Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 27 / 44.
Stranica 27 / 44. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: Sport
O bože, kako sad to... naravno da podržavam Timošenko, ali zašto ne prebace utakmice iz Ukrajine u Njemačku kako je bilo i prvotno planirano u slučaju nedovoljno dobre infrastrukture. Samo dramatiziraju nepotrebno.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Smrt svetskog prvaka posle treninga
Svetski plivački šampion Aleksander Dale Uen preminuo je iznenada u 26. godini, prenela je nacionalna federacija.
Dale Uen je prošlog jula na Svetskom prvenstvu u Šangaju osvojio titulu šampiona na 100 metara prsnim stilom.
Plivača su pronašli bez svesti pod tušem u ponedeljak uveče, posle treninga. Norvežanin se za Olimpijske igre u Londonu spremao u gradu Flegstaf, u američkoj državi Arizona. Hitna pomoć stigla je vrlo brzo, ali nije mogla da mu pomogne.
Njegovi prijatelji kažu da je Aleksandar izgledao zdravo ranije tokom dana.
Aleksander Dale Uen prošle godine je proglašen za najboljeg evropskog plivača, a ovog januara dobio je godišnju nagradu za najveće sportsko dostignuće u Norveškoj.
Zaista strašna vest ja ne verujem šta se dogadja sa vrhunskim sportistima...izgleda da više ne važi ono "u zdravom telu, zdrav duh". Današnji sport predstavlja napore van fizičke mogućnosti
Lunke- Broj postova : 9635
Ne mogu vjerovati!
Počivao u miru.
Počivao u miru.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Kruno je napisao/la:Zašto se političari svuda mješaju
Nije to stvar politike. Ukrajina je tamnica Evrope, zemlja u kojoj ljudska prava ne vrijede ni pišljiva boba, zemlja u kojoj je prebiti, silovati i zapaliti ženu dozvoljeno i pohvalno...
Pa čemu onda takvoj zemlji dati priliku da organizuje bilo šta ?
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ta ista Timošenkova je radila i gore stvari prema opoziciji kad je bila na vlasti. A tek njene veze sa organizovanim kriminalnim grupama su fantastične. I gle čuda svakog od njih čim ih strpaju u buksu odmah pogađaju sve moguće bolešćine, prebijaju ih u zatvorima i bla bla.
Što se mene tiče može da crkne komotno u bajboku. Podrška za EURO, politiku u smeće
Što se mene tiče može da crkne komotno u bajboku. Podrška za EURO, politiku u smeće
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
SkubiŠa je napisao/la:Ta ista Timošenkova je radila i gore stvari prema opoziciji kad je bila na vlasti. A tek njene veze sa organizovanim kriminalnim grupama su fantastične. I gle čuda svakog od njih čim ih strpaju u buksu odmah pogađaju sve moguće bolešćine, prebijaju ih u zatvorima i bla bla.
U najkraćem - sve što si napisao je netačno i lako za pobiti, ali s obzirom da ovo nije forum takvog karaktera, ne bih dalje o tome
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
^Ma da, "u pravu si". Ona je jedna jadna i napaćena duša, prava Majka Tereza, baš kao i Ivo Sanader u Hrvatskoj i ostalom kao sva politička bagra na ovom svetu.
Naravno da se sve može pobiti samo pitanje je koliko to pije vodu? I kod koga?
E ovo je tek zanimljiva konstatacija! Jes ti kad bio u Ukrajini kad već imaš ovako istančan ukus za human rights?
Naravno da se sve može pobiti samo pitanje je koliko to pije vodu? I kod koga?
Ukrajina je tamnica Evrope, zemlja u kojoj ljudska prava ne vrijede ni pišljiva boba, zemlja u kojoj je prebiti, silovati i zapaliti ženu dozvoljeno i pohvalno...
E ovo je tek zanimljiva konstatacija! Jes ti kad bio u Ukrajini kad već imaš ovako istančan ukus za human rights?
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Skubiša nije skroz u krivu ali malo leti pre široko . i ovdje je sport, ostavite se pokvarenog zanata
Jasmin- Broj postova : 5457
Benoa Per prvi finalista Serbia Opena Svaka cast Benoa, prvo finale u karijeri, njega sam zgotivio jos na proslogodisnjem Rolan Garosu
Veceras drugo polufinale, Nalbandian-Sepi, nadam se mom zeljenom finalu pre pocetka turnira, Nalbi-Benoa
Veceras drugo polufinale, Nalbandian-Sepi, nadam se mom zeljenom finalu pre pocetka turnira, Nalbi-Benoa
Lunke je napisao/la:Benoa Per prvi finalista Serbia Opena Svaka cast Benoa, prvo finale u karijeri, njega sam zgotivio jos na proslogodisnjem Rolan Garosu
Ja sam pre za Sepija ne volim Nalbandijana
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Ja sam pre za Sepija ne volim Nalbandijana
Nalbandian igra prelepo, njegov tenis bi mogao da gledam noci dan, nije dosadan kao pojedini igraci, zanimljiv je i atraktivan
tooo turkinje prošle u finale kvalifikacija! baš mi je drago .. kako su samo nokautirale rusiju! ufff izvrsno!
