EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HaYrOLiN KuTaK

+19
sandy
Marijo
Ighor
Mara
asteroid
Misfit
The Đole
Pauly D
Fonsi
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Veronica
Duje
frozen
Leo
Kruno
Lunke
HaYrOLa
23 posters

Stranica 3 / 14. Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down

HaYrOLiN KuTaK - Page 3 Empty Re: HaYrOLiN KuTaK

Postaj by Mara 20.10.10 1:39

To ja malo da podrzim GAY populaciju Laughing Laughing Laughing
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Ighor 20.10.10 2:04

Obožavam ovo čitat. Very Happy
Ighor
Ighor

Broj postova : 1444

Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 20.10.10 10:17

Hahahaha preodlično Very Happy
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 20.10.10 10:38

KOBILICH Aahahahahahahahah, Marijo , forumas, ono , ja ga zovem Aca Lukas hahahaha ROKER U DUSI, a PEVA NARODNJAKE Sad je poslao, hm, pesmu koja moze da pobedi, ali isto tako da bude i poslednja. Zasto? Pa ono, evergreen, malo bajat vec, 20 godina... Mada, ipak, gejevi vole ovu pesmu. Al, ah da, ja sam jedini GAY na forumu, znaci, Marijo, sorry, bices poslednji hahahaha
.......
hahahahhahaha odlični komentari znm da cu bit posljedni Smile
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 20.10.10 10:56

Cool Cool
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 20.10.10 11:16

Hayrola cheers cheers cheers

Nadam se da ce ovo biti i na HSC kad se ja budem vratio.
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 20.10.10 16:46

A mi izravni finalisti? Smile

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by sandy 20.10.10 18:26

uvijek šaljem što volim i slušam, Amerikanci u mene definitivno u manjini, ali Alicia i Coolio rasturaju
; )
sandy
sandy

Broj postova : 3303

Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 21.10.10 1:19

OSECAM SE KO AMISH U NJUJORKU. . .

Avaj... odgledah rezultate polufinala HSC28...ahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Wonderland, Tragurium i Draganland u finalu Smile Isuse... Kako je BBR Novi Beograd u finalu, nemam pojma. Iskreno sramota me je sto smo usli u finale, jer je ispala VENETIA !!!! I to ne da je ispala, vec je treca od pozadi!!!???

Majko sveta, ko ovde glasa? Zar je moguce da su fucking Safura, Rijana i ono smece iz Traguriuma u finalu??? Meni naravno , proslo njih pola kojima sam dao poene, NARAVNO pola nije. Tako je uvek.
Znate sta , bilo je meni odavno jasno kada su pojedini forumasi izjavljivali da PO PRVI PUT CUJU pesmu `Ironic`...npr! ali avaj... Al kuknjavom necu uterati Venetiu u finale... Cudo da je Kobilich prosao, ili Portanija, kad pogeldam ko jeste... A mi smo stvarno ko crne ovce tamo... jasno je kako se glasalo ovog puta, pa se zato pitam otkud ja u finalu Smile Ne kapiram kako je neko odlucio da meni da vise poena od npr. druge bugarsek pesme na ovom HSC-u, iz Aquilonie??? Ma ajde to, ali kako meni dadoste vise poena od Venetie, ili od Fabray-a ... Nadam se da cu ovakvom vasom `greskom` dragi forumasi, mozda i pobediti u finalu... Da se razumemo, nije pesma losa, naprotiv, ali imalo je boljih... A gorih da ne spominjem , rekoh vec, ova smeca koja su prosla, bez duse, ikakve harmonije, ma niej ni bitno... Ne mogu vise a se drkam...

Evo na kraju, dacu omaz , mali, skroman, pesmi Venetie koja je ne znam kojim cudom ostala na 17. mestu... STID!

HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 21.10.10 1:27

"Venetia je dobila samo od 7 drzava poene i to su sve bili dosta visoki..."
Ni ja prosto ne mogu da verujem...
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 21.10.10 1:52

Bravo Hayrola,kao ja da sam rekao....kod mene ista stvar 5-5... [Only mods are allowed to see this image]
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 21.10.10 1:59

Znaš zašto si prošao ?! Zato što se svi boje tvoje reakcije ako ne prođeš, pa ti onda daju bodove da te "nahrane".. Very Happy hahah
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by asteroid 21.10.10 2:41

HaYrOLa je napisao/la:Ne kapiram kako je neko odlucio da meni da vise poena od npr. druge bugarske pesme na ovom HSC-u, iz Aquilonie???

