EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HaYrOLiN KuTaK

+19
sandy
Marijo
Ighor
Mara
asteroid
Misfit
The Đole
Pauly D
Fonsi
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Veronica
Duje
frozen
Leo
Kruno
Lunke
HaYrOLa
23 posters

Stranica 1 / 14. 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Go down

HaYrOLiN KuTaK Empty HaYrOLiN KuTaK

Postaj by HaYrOLa 16.10.10 16:56

Dakle ovde cu da hejtujem sve one koji me nerviraju! hahahahahaha

A vi kojima je ovo smor, zaobidjite ovu temu! I nemoj da kad vas popljujem (ahahahah) se javljate, jer ne bi trebali ni da citate ovo , jer je za VAS OVO SMOR!

HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

HaYrOLiN KuTaK Empty Re: HaYrOLiN KuTaK

Postaj by HaYrOLa 16.10.10 16:58

Dakle prvi svoj blog ce biti posvecen mojoj BIVSOJ ljubavi LUNKETU i to pod nazivom

`Srednji prst`

HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.10.10 17:20

`Srednji prst`

Dakle ovde ja hejtujem. I prvo koga cu da hejtujem je moj bivsi...

Daklem, ne zelim da koristim ruzne i uvredljive termine, ali kako ja da napisem nesto `upakovano` ako ne moze. Ajde necu reci onu rec na k, recicu politicki korektnom, PROSTITUTKA. Ali da kazem i da meni kao pripadniku LGBT populacije, ne smeta ako neko kaze peder umesto GAY, pedercina umesto homoseksualac itd. Ali , bicemo politicki korektni, pa cemo reci PROSTITUTKA, umestu kurva.

Dragi moj Lunke, obracam ti se s najvisim stepenom tolerancije, iako nije potrebno.
Dakle, zezanje je zezanje, lupanje je lupanje, prihvatio si salu, svi se mi salimo. ali neki od nas su i dalje posteni. Smatram da treba biti posten do kraja. Pa vodjen time upravo cu u svom prvom `smaranju` da se obratim tebi, jer ja nemam ovde sta koga da stitim. A pocinje da mi se cini da stitim tebe ako ne kazem ono sto mi je na dusi.
Zasto je posle razocarenja, zvano Vladan, moralo da se desi jos jedno... TI!?
Na stranu to sto je neko salu shvatio ozbiljno, hajde der, ima nas i tupih i glupih, ali valjda i pametnih. Za sve one iz prve kategoije da kazem

NE , U STVARNOM ZIVOTU NE POZNAJEM IZVESNOG LUNKETA, NITI SE LOZIM NA NJEGA!

Dakle, nemoj te me vise to pitati, molim vas!!!

Dragi moj Lunke, ovo se odnosi i na tebe. NE LOZIM SE NA TEBE! znas, osim sto je neko lep, mora biti i frajer u glavi da bi mi se svideo Smile Dakle , a ti nisi ni frajercic (mali frajer) ! Ali sad, stvarno...

Cemu srozavanje i muljanje? Sta ce tebi to?
Pa i ako mora, zasto tako providno...
Znam da ce sad da uslede pitanja KO? STA? KAKO? KOME?

A ja cu samo pokazati....

SREDNJI PRST!

p.s

Srecan rodjendan, MR.PREZIDENT! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.10.10 17:28

Pa naravno da sam sve ovo shvatio kao salu i zezanje kako bi drugo to mogao,sprdao sam se sa tim bas kao i ti...stvarno ne znam razlog tvog razocarenja u mene ali ako ti tako mislis onda ok.

Ti si po meni ovde najzabavnija osoba i neko ko je uvek dobijao moje divljenje i reci hvale.
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 16.10.10 19:21

HaYrOLa cheers
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 16.10.10 19:22

cheers
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 16.10.10 19:42

Hayrolu za admina foruma.. Haha mislim da bi po kratkom postupku mnogi bili izbrisani hahaha
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 16.10.10 19:44

croato je napisao/la:Hayrolu za admina foruma.. Haha mislim da bi po kratkom postupku mnogi bili izbrisani hahaha

WoW, koja dobra ideja cheers
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.10.10 19:44

Mali Djokica u egotripu!

