Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 10 / 44.
Stranica 10 / 44. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: Sport
juj pametanKINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:
pa nisam klinac da ne mogu da srocim dve recenice! , i da se igram helije i raspravljam kao ti o hiljadu nepotrebnih stvari svaki dan,a kad treba bas nesto realno da kazes ..nema te nigde!
da znas bilo sta o meni , ne bi to rekao! toliko..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Hmm Čestitke Srbiji, nisam gledao tekmu, ali ću reći samo jedno - Srbija možda sada jest europski prvak (gotovo sigurno će biti), ali će moje poštovanje pridobiti tek kada napravi zapažen rezultat na nekom drugom natjecanje (čitaj: kada nisu domaćini). Ovo nije govor ljubomore, nimalo, već upozorenje da se ne uzdižete do nebesa jer bi vas već OI mogle spustit na zemlju. Ovo je nešto kao Švedska na zadnjem SP-u ili Hrvatska na EP u Zagrebu. Realan sam.
Kao i Slovenci 2004., Šveđani 2002. ,Španjolci 1996. na EP-ima
2007. Nijemci, 2001. Francuzi na SP-ovima
Očekivao sam sraz Španjolske i Hrvatske za zlato, al eto obrnuto je...
HaYrOLa je napisao/la:Gde je Jasmin ?
haha evo me, bio sam vec nesto napisao al tad nisam jos bio svoj, nisam ni sad
Rukometno gledano, bili ste jači, bolji , kvalitetniji i zasluzeno nas dobili... u prvom poluvremenu smo bili odlicni cak imali sanse da se odvojimo na par razlika al eto nismo to uspjeli... u drugom poluvremenu smo se ukenjali i palo je sve duboko u vodu, a i dogodilo se ono cega sam se bojao a to je da se Stanic razbrani! Stanic najjaca karika u momcadi, te odlican je Ilic jer preuzima odgovornost na sebe, ali jako mi se svidja igra Čuture s obzirom da ima 36 godina, te Vujin ima strasan šut! Svakako mislim da nitko ne može reci da ste nezasluzeno dobili koliko god to boljelo... da se razumijemo mene ne boli jer je to poraz od Srbije , vec jer je to poraz u polufinalu Europskog prvenstva i ponovno nista od zlata toliko željenog!
Također, nasima rukometasima ne smije se prigovorit jer od 2003. godine od 12 polufinala ušli su u 10, tako da imamo razloga biti ponosni, jer ne živi se na uspjehu na jednom natjecanju! Onaj tko im prigovori sigurno nije digao dupe s svog kreveta te nikad nije i nikad nece napraviti nista u svom zivotu, a takvi su uvijek najglasniji!
Što se tice himne svjestan sam da bi se to dogodilo i u zagrebu, ali suze su mi krenule pogotovo kad sam vidio suzne oci duvnjaku i lackovicu... ono s laserima stvarno nije bilo uredu i to treba biti kažnjeno, kazem ne umanjuje pobjedu ali mora se takvo popnasanje kazniti ( isto bih ocekivao da je obrnuta situacija)... a pjevanje onih pjesama... ne znam sta reci za to... iskreno ne volim VELIKE SRBE ni VELIKE HRVATE, volim ljude koji me drže na distanci od mržnje!
Eto toliko od mene , poraz jos boli jer rukomet mi je... ne mogu vam ni reci koliko mi taj sport znaci!
Jasmin- Broj postova : 5457
bit će bolje jasmine legendo )) dodi u zg idemo se zapit i bit će nam supeeer!!! đasmin the lijep the legenda
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
@ croato
prestani da muvas momka
elem da li si mozda video nik od one budale sa prve strane eurosong.hr? isto je croato...pa se pitam jer to ima tako dvostruki licnosti ovde.... ?
prestani da muvas momka
elem da li si mozda video nik od one budale sa prve strane eurosong.hr? isto je croato...pa se pitam jer to ima tako dvostruki licnosti ovde.... ?
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ahahhaha nema muvanja
ma kakav zagreb kakav alkohol , knjiga i kava su za mene ovih mjesec dana
ma kakav zagreb kakav alkohol , knjiga i kava su za mene ovih mjesec dana
Kruno je napisao/la:
Kao i Slovenci 2004., Šveđani 2002. ,Španjolci 1996. na EP-ima
2007. Nijemci, 2001. Francuzi na SP-ovima
Očekivao sam sraz Španjolske i Hrvatske za zlato, al eto obrnuto je...
Izvini znas li ti ista o rukometu ? Svedjani su 90-tih bili NEPOBEDIVI. Igrali su atomski rukomet. 2002 im je poslednja titula i to je stalo. Zato sto nisu izvrsili smenu generacije... A sta pricas o Francuzima ? O.O Francuska je jedna od najuspesnijih zemlji u rukometu. Ali se raspadaju zato sto su svi matori.
I na kraju krajeva gotova prica. U finalu smo ako osvojimo zlato a nadam se da hocemo onda cemo videti da li je ovo samo jednom i nikad vise ili ce biti svasta...
Casper- Broj postova : 292
Isuse kako sam se iznervirao sinoć aaaa. Mogu reći da je sve bilo korektno i ok osim zviždanja na himnu na početku, e to je bilo nešto očajno nešto zbog čega bi se trebalo kažnjavati te navijači, pa sad bili to Hrvati Srbima, Azeri Armencima il bilo tko kome, ono je bilo na razini huligana svak tko je zviždao i sramotno.
