EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)

+15
Goxy
Pauly D
strajker
Tinchey
Cvjećko
Jasmin
Mara
Bebi
Lunke
kodi
Grofica Lidia
Marijo
Kruno
Veronica
HaYrOLa
19 posters

Stranica 8 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 8 Empty Re: Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)

Postaj by Jasmin 19.04.12 23:05

HaYrOLa je napisao/la:

Ne branim ja svoju emisiju, ja znam da ce biti odlicna, jer je ja na kraju napravim takvom. Tema nije bila ljudska prava, naravno ni pederi, ali takvi su gosti, sta da radim, bilo je pitanja o tome. Tebe sam pitao za njih, jer je Kodi peder, njega o tvojoj lepoti, po cemu si NA FORUMU, ponavljam na FORUMU prepoznatljiv. Dakle, ovo je forumski show, ne iz vasih zivota! Eto , ukoliko prodjes u finale, eto ispunicu ti zelju za ZAKONE :p Kodiju ne mogu da ispunim zelju ukoliko on prodje, jer kad sam njega pitao o cemu bi bilo pametno da pricate, ako niste zadovoljni mojim pitanjima, on je rekao `Sta bi bilo kad bi se ja i Jasmin probudili sami na pustom ostrvu` . E sad, da li i tu mirisem gay tematiku, bar u nekom trenutku... tako da, PROSIM :p

hahahaha sve pet, nemoj zakone , dogovorit cemo se Razz Sve u svemu dobro je, i sad neka glasaci obave posao Smile
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 8 Empty Re: Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)

Postaj by frozen 20.04.12 1:51

oh bože hvala kodiju na divnim komentarima... Smile moramo ponovit eurosong večer u autu !!!! razbuditi cijeli zagreb - neprocjenjivo! Smile) ...a prije toga mc ? Very Happy ahahaha ili ćevapi? Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 20.04.12 1:52

croato je napisao/la:oh bože hvala kodiju na divnim komentarima... Smile moramo ponovit eurosong večer u autu !!!! razbuditi cijeli zagreb - neprocjenjivo! Smile) ...a prije toga mc ? Very Happy ahahaha ili ćevapi? Very Happy

čevapi u seoskoj krčmi Embarassed Razz
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 20.04.12 1:53

kodi je napisao/la:

čevapi u seoskoj krčmi Embarassed Razz
nije žvaka za seljaka Very Happy ahahahhaa deal! Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Grofica Lidia 20.04.12 14:54

odlicni ste4..Smile
Grofica Lidia
Grofica Lidia

Broj postova : 127

Kontinent Helia
Zemlja: Transilvanii Kungatdome
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 20.04.12 16:09

Grofica Lidia je napisao/la:odlicni ste4..Smile

litra je na mjestu hahahaah Razz
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Grofica Lidia 20.04.12 18:16

Jasmin je napisao/la:

litra je na mjestu hahahaah Razz

hahhahah...Razz
Grofica Lidia
Grofica Lidia

Broj postova : 127

Kontinent Helia
Zemlja: Transilvanii Kungatdome
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.04.12 20:55

TRENUTNO STANJE

73 % - 27 %

GLASAJTE I DALJE!

deadline : NEDELJA 22.04.2012. u 18 h
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 20.04.12 21:04

Čak 27==? ajme hvala I love you
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 21.04.12 11:58

kodi je napisao/la:Čak 27==? ajme hvala I love you

Joj Kodi ne drami, vec sam ti objasnio stanje tako da ne znam zasto ne vjeruješ u to Razz
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 15:13

TRENUTNO STANJE

VEOMA NEIZVESNO

GLASANJE JOS UVEK TRAJE
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 19:04

GLASANJE GOTOVO

REZULTATI VECERAS

GLASALO JE 17 FORUMASA
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 22.04.12 19:14

Čestitke pobedniku!
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 19:16

Bebi je napisao/la:Čestitke pobedniku!

ahahahahha Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:18

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 8 18157510577144283514810z

REZULTATI POLUFINALA

Vidovita Mindzy : Dobrodosli na rezultate polufinalne emisije Hayrolinog Dvougla! Kodi i Jasmin dostojno su svojim stavovima pokusali da pridobiju vase simpatije, i sudeci po rezultatima, oboje su u tome uspeli, posto je ovo bilo najtesnija emisija, sto se glasanja tice. Iako je jedan takmicar poveo na samom startu, u jednom trenutku pri kraju glasanja, doslo je do izjednacenja. Ko je na kraju pobedio, saznacemo veceras. A kako cemo to uraditi? Prvo cu vam prezentirati rezultate u kladjenju, gde je jedan takmicar osvojio 4, a jedan 3 `glasa` ili ti uloga na sebe. Zatim cu vam prezentirati glasove ostalih ucesnika Dvougla, njih petoro ovaj put, jer je Misfit diskvalifikovan. Tu je jedan takmicar osvojio 6 poena, a drugi 4, odnosno jedan takmicar je dobio glasove od 3 takmicara a jedan od dva. I na kraju cemo proglasiti pobednika! Vidimo se nakon kratkog EPP-a!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:22

Kladionica

Kodi 4 - 3 Jasmin
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:25

Dvouglasi

Kodi 3 - 2 Jasmin
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:27

Ukupni glasovi

57 % - 43 %

?
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.04.12 20:28

Go Kodi Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:29

KO JE PRVI SUPERFINALISTA?
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.04.12 20:30

jedino ja pratim uživo ahaahahaha
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:31

Jasmin je napisao/la:jedino ja pratim uživo ahaahahaha

ahahahahaha sta da ti kazem, opala ti popularnost, nije lepota sve, ahahahah Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 22.04.12 20:31

Mislim da je ipak Jasmin Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.04.12 20:32

HaYrOLa je napisao/la:

ahahahahaha sta da ti kazem, opala ti popularnost, nije lepota sve, ahahahah Smile
Embarassed
znao sam Sad a vlastito tijelo sam planirao podat ovom forumu Embarassed
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.04.12 20:32

POBEDNIK PRVOG POLUFINALA I PRVI SUPERFINALISTA JE

POBEDNIK:

HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

[Vrh]

- Similar topics