Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)
+15
Goxy
Pauly D
strajker
Tinchey
Cvjećko
Jasmin
Mara
Bebi
Lunke
kodi
Grofica Lidia
Marijo
Kruno
Veronica
HaYrOLa
19 posters
Stranica 7 / 10.
Stranica 7 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hayrolin Dvougao (nastavak-season3)
kodi je napisao/la:
i ja tebe voliiiiiiiiiiiiiiiiiim mučo mučo
ne brini popio sam tablete za živce
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
ne brini popio sam tablete za živce
dobro je,to čuvaj se čuvaj
kodi- Broj postova : 2493
DVOUGAO KLADIONICA
POLUFINALE 1
KODI
2.20
-
1.90
JASMIN
POLUFINALE 1
KODI
2.20
-
1.90
JASMIN
Konacni pobednik
10.00 Bebi
12.00 Jasmin
30.00 Tinchey
30.00 Kodi
50.00 Vinky
75.00 Grofica Lidija
99.00 Marijo
Zemlja:
Obavijest:
Opa, prvi po kladionici xD
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
PART 1
Vidovita Mindzy : Dobro vece postovani gledaoci. Evo posle neplanirane pauze, nastavlja se vas omiljeni talk show `Hayrolin dvougao`. Nakon odustajanja Misfita u prosloj emisiji, saznali smo imena svih polufinalista. Zrebom je odredjeno da se veceras sastanu u prvom polufinalu Kodi, kao izazivac i Jasmin. Neka dvougao pocne!
*
DVOUGAO 4
IZAZIVAC : Kodi
PROTIVNIK : Jasmin
DVOUGAO 4
IZAZIVAC : Kodi
PROTIVNIK : Jasmin
Vidovita Mindzy : Dobrodosli momci! Znate pravila i koncept, tako da necu ponavljati. Kodi, ti kao izazivac imas pravo da postavis svom vecerasnjem protivniku pitanja, pa izvoli.
Kodi : Dobro vece. Pa evo imam dva pitanja za svog protivnika. Prvo bih ga pitao jesi li i u stvarnom životu liberalan prema pripadnicima istospolne orjentacije?
Jasmin : Naravno, ne znam zašto me to pitaš jer ja na forumu ne govorim nešto a da u životu iza toga ne stojim, više-manje onakav kakav sam na forumu takav sam i u stvarnosti, naravno uz par stvari koje ni ne možeš znati o meni dok me ne upoznaš uživo! Dakle, i u stvarnom životu sam liberalan prema Istospolnoj zajednici te dapače u nekoj raspravi o toj temi zauzmem obrambeni stav u većini stvari!
Kodi : Pitao sam zato što te,kao što sam već rekao ne poznajem dovoljno dobro,pa da na samom početku razgovora znam,s kakvim kalupom osobe pričam.I moram napomenuti da mi je zaista drago ako je to tako. A reci mi bi li se sramio kad bi ti došao neki forumaš na tjedan dana živjeti kod tebe i kad bi ga upoznao s prijateljima i pritom bi on rekao da je gay?
Jasmin : Hahaha možeš slobodno doći kod mene ako je ovo indirektno izražena želja haha. Pa ne bih se sramio, ne kažem da bi mi to bilo jednostavno i da bih ležerno to upoznavanje obavio, ali svakako to mi ne bi predstavljalo prepreku da ugostim prijatelja. Recimo moja cura za jednu osobu već zna da je gay i da mi je prijatelj , jer sam ga bio spomenuo kad sam joj pričao kako mi je jedan prijatelj pomogao što da napravim za našu godinu dana! Mislim da on zna tko je hahha
Kodi : E pa vidiš žao mi je što ga ne bi mogao ležerno prihvatiti.To se odmah kosi s nekim tvojim stajalištima koja si naveo u pitanjima gore.Vjerujem da ti je u suštini nebitno tko je kakav čovjek van okvira koji su vama bitni za uspostaviti neki odnos,ali vidiš,ipak postoji neka boljka,koliko god ti tvrdio suprotno.Šteta,i ne nisam ja planirao doći k tebi više mi je Diva prošla kroz glavu kada sam sastavljao ovo pitanje.
Jasmin : Opet krivo zaključuješ, nije stvar u meni, ali ne bi mi bilo svejedno kako će drugi reagirati i to zbog moga gosta a ne zbog mene, očito moram crtat da budem jasan! Što znači da se to ne kosi s mojim stajalištima, a što se tiče poziva slobodno navrati kad budeš prolazio kroz moj kraj , ja sam se zezao!
Vidovita Mindzy : Ajde ne morate se odmah posvadjati! Koliko znas Jasmine, Kodi je gay, pa je mozda malo preosetljiv na ove teme. Da li si nekada osetio ili primetio da ti se nabacivao?
Jasmin : Ne nisam primijetio, s Kodijem imam dobar odnos, te sad se tek u zadnje vrijeme nešto više upoznajemo… on je dobar momak s kojim se može razgovarati o svemu, ali nisam nikad osjetio neko upucavanje… možda je problem u meni hahaha pa ne primijetim haha.
Vidovita Mindzy : Kodi, a da li si ti nekada pomislio za Jasmina da je gay iliu bi fazonu?
Kodi : Nisam nikad o tome razmišljao.Ali kad me već pitaš smatram da se njemu okreće želudac na samu pomisao muškarca u tim aspektima gledanosti.Neka se on samo drži djevojaka,treba na ovom forumu nekoga i oženiti.
Vidovita Mindzy : Dobro Kodi. Jasmin uziva epitet najlepseg forumasa. Koliko je na tvojoj skali od 1 do 5 on lep, i ako mozes, pojasni i obrazlozi tvoj dojam o njegovoj lepoti?
Kodi : Ja Jasmina osobno nisam do sad još vidio ,a eto nemam niti neku pretjeranu želju jer mi to ništa ne bi predstavljalo u životu. On i ja smo dva čovjeka koja provode slobodno vrijeme igrajući iste igre na zajedničkom forumu ,a za to nam ,jel nije potrebno razmjenjivanje fotografija.S druge strane od nekolicine drugih forumaša čuo sam ,stvarno,da on jest lijep,pa eto meni je drago zbog njega,danas se s ljepotom svašta može,makar vjerujem da Jasmin ima predispozicije da uspije pa da je baš i najružniji čovjek na svijetu.
