EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HaYrOLiN KuTaK

+19
sandy
Marijo
Ighor
Mara
asteroid
Misfit
The Đole
Pauly D
Fonsi
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Veronica
Duje
frozen
Leo
Kruno
Lunke
HaYrOLa
23 posters

Stranica 8 / 14. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Go down

HaYrOLiN KuTaK - Page 8 Empty Re: HaYrOLiN KuTaK

Postaj by Veronica 30.10.10 17:00

HaYrOLa je napisao/la:
Veronica je napisao/la:zaštoi si pobrisao,nisam uspjela pročitati

Tebe i Bruna (Clanove administracije) ne uzimam vise u usta, kao sto si mi rekla! Vas dvoje za mene kao Bruno i veronica ne postojite, vec kao Horehronia i Alexandria. Ja znam da postujem hijerarhiju. OK?

eto vidiš ti sve shvaćaš na krivi način,ja sam rekla da ne ismijavaš članove administracije na tako ružan način,a ti meni izokrećeš riječi i sve stavljaš u kontekst kakav se tebi sviđa silent mislim da ti to ne treba Wink

eto Smile

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.10.10 17:01

Veronica je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

Tebe i Bruna (Clanove administracije) ne uzimam vise u usta, kao sto si mi rekla! Vas dvoje za mene kao Bruno i veronica ne postojite, vec kao Horehronia i Alexandria. Ja znam da postujem hijerarhiju. OK?

eto vidiš ti sve shvaćaš na krivi način,ja sam rekla da ne ismijavaš članove administracije na tako ružan način,a ti meni izokrećeš riječi i sve stavljaš u kontekst kakav se tebi sviđa silent mislim da ti to ne treba Wink

eto Smile

Ne treba mi. Da dizem cenu nekom ko je vec precenjen.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 30.10.10 17:09

HaYrOLa je napisao/la:
Veronica je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

eto Smile

Dakle novo upozorenje zbog vrijeđanja administratora,nakon trćeg ide šok Smile

i da kontradiktoran si ponovno,ja sam precijenjena,a sve one hvalospjeve si mi pisao,ajme ajme što ti uradi od svog ugleda,koji si toliko gradio :/

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.10.10 17:17

Veronica je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:
Veronica je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

eto Smile

i da kontradiktoran si ponovno,ja sam precijenjena,a sve one hvalospjeve si mi pisao,ajme ajme što ti uradi od svog ugleda,koji si toliko gradio :/

Pise li negde Veronica ? Stvarno mi je dosadno da se prepirem sa tobom, odma pretis sokom, sto pokazuje tvoju slabost, al ne mogu ni ovo sad da pisem, jer si PREDOSADNA za svadju. Sta da ti kazem kad je Mali Djokica interesantniji za prepirku do tebe...

I jos nesto, prestani da umisljas, zivis u paranoji, da se sve uvek odnosi na tebe, a to je ono, gde ima dima i ma i vatre, osecas da treba da da te napadaju, sto pojma nemam. Dakle tebe vise ne pominjem, niti Brunu, obecavam ti, i molim te, i ako pomislis da si ti u pitanju, KUNEM TI SE , NISI, i nemoj vise da mi se obracas i da me provociras, jer je nepostena rasprava izmedju mene i tebe. Ti meni mozes da kazes sve i svasta, kako god to upakovala, da me izvredjas ne koristeci reci LAZLJIVCE I KOMOPLEKSU, i ne dobijes sok, a ja tebi sta god rekao, i koliko god to bilo upakovano , ili bilo kome, ja dobijem shock!!! E pa draga Verca, izvoli, nema me vise za tebe, da ti sluzim kao instrument za obracun sa drugima koji ti smetaju, pa se snalzazi sama!!! I molim te da mi vise ne odgovaras i ne pises nista jer si od sada ona FA!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 30.10.10 17:27

Vrijeđanje ? Neutral
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 30.10.10 17:29

HaYrOLa je napisao/la:
Veronica je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:
Veronica je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

eto Smile

Pise li negde Veronica ? Stvarno mi je dosadno da se prepirem sa tobom, odma pretis sokom, sto pokazuje tvoju slabost, al ne mogu ni ovo sad da pisem, jer si PREDOSADNA za svadju. Sta da ti kazem kad je Mali Djokica interesantniji za prepirku do tebe...

