EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)

+15
Goxy
Pauly D
strajker
Tinchey
Cvjećko
Jasmin
Mara
Bebi
Lunke
kodi
Grofica Lidia
Marijo
Kruno
Veronica
HaYrOLa
19 posters

Stranica 5 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 5 Empty Re: Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)

Postaj by kodi 01.04.12 23:40

Onaj za koga sam ja glasao Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 5 Empty Re: Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)

Postaj by HaYrOLa 01.04.12 23:40

CESTITKE !!!

Pobednik:
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 01.04.12 23:42

Gospode Bože idem se ranit
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 01.04.12 23:43

Ozbiljno?! Surprised Šokiran sam. Surprised
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 01.04.12 23:44

ajmeee Surprised ja sam mislio da vinky ide Surprised Surprised
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 01.04.12 23:46

MARIJO, CESTITKE NA UCESCU I CESTITKE ZA DAN SALE, IPAK JE DANAS PRVI APRIL! NADAMO SE DA SE NE LJUTIS STO SMO U DUHU OVOG PRAZNIKA SE MALO NASALILI! TI SI IZGUBIO SA OSVOJENIH 36% GLASOVA! PRAVI POBEDNIK JE

VINKY!

VINKY CESTITKE VIDIMO SE U POLUFINALU!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 01.04.12 23:47

ma daj jos bolje da sam ispao posto je Vinky bolji Very Happy cheers
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 01.04.12 23:48

Huh, pravi pobjednik je prošao. Very Happy
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 01.04.12 23:53

Ćestitke Vinkiju Very Happy
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Grofica Lidia 01.04.12 23:58

meni zao sto marijo nije pobjedio... Sad
Grofica Lidia
Grofica Lidia

Broj postova : 127

Kontinent Helia
Zemlja: Transilvanii Kungatdome
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 02.04.12 0:45

ocekivano, zasluženo... cestitam Vinky!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 02.04.12 18:07

sad sam se ranio bezveze Crying or Very sad Suspect
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 03.04.12 22:47

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 5 18157510577144283514810z

INTERVJU SA NEDELJNIM POBEDNIKOM

Vidovita Mindzy : Postovani gledaoci, dobro vece i dobrodosli u jos jednu emisiju `Intervju sa pobednikom`. Nas gost je treci polufinalista, Vinky, koji je u proslonedeljnoj emisiji pobedio Marija! Pozdravimo Vinky-a!

Vinky : Hvala, hvala!

Vidovita Mindzy : Pozdrav Vinky! Cestitam ti na pobedi i evo na samom pocetku ovog mini intervjua mi reci kako si se proveo u `Hayrolinom dvouglu` ?

Vinky : Pa bio je zanimljivo i drago mi je što sam se gledateljima tj forumašima svidio i što su glasali za mene.

Vidovita Mindzy : Sta mislis zbog cega je publika u toliko vecem broju glasala za tebe a ne za Marija?

Vinky : Pa prvestveno što sam bio prirodan i argumentirao svaku svoju rečenicu. Marijo je dosta toga naveo al ništa nije obrazložio i sve je djelovalo pretjerano.

Vidovita Mindzy : Kad smo kod Marija, reci mi sta mozes reci o njemu i kako na njega gledas nakon emisije?

Vinky : Pa znam da je dosta toga bila šala ali u svakoj šali ima pola istine no ja sam takav kakav sam i nemam mu šta zamjeriti.

Vidovita Mindzy : Dobro. Pozdravljamo Marija ovom prilikom. Eto plasirao si se u polufinale, reci mi koga bi voleo da dobijes kao protivnika?

Vinky : Pa tek nas je troje izabrano(Bebi,Jasmin i ja) pa od njih dvoje evo neka bude Bebi pošto Jasmina smatram najvećim favoritom za pobjedu,momak je stvarno kralj teški.

Vidovita Mindzy : Jasmina vidis kao pobednika, a sta mislis koji je tvoj krajnji domet u `Dvouglu`?

Vinky : Pa svatko od nas razmišlja o pobjedi al sam prolazak u polufinale je veliki uspjeh za mene iako sam osoba koja se uvijek bori do kraja za svoj cilj.

Vidovita Mindzy : Lepo si to rekao, ja te vise ne bih zadrzavala, da ne pokvarimo, hahhaha! Eto za kraj samo poruci nesto svima koji su glasali za tebe u cetvrtfinalu i za sve one koji ce glasati za tebe i dalje...