Jasmin : Jao, pa stvarno dosta o mojoj ljepoti, ljudi će stvarno dobiti krivo mišljenje o meni! Ja sam gabor hahahah! Sviđa mi Kodijevo razmišljanje vezano za slobodno vrijeme, , a što se tiče ljepote slažem se da se s ljepotom danas može puno toga postići, jedino je još novac ispred kao sredstvo do uspjeha! Al daleko sam ja od te ljepote, ali moram priznat da sam često svojim šarmom znao doći do neke ocjene ili neke druge stvari u životu, ali šarm je nešto sasvim drugo! I hvala ti Kodi što vjeruješ da imam predispozicije da uspijem i bez te kvazi ljepote! Iznenadio si me na ovom komplimentu!
Vidovita Mindzy : Ti meni vojvodo , ja tebi serdare, hahahah! Dobro. A reci mi Kodi, poznato je da se pola foruma lozi na Jasmina. Da li se i ti lozis na Jasmina i sta mislis sta je po tebi tajna njegovog zavodjenja ostalih forumasa?
Kodi : Ne,ne ložim se na Jasmina.On mi je općenito zanimljiv kao ličnost i tu je kraj priče.Zarazno se smije ,to sam uspio čuti i pokušava biti dobar u "Kurvama".Njegova tajna zavođenja,mislim da je to što je "dobar" prema svima.Ne stupa u neke konflikte kojima bi na sebe uspio prikrojiti neki ružniji epitet.Njemu je sve cool,sve super,sve okreće na šalu i to u globalu odgovara ljudima.Nekako bih se čak usudio reći nedovoljno izgrađen stav.Ali dobro ovo je igrica,vjerujem da je u stvarnom životu drugačije.
Jasmin : A daj zašto se ne ložiš na mene!? Pa vidi me kako te lijepo gledaaam! Hahaha Šalu na stranu… ne znam zašto kažeš da imam ne izgrađen stav, to mi do sada nitko nije rekao, jer uvijek sam odriješit u svemu… Ali dobro ne poznaješ me, a i ne možeš to zaključiti na temelju toga što mi je sve cool na forumu i što se ne svađam! Jer ja se tako ponašam jer nemam potrebe za tim, to je forum, nemam živaca za gubljenje još i u virtualnom svijetu hahaha. Ali dobro to je tvoje mišljenje, možda ga s vremenom i promijeniš!
Kodi : Smatram da odraz karaktera osobe možeš vidjeti na bilo kojem mjestu u životu pa makar to bio i forum. Čovjek kojemu je u životu sve cool ili je rođen pod sretnom zvijezdom ili je psihički nestabilan.Pošto si govorkao o problemima sa živcima iskreno se nadam da si ipak rođen pod sretnom zvijezdom.Promjeniti ću mišljenje jedino ako vidim promjenu na tebi,a pošto si naveo da za iskazivanje svoga stava nemaš živaca mislim da se ništa neće promjeniti.
Jasmin : Kodi ja ne zna koji je tebi, moji problemi sa živcima su šala sada ispada da sam neki bolesnik, ne znam kako daješ sebi za pravo to izgovorit… Još glumiš neku dobricu, tokom stvaranja ovog showa, ne znam tko onda ima problema s karakterom…Što se tiče karaktera ne da mi se više raspravljat tko me zna zna kakav sam a za ostatak ekipe mi nije ni stalo! Eto dao Bog da sam rođen pod sretnom zvijezdom, al ako jesam neka mi to već da do znanja! I mišljenje ne trebaš mijenjat, jer nakon ovog više mi nije stalo do tvog mišljenja!
Vidovita Mindzy : Jasmine, ala si ti naostren, hahah! To jos od Grofice, hahaha! E ajmo sad malo o ovoj temi, mislim da ce biti zanimljivo za gledaoce, posto malo njih zna za to. Poznato je da su neki forumasi isli na Doru 2012 ove godine i tamo je nastala jedna legendarna slika! Poznato je da si ti Kodija proglasio Groficom Lidijom kada si video tu sliku. Kako se to moglo desiti da pomislis da je na cuvenoj slici forumasa sa Dore 2012 nije Kodi, vec Grofica i da li ti Kodi zaista lici na zensko?
Jasmin : A daj sad mi je neugodno! Stvar je u tome što nisam znao kako Kodi izgleda, a ni kako Grofica… Prepoznao sam Marija i Kruno odmah, a i Tincheya i Misfita, no ta peta osoba mi je predstavljala problem… Smetnuo sam s uma da je i Kodi bio s njima , te pomislio da je ta ružna djevojka naša Grofica hahhaah… A i pobogu Kodi je ispao na toj slici čudno, tako da nisam ja kriv haha Bez obzira na moje tumačenje slike, Kodi ne liči na žensko, bar ne na drugim slikama!
Kodi : A ta slika je priznajem ispala užasno,barem što se mene tiče.Ali danas čovjeka možeš uloviti sa svakog kuta,ali pobogu da sam žensko '? Pa tolko se bar vidi sa slike da nije istina.Za kaznu ćeš dobiti album mojih slika na kućnu adresu da se uvjeriš u suprotno.Poštarinu ćeš,naravno,ti platiti.
Jasmin : Ne znam, kad sam vidio sliku pomislio sam na Moniku, jbg dogodilo se, ne možeš mi to uzet za zlo… slobodno pošalji, dat ću svojoj cimerici slike, a poštarinu ne plaćam, kriza je brate hahah
Vidovita Mindzy : Dobro, Kodi nije zensko, i siguran je da je musko, dovoljna nam je jedna Diva na forumu! Jasmine, reci mi tri osobine koje Kodi poseduje a ti ih cenis i tri koje ti se kod njega ni malo ne svidjaju.
Jasmin : Ah, ne znam ga dovoljno dobro, ali od ovog predočenog, na forumu, cijenim njegovu iskrenost, poštenje i nijansu vedre boje koju donosi forumu… za tri suprotne osobine stvarno mi je teško reći… možda brzopletost u određenim zaključcima, naivnost…
Vidovita Mindzy : Pa i pitam te za forum pobogu, znam da ne ispijate kafe i ne idete na utakmice zajedno!
