Dora 2013. | Klapa s mora — Mižerija
+25
StRes92
Barney
Vanila_Atlantis
madagaskar40
Steffan
AjLuci
HaYrOLa
Lunke
Vinky
RajkaRajka
Jasmin
mm1991sthr
asteroid
Bilby
SiXo
Cvjećko
frozen
alien
>>Been<<
Leo
Tinchey
Kruno
Goxy
Marijo
Pauly D
29 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Dora :: Mižerija
Stranica 3 / 15.
Stranica 3 / 15. • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Dora 2013. | Klapa s mora — Mižerija
Maja Šuput na eurosong ona bi napravila odličan show
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Maja Suput je pevaljka a ne pjevacica... Grozota!Marijo je napisao/la:Maja Šuput na eurosong ona bi napravila odličan show
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Franka
Dogodine rado na Eurosong
Povratkom iz Amerike otkrila je da joj je karijera trenutno najveći prioritet u životu. U Ameriku će se vratiti ponovno kad-tad, ali doma je, kaže, ipak najljepše. U studiju se pojavila s plavom kosom, a takva će ostati sigurno do snimanja spota.
- Došla sam u frizerski salon i rekla da želim nešto potpuno drugačije. Evo me kao plavuše - otkrila je mlada zvijezda koja novim imidžom neodoljivo podsjeća na glumicu Jessicu Albu. Prije nekoliko dana Franka je napunila 20 godina, ali je rekla da pomalo žali što više nije tinejdžerica. Izrazila je želju nastupati na Eurosongu, a na Petkovo pitanje bi li to učinila već sljedeće godine odgovorila je potvrdno 'ako Bog da!'.
Dogodine rado na Eurosong
Povratkom iz Amerike otkrila je da joj je karijera trenutno najveći prioritet u životu. U Ameriku će se vratiti ponovno kad-tad, ali doma je, kaže, ipak najljepše. U studiju se pojavila s plavom kosom, a takva će ostati sigurno do snimanja spota.
- Došla sam u frizerski salon i rekla da želim nešto potpuno drugačije. Evo me kao plavuše - otkrila je mlada zvijezda koja novim imidžom neodoljivo podsjeća na glumicu Jessicu Albu. Prije nekoliko dana Franka je napunila 20 godina, ali je rekla da pomalo žali što više nije tinejdžerica. Izrazila je želju nastupati na Eurosongu, a na Petkovo pitanje bi li to učinila već sljedeće godine odgovorila je potvrdno 'ako Bog da!'.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Huljići + Boris Đurđević
http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/ekskluzivno-poslusajte-refren-novog-hita-jelene-rozge.html
E ovako nešto treba na Eurosong, udružite se!
http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/ekskluzivno-poslusajte-refren-novog-hita-jelene-rozge.html
E ovako nešto treba na Eurosong, udružite se!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
To bi samo moglo da ostane u PF.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:To bi samo moglo da ostane u PF.
Ovo u PF? Finale zagarantirano Pjesma će bit ogromni hit I taman će sjesti lijepo jer je Sevina Italiana pomalo 'dosadila' ovako će Rozga ludilo sjesti, a obje pjesme će harati klubovima
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja sam za da posaljemo Rozgu, i to ne zato sto mislim da cemo uci u finale ili da cemo imat dobru pjesmu, vec samo zato da se vise svrši s tom Rozgom i Eurosongom!
Jasmin- Broj postova : 5457
Hahhaha crni Jasmine bann ti je bliži no ikad
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pa ta Rozgina nije ni prici Italiani Ako bude imala ovakve pesme kad jednom ode na taj eurosong velike sanse da ostane u PF.
Kontinent Helia
Obavijest:
lol, s ovim bi samo tako fejlali
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
jao rozgu nikad na eurosong...užas... -.- jedino kad je mogla je bila uz nazaret ovo ostalo nikako na euroosng..