I jos nesto, prestani da umisljas, zivis u paranoji, da se sve uvek odnosi na tebe, a to je ono, gde ima dima i ma i vatre, osecas da treba da da te napadaju, sto pojma nemam. Dakle tebe vise ne pominjem, niti Brunu, obecavam ti, i molim te, i ako pomislis da si ti u pitanju, KUNEM TI SE , NISI, i nemoj vise da mi se obracas i da me provociras, jer je nepostena rasprava izmedju mene i tebe. Ti meni mozes da kazes sve i svasta, kako god to upakovala, da me izvredjas ne koristeci reci LAZLJIVCE I KOMOPLEKSU, i ne dobijes sok, a ja tebi sta god rekao, i koliko god to bilo upakovano , ili bilo kome, ja dobijem shock!!! E pa draga Verca, izvoli, nema me vise za tebe, da ti sluzim kao instrument za obracun sa drugima koji ti smetaju, pa se snalzazi sama!!! I molim te da mi vise ne odgovaras i ne pises nista jer si od sada ona FA!

znači priznaješ da nemaš karakter,jer sam ja mogla upravljati tobom ahahahhaha

Hayrola da dosadna sam ti,iz čistog razloga jer se ja znam obraniti jer u ovoj svađi gubiš ti,jer se blamiraš,shvati to,ja ne dam da se na mene dira,pogotov neko kao ti,tko samo zeli unijeti razdor na forum,i hoćeš mi konačno objasniti kako sam ti do prije neki dan bila predmet obožavanja,a sad to više nisam?

i ovo da živim u paranoji,shvaćaš li ti šta pišeš?naravno da se ovo precijenjena odnosi na mene pa sa mnom pričaš,s nikim drugim :* došlo je vrijeme da napokon svi shvate kakav si ti Smile

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 30.10.10 17:31

>>Been<< je napisao/la:Vrijeđanje ? Neutral

Da,vrijeđanje,ako se na drugim forumima od administratora ne mogu praviti budale vec dobiješ automatski bann,pa neće više ni ovdje,ja više dotičnom odgovarati neću na nikakva pitanja niti nebulozne konstatacije,isto tako ja i Bruno smo odlučili da trebamo biti stroziji,to se vec neko vrijeme dogovaramo,eto očito je došlo vrijeme Smile

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 30.10.10 17:43

`Ljubi, ljubi, al glavu ne gubi`

Znam da sam obecao kolumnu o HSC-u, ali desilo se nesto iznenada. Nekako je Bruno umolio onog hrcka da ga dovede u emisiju, i eto jadan Stipe podlegao pritisku

I onda je taj Bruno, naravno, tamo sve diplomatski pricao (neke sentense naravno kopirao iz necijeg naloga) i nije on sad tu problem sta je izlupetao (ajme) Vec komentar drage Verice, koja na svoj tekst (koji je pisala Brunu) kao nesto komentarise i nasladjuje se kako se oni sad vole hahahahaahahahah

LJUBI LJUBI AL GLAVU NE GUBI, kaze prijatelj Zikica Sta je ovo sad , selektivna amnezija, ahahahaahah Brunice, prvo tebe da pitam, od kad smo ja i ti u super odnosima, zato sto sam KULTURNO odgovorio i ljudski te upozorio na neke gadosti koje ti neko hoce smestiti??? JA SAM COVEK I PRAVEDAN SAM, i na to sam te zeleo upozoriti, ko god bio ti i kakav god bio prema meni. ALI!!! Ne, nismo mi u dobrim odnosima, varas se... A Verice, ti sto se svajdas sama sa sobom svaki put kad baterije `izdahnu` hahahah Ja sam i dalje na tvojoj strani, ako uzmemo Bruna u obzir, a posto si dobila selekrivnu amneziju, da li treba sad da te podsecam na neke stvari, a? Ili ne, nisam brakolomka Ti najbolje znas sta i kome pricas preko pp-a i preko msn-a... NISAM JEDINI!!!

DRAGI MOJI , KRATKO ALI SLATKO, VUK DLAKU MENJA AL CUD NE - Bruno , Verica... Upamtite to

p.s

Verice, Bruno je , iako si mi i dalje draza ti, slucajno, ne svojom namerom dokazao da je ISKREN, rekavsi mi nesto, iz cega sam video da decko ne laze, a TI , ako zelis da se igras igre u kojoj si jedini pobednik ti, zato sto jedina i ucestvujes, reci slobodno DA LI ZELIS DA ODEM, ODOH JA!!! Al se nemoj cuditi ako na sledecem HSC-u bude 12 ucesnika (TI I TVOJIH 11 ZEMALJA sa kojima ces se takmiciti sama sa sobom). HEJ GLEDAJ TO SA POZITIVNIJE STRANE, OPET CES TI POBEDJIVATI ALWAYS, NISTA NOVO, ALI GLEDAJ OVO : NIKO TE NECE VISE NAPADATI!