Kodi : Možeš li navesti primjer moje naivnosti?
Jasmin : Gle, teško mi je bilo napisati tvoje mane , kada te ne poznajem, a nekako mi se činiš naivan… Iz razgovora na forumu to zaključujem , ništa više…
Vidovita Mindzy : Kodi isto pitanje za tebe...
Kodi : Kod Jasmina mi se dopada njegova pozitivna energija,želja za uspjehom i razuzdan narav.
Što mi se ne dopada ;pa recimo to što kako sam na početku naveo što nisam siguran je li on stvarno ima iskreni kontakt s nama "drugačijima" ili taj odnos održava samo kako bi ispao ono što nije.Možda u stvarnom životu bije Pedere,nikad ne znaš! I ovo zapravo ne bih mogao nazvati Jasminovim minisom nego nekom svojom sumnjom,nisam do sada s njim još imao neugodnih iskustava.
Jasmin : Vjerujem da ti je bilo na ovo pitanje teško odgovorit , kao i meni za tebe, jer ne poznajemo se dovoljno dobro! Opet si me iznenadio… pozitivno za ovo što ti se dopada jer nisam očekivao tako dobre riječi, a negativno za ovaj drugi dio.. stvarno ne znam zašto misliš da glumim, i vrijeđa me to što misliš da se trudim da ispadnem nešto što nisam… pa ne trudim se pred bitnijim ljudima u svom životu, a kamoli pred nekim forumašima! Baš mi je žao zbog ovog tvog komentara, makar ga ti prokazivao kao sumnju, i to ne argumentiranu kao što i sam kažeš! I da, nasilje ne podržavam u bilo kojem obliku.
Kodi : Naveo si na samom početku emisije da bi ti bilo nelagnodno ugostiti gay forumaša koji bi pritom o svojoj seksualnosti priznao tvojim prijateljima koji bi tog forumša tokom njegovog boravka kod tebe upoznali.Ne razumijem zašto toliko bježiš od činjenice da s pripadnicima istospolne orjentacije možeš pričati samo online jer bi ti u stvarnom životu bilo nelagodno kada je iz svega rečenoga to krajnje evidentno?
Jasmin : Ja ne znam jel se ti gubiš u ovom razgovoru ili šta… Objasnio sam svoj stav o toj temi i stvarno mi više nema smisla… Kroz cijeli razgovor imaš napadaj na mene , i ne da mi se braniti više jer ti očito ne dozvoljavaš da postoji netko tko nije nasilan prema pederima…
Kodi : Da se mene pita sila ne bi bila ni posljednji mogući način rješavanja bilo koje situacije.Neovisno o tome radi li se o ovoj večerašnjoj temi ili bilo kojoj drugoj temi općenito.Nisam rekao da si nasilan,nego sam samo postavio pitanje jesi li na što si ti dao odgovor i to cijenim.Ali eto smatram da nisi relevantan govoriti o statusu gay osobe u društvu pošto si i sam naveo da je najbolje takvim ljudima da spakiraju kofere i sele sa Balkana.
Vidovita Mindzy : Jasmin pritajni homofob, ahahaa, ne znam sta ce Diva reci na ovo! Dobro, Jasmine reci mi molim te , ti si mentor u X factoru, a Kodi je jedan od finalista. Prokomentarisi mi sveukupan nastup Kodija u X facotru i reci mi , onako , ocenom na skali od 1 do 5, koliko je po tebi on dobar pevac?
Jasmin : Kodi je jedan od bolji u X factoru, odnosno da ne baljezgam i da budem precizniji, meni osobno je on najbolji kandidat za pobjedu, a odmah uz njega , bok uz bok, su Bebi i Kruno! Nitko od njih nije neki pjevač s abnormalnim glasovnim mogućnostima, ali Kodi ima ugodan glas, i trudi se, tako da u ovoj situaciji s ovim protukandidatima mi je najbolji. Hm, ocjena za njegovo pjevanje je 3, ako ćemo strogo gledati na pjevanje, a ne na naš forumski show!
Vidovita Mindzy : Love is in the air! Kodi, prokomentarisi mi Jasminovo pojavljivanje u cetvrtfinalnoj emisiji Dvougla. Nadam se da si bar to pratio!
Kodi : Ajme iskreno ta emisija je bila teška oku mome za čitanje,htio sam pustiti mozak da se odmori,ali na kraju mi je bilo više muka čitati to nego matematičke teoreme.Ne znam jednostavno tema je bila previše "jeftina" i oni se u njoj nisu nikako snašli.Htjeli su se uzdignuti oboje ,kako bi se prezentirali kao neki sexualni poznavatelji,a na kraju mislim da je Jasmin pobijedio samo zato jer je ipak na nekim pitanjima ostao staloženiji.Sex nije tema za raspravu na forumima.Uvjerio sam se.
Jasmin : Pobjedio sam jer je Grofica očigledno glumatala, a ja sam bio svoj, eto toliko…
Vidovita Mindzy : Pobedio si jer si najlepsi, reci slobodno, hvala! Ahahahaa Evo za kraj prvog dela, Jasmine, da si gay, da li bi se zabavljao sa Kodijem, kada pogledas sveukupan njegov opus, hahah opus , fizicki i intelektualan?
Jasmin : hahaa opus hahaa, da sam gay, aahahahaha šta ja znam kakav bih bio tad i tko bi mi se sviđao… on je zanimljiv i pametan je… ja nemam problem s pričom oko fizičkog izgleda muškaraca, te smatram da mi se Kodi možda ne bi sviđao eto da sam recimo gay hahhaah al ne znam hahaha presmiješno mi je ovo pitanje hahaha
Kodi : Kakav bi se muškarac to tebi svidio?Koje fizičke predispozicije bi imao muškarac tvojih snova da si to što nisi ?
