 2CELLOS to je druga stvar. No to se nikad neće desiti, anyway.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
točno se slažem sa tobom... mi ovisimo o nečijoj inspiraciji koja bi napravila nešto dobro..užasno smo maleni.. i glazbena scena nam je užas... ovdje je glavna zvijezda rozga, a takav tip glazbe je prožvakan vani već odavno... a i vidimo kako su grčka, cipar i rumunjska prošle...Cvjećko je napisao/la:Ah, pa super, onda nek ih lijepo pošalju.
"Nešto što nije bilo i vrlo zanimljivo" - realno, toga i nema na našim prostorima, npr. electroswing je odličan žanr, al' ne postoji niti jedan jedini predstanik toga u zemljama ex-yu. Nije baš moguće ni slati nešto poput Loreen, Rybaka i sl., budući da se glazbena scena ovdje svodi na neke kvazi-disko pjesme i milijun jeftinih balada. Eh, sad... Kad bi se poslao neko poput 2CELLOS to je druga stvar. No to se nikad neće desiti, anyway.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
https://www.facebook.com/2CellosZaHrvatskuNaEurosongu2013
+ dobar vokal tipa šušnjare ili još neke mlade djevojke...da rastura neku zavijačku tužopoljku a u pozadini 2cellos dere srce...AJME <3 moj život je potpun...pogledajte samo Albaniju ove godine.
+ dobar vokal tipa šušnjare ili još neke mlade djevojke...da rastura neku zavijačku tužopoljku a u pozadini 2cellos dere srce...AJME <3 moj život je potpun...pogledajte samo Albaniju ove godine.
SiXo- Broj postova : 162
i to neka izvedba tipa da baš razvale..s sporom uvodom.. aaaaSiXo je napisao/la:https://www.facebook.com/2CellosZaHrvatskuNaEurosongu2013
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja msilim da uopće nije bitno tko ide ako je pjesma dobra. Svi govorili ajme Nina, TOP 10 sigurno...a kako je završila.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ajme ljudi pa nalazimo li se mi u istoj državi?! Kakva Rozga?! Ona je prije imala kvalitetu,sad se počela furati na narodnjake i slične. Ona je užas. I umjesto da biramo koga bismo mi da nam napiše pjesmu,mogli bi se oni svi okupiti i napisati pobjedničku pjesmu.
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
bitna je pjesma! više nije bitno tko pjevaGoxy je napisao/la:Ja msilim da uopće nije bitno tko ide ako je pjesma dobra. Svi govorili ajme Nina, TOP 10 sigurno...a kako je završila.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:bitna je pjesma! više nije bitno tko pjeva
A šta sam ja napisao?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pa treba bit neka jaka pjesma koja će pokoriti Europu i donijeti nam pobjedu!
Kontinent Helia
Obavijest:
Bilby je napisao/la:Pa treba bit neka jaka pjesma koja će pokoriti Europu i donijeti nam pobjedu!
Ti se stalno nešto nabrijavaš na pobjedu. Prvo nek mi uđemo u finale, pa se onda možemo razgovarati o pobjedi, doduše teško.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Ti se stalno nešto nabrijavaš na pobjedu. Prvo nek mi uđemo u finale, pa se onda možemo razgovarati o pobjedi, doduše teško.
Pa finale se podrazumijeva
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Treba nekog s ovog foruma stavit na HRT da se bavi samo eurosongom xD
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Oni_dolaze je napisao/la:Treba nekog s ovog foruma stavit na HRT da se bavi samo eurosongom xD
Pa svatko može poslati pismo elektroničke pošte redakciji Eurosonga na HRT. Odi na www.hrt.hr i tamo ima i forum i možeš im slati i pisma.
Kontinent Helia
Obavijest:
Jel vi mislite da stvarno neko na televiziji ima posao da se bavi Eurosongom, uzimajući u obzir činjenicu da je to posao koji uzima, koliko, dva-tri mjeseca godišnje =!
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Jel vi mislite da stvarno neko na televiziji ima posao da se bavi Eurosongom, uzimajući u obzir činjenicu da je to posao koji uzima, koliko, dva-tri mjeseca godišnje =!
Pa evo ja sam jednom poslao email toj redakciji i odgovorio mi nitko drugi do Aleksandar Kostadinov! Znači emaili idu njemu!
Kontinent Helia
Obavijest:
Nema tema, pa ću ja to ovdje.
Ovdje je isječak iz jedne pjesme koja slijedeće godine ide na konkurs za Bh. Eurosong.
http://soundcloud.com/bheurosong/bh-eurosong13
Ovdje je isječak iz jedne pjesme koja slijedeće godine ide na konkurs za Bh. Eurosong.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Nema tema, pa ću ja to ovdje.
fino zvuči, sviđa mi se
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Tonči potvrdio da je Providenca trebala ići na ESC i da je tako bilo do zadnjeg trenutka kad su se predomislili i odabrali Ninu Badrić. Kako bilo radio bi projekt sljedeće godine kad bi ga pitali na vrijeme i išao bi na pobjedu, a ne na prolazak u finale.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
vrijedi njega poslati
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Providencu odbili jer nije urbana što god njima ta riječ značila i jer je podloga u seriji na konkurentskoj tv. A Providenca bi ušla u finale dajem glavu.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
obožavam huljića i njegove stvari..nema tog autora kao što je ona da 90% sve volim od njega... car!
Kontinent Helia
Obavijest:
Ako je istina ono o Borisu Djurdjevicu, onda da.. Sta se tice sljedece Dore 2013., zelio bi da ima dvije polufinalne veceri i finale sa sto vise pisama.. Jer mislim da je tako bolje, i jer volim takav sistem.. Sta se tice pisme koju treba poslati na Eurosong 2013., trebamo poslati nesto razlicito.. Trebamo poslati nesto domoljubno ili u stilu kao sto je Svedska i Rusija ove godine imala, samo trebamo nesto tako drukacije ili razlicito.. Trebamo imati neke ideje i neke cake da na takav nacin privucemo sto vise glasaca i da se visoko plansiramo ili mozdja cak i pobijedimo na Eurosongu i da napokon dovedemo Eurosong u Zagreb kao samostalna drzava.. Nadam se da ce Eurosong doci u ponovno Zagreb! A, Eurosong ce katkad doci u Hrvatsku i ponovno u nasem Zagrebu.. Sretno Hrvatska i sve najbolje!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Stranica 2 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Dora :: Mižerija
Stranica 2 / 15.