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:jao rozgu nikad na eurosong...užas... -.- jedino kad je mogla je bila uz nazaret ovo ostalo nikako na euroosng..
Uostalom,taj novi ''hit'' će biti objavljen prije 1. listopada a pjesme,ako se ne varam,moraju biti 'mlađe' od 1. listopada
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Bilby je napisao/la:
Uostalom,taj novi ''hit'' će biti objavljen prije 1. listopada a pjesme,ako se ne varam,moraju biti 'mlađe' od 1. listopada
Rujna
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
Rujna
Onda se varam
Kontinent Helia
Obavijest:
Ovo svakako neće na ESC, al nek se Huljići i Đurđević udruže, ako je mogla Zaleilah može i Italiana, Dobina kombinacija i sve pjesmice tog tipa. Naravno mi bi prošli gore od Rumunjske jer nemamo koga da glasa za nas osim susjeda, al prošli bi u finale bar
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Rozga treba s pjesmom tipa Ona ili ja
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kad čujem Rozgine pjesme,zgadi mi se život.Goxy je napisao/la:Rozga treba s pjesmom tipa Ona ili ja
Kontinent Helia
Obavijest:
Bilby je napisao/la:
Kad čujem Rozgine pjesme,zgadi mi se život.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:
Croato molim te, i na HSC si je slao
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
Ja cu morati ovde da se nadovezem jer je i kod mene isti slucaj .On je ako se ne varam slao Oprosti mala pesmu koja je kao i Nazaret i jos neke pesme svetlosnim godinama udaljena od dobitnih kombinacija,razmazenih itd.Ako ona ode sa nekom takvom pesmom ESC ispasce sigurno u PF i to sa jednog od zadnjih mesta ako ne bude u PF sa ex yu .Ako ode sa nekom pesmom tipa Nazaret dobro ce proci.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Ja cu morati ovde da se nadovezem jer je i kod mene isti slucaj .On je ako se ne varam slao Oprosti mala pesmu koja je kao i Nazaret i jos neke pesme svetlosnim godinama udaljena od dobitnih kombinacija,razmazenih itd.Ako ona ode sa nekom takvom pesmom ESC ispasce sigurno u PF i to sa jednog od zadnjih mesta ako ne bude u PF sa ex yu .Ako ode sa nekom pesmom tipa Nazaret dobro ce proci.
Sa kombinacijom i sl. i grozno prosla...treba joj neka bas ono jaka pjesma
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
Sa kombinacijom i sl. i grozno prosla...treba joj neka bas ono jaka pjesma
Da to i kazem.Da ode sledec godine sa Nazaretom odlicno bi prosla al takva pesmom jednom nastaje tako da se bojim da bi otisla neka (ne)dobitna kombinacija.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Da to i kazem.Da ode sledec godine sa Nazaretom odlicno bi prosla al takva pesmom jednom nastaje tako da se bojim da bi otisla neka (ne)dobitna kombinacija.
Da, ma ne vjerujem da bi nju Huljić pustio s takvom pjesmom
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy Rozga iz doba OPROSTI MALA ili NAZARET ili HRV. RAPSODIJA je bila super... ovo što sada pjeva nije za nikakav eurosong.. da je išao NAZARET to bi bilo 100% u top 5!Goxy je napisao/la:
ovo što sada rozga pjeva je trash za velike mase ^^ vidiš kako joj se priključila i danijela...
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:Goxy Rozga iz doba OPROSTI MALA ili NAZARET ili HRV. RAPSODIJA je bila super... ovo što sada pjeva nije za nikakav eurosong.. da je išao NAZARET to bi bilo 100% u top 5!
ovo što sada rozga pjeva je trash za velike mase ^^ vidiš kako joj se priključila i danijela...
Upravo tako.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 3 / 15. • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2011.
» Dora 2011. - Pravila
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2013. - Švedska :: 2013. | Dora :: Mižerija
Stranica 3 / 15.