Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 11 / 44.
Stranica 11 / 44. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: Sport
Jasmin je napisao/la:
eto zbog takvih ljudi poput tebe , nemanje i jos par s ovih foruma, cak i kad procitam neke stvari koje me izbace iz takta sjetim se da ne razmisljaju svi isto! Hvala Bogu!
Jel ti to mene muvas? hahahhahahah
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:
Jel ti to mene muvas? hahahhahahah
ahahahhaahh kretenu!
Jasmin- Broj postova : 5457
Lunke, jesi ustao za tenis?
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:Lunke, jesi ustao za tenis?
Jao Maro jesam, ali bolje da nisam, Viktorija ju je pocepala samo tako
Ona Maria kao drogirana da je bila, i kao da je njoj prvo GS finale, a ne Viktoriji koja je pucala kao luda.
Ipak sve cestitke Azarenki na prvoj GS tituli, i na poziciji br 1 od ponedeljka.
Zasluzila je to Azarenka i ako sam ocekivao ubedljivu pobedu Marije...
A sutra Nole i ostali. Uf...
A sutra Nole i ostali. Uf...
Casper- Broj postova : 292
A nema slika sa tribina?
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Ti Maro???
Nesto mi govori da nisi uspela ustati hahahahha
Ja sam ustala jer sam navila sat I na pocetku drugog seta zaspala, to mi se nikad nije deslio
Bas mi je zao, i ja sam navijala za Mariju.
Kontinent Helia
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:A nema slika sa tribina?
Bice
Kontinent Helia
Verujem kako ti je , samo slusni aparat coveka treba da dodje sebi posle onolikih decibela... !!!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Evo ovako, pokusacu u jednom postu da prikazem kako sam dozivela polufinale Evropskog prvenstva u rukometu
Dolazak u Arenu... Naravno nije bilo velike guzve, s obzirom da smo mi dosli vec za prvu utakmicu koja se igrala za 5. mesto
Ovde su me posteno ispipali, moram priznati U sustini, bili su vrlo rigorozni, sve sto je moglo predstavljati potencijalno "oruzje" oni su nam oduzimali kao npr. meni mali kisobran i gvozdene novcanice... Na zalost, promaklo im je par stvari pa smo tako mogli videti i upaljene baklje na tribinama.
Prva utakmica Makedonija - Slovenija. Iako je ovoga puta bilo znatno manje Makedonaca, podrska nije izostala... Vecina je navijala za njih (ukljucujuci Lunketa i mene) i to im je pomoglo da dodju do jos jedne pobede i osvoje na kraju solidno 5. mesto
Zatim je sledila polufinalna utakmica Spanija - Danska. Tribine su polako pocele da se popunjavanju... Vrlo uzbudljiva utakmica! Cela "Arena" je navijala za Spance, osim malobrojnih Danaca, pogotovo u poslednjim minutima kada je zaista podrska bila velika. Medjutim, na kraju ipak Danci slave pobedu i prolaz u finale.
Zatim sledi puna Arena i najuzbudljiviji mec tog dana! Publika je bila u delirijumu! Sreca pa je ispred nas bila neka gvozdena ograda, u suprotnom bi se verovatno skotrljala dole od tolikog uzbudjena Tu na zalost nisam slikala puno jer sam imala preca posla
Hrvatska publika je bila odvojena i oko njih su stajali specijalci. Bilo ih je zaista malo, oko 200. Medjutim, nastao je problem jer sada ti koji su kupili karte iz tog dela nisu imali gde da sednu... Kasnije je taj problem resen. Bilo je provokacija i sa jedne i sa druge strane pogotovo na pocetku i na kraju utakmice kada je bilo sve reseno. Letele su i case sa vodom, koliko sam mogla da vidim ali bez posledica.
Iako smo sacekali 10-15 min, ovo smo zatekli na izlazu. Hrvatski navijaci su ostali na tribinama dok se svi ostali nisu razisli.