Pusica,

Hayrolica

znači gospodin se smatra toliko jakim da misli kako bi odvukao 20 zemalja sa sobom,ma zamisli
Smile

isto tako mene optuzuje neizravno za varanje,pa da te pitam ako imam 11 zemalja reci zašto si me podrzavao svo ovo vrijeme,zašto me i dalje podrzavaš?ako ja varam sa mojih 11 zemalja?

ja ovo ništa više ne kuzim nit mi je jasno :/ al stvarno,nit znam kako se ponašati,na početku teksta kaže jedno na kraju drugo,ništa ja to ne razumijem Neutral

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.10.10 19:02

`Svet je lep...`

Vreme je da pisemo nesto lepo, za promenu Smile hahaha Smile Razmisljajuci u moru nekih idiotizma koje izgovaramo svi ovih dana (hahaha) pade mi na pamet da napisem jedno poredjenje - KO JE KO ESC-u? Naravno, sa HSC-a. Uzevsi tako zemlje koje ovde ucestvuju na HSC-u, preslikao sam to na ESC. Gledao sam kakve pesme salju, nacin na koji ih biraju, kako sprovode svoje prezentacije, kako izgledaju njihovi glasovi, plasmani itd. Pa da vidimo kako izgleda ta moja paralela ESC-HSC Smile

Insomnia Kingdom - Oni mene najvise podecaju na Rusiju. Iako nemaju jos uvek pobedu, ne znaci da se to nece desiti, jer i Rusija nije imala nekih uspeha dugo, dok nisu shvatili sta i kako Smile Zasto Rusija? Pa imaju veoma dobar marketing, kao Rusija, imaju i zemlje koje zbog sve te propagande i drugih stvari uvek njih nagrade poenima. Pesme su im uvek raznolike, kao i Rusiji, i naravno uvek glasaju kao Rusija - GLAVOM KROZ ZID. Jesu sila u Heliji, kao i Rusija u Evropi. Bitan je uvek stav Insomnije Kingdom. Dakle, jos da pobede i eto im Rusije 100% Smile

Republic of Kobilich - Oni su kao Belgija Smile Takodje nemaju jos uvek pobedu, ali ni Belgija nema istu odavno. Bili su blizu , kao i Belgija skoro, i kao i Belgija, biraju pesme koej su nekad dobre, a nekad su naravno toliko lose da `se prosto pitam sta ima bi` Smile Ovo drugo , naravno u manji broj slucajeva Smile Glasanje Smile Belgija ima Turke, Kobilich ima Shaumce Smile

Fabray - E, oni su mi kao Finska Smile Imaju pobedu (Karloville) i kao Finska, to se desilo jednom, a inace rezultati su im kao i Finskoj ugalvnom porazavajuci. Biraju pesme koje su uglavnom dobre, ali ne za siroke narodne mase, kao i Finci koji imaju mozda najruzniji jezik u Evropi, pa su , kada pevaju na maternjem uvek pri dnu Smile Fabray ce ostati , kao i Finci, za mene jedna od najvecih misterija HSC-a, odnosno ESC-a Smile

Republic of Djordje - Grcka Smile U jednom od narednih primera cu objasniti sto Smile

Rasmus - Isalnd Smile Blizu su pobede bili, nisu jos uvek uspeli. Pesme su ima ko i islandske uvek dobre, imaju naravno i oni svoju `Dansku` na HSC-u Smile Kao sto mislim da je Island trebao da pobedi u dva navrata na ESC-u, takodje mislim da je i Rasmus trebao, iako im nisam dao max. .. ni Island nije moj izbor na ESC-u za naj, kao ni Rasmus do sada, ali pricam realno za ta dva primera.