Ni ja ovo ne kontam, obojica pošaljemo pjesme na bugarskome jeziku, ti prođeš, a ja ne

hahahahaahah presmješno, valjda se boje tvojih komentara

ili imaš možda nove udvarače na forumu Very Happy Very Happy Very Happy
asteroid
asteroid

Broj postova : 4596

Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 21.10.10 2:46

Nemoj da me sad ishejtuju do maksimuma pa da zavrsim na poslednjem mestu u finalu Smile Vas dvojca cete da mi platite Smile

Ja sam u finalu zasluzeno !!! Smile To je i bio smisao teksta, samo me je sramota od Venetie, eto oni su bili bolji od nas Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by asteroid 21.10.10 2:56

Zasluženo si u finalu bez sumnje,

sad ako forumaši ganjaju neku kvalitetu,a igonriraju ovo tvoje, neće te nitko hejtovati Very Happy
asteroid
asteroid

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 22.10.10 4:06

`KO KOME...`

Evo stigli smo i do finala HSC-a... Danas je pocelo glasanje, haaa, bice svega i svacega, vidim vec... krenuli su otvoreno da se izjasnjavaju ko je kome najbolji, hvaljenje, kudjenje... A ja sam resio da se sad igram Vidovitog Stipe, pa da predvidjam ko sta, kome, zasto i tako to...mada kkao smo navikli, neki stvarno su toliko predvidivi, da FORUM sam unapred upisuje poene pojedinih forumasa Smile hahahah

Pa ovako...

Tonnerre...Hm...meni sigurno nece da da poene, nekad mi je davao i sakom i kapom, ovog puta nece, hejtuje me Smile Mozda da onom ko ga zamoli sa par smajlija Smile hahahah. Tipujem na Portaniju!
Insomnia Kingdom, oni ce da roknu 12cu meni , jer me gotive, a bas bi bili face i da me zgotive sa jednom 12com Smile Ovako , mozda dadnu Voyageru, ono kao tripuju se na taj stari pop rock...sta ga znam... Smile
Wonderland. Kratko i jasno Sverigeland! Smile da li ima potrebe trositi reci dalje...
Republic of Tragurium... Ovaj mali meni nece dati nista jer mi je to naglasio vec u PP-u, ljut je mali na mene, kaze svi ga vi smarate da mi se on udvarao! c,c,c SRAM VAS BILO, STIDITE SE. Sad svi vi koji ste ga smarali, dajte meni koji poen da se iskupite... Smile 12ca ide RIJANI!
Eurovisionworld hm... kome li ce oni da roknu 12cu... Mozda WOnderlandu ili ako ima neka ESC zvezda u konkurenciji sad mi ne pada na pamet...ja...tesko da cu dobiti ista Smile
Draganland. On da Malom Djokici, Mali Djokica njemu...hahahaa uzajamno davanje, kao sex izmedju dva vers. gay tipa Smile hahhah . Ja? Posle ovog napisanog verovatno dobijam NULU! Smile
Fire Kingdom. Ova ce 12 da da onom ko joj prvi uleti u oko, ne verujem da ce Bruni, ipak su je provalili pa se sad `kaje. JA , po obicaju NULA!
Republic of Djordje. Sve vec receno pod Draganland..secate se, ono uzajamno davanje Smile Mada, da ne zaboravim da vas podsetim da Mali Djokica ima taktiku da se uvlaci na svakom HSC-u nekom...Hm, prosli put je bio to Lunke, sad tipujem na Sverigeland...
Portania. Ova ce da ga zvuce Lunkeu, 99%. Meni mozda 2,3, cisto da se ne izfrustriram do kraja jer mi je skinula tipa Smile
Venetia. Po meni veoma bitna 12ca. Kome ode, taj zna sta radi i sta slusa i sta salje... Mozda po zenskoj liniji Horehroniji ili Portaniji ili Westlifeu Smile hahahah
Kobilich bi mogao malo i mene da se seti pa da mi rokne jednu 10ku, ili cak 12cu. Nisu odavno od kad ga je Bruno napao da mi se udvara Smile Ili sam previse srao pa misli da ja ne volim da mi se udvaraju.. hahaha Marijo samo napred, primam 12cu ko i sve ostalo sa osmehom Smile Mozda 12ca ode nekom narodnjaku ako ga ima u finalu ...
Nouvella Vague. Zeleo bih da se obratim vlasniku ove zemlje da mi je na predproslom HSC-u u polufinalu dao 8 poena, a u finalu NULU, pa eto sad lepe prilike da se ispravi , hahaahh. 12ca bi mogla Lightlandu...
Aqulionia.Bez razmisljanja 12 dobija Britni!
Fabray. Hm...mali hejter je mozda i najmanje predvidiv u glasanju...Nesto mi govori da 12 ide za Novellu Vague...
Westlife se uvek tripuje da glasa za KVALITET. Znaci ako cemo tako 12 ide Portaniji ili Kobilichu...Al malo sutra, 12cu ce da dobije Sverigeland, Wonderland ili Lightland...Uh, zaboravih...Westlife je ako niste znali, banovan iz klana Smile Javuila mi pticica , pa samim tim znate da nije prosao na zadnja dva HSC-a ili tri, ne znam vise, u finale. SAd jeste, pa se mozda vratio u klan... ili ima novi Smile Znaci kome da 12, znacemo sta se desilo Smile
Lightland.Janko se uvek tripuje da da 12 nekom za koga necemo predpostaviti. Kao tripuej se da je `NEPREDVIDIV` Smile ajde smiri se Janko, predvidiv si ko Grcka i Kipar na ESC-u...Dakle, 12 Nouvella...Meni po starom dobrom obicaju NULA, jer avaj, niej cool dati nekom ko nije sa MTV-a, VIVE, BILBORDA... pih...
Voyager. 12 daje Portaniji ...Uvek glasaju tako za te stare hitove, to i salju...a ovo je evergreen da nema veci... Mada evo ako hoce da me `ispale` u predvidjanju da 12 daju meni, bila bi mi cast... Smile
Horehronia. 12ca Horehronie je uvek bitna...Ja je nikad nisam dobio, pa ne znam koji je osecaj. Mozda dobije Draganland, ne znam sto to mislim ali imam osecaj... Mozda i Portanija... A na kraju ce Dolina Smile Meni NULA ko VRATA, skoro pa sam siguran Smile
Sverigeland je postao po malo nepredvidiv. Sad ne znam ima li nekih Skandinavaca u finalu, al on se pali na balade. Ja imam baladu ? Ja dobijam 12 Smile Vazi... Njemu se ne svidja jednostavno turski, bugarski, jermenski, hebrejski, uzbekistanski, arapski... Smile dakle, mozda Janko dobije 12cu, dogovorenu,a? Smile
Rasmus. Nema vise Bacchusa pa da mu da 12, tako da sad nemam predstavu kome ce. Meni nece sigurno, tako da iskreno, zabole me... Smile
Dolina Princeva. Hm...Bio bi red Britni da dobije 12, ali nece... Smile Ako je Djole odradio posao prosli put kako je trebalo, 12ca ide Republici Djordje...Ako nije, mozda ode i za Portaniju...Ja, ne verujem , verovatno jos jedan NULA Smile
Alexandria. Nisam pratio da li se i ovaj put ODUSEVIO nekim i saznao za neku novu pesmu koja ga je odusevila Smile Dace je sigurno nekom na koga najmanje sunmjam, sa kim se nije kacio do sad i neko ko ga nije dirao...tako on funkcionise...meni, NULA naravno Smile
BBR Novi Beorgad. Ja sam bio savestan glasac i 12 dao stvarno onom za koga mislim da bi trebalo ubedljivo da pobedi...Ako ne bude kako sam pisao ovde i ovih , da ih nazovemo zakulisnih radnji, ovo ce biti najubedljivija pobeda jedne zemlje na HSC-u...