Jao, eto, pravo niotkuda, ko grom iz vedra neba , na ovom FORUMU pojavio se i tamo neki parazit , koga cu u daljem tekstu zvati Mini Djokica.

Taj Mini Djokica je sad kao satro nesto `NA NIVOU` ! vazi, Mini Djokice, nakon sto si olizao svim forumasima ono gde ` sunce ne dopire` pobedio na jednom HSC-u, oces jos,a? Sad je Mini Djokica spremio malo drugaciju taktiku. Dugorocniju. Mini Djokica je sada resio da dugorocnije lize ono sto se ne lize, i to tako, da to niko ne primeti. Avaj, sem mene naravno, jer sam ja masterpis svih prevara i taktika Smile

Dakle, Mini Djokica je sada resio da se na svakom HSC-u uvlaci pojedinim ljudima, naravno, darujuci ih 12cama, al ne , ne, ne ne samo time. Muka mi je od prepreprepreNAGLASENIH komentara i ushicenja oko necije pesme (da ne pominjem tudje). Hajde, ok mi je kad onaj Bruno hvali svoje, ima pravo covek, svaki ciga svoga konja hvali. I to je ok, stojis iza svojih stavova, Ali kad Mini Djokica krene vec unazad da davi i toliko se uvlaci i lize ono sto se ne lize, e to je brate mili gnusno i povraca mi se. Sad ne bih pravio celu analizu svih njegovih `zrtava` vec, da ono najsvezije uzmemo za primer.

Mini Djokica je poslednjih dana toooooooliiiiiiiikooooooooooo smarao i samrao sve prisutne forumase komentarima o tome kako je pesma Doline Princeva taaaaaaaakoooooooooooo dobra, pobednik aaaaaaaa Smile ne mogu da se secam toga, sere mi se! U jednom trenutku mi pade na pamet da napisem `Daj kresni ga vise, izgorece`. Al cutim. Medjutim, hm, nije to to. Mali je odabrao Lunketa za ovaj HSC. Pre njega je imao jos par njih kojima se uvlacio na slican nacin, Uh...Da li se pitate ko je sledeci...Hm... Tipujem na neku devojku Smile Mora da zatre trag onim stvarima koje proizilaze iz ovog uvlacenja, a nisu vezane samo za HSC!

Dakle, sad ovaj Mini Djokica, koji ne zeli da se svadja i spusta na moj nivo, uhvatio se ko pijan plota i sad ce da pljuej i degradira sve sto ja napisem. Mozda mu je to nova taktika, ali, avaj, zajebo si se Mini Djokice. Potpisao si ti nesto sebi ovim, ali.... cutacu!

A ako ne znas sta je EGOTRIP, pogledaj se u ogledalo...Videces UTRIPOVANOG EGOISTU kome je najveci uspeh u zivotu sto je njegov grad posetila CECA NACIONALE.

A da, da ne zaboravim, ista mafijasica je ovde bila `tek` 4. ! Smrci, smrc...

HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 16.10.10 20:43

Laughing Laughing Laughing cheers
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 17.10.10 17:41

`Vidimo se za par godina kad budem mator i ruzan`

Ovih dana upao sam u neku kolotecinu zvanu `ljubavno udvaranje maloletnika` ! NEMOJ! Nista ne radim mimo zakona, pa se tako necu ni `muvati` sa detetom!