Sverigeland - Svedska je mozda sinonim za ESC. Sverigeland je meni sigurno sinonim za HSC Smile Imaju uvek najobimnije i najkomplikovanije NF, uvek se ulaze mnogo, uvek se bira kvalitet, nikad se ne obrukaju, ali nmaju uvek uspeha iako su kvalitetni. Imaju pobeda, kao i Svedska, ali se cini da ce to raditi sve teze i teze, jer jedna je Abba, tako da i jedna je jedna dobra balada. Sve u svemu, Sverigeland je meni bio i ostao sinonim za ovu igru,i kao sto je najbolji show ESC bio u Svedskoj, tako je i ovde bio najbolji show na HSC-u. Takodje imamo i taj `skandinavski` lobi ovde, kao i na ESC-u.

Voyager - Razmisljao sam se i razmisljao i skontao Smile Voyager je zemlja koja je sa jos par najduze ovde, a niej jos pobedila. Po meni uvek salju pesme koje su kvalitetne, poneakd staromodne, sa dobrim pevacima, ok , omaken se i njima nekad, kao i vooj zemlji sa kojom cu da ih poredim (2006), ali uglavnom su stvarno dobri, kao i ova zemlja na ESC-u, ali lose prolaze Smile Dakle, Voyager je Portugal, koji najduze ceka pobedu na ESC-u. Voyager je ovde sigurno najduze ceka Smile Kao sto se nadam za Portugal na ESC-u, tako se nadam i za Voyagera ovde.

Nouvella Vague - Slovacka Smile Izvini, ali mislim da sta god da posaljete, procicete kao i Slovaci Smile Navijam da se to promeni, al ja to ne mogu sam da promenim . Promaj malo da se prilagodis (neko vreme) ukusu foruma i kad cujes da si favorit nemoj da verujes, seti se Kristine Smile Veliki potencijal po meni za ubuduce, kao sto je Slovacka to pokazala za poslednjem ESC-u Smile

Wonderland - Malta Smile Vi ste Malta, jos uvek niste pobedili, i cini mi se da necete skoro. A kao sto mislim da je Malta trebala da pobedi 2005., vi ste trebali da pobedite kad vas je predstavljala Sertab! Dakle, kao i Malta, vi ste bili blizu par puta, niste uspeli, saljete pesme, kao i Malta koje podizilaze ukusu vecine. Pa i glasate kao i Malta, ako se razumemo Smile

Draganland - Ako je Republic of Djordje Grcka, ko je onda Draganland Smile Kipar, naravno Smile Dakel Draganland nema pobedu jos uvek, kao Kipar, ali zato Djordje, bratska republika , kao Grcka, ima Smile Draganland je sa par pesama kao i Kipar na ESC-u blejsnuo i bio blizu pobede, ali ne dovoljno blizu jos uvek. Ocekujem da su naucili lekciju kada su dozivljavali karambol u glasanju, da biraju ono sto se trazi, i imace sansu za pobedu. Grci, tj. Djole, pobedio je, bio blizu jos par puta ( ja se secam kad sam ja bio domacin) i isto kao Grci ponekad ne posalje ono iskonski , vec ono namesnki Smile

Tonnerre - Estonija! Estonici su stvarno ono cool sto se pesama tice, ne podizilaze ukusu po svaku cenu, zele pobedu, pobedili su, kao i Tonnerre, ali nakon toga su vec dugo veoma losi, kao i Tonnerre na SC-u, sa kratkotrajnim bljeskom na bolje... Kvalitetne su pesme, ali u vise navrata previse kvalitetne za takmicenje lakih nota, u HSC slucaju, ukus prosecnog forumasa od 18 godina! Smile

Idonia - Idonia je po meni Hrvatska Smile Kada se ocekuje dobar plasman, pa cak i pobeda, oni dozive totalni dizastr Smile A kad se ocekuje katastrofa, oni osvoje prolaz u finale i tamo dobar plasman Smile Salju kvalitet, ponekad se `zeznu` pa poslaju `Stiklu` , mirni su i nisu bucni, i kao da su se pomirili sa necim sto im nikako nece kod mene proci - a to je da niakda nece pobediti Smile Dakle, postali su mi letargicni Sad

Dolina Princeva - Rumunija Smile dali su dosta hitova , nisu pobedili Smile nekad salju `cajku` nekad salju `operu` Smile sve je ovo naravno uslovno receno Smile Blizu su bili u par navrata pobedi, i kao da se nekako znalo da je nemoguce da pobede Smile kao sto imam oseaj za Rumuniju Smile Kao sto se u poslednje vreme ceka da se cuje pesma Rumunije, jer uglavnom obecavaju i to ispune, tako je i sa Dolinom Smile Glasaju kao i Rumunija, znaci, zna se kako kome i koliko kome!