Što se tiče igre u prvom PF smo bili bolji, al u drugom očaj, sreća nas nije išla, imali ste OOODLIČNOG GOLMANA, a naši golmani su bili očaj NIŠTA SKORO NISU OBRANILi.
Što se tiče igre u prvom PF smo bili bolji, al u drugom očaj, sreća nas nije išla, imali ste OOODLIČNOG GOLMANA, a naši golmani su bili očaj NIŠTA SKORO NISU OBRANILi.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Casper je napisao/la:
Izvini znas li ti ista o rukometu ? Svedjani su 90-tih bili NEPOBEDIVI. Igrali su atomski rukomet. 2002 im je poslednja titula i to je stalo. Zato sto nisu izvrsili smenu generacije... A sta pricas o Francuzima ? O.O Francuska je jedna od najuspesnijih zemlji u rukometu. Ali se raspadaju zato sto su svi matori.
I na kraju krajeva gotova prica. U finalu smo ako osvojimo zlato a nadam se da hocemo onda cemo videti da li je ovo samo jednom i nikad vise ili ce biti svasta...
Ne bih se ja složio... Francuzi imaju 80 % igrača sa od 20-27 godina. Jedini je problem što se potenciraju stariji.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pa o tome i pricam . Potenciraju se stariji mladi jedva dobiju sansu i sve ode u nepovrat...
Ah ja i dalje pod ustiskom iz Arene
Sta bi dao da idem na finale
ali dobro, navijace se i iz dnevne sobe!!!
Sta bi dao da idem na finale
ali dobro, navijace se i iz dnevne sobe!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Casper je napisao/la:
ma nemoj se ljutit na krunu on je jos mali ehehe zezam se... srbija je ucinila veliku stvar te potvrda o svemu tome moze se vec dogoditi u londonu, iskreno mene bas zanima kak ce biti tamo... Uz francusku, hrvatsku i staru svedsku mozda ce i srbija biti ta koja ce napraviti sjajne nizove !
Samo da napomenem da nikakvih slika i videa na ovoj temi nisam vidio
>>Been<<- moderator
http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_sportovi/hrvati-razocarani-najveca-sreca-srbima-je-sto-smo-mi-igrali-lose.html
Ja se izvinjavam ali ovo moram da stavim. A od komentara mi se place...
Pa kakvi smo mi to ljudi ?
Ja se izvinjavam ali ovo moram da stavim. A od komentara mi se place...
Pa kakvi smo mi to ljudi ?
Jasmine ne ljutim se ja na nikog . Draz sporta je priznati da si izgubio zato sto je neko bio bolji. Ovde nisam da se prepucavamo nego da lepo diskutujemo o sportu .
Ne čitaj komentare na čitanijimm portalima u bilo kojoj državi. Takvi su jednostavno mamac za budale svake vrste.
>>Been<<- moderator
ma ak sma ja priznao da smo bili losiji onda je to tako... ja sam prestao citat bilo sta vezano za tekmu jer mi se da oprostite sere od komentara i s jedne i s druge strane... vidimo se u londonu i to je to
joj i citao sam sta nasi pisu ko je kriv joj i ti novinari, ma... nadam se samo da ce promjenit trenera, nije goluza toliko los koliko nema glavnu rijec i karakter! a onog prevaranta gobca treba također smaknut s pozicije , mislim on do jucer nije ni znao kak se pise rukomet ... gadi mi se sto se politike miješa u sve... fuj
joj i citao sam sta nasi pisu ko je kriv joj i ti novinari, ma... nadam se samo da ce promjenit trenera, nije goluza toliko los koliko nema glavnu rijec i karakter! a onog prevaranta gobca treba također smaknut s pozicije , mislim on do jucer nije ni znao kak se pise rukomet ... gadi mi se sto se politike miješa u sve... fuj
Vidimo se u Londonu onda . Al do tad ima jos dosta . Mi trenutno svi ovde uzivamo u ovom neverovatnom uspehu za nas. Vi ste imali svoju zlatnu generaciju. Vreme je i da nasi pokazu sta znaju .
joj kud si stavio taj link sad sma procitao neke komentare ispod ... bolje da nisam... ovaj internet truje ljude. i to mladež koja bi trebala biti drugacija!
nasa generacija je i dalje zlatna, biti opet u polufinalu jednog europskog natjecanja nije mala stvar
nasa generacija je i dalje zlatna, biti opet u polufinalu jednog europskog natjecanja nije mala stvar
Ma ja to ne gledam. Ne zanimaju me... Kvare m iraspolozenje samo tako... Svi smo mi isti... Iste nas stvari plase. Bili mi beli zuti crni ili Srbi i Hrvati.
Svađati se na internetu je kao Paraolimpijske igre. I ako pobijediš to ne mijenja činjenicu da ostaješ retardiran...
>>Been<<- moderator
Casper je napisao/la:Ma ja to ne gledam. Ne zanimaju me... Kvare m iraspolozenje samo tako... Svi smo mi isti... Iste nas stvari plase. Bili mi beli zuti crni ili Srbi i Hrvati.
eto zbog takvih ljudi poput tebe , nemanje i jos par s ovih foruma, cak i kad procitam neke stvari koje me izbace iz takta sjetim se da ne razmisljaju svi isto! Hvala Bogu!
>>Been<< je napisao/la:Svađati se na internetu je kao Paraolimpijske igre. I ako pobijediš to ne mijenja činjenicu da ostaješ retardiran...
ahahahahaa
Stranica 10 / 44. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Stranica 10 / 44.