Jedan forumas se bas primio! Sad se vi pitate ko je to... HA Smile Paz` da vam kazem. Al` mozda vas navedem da skapirate. Ej, ali mali se okurazio. Nakon tako nekih izliva ljubavi, indirektno, krenuo je da mi pise privatne poruke. Sve je pocelo totalno bezazleno. `Cao sta ima` i te slicne fore. Nisam skapirao odamh na pocetku, pomislio sam `jbt, jos jedan mucenik koji me oce u svom klanu` ! Ali ne... Mali nije imao te namere. Mali oce ljubav. Kaze meni mali, `ej nemoj da se Lunke naljuti` Smile Isuse!
Skapiram ja tako nakon par poruka da me mali zeli. Onda je poceo i javno da me brani, tj. neke moje ranije stavove. A ne zna sta cini!!! Isuse!!! E sad problem je bio sto ja nisam znao koliko mali ima godina. Au, al kad skapirah i videh, Isuse... Mladji mladji maloletnik! HaYrOLa pedofilcino, pomislih! I tako uz pomoc jednog od forumasa, njemu hvala, pogledam ja na sta lici to dete! MAJKO SVETA! Mali ce za par godina biti FRAJERCINA KUBNIH RAZMERA. Ima visinu, smisao za `lepo odevanje` (hahaha), zgodan iako je jos uvek nezgodan zbog godina, sladunjav, a i u neku ruku bezobraznog pogleda! Smile Mali ce da izraste u pravog macana. Svaka cast majci koja te rodi. Ali dete, moj savet ti je da jos uvek zivis zivot deteta, ima vremena kad ces da udjes u jebenu kolotecinu odraslog sveta, gde ce sve ovo da te smori , i gde ces plakati za `peskom i lopaticom` Very Happy Seks se cini kao super stvar, ali avaj... niej bas to tako super Smile Veruj cika Hayroli... Pogotovo u ovom svetu pederastije!

A ja i ti... Mozda se vidimo za koju godinu, kad ti porastees,a cika Hayrola bude mator i ruzan...Popijemo pivo i svako na svoju stranu...da ne bude onda `zar ti nisam rekao`......
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 17.10.10 17:51

mislim da znam o kome se radi

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 17.10.10 17:52

Veronica je napisao/la:mislim da znam o kome se radi

Također. Smile
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.10.10 17:54

Ja ne znam. :$

PM anyone?

EDIT: Provalio sam, nisam ja bezveze moderator. ;D

Zadnja promjena: Vladan; 17.10.10 18:03; ukupno mijenjano 1 put.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 17.10.10 17:57

Waka_Waka je napisao/la:
Veronica je napisao/la:mislim da znam o kome se radi

Također. [Only mods are allowed to see this image]

Ja nemam pojma.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 17.10.10 17:58

Hehe,neam ideje Laughing
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 17.10.10 18:05

Joj... Imam dva imena na pameti, ali "mlađi mlađi maloljetnik" je neko sa cijelih 10 godina, a ne znam da takvih imamo na forumu Sad
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 17.10.10 18:06

Kad bolje razmislim, mislim da znam tko bi to mogao biti.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 17.10.10 18:08

>>Been<< je napisao/la:Joj... Imam dva imena na pameti, ali "mlađi mlađi maloljetnik" je neko sa cijelih 10 godina, a ne znam da takvih imamo na forumu Sad

Ma nije, najmlađi forumaš, točnije forumašica, je [bila] Krunova sestra, 11 godina je pisalo na profilu. Smile
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 17.10.10 18:14

Možda je to Been Very Happy
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Fonsi 17.10.10 18:19

Mene zanima tko je! Netko na PM, baš sam znatiželjan...
Fonsi
Fonsi

Broj postova : 1196

Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 17.10.10 18:27

pa tako je lako I love you

samo malo pogledajte nickove i sjetit cete se

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 17.10.10 18:30

Ahahahahah Smile

Dokazano je da je SEX najbitnija tema ovde na forumu! Smile

Ja mladog momka necu otkriti jer nije nista strasno zaljubiti se Smile Svi mi pogresimo Smile

Uskoro EKSKLUZIVA!!!

`OGOVARANJE kod rta HAYROLA`
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 17.10.10 18:36

Veronica je napisao/la:pa tako je lako I love you

samo malo pogledajte nickove i sjetit cete se

Iman dva na pameti, al mi se neda uključivati mozak i razmišljati, aj na PP mi reci Smile

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 17.10.10 18:53

Kruno!! je napisao/la:Možda je to Been Very Happy

Nažalost ili na sreću , ne odgovaram opisu ! Nit' sam maloljetan, nit' se znam lijepo obuć ! Very Happy Very Happy

Zadnja promjena: >>Been<<; 17.10.10 19:14; ukupno mijenjano 1 put.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 14. 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

[Vrh]

- Similar topics