Aquilonia - AAAA Smile Sta vama da nadenem Smile Jeste li Andora ili San Marino ili Crna Gora Smile Imate uvek super pesmuljke, a nikako da se domognete nekog mesta za respekt. Vi jedva udjete u finale Smile Eto vam ove cetri zemlje pa razmilsjajte koga cete, sve je jedno, ali posto ja najvise volim pesme Andore , onda ste Andora Smile

Westlife - Ukrajina Smile Da li je potrebno obrazlagati Smile Uvek su u finalu, ajde desilo se par puta da nisu, uvek imaju neke poene za top 7,8,9, uvek biraju pesme koje su `kao stvorene` da od svakog dobiju po koji poen, dakle namenske za ovo za sta su, a to je HSC, u Ukrajinskom slucaju ESC. Imaju pobedu kao i Ukrajina, i mislim da su pre trebali da pobede kao Ukrajina (2006) kad je trebala , nego kad su pobedili (2004). U slucaju Westlife to bi bilo kad je za njih pevala zna se ko . Glasaju kao Ukraina, od 1-7 poena posteno Smile

Portanija - Litvanija ! Svi oko vas su pobedjivali i bili domacini, sem vas Smile A trebali ste Smile Litvanija uvek ima `kurcevite` pesme, retko kad shvacene, budu i poslenji, a svi se mi pitamo `Aman zato???` . Portanija , kao i Litvanija, u poslednje vreme na ESC, ova na HSC-u dobija na vaznosti , tako da , hm... ko zna, mozda Marija proslavi u nekom klubu uskoro pobedu na HSC u (hahhahahaah)

Lightland - Nemacka ! Njihova 12ca je uvek specijalna i niko je ne moze predvideti Smile (zavisi od toga koje nac.manjine u tom trenutku najvise ima pored malog ekrana ) hahaha . Pobedili oni kao i Nemci par puta, i to u razdoblju iha ha Smile Uglavnom nesto budu tu kao zlatna sredina, ili dibidus katastrofa Smile Pesme...hmmm.... kao i Nemci, nekad je to toliko `german` a nekad je to toliko `kantri` ili nekad je to toliko ESCijevski a nekad je to toliko antiESCijevski:) tako i Lightland, nekad je to toliko `uvlakuski` za poene, a nekad je totalni BURN Smile U svakom slucaju, tu su koliko i Nemci, i brate, u vecini slucajeva se i ponasaju kao i Nemci Smile

New Gloria - Luksemburg ! Pobedili su , nema ih od pamtiveka, i svi cekaju njihov povratak Smile Smile

Bacchus - Danska ! Pobedili, imaju svoj Island (Rasmus) i cool su, ono , kulturiska pesmice, kulturiska predstavnici (sa casnim izuzecima). Imaju taj neki prepoznatljiv stil kao i Danska na ESC-u, tako i oni na HSC-u, odprilike iako ne znas koja je ovo zemlja, a cujes pesmu, mozes da predpostavis da je to Bacchus Smile

Fire Kingdom - Svajcarska. Jeste da nisu pobedili na HSC-u, ali i Svajcarska je pobedila pre Hrista Smile Kada se potrude, ima ucinka, ima rezultata, ali uglavnom , kao da ucestvuju iz olimpijskog slogana `Vazno je ucestvovati`. Glasanje , slicno Svajcarskom, gde zivi dosta Srba, Turaka i Albanaca Smile

Venetia - Hm... Azerbejdzan, Jermenija ili Turksa Smile Mislim da ce ova zemlja , ukoliko ovako nastavi, biti u finalu stalno, iskljucivo zbog pesama! E sad, da li su oni nova Turksa HSC-a, ne bih voleo, jer ce onda biti i optuzeni za `jaku dijasporu` a realno dobre pesem ce pasti u drugi plan Smile Da ne prizivam, eto , Venetia ce biti Jermenija Smile Mozda ce se desiti i ispravka greske za Qele,Qele (2008) kao i za vas i nepravdu kada je Alicia bila druga !

Eto to bi bilo to...