Jasmin : Kao što rekoh, ne mogu znati tko bi mi se sviđao, a i iskreno nemam neki poseban tip ni žene , jednostavno osoba koja me osvoji ima ono nešto i to je to… ta osoba ne mora biti ni missica ni foto model, jednostavno mora imat ono nešto što prepozna svaka osoba sama…
Vidovita Mindzy : To je bilo to, kraj prvog dela. Idemo na pauzu, mada meni nije ni malo potrebna, uopste se nisam umorila. Ali od necega mora da se zivi! Reklame!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
PART 2
Vidovita Mindzy : Dobrodosili natrag! Sa nama veceras u polufinalu Kodi i Jasmin. Pratite drugi deo prve polufinalne emisije. Veoma zanimljiva tema nam sledi, a to je jedna sex aferica na forumu. Kodi, bio si u vezi sa Croatom, nasim dragim forumasom. Reci mi nesto o toj ljubavnoj prici koja se desila izmedju vas.
Kodi : Znao sam da će Croato biti dio ove emisije.Što ćeš me sad pitati ako slučajno prođem dalje?Croato je divan momak.Bez daljnjega i drago mi je što je dio mog života i dan danas i što smo ostali dobri prijatelji.Recimo da si odgovaramo kao osobe pa se i sad ponekad nađemo i odemo na večeru ili pogledati neki film u kino.Istina to se svodi na možda jednom u dva mjeseca,ali uvijek je tu negdje.I ne,nema tu one ljubavi s početka ili neke privlačnosti,jednostavno smo ostali super prijatelji i koliko god mi nekad digne tlak,izluđuje me da mu šaljem svoja mišljenja o pjesmama koje šale,to je Croato i ja njega na sebi svojstven način volim,jer je rijedak primjer osobe koja u današnjem svijetu zaista vrijedi.Neopisiv je osjećaj voziti se dva sata po Zagrebu i u autu navinuti pjesme s eurovizije i zavijati spuštenih prozora te plijeniti poglede uperlitanih građana metropole.To se treba doživjeti.
Jasmin : Baš lijepo, ovo za auto kao u nekom romantičnom filmu… Lijepo je to kad nađeš nekoga tko ti odgovara u dobru i zlu… Makar ne bili zajedno…
Vidovita Mindzy : Reci Jasmine slobodno, sta ti mislis o ovoj ljubavnoj prici?
Jasmin : Donedavno bih rekao da godine nisu problem, ali iz nekih saznanja ne mogu dati više ruku za tu tvrdnju. No, svakako , ako je riječ o normalnom paru ljudi, godinu su najmanja moguća prepreka stvaranju ljubavi… Teško mi je Croata zamislit u vezi, njega doživljavam često ko najveće dijete koje obožava na ovom forumu raditi razna natjecanja i pokazati kako stvarno zna sve fino napraviti. Kodi mi čak djeluje ozbiljnije od njega hehehe Nekako imam osjećaj da je taj odnos pukao jer Kodi nije bio zadovoljan, možda se varam, možda ne, ali da je valjalo trajalo bi!
Kodi : Iz kojih to saznanja više ne bi pržio svoju rukicu,podjeli to s nama?
Jasmin : Neke stvari nisu za forum, pa tako ni za ovaj show… privatan život ne dijelim sa svima! Ali ne brini nisam to naučio na vlastitom primjeru, već znam za jedan par…
Vidovita Mindzy : Vidim ja da Kodi pretenduje na moje mesto u Dvouglu, posto on malo malo, pa postavi neko pitanje. Lepo. Kodi, ti kao gay, logicno, podrzavas gay paradu i slicne manifestacije, to je poznato. Cula sam da nameravas da se pojavis na sledecem Pride-u u Zagrebu...
Kodi : Pa istina da podržavam ju,zato što mi je sama pomisao da zajednica koja ima te sklonosti može jedan dan gradom proći ponosna i slobodna i da ih ne bude strah hoće li ih netko krivo pogledati.Dogovorio sam se s kolegama i kolegicama sa faxa da ćemo svi zajedno taj dan otići na tu paradu ,neki zato što to zaista jesu ,a neki kao podrška svojim prijateljima.I čini mi se to kao lijepa gesta.U modernijim zemljama na taj dan svi ljudi slave bez obzira na to što jesu,a na našem balkanu,pogledajte (ili već jeste Paradu)je to kaos.,Ipak nadam se da će s godinama (kad ću još uvijek moći hodati bez pomagala) i kod nas ta manifestacija i općenito gay svijet biti prihvaćeniji.
Vidovita Mindzy : A da pitamo Jasmina. Da li bi se Jasmine ti pojavio na Gay paradi u Zagrebu i time podrzao svoje gay drugare sa foruma?
Jasmin : Ne. Baš si pogodio pitanje… Gay parada je tema o kojoj sam često mijenjao mišljenje… valjda to tako ide, rasteš, razvijaš se i uz nova saznanja koja učiš kroz život, gradiš svoje stajalište o nečemu… tako i o Gay paradi… Uh sad bacam u vodu glasove gay populacije na forumu hahahaha … a ima ih hahaha Ne podržavam Gay paradu! Smatram da se paradom ništa neće ni promijenit niti izborit… Razumijem da se njome pokušavaju izboriti neka prava, posebno prava slobode, i podržavam ta prava, ali ne način! Ne znam, rađe bih da živimo u vremenu i prostoru gdje isticati se ne treba za ništa, gdje nije važno koje si boje, nacionalnosti, vjeroispovijesti , te spolne orijentacije!
Vidovita Mindzy : Kodi?
Kodi : Pitao bih Jasmina na koje bi ti načine predložio da se prava gay ljudi prihvate i da se počinju tretirati kao i ostali "normalni " ljudi?
Vidovita Mindzy : Opet Kodi postavlja pitanja...
Jasmin : To je mnogo komplicirano, i u našoj balkanskoj sredini trenutno ne rješivo, jer ovdje smo svjedoci nasilja nad osobama koji se razlikuju u sasvim nekim drugim manje bitnim stvarima od ostatka naroda pa me nažalost ne čudi loše tretiranje osoba istospolne populacije. No, Gay paradu jednostavno ne doživljavam kao način dolaska do nekog cilja… Dok se svijest ljudi ne promjeni , ne vrijede ti moji prijedlozi… Moj savjet ti je otići iz ove pripizdine u neku liberalniju zemlju tipa Švedsku gdje ti je zakonom uređena prava Istospolne zajednice, te ako te zanima mogu ti ih objasnit jer sam baš to učio prije tri mjeseca! Eto to ti je moj prijedlog, naravno ako se u budućnosti vidiš u takvoj zajednici!