Ja imam i neke video snmkove koje necu ovde postavljati, ali neko zeli da ih vidi neka mi se javi na pp i ja cu mu proslediti Ovo govorim zato sto se jedino tako zaista moze osetiti ta atmosfera koja je postojala
Dolazak u Arenu... Naravno nije bilo velike guzve, s obzirom da smo mi dosli vec za prvu utakmicu koja se igrala za 5. mesto
Ovde su me posteno ispipali, moram priznati U sustini, bili su vrlo rigorozni, sve sto je moglo predstavljati potencijalno "oruzje" oni su nam oduzimali kao npr. meni mali kisobran i gvozdene novcanice... Na zalost, promaklo im je par stvari pa smo tako mogli videti i upaljene baklje na tribinama.
Prva utakmica Makedonija - Slovenija. Iako je ovoga puta bilo znatno manje Makedonaca, podrska nije izostala... Vecina je navijala za njih (ukljucujuci Lunketa i mene) i to im je pomoglo da dodju do jos jedne pobede i osvoje na kraju solidno 5. mesto
Zatim je sledila polufinalna utakmica Spanija - Danska. Tribine su polako pocele da se popunjavanju... Vrlo uzbudljiva utakmica! Cela "Arena" je navijala za Spance, osim malobrojnih Danaca, pogotovo u poslednjim minutima kada je zaista podrska bila velika. Medjutim, na kraju ipak Danci slave pobedu i prolaz u finale.
Zatim sledi puna Arena i najuzbudljiviji mec tog dana! Publika je bila u delirijumu! Sreca pa je ispred nas bila neka gvozdena ograda, u suprotnom bi se verovatno skotrljala dole od tolikog uzbudjena Tu na zalost nisam slikala puno jer sam imala preca posla
Hrvatska publika je bila odvojena i oko njih su stajali specijalci. Bilo ih je zaista malo, oko 200. Medjutim, nastao je problem jer sada ti koji su kupili karte iz tog dela nisu imali gde da sednu... Kasnije je taj problem resen. Bilo je provokacija i sa jedne i sa druge strane pogotovo na pocetku i na kraju utakmice kada je bilo sve reseno. Letele su i case sa vodom, koliko sam mogla da vidim ali bez posledica.
Iako smo sacekali 10-15 min, ovo smo zatekli na izlazu. Hrvatski navijaci su ostali na tribinama dok se svi ostali nisu razisli.
Ja imam i neke video snmkove koje necu ovde postavljati, ali neko zeli da ih vidi neka mi se javi na pp i ja cu mu proslediti Ovo govorim zato sto se jedino tako zaista moze osetiti ta atmosfera koja je postojala
Kontinent Helia
Leo je napisao/la:Ha pa ovde nema vas
Naravno da ne Moram pitati Lunketa da li zeli da se reklamira
Kontinent Helia
Maro hocu ja da vidim video snimke...ma postavi ih ovde slobodno, samo je prikazano navijanje, nista drugo
Ja mislim da ceo forum hoce da vidi vas a ne navijanje
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Maro hocu ja da vidim video snimke...ma postavi ih ovde slobodno, samo je prikazano navijanje, nista drugo
Ne verujem da oni hoce da slusaju one pesmice
Evo 2 snimka.
Kontinent Helia
Mara je napisao/la:
Naravno da ne Moram pitati Lunketa da li zeli da se reklamira
Lunke, nisi odg na ovo
Kontinent Helia
Mara je napisao/la:
Lunke, nisi odg na ovo
ako je vodio HSc htece i to hahahaa
Kontinent Helia
Obavijest:
Hahahha ima ukupno 3-4 slike i uzasne su Ali sto se mene tice, mogu staviti.
Kontinent Helia
Lunke al se znate ti i Marija? Znao sam da se znaju Marija i Leo, al i vi isto ili?
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Lunke al se znate ti i Marija? Znao sam da se znaju Marija i Leo, al i vi isto ili?
ne znaju se oni oni su se dogovorili da idu zajedno na utakmicu i tamo se upoznali po prvi put
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Lunke al se znate ti i Marija? Znao sam da se znaju Marija i Leo, al i vi isto ili?
ne znaju se oni oni su se dogovorili da idu zajedno na utakmicu i tamo se upoznali po prvi put
I jel pala ljubav?
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
I jel pala ljubav?
E to pitaj njih
Kontinent Helia