Sledeca kolumnica, ukoliko me ne zabrane pod nazivom `Halloween - nacionalni praznik Helije`

Pusica

Hayrolica I love you
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.10.10 19:24

Waka_Waka je napisao/la:Kraloville nije nikada pobjedio.

ko radi taj i gresi... ja sam bio ubedjen da jeste. Evo sad cu ispraviti, i NADAM SE DA CES BITI ZADOVOLJAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sta je ovo danas, kolektivni PMS na ovom forumu,a?
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 30.10.10 19:42

Hayrola,sve čestitke na ovome!
A,gdje su ti Alexandria i Horehronia?
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.10.10 19:47

Kruno!! je napisao/la:Hayrola,sve čestitke na ovome!
A,gdje su ti Alexandria i Horehronia?

tnx. Njih dvoje su admini, njih vise ne spominjem, jer ne znam vise kako ce neko to od njih da protumaci i reaguje. A iskreno, ne bih znao sa kim da ih uporedim (AFGANISTAN ne ucestvuje na ESC-u )
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 30.10.10 20:26

hahahha odlični komentari
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 30.10.10 22:28

Bravo HaYrOLa.... Vrlo zanimljivo !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 30.10.10 23:58

Slazem se sa komentarima xD
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 31.10.10 12:02

Zanimljivo! ;D

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 31.10.10 14:55

`Halloween - nacionalni praznik Helije`

Evo nam stize i Halloween u Heliju. Pa sam ja na sebi svojstven nacin pokusao da vas zabavim jednom kolumnicom specijal za Noc Vestica. Dakle, hajde da zamislimo da smo svi u nekom horor filmu (hm, ne znam da li to moramo da zamisljamo, eto zamislite da gledate HSC glasanje, hahah). I ja tako zamisljam i evo kako ja vidim drage mi stanovnike Helie u tom hororu.

Dakle, ko bi bio ko kad bi se delile uloge u horor filmovima na osnovu bistvovanja pojedinih forumasa na ovom forumu i HSC-u Smile
Naglasavam da sam sve pisao , ne sa namerom da vas povredim ili ne zanm sta, vec da se svi zabavimo. Dakle uzeo sam nekoliko najpoznatijih karaktera iz horor filmova i horor knjizevnosti i napravio paralelu sa forumasima.

Pa da krenem ... Nadam se da cete se lepo nasmejati i uzivati Smile

Drakula – Swedish Hero
Sam vrh horor Helie ! Smile

Drakuline Neveste – Kruno, Velvet, Janko
Zar je potrebno objasnjavati ako se zna ko je grof, zasto su oni neveste ?

Frankenstain – Lunke
Frankenstajn je najzgodniji horor karakter!

Frankenstajnova nevesta - Marija
Smile

Zombi – Been
Insomnia, zemlja zombija Smile

Vukodlak – Marijo
Vukodlak je u biti dobrica, dok se ne pojavi pun mesec, tad `poludi` ...al to se upak desava jednom mesecno Smile

Konjanik bez glave – Strajker
Njega su svi obezglavili milion puta prilikom glasanja na HSC-u Smile

Mumija – Ighor
Koliko je dugo na HSC-u bez uspeha, ne bi me cudilo da ga mumificiraju Smile

Fantom – Secret
Tu je samo da glasa, u ostalim slucajevima je ne vidis Smile

Majkl Majers – Litlle Monster
Kad Litlle Monster poludi, i Majkl Majers je mala beba za njega Smile

Fredi Kruger – Asteroid
On i dalje u snovima vreba pobedu na HSC-u Smile

Samara – DujeTrogir
Zatocen u bunaru – jedina zelja mu da pobedi na HSC

Klovn IT – Vinky
Vreba `decicu` iz kanalizacije i prepada ih za poene na HSC-u Smile

Jigsaw – Vladan
Mozak operacije : )

Dr. Dzekil i gospodin Hajd – Shorty i Djole94
Zar je potrebno objasnjavati. Ko razume shvatice : ) hahahaha

Happy Halloween !!!

Voli Vas vas Hayrolica

I love you

[Only mods are allowed to see this image]
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 31.10.10 14:59

Hahahahahhahaha drakulina nevjesta Laughing Najjači! ;D
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 31.10.10 15:13

hahahhahhah samara Laughing
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 31.10.10 19:29

PORTUGAL? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lošeeeee hahaha..... užasan sam Razz

p.s.meni nisu ubacio u halloween Razz
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 31.10.10 19:44

croato je napisao/la:PORTUGAL? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lošeeeee hahaha..... užasan sam Razz

p.s.meni nisu ubacio u halloween Razz

nije ni mene u države Sad
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 31.10.10 20:10