Kodi : Nije u mojoj prirodi da od nečega ili nekoga bježim.I dalje ne smatram tvoje argumente dovoljno jakima jer,najlakše je pobjeći od svih i od svega.Ako je pride do sada jedini način da se istupi i javno priča o prihvaćanju drugačijih ljudi onda jasno uz njega treba stati i svake godine ga održavati u većem broju i s više prihvaćanja ljudi sa strane.Baš zbog mišljenja ljudi,,poput tvojeg, svi ti ljudi,uključujući i mene moraju voditi dvostruki život,a nekad to stvarno zna previše umoriti čovjeka.
Vidovita Mindzy : Lepo, lepo. Vidim ja novog borca za prava manjina, hahahaha! Kodi, kad smo vec kod ove teme, reci mi ti kao pripadnik gay populacije, koliko su po tebi gay orijentisani ljudi u Hrvatskoj ugrozeni, tacnije njihova prava, i da li se ti kao pripadnik gay populacije osecas ugrozeno?
Kodi : Pa mislim da bilo koji pripadnik istospolne orjentacije ne osjeća potpunu sigurnost u svome životu.Uvijek ga je strah reakcije društva i same reakcije istog na to.Smatram kako sam već naveo da na našim prostorima ljudi svoji seksualnost skrivaju jer se boje primitivne okoline i istih takvih komentara.Ja osobno ne osjećam se ugroženo,ali se osjećam nelagodno.Nije baš najljepši osjećaj kad se zaljubiš,a to moraš skrivati od svih oko sebe,osim onih stvarno najbližih.Ne smatram da gay ljudi trebaju imati ili imaju posebna prava i oni su ljudi pa Bože što mi fali?Mlad sam,studiram imam prijatelje,volim glazbu umjetnost,po čemu sam drugačiji? Zato što mi se dopadaju momci?Mislim da bi najveća tzv pravo prema gay ljudima bilo da ih se tretira kao i svako drugo ljudsko biće.
Jasmin : Pametan je Kodi momak, jako mi se sviđa njegovo razmišljanje! I uopće se nikada ne trebaš smatrati manje vrijednim niti drugačijim od drugih… Zapravo možeš za sebe reći da si drugačiji jer jesi, al ne mislim na tvoju homoseksualnost, već na to da si dobro odgojen, pametan, razborit čovjek a takvih je malo! Upravo zbog tvoje zadnje rečenice ne podržavam Gay paradu kao što sam spomenuo!
Kodi : Jasmine možda je prvi put do slobode liberalnih ideja,upravo taj;ta povorka,taj dan svaki pripadnik te orijentacije osjeća se slobodno ,sigurno i ponosno prođe gradom onakav kakav jest,jedini dan kada se dva muškarca mogu poljubiti nasred trga,a da im ne prijete batine,jedini dan kada oni na razglas pričaju o nečemu o čemu se ostatak godine šuti,možda je to korak u demokraciju koja na ovim prostorima nosi samo ime,ali ne i funkciju.
Vidovita Mindzy : GAY JE OK!!! Hahahaha A Kodi reci mi, ti kao gay i kao ekspert za te stvari, mislim, kao ekspert za sve, posto ti uvek sve znas, reci mi za koga od neoutovanih forumasa mislis da je iste orijentacije kao ti i reci mi onako u procentima, koliko je gay ljudi po tebi na forumu, a koliko strejt?
Kodi : Pa eto sad kad razmišljam o ljudima koji su uopće na forumu mislim da se za sve više manje zna.Eto mislim da je i Misfit ne znam jer je on naveden u tu zajednicu koja je kao outovana ,ali to je rekao moj G-instinkt kad sam ga vidio,možda se varam.Odokativno 4/5 ima istospolne sklonosti.Samo neki se toga srame,neki još nisu ni svjesni ,ali iskreno se nadam da se varam ovom prognozom,jer daleko je lakše živjeti kada se možeš poljubiti nasred grada;naravno s djevojkom.
Jasmin : Ne znam, puno je mlađih od mene na forumu ( iako ne pretjerano mlađih) , pa ne mogu za nekog to sa sigurnošću reći… ali recimo prvi put kad sam čuo Marija kako priča pomislio sam da ja gay, ali on je rekao da voli cure i vjerujem mu, a uostalom to je njegova stvar, ali eto uzimam samo njega recimo za primjer da se ne može to tak lako odredit koliko forumaša ima istospolne sklonosti!
Vidovita Mindzy : Ovaj kaze ima ih 4/5 a ovaj ne moze nikog da nadje, ajme meni!!! Dobro deco! Jasmine, ti si u sada vec dugoj vezi sa svojom devojkom. Zivis sam, daleko od porodice i studiras. Koliko ti je tesko da uskladis fakultet sa privatnim zivotom i obavezama koje jedan ljubavna veza donosi i ko tu najvise trpi?
Jasmin : Da , evo baš sutra će na biti godina i jedan mjesec! Uh sad kad napišem to ovako tek dobijem dojam da to i nije malo… ehehe… Ovako moja cura i ja imamo različita gledišta oko mnogo stvari, tako i o faksu… tako dok je njoj faks najvažniji, meni je na listi važnosti faks ispod veze, tako da često sam ja taj koji nekad pretrpi ili čeka s obzirom da ona za razliku od mene uči ( na istom smo faksu )… Prije mi je to predstavljalo problem i dosta smo nekad i raspravljali o tome, ali prihvatio sam jer moj faks nije lako završit i ako se ona ustaje u tri sata da uči, dok sam ja još u dubokom snu,ako nisam na skypu haha, onda je normalno i da pričekam , da joj dam vremena… nekad zna proći i tri dana da se ne vidimo i to mi često bude puno ali preduram, jer kao što sam i njoj rekao, faks je njena sigurna budućnost za koju se ona jako trudi , ja sam njena sadašnjost i upitna budućnost! Baš neki dan joj je saborski zastupnik rekao da da će ona sigurno uspjet u životu, i zašto onda da joj budem prepreka , radije ću joj biti čvrsti oslonac koji joj često zatreba!