čilić u finalu munchena! )))))) razorio je južnoga i haas-a da bar ode do kraja
čilić u finalu munchena! )))))) razorio je južnoga i haas-a da bar ode do kraja
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Olimpijske igre, vaterpolo, ždrijeb:
Skupina A
HRVATSKA, Italija, Grčka, Španjolska, Kazahstan, Australija
Skupina B
Srbija, Crna Gora, Mađarska, Sjedinjene Američke Države, Rumunjska, Velika Britanija
A jadni Britanci za nas vrlo lijepa skupina
Skupina A
HRVATSKA, Italija, Grčka, Španjolska, Kazahstan, Australija
Skupina B
Srbija, Crna Gora, Mađarska, Sjedinjene Američke Države, Rumunjska, Velika Britanija
A jadni Britanci za nas vrlo lijepa skupina
Kontinent Helia
Obavijest:
ahhahaa znao sam da smo najveci baksuzi na ovom svetu, ali znao sam!!!
No ne bitno, jeste teska grupa, ali ako je nasim momcima cilj olimpijsko zlato (sto govore vec par godina unazad), onda ne treba da se osvrcu na protivnike u grupi!
No ne bitno, jeste teska grupa, ali ako je nasim momcima cilj olimpijsko zlato (sto govore vec par godina unazad), onda ne treba da se osvrcu na protivnike u grupi!
Chelsea osvojio FA cup ( Chelsea - Liverpool 2:1 )
Idemo po naslov Lige Prvaka
Idemo po naslov Lige Prvaka
Jasmin- Broj postova : 5457
mene samo zanima kako je srbija kao europski prvak tako rano ispala na kvalifikacijskom turniru za olimpijadu.. lunke.. što se dogodilo??? ja sam očekivao ih bar do polufinala..
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:mene samo zanima kako je srbija kao europski prvak tako rano ispala na kvalifikacijskom turniru za olimpijadu.. lunke.. što se dogodilo??? ja sam očekivao ih bar do polufinala..
Ne igraju nam 4 igracice koje su nastupale, sto zbog povreda, sto zbog ne dovoljne spremnosti.
Imali su malo vremena da se ukomponuju ali ih za 14 dana ocekuje svetske kvalifikacije u Japanu, gde ce 3 najbolje selekcije ici dalje.
Tamo ce igrati Srbija, Rusija, Japan, Korea, Tajland, Kineski Tajpej, Dominikanska Republika i Peru,igrace svako sa svakim i 3 najbolje reprezentacije odlaze u London. Generalno, pored Rusije, Japana i Srbije, ostale reprezentacije su ispod nivoa.
Sledece nedelje startuju muske kvalifikacije u Sofiji, gde su glavni favoriti Bugarska, Italija i Srbija...na tom turniru samo pobednik ide dalje, ali ako i nasi momci ne uspeju imace i oni ove svetske kvalifikacije koje su lakse od evrposkih
da da proučavao sam sada te kvalifikacije... zakomplicirali ih do boli...Lunke je napisao/la:
Ne igraju nam 4 igracice koje su nastupale, sto zbog povreda, sto zbog ne dovoljne spremnosti.
Imali su malo vremena da se ukomponuju ali ih za 14 dana ocekuje svetske kvalifikacije u Japanu, gde ce 3 najbolje selekcije ici dalje.
Tamo ce igrati Srbija, Rusija, Japan, Korea, Tajland, Kineski Tajpej, Dominikanska Republika i Peru,igrace svako sa svakim i 3 najbolje reprezentacije odlaze u London. Generalno, pored Rusije, Japana i Srbije, ostale reprezentacije su ispod nivoa.
Sledece nedelje startuju muske kvalifikacije u Sofiji, gde su glavni favoriti Bugarska, Italija i Srbija...na tom turniru samo pobednik ide dalje, ali ako i nasi momci ne uspeju imace i oni ove svetske kvalifikacije koje su lakse od evrposkih
Kontinent Helia
Obavijest:
Po meni je bolje da budemo u takvoj grupi pa da izbegnemo te rivale u cetvrtfinalu.
Nadam se da ce odbojkasice i odbojkasi ipak otici jer su zasluzili.
Nadam se da ce odbojkasice i odbojkasi ipak otici jer su zasluzili.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
JUVENTUS OSVOJIO SKUDETO!!! TITULA JE NASA, SAD SAMO I KUP DA UZMEMO!!!
DOMINIRAJ JUVEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
DOMINIRAJ JUVEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
SLAVI SE SLAVI TITULAAAAAAAA TITULAAAAAA TITULAAAAAAAAAAAAAAAAA
CHAMPIONI D'ITALIA
CHAMPIONI D'ITALIA
Ona plava sljaka u Madridu je glupost nevidjena...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Koja ludnica u Mancesteru hahahahahhahahahahhahahhah
Siti gubio do 90 minuta 2-1 i Junajted slavi titulu, a onda za 3 minuta dali 2 gola i postali prvaci Engleske nakon 50 godina!!!
NIKAD ZANIMLJIVIJA ZAVRSNICA U ISTORIJI FUDBALA!!!
PREMIJER LIGA
Siti gubio do 90 minuta 2-1 i Junajted slavi titulu, a onda za 3 minuta dali 2 gola i postali prvaci Engleske nakon 50 godina!!!
NIKAD ZANIMLJIVIJA ZAVRSNICA U ISTORIJI FUDBALA!!!
PREMIJER LIGA
Stranica 27 / 44. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Stranica 27 / 44.