Vinky : Evo,hvala svima koji su glasali za mene i nadam se da vas ni u polufinalnoj emisiji neću razočarati!

Vidovita Mindzy : I ja se nadam! To je bilo to za veceras dragi moji, bila je ovo jos jedna emisija `Intervju sa pobednikom`. Ja vama zakazujem druzenje u poslednjoj cetvrtfinalnoj emisiji, gde cemo videti Kodija i Misfita i kada cemo saznati poslednjeg ucesnika polufinala! Do tada, ljubi vas i voli vasa Minzdy!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 06.04.12 13:43

OBAVESTENJE

Takmicar Misfit odustao je od daljeg takmicenja i predao se u cetvrtfinalnom mecu protiv Kodija. Kodi je direktno prosao u polufinale, a Misfit ce biti diskvalifikovan iz daljeg takmicenje i nece imati prilike da se bori za ulazak u Superfinale putem kladionice!

Ovim putem dobili smo i cetvrtog, poslednjeg ucesnika polufinala!

Polufinalisti :

Bebi
Jasmin
Vinky
Kodi

Zreb za polufinale bice odrzan u ponedeljak uzivo na HELIA TV!

Pobednici polufinala plasrace se u superfinale, gde ce im se pridruziti jos jedan najbolji `kladionicar` koji je u 5 meceva (3 cetvrtfinalana i dva polufinalna) najbolje prognozirao pobednike!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 06.04.12 13:59

Čestitke Kodi Smile
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.04.12 18:14

ne sviđa mi se to.jer sam imao super odgovore.želim ih prezentirati u polufinalu.Misfit baš si curica Embarassed
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 06.04.12 18:18

Čestitke Kodi! Kako li sada stoje kladionice? Razz
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 06.04.12 18:18

kodi je napisao/la:ne sviđa mi se to.jer sam imao super odgovore.želim ih prezentirati u polufinalu.Misfit baš si curica Embarassed

Misfit uči. Wink
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.04.12 20:31

Tinchey je napisao/la:

Misfit uči. Wink

a dobro ovo bi mu uzelo 20ak minuta,ali oke...
i ima nekih koji moraju učiti više Embarassed
ali eto jedino mi je žao što stvarno nije onda bio neko tko bi mogao odvojiti malo vremena, ali što je tu je...Misfit škola na prvom mjestu samo ti sve fino položi Wink
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.04.12 17:46

e a di je ovaj ždrijeb zapeo
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.04.12 19:45

kodi je napisao/la:e a di je ovaj ždrijeb zapeo

Rekli smo u utorak, to je danas, kad se zavrse praznici Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.04.12 20:40

HaYrOLa je napisao/la:

Rekli smo u utorak, to je danas, kad se zavrse praznici Smile

oprosti srećo nisam znao,bio sam bez neta,ne svojom voljom Mad
ugl veselim se večeras Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.04.12 21:42

Hayrolin Dvougao (nastavak-season3) - Page 5 18157510577144283514810z

ZREB ZA POLUFINALE
NOVA KLADIONICA
LISTA USPESNOSTI

Vidovita Mindzy : Dobrodosli na zreb za polufinale `Hayrolinog dvougla` . Znamo da su nasi polufinalisti Bebi, Jasmin, Vinky i Kodi. Njih cetvoro ce u naredne dve emisije, koje su na programu sledeca dva cetvrtka 19. aprila i 26. aprila odlucivati o dvoje superfinalista. Treci superfinalista ce biti najbolji `kladionicar`. Da ne bih duzila, napomenucu samo da zreb nece biti dirigovan, dakle svako moze biti izvucen sa svakim. Izvlacicu jedno po jedno ime , prvo dvoje koje izvucem bice izazivaci u dve emisije, a preostalo dvoje njihovi protivnici. Nakon odredjivanja parova videcemo i novu kladionicu, tacnije nove kvote za pobednika, kao i trenutnu listu uspesnosti u kaldjenju! Pocinjemo posle kratkih reklama!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.04.12 21:43

cheers cheers daj mi jasminku I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.04.12 21:45

KLADIONICA
KONACNI POBEDNIK

11.00 JASMIN
14.00 BEBI
22.00 KODI
25.00 TINCHEY
30.00 VINKY
55.00 GROFICA LIDIJA
99.00 MARIJO

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

[Vrh]

- Similar topics