Vidovita Mindzy : Cestitamo Jasmine, u ime Dvougla na tom vasem jubileju! Ova emisija je oda ljubavi i radosti, hahaha! Totalno neocekivano, hahaha! E, a ocete li se zeniti , udavati? Jasmine, sta za tebe znaci brak i koji odnos danas imas prema toj instituciji i da li sebe vidis kroz deceniju, deceniju ipo u bracnoj zajednici?
Jasmin : Brak mi za ljubav generalno nije važan , jer ga ne smatram potvrdom ljubavi a i samo smo svjedoci koliko razvoda danas ima! No opet, brak je temelj pri stvaranju obitelji i ste strane predstavlja mi važan segment života! Ne znam, kako god bilo, ne vidim se tako brzo u braku, do 30. godine sigurno ne , a i nadam se da se neće dogodit ništa što bi promijenilo moju tvrdnju, ako znaš na što mislim… Al tko zna, inače uvijek oni koji tvrde kako se neće brzo ženit , upravo suprotno naprave!
Vidovita Mindzy : Lepo. A Kodi kod tebe je sigurno komplikovanije. Reci mi da li podrzavas gay brakove i da li sebe iz ove perspektive vidis u braku sa muskarcem za deceniju, dve?
Kodi : Ne.Smatram da je Brak općenito vjerska zajednica,a vjera je podvojena po pitanju tih brakova.Danas općenito ima ljudi koji se vole žive zajedno a da se i ne vjenčaju,jer je mentalitet ljudi danas drugačiji od onog prije pedeset godina.Ljudi više ganjaju karijeru i uspjeh i nije im životni cilj samo osnovati obitelj.Opet ima zaista ljudi koji drže do Braka,baš onako iz Crkvenih vjerovanja i smatram da zbog takvih ljudi ta zajednica još i danas živi te da pokazatelj prave ljubavi nije nužno staviti vjenčani prsten na ruku.I ako ću ikada živjeti s nekim muškarcem za 5,10 30 godina to će biti zato što mi imamo zajedničke interese,zato što se poznamo savršeno dobro jer na koncu živimo zajedno i zato što se volimo.A ako to sve jednoga dana i postane zaista tako sigurno neću razmišljati,hmm trebam li se vjenčati ili ne.Biti ću sretan sa postojećom situacijom.
Vidovita Mindzy : Da ne bude sve ovako fino i mirno, evo Diva mi je u medjuvremenu poturila neka pitanja koja moram da pitam. Hahahaha ! Jasmine, da li si nekad gledao gay pornic?
Jasmin : Hahahah jesam ako se ubraja lezbo scena s muškarcem eheheh
Vidovita Mindzy : Dooobro. O boze moj, sledece pitanje, hahahaha. Kodi, sta vozi Croato i je li istina da si sa njim krenuo furtati isprve zbog njegovog auta? Jesi li sponzorusa?
Kodi : Mislim pitanje je da si staviš uže oko vrata i moliš Boga da ne pukne.Naravno da nisam iz tog razloga bio s Croatom niti sam kakva sponzoruša.Čak mislim da on još uvijek nema svoj auto bio je tatin hehe,jer znam da nisam smio ni pomisliti na činjenicu da zapalim cigaretu.Ja sam se furao na Croata jer ima super karakter i zato što je pozitivna i dobra osoba,a sve ostalo kako i kod bilo koga tako i kod njega mi nije bitno.Što ti vrijedi imati najbogatijeg dečka ako nema zrna pameti u glavi?Da sam sponzoruša ne bih bio u vezi s momkom mojih godina,a upravo sada to i jesam.
Vidovita Mindzy : Pa ne rece sta vozi Craoto!!! Verovatno bajs! Ahahaha Kaze Diva jos : Ko je po tebi na forumu najvise frustriran svojom orijentacijom i krije svoju gay orijentaciju?
Kodi : Ne znam tko je najviše frustriran,ali znam tko je najviše izgubljen.A to je Tinchey.Mislim da i sam ne zna kako i gdje se okrenuti,kako postupiti ili reagirati u prisustvu osobe koja mu se sviđa.Mislim da bi on kupio prvi neki leksikon tajne zavođenja muškaraca kada bi bili ponuđeni svim forumašima za kupnju,pa makar se odrekao džeparca i postao još mršaviji.Pa kriju se svi u jednu ruku .Lako je govoriti ovdje na forumu ,ali uživo sam siguran da svi ili bar velika većina svoju seksualnost drže u tišini.Opet bih naveo,nekako mislim da je Misfit najviše bojažljiv po tom pitanju i žao mi je što nismo imali prilike popričati u prvome krugu.
Vidovita Mindzy : Joj cica maca mala, sto si ti fin. Da ne znam ostale pederke, pomislila bi da su pederi divni ljudi koji nikoga ne ogovaraju, o ni o kome ne misle lose i tako to, hahahaah! Nemam vise pitanja, ni svoja ni Divina. Dakle, kraj drugog dela. Reklame!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
PART 3
Vidovita Mindzy : Evo nas i u trecem delu emisije! Posle dubokoumnih razgovora i debata, dodjosmo i do ILI ILI dela. Ja cu nasim polufinalistima da postavim 7 pitanja, gde ce oni izmedju dve opcije izabrati jednu i kratko obrazloziti svoje izbore! Sretno!
X factor : Kruno ili Leo?
Kodi : Kruno Najbolji je natjecatelj
Jasmin : Kruno, on me iznenadio, Leo razočarao!
Kome bi pre zabranili da igra HSC zbog pesama koje salje : Randajad ili Swedish Hero?
Kodi : Swedish Ne znam zašto on glupo mi je pitanje općenito
Jasmin : Hahahaaa, teško mi za odabrat, al ajde neka bude Swedish , jer je Randajad orginalniji!
Da snimate gay pornic, koga bi pre odabrali da ima ulogu TOP-a ili ti aktivca : Bruno ili Lunke?
Kodi : Bruno blize mi je
Jasmin : ahaahahhahaa s obzirom da ne znam kako Bruno izgleda, neka bude Lunke!
Da snimate gay pornic, koga bi pre odabrali da ima ulogu BOTTOM-a ili ti pasivca : Velvet ili Vinky-a?
Kodi : Velevet nekak ga tako i zamišljam
Jasmin : Bez razmišljanja Velvet!