Da zakljucimo Smile

Sve je isto , samo PRAVDE nema Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 22.10.10 8:59

Odlican tekst. cheers

Po ovome pobedjuje Portanija.
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 22.10.10 9:22

Hehe,jedva čekam da vidi moju 12-ticu Very Happy
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 22.10.10 9:29

Po ovome pobjeđuje Horehronia.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 22.10.10 9:31

♥️ Swedish Hero ♥️ je napisao/la:Po ovome pobjeđuje Horehronia.

Nezz,po komentraima Portanija,no ja mislim da neće ni jedna od te dvije Wink jer ima duplo boljih pjesama Very Happy
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Velvet 22.10.10 9:31

meni uopce nije stalo do pobjede! a ti prestani lupetati gluposti o meni! jasno!?
p.s. a sta bi ti da ja saljem!!!? ja saljem ono sto ja volim, i nece meni neki tamo
turski hayrola govoriti o pjesmama!! ma zapravo, cijenim samo misljenja onih koje volim,
a ne onih koji mi stalno nesto nadobacuju, itd....
sta, velvet? a?

ugl.... pisi te svoje pricice... pisi o meni.... ali iskreno, meni se j*be za tebe i za tu tvoju,
ako ju uopce mozemo nazvati, kolumnom....
Velvet
Velvet

Broj postova : 4623

Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG

https://www.facebook.com/profile.php?id=1557283279&amp;amp;v=

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 22.10.10 9:35

Velvet je napisao/la:
ugl.... pisi te svoje pricice... pisi o meni.... ali iskreno, meni se j*be za tebe i za tu tvoju,
ako ju uopce mozemo nazvati, kolumnom....

Cool Cool
I like Wink
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 22.10.10 9:42

Ja baš volim kad Hayrola piše te svoje "talk igrice" jer onda ima nešto i humorističnog na ovom forumu.

Pa,ja za sebe mogu reći da glasam za kvalitet i pjesma koja je dobila 12-ticu na ovom HSC-u je kvalitetna.
Što se tiće klana,... Cool ... ja bih pobjeđivao milijun puta,a ne samo jednom...
Ja sam ovim zemljama(Lig.,Won.,Sveri.) davao i 0,1,5,.. i 12-ticu ovisi koliko dobru pjesmu imaju, Wink .

Uživaj Laughing
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by asteroid 22.10.10 10:34

BRITNEY POBJEĐUJEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAPOKON Very Happy
asteroid
asteroid

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 22.10.10 12:25

Dečki, smanjite psovku i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi ! Ako Vam se ne sviđa, ne čitate i zdravo ! Postoje sankcije za vrijeđanje i ismijavanje nečije nacionalnosti, kao i za psovanje, pa pripazite ubuduće na to !

Inače, zanimljiv tekst ! Opis za Lightland je baš smiješan... Smile A za mene.. hmm.. vidjet ćete Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 14. Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

[Vrh]

- Similar topics