Ciji odlazak sa foruma ce vam teze pasti : Cvjeckov ili Tinchey-ev?
Kodi : Tinchey volim njegovu originalnost
Jasmin : hahhaa Tinchey-ev jer njega ima više na forumu, a i svojim komentarima često me nasmije!
Ko vam je nepotrebniji na forumu : Bebi ili Marijo?
Kodi : Marijo ,makar Marijo bez foruma
Jasmin : ah ovo je bezobrazno, ne znam obojica su mi dragi, za nijansu Bebi, jer Marijo stalno nešto izmišlja i pridonosi forumu!
Koga bi od onih koji su ispali voleli da vidite u superfinalu Dvougla : Grofica Lidija ili Tinchey?
Kodi : Tincheya on mi je bio dosad najbolji u dvouglu
Jasmin : Tinchey, želim ga u dvoboju!
Vidovita Mindzy : Hm, Tinchey je bas popularan, ne znam kako je ispao u cetvrtfinalu! Pozdrav za njega i puno srece u kladjenju! A vidim da ce Velvetusa, nakon propasti u X factoru i manekenstvu, spas potraziti u gay porno industriji! A mi dodjosmo do kraja! Eto, dacu nasim takmicarima sansu da za kraj kazu zavrsnu rec, odnosno, zasto misle da trebaju pobediti u vecerasnjoj emisiji? Jasmine?
Jasmin : Ne želim ništa reći, ostavljam da dojam iz razgovora budi glavni za odluku glasača. Pozdrav svima!
Vidovita Mindzy : Hm, dooobro, kratko i jasno, neocekivano od Jasmina, on uvek voli da pametuje. Kodi?
Kodi : Smatram da trebam pobijediti u polufinalu zato što više razumijem problematiku "drugačijih ljudi"od moga sugovornika,a koliko je vidljivo iz razgovora to je bila glavna tema našeg večerašnjeg razgovora.Stojim iza svake svoje riječi te uz dužno poštovanje mom protivniku protiv kojega osobno ne mogu govoriti loše. Mislim da je nedovoljno kroz ovaj razgovor prezentirao sebe,svoja razmišljanja i da je iznio neke argumente koji ne počivaju ni na kojim osnovama.I iskreno se nadam da nakon ovog večeras još uvijek imam pozivnicu u svatove i da ti neće smetati ukoliko mi u pratnji dođe dečko.Svako dobro!
Vidovita Mindzy : I tebi Kodi! Eto to je to! Za kraj emisije bilo je planirano da se u etar pusti `skrivena kamera` , u kojoj su Kodi i Jasmin, snimljeni kako se svadjaju u pazuama emisije, ali u medjuvremenu, jedan takmicar se pobunio i stopirao emitovanje tog priloga, tako da to necemo videti. Cim je Diva uslisila molbu tog takmicara, mozete zakljuciti o kome se radi, hahahah! To je to! ukoliko zelite da podrzite vaseg favorita u ovom polufinalu, vi glasajte, znate kako, PP Hayroli. Opcija 08 Kodi, opcija 04 Jasmin. Do rezultata glasanja, ljubi vas i voli vasa Mindzy!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:ODLIČNO!
Da snimate gay pornic, koga bi pre odabrali da ima ulogu TOP-a ili ti aktivca : Bruno ili Lunke?
Kodi : Bruno blize mi je
Jasmin : ahaahahhahaa s obzirom da ne znam kako Bruno izgleda, neka bude Lunke!
Poželjan si.
Ja moram ovo detaljnije pročitat kako bih donio konačnu odluku.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
AHahahahahahhaha, brutalno. Dva puta sam čitao. Ne znam za koga da glasam.
Guest- Gost
"Mislim da je nedovoljno kroz ovaj razgovor prezentirao sebe,svoja razmišljanja i da je iznio neke argumente koji ne počivaju ni na kojim osnovama."
Kodi kako cu prezentirat sebe kad je sve baziranu na temi Istopoplne zajednice...tamo di se mene nesto pitalo , dovoljno sam odgovorio
I da moje rijeci su argumentirane ali ti nista nisi prihvatio jer samo tjeraš svoje, i nisi me skoro ni u jednoj rijeci shvatio, i sve shvacas kao napadaj, npr ono za Svedsku, sto si se i sam uvjerio na skypu
Sve u svemu , dobar intervju iako malo naporan!
Kodi kako cu prezentirat sebe kad je sve baziranu na temi Istopoplne zajednice...tamo di se mene nesto pitalo , dovoljno sam odgovorio
I da moje rijeci su argumentirane ali ti nista nisi prihvatio jer samo tjeraš svoje, i nisi me skoro ni u jednoj rijeci shvatio, i sve shvacas kao napadaj, npr ono za Svedsku, sto si se i sam uvjerio na skypu
Hmm.. Nisam dosad komentirao, ali evo zaintrigirala me rasprava, pa bih se uključio, ako nije problem.
Mislim da je Kodi nastupao sa stavom - ako nisi načisto oduševljen gej ljudima, automatski si primitivan i hoćeš da ih porazbijaš. Mislim da ljudi te seksualne orjentacije moraju shvatiti da heteroseksualci nikad neće biti 100 % iskreni i otvoreni prema njima, da uvijek neće podržavati njihovo ponašanje i postupke jer su to dva svjetonazorska pola i jednostavno su nespojivi.
Moj stav je - homoseksualci i homoseksualnost kao društveni problem apsolutno je izvikana, nezasluženo stavljena u medijski fokus. Zbog čega bi mene trebalo zanimati šta neko radi u svom krevetu ?! I zbog čega bi to trebala biti top vijest ? Ako sam zbog toga homofob i nasilnik, šta da se radi
Inače, mislim da je diskusija bila dobra i zanimljiva.
Mislim da je Kodi nastupao sa stavom - ako nisi načisto oduševljen gej ljudima, automatski si primitivan i hoćeš da ih porazbijaš. Mislim da ljudi te seksualne orjentacije moraju shvatiti da heteroseksualci nikad neće biti 100 % iskreni i otvoreni prema njima, da uvijek neće podržavati njihovo ponašanje i postupke jer su to dva svjetonazorska pola i jednostavno su nespojivi.
Moj stav je - homoseksualci i homoseksualnost kao društveni problem apsolutno je izvikana, nezasluženo stavljena u medijski fokus. Zbog čega bi mene trebalo zanimati šta neko radi u svom krevetu ?! I zbog čega bi to trebala biti top vijest ? Ako sam zbog toga homofob i nasilnik, šta da se radi
Inače, mislim da je diskusija bila dobra i zanimljiva.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Jasmin je napisao/la:"Mislim da je nedovoljno kroz ovaj razgovor prezentirao sebe,svoja razmišljanja i da je iznio neke argumente koji ne počivaju ni na kojim osnovama."
Jasmine nisam ja birao temu emisije.I meni je glupo da si imo temu sexa(onakvog sexa), i gay stvari jer sam siguran da bi više uživao u nekim drugima,ali eto nek te u finalu dočeka neka bolja.Sve u svemu bilo je lijepo s tobom pričati.Možda je i meni bilo malo naporno,ali preživjeli smo.
Sve je samo igra
kodi- Broj postova : 2493
Pročitao i mogu reći da nisam zadovoljan odgovorima takmičara! Biće bolje u finalu
Kontinent Helia
haha zanimljiva vam je ova igrica.
Baš me oraspoloži čitanje ovih kilometarskih delova
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
kodi je napisao/la:
Jasmine nisam ja birao temu emisije.I meni je glupo da si imo temu sexa(onakvog sexa), i gay stvari jer sam siguran da bi više uživao u nekim drugima,ali eto nek te u finalu dočeka neka bolja.Sve u svemu bilo je lijepo s tobom pričati.Možda je i meni bilo malo naporno,ali preživjeli smo.
Sve je samo igra
Znam, ali smatram da ti je ono glupa izjava jer si kao sto se vidi svjestan situacije I meni je bilo s tobom lijepo pričati, budemo na skypu raspravljali o drugim temama hahaa
SkubiŠa je napisao/la:haha zanimljiva vam je ova igrica.
Tebe bih voleo da vidim u ovom šouu
Kontinent Helia
Bas me zanima da pogeldam emisiju u kojoj ce Kodi i Jasmin pricati o NOGOMETU!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
uhhhhh bühü
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bas me zanima da pogeldam emisiju u kojoj ce Kodi i Jasmin pricati o NOGOMETU!
cemu sarkazam... mozda da pogledas emisiju di cemo pricat o nekoj ozbiljnoj temi, o kojoj tek bi mogli pravo raspravljat jer obojica smo dovoljno bistri za to!
HaYrOLa je napisao/la:Bas me zanima da pogeldam emisiju u kojoj ce Kodi i Jasmin pricati o NOGOMETU!
To ćemo Vinky i ja
Kontinent Helia
Jasmin je napisao/la:
cemu sarkazam... mozda da pogledas temu di cemo pricat o nekoj ozbiljnoj temi, o kojoj tek bi mogli pravo raspravljat jer obojica smo dovoljno bistri za to!
Nema sarkazma. To sto ste vi nezadovoljni, ja nisam. Ali nisam ja kriv zato sto vama nista ne valja. Jbg, Jasmine, takvi su ti protivnici bili, sexualno opterecena osoba i peder, sta da ti radim. Oni diktiraju temu, jer su svojim `obelezjem` dominantinji. Tema ljudskih prava je izuzetno ozbiljna tema, ali ja vas ne mogu nagovoriti i naterati da to dozivite tako. Na kraj krajeva, zanima me koju temu bi ti dao sebi i Kodiju, bas me zanima. Zaista ne zelim da radim dosadne teme i pitam ljude sta mislite o nemackoj pesmi na Evroviziji ili kako se obukla Lady Gaga na Gremiju.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Nema sarkazma. To sto ste vi nezadovoljni, ja nisam. Ali nisam ja kriv zato sto vama nista ne valja. Jbg, Jasmine, takvi su ti protivnici bili, sexualno opterecena osoba i peder, sta da ti radim. Oni diktiraju temu, jer su svojim `obelezjem` dominantinji. Tema ljudskih prava je izuzetno ozbiljna tema, ali ja vas ne mogu nagovoriti i naterati da to dozivite tako. Na kraj krajeva, zanima me koju temu bi ti dao sebi i Kodiju, bas me zanima. Zaista ne zelim da radim dosadne teme i pitam ljude sta mislite o nemackoj pesmi na Evroviziji ili kako se obukla Lady Gaga na Gremiju.
hahahhahahaha ja nisam nezadovoljan, samo sam rekao da je bilo malo naporno... Ljudska prava su opsežan pojam, nisam znao da nam je to bila tema, mozda bih se bolje onda snašao, a ne govorio samo o jednom segmentu tih prava!
Primjeri za teme su ti zakon , vidim da me razumijes!
Ne moraš branit svoj show , odlican je i dalje, ne brini!
Jasmin je napisao/la:
hahahhahahaha ja nisam nezadovoljan, samo sam rekao da je bilo malo naporno... Ljudska prava su opsežan pojam, nisam znao da nam je to bila tema, mozda bih se bolje onda snašao, a ne govorio samo o jednom segmentu tih prava!
Primjeri za teme su ti zakon , vidim da me razumijes!
Ne moraš branit svoj show , odlican je i dalje, ne brini!
Ne branim ja svoju emisiju, ja znam da ce biti odlicna, jer je ja na kraju napravim takvom. Tema nije bila ljudska prava, naravno ni pederi, ali takvi su gosti, sta da radim, bilo je pitanja o tome. Tebe sam pitao za njih, jer je Kodi peder, njega o tvojoj lepoti, po cemu si NA FORUMU, ponavljam na FORUMU prepoznatljiv. Dakle, ovo je forumski show, ne iz vasih zivota! Eto , ukoliko prodjes u finale, eto ispunicu ti zelju za ZAKONE :p Kodiju ne mogu da ispunim zelju ukoliko on prodje, jer kad sam njega pitao o cemu bi bilo pametno da pricate, ako niste zadovoljni mojim pitanjima, on je rekao `Sta bi bilo kad bi se ja i Jasmin probudili sami na pustom ostrvu` . E sad, da li i tu mirisem gay tematiku, bar u nekom trenutku... tako da, PROSIM :p
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 7 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 7 / 10.