Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 28 / 44.
Stranica 28 / 44. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: Sport
Alex Del Piero odigrao poslednju utakmicu za Juventus!!!
HVALA MASTORE ZA SVE
288 gola, 703 nastupa u dresu stare dame!!!
HVALA MASTORE ZA SVE
288 gola, 703 nastupa u dresu stare dame!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Awww prvi dres koji sam ikada imao je bio baš njegov.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Awww prvi dres koji sam ikada imao je bio baš njegov.
Moj prvi dres je od Davida Trezegea kojeg sam najvise voleo u Juveu ali Alex je Alex
I na kraju covek hoce jos da igra ali mu uprava nije dozvolila da produzi ugovor, vec ce morati da traga za novim klubom, ali van apenina. Covek je bio jedan od kljucnih igraca i ove sezone, davao golove kad su se prelamale velike utakmice, bio veran klubu i kad je otisao u seriju B, 19 godina tj ceo zivot igrao tu i oni mu ovo urade! E TO JE ZALOSNO!!!!!
Three the most exiciting minutes in history of football.
- reče komentator na SkySportu.
Ponosan na našeg Džeku. Ne igra tri utakmice, i onda hop - donese prevagu !
Ludnica
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Iako u premijer ligi najvise volim crvene djavole, nije mi bilo ni malo krivo sto je Siti uzeo titulu nakon ovakvog meca!!!
KUN AGUERO Po meni najbolji napadac danasnjice, jos dok je bio u Atletiku videlo se da je svetska igracina!!!
KUN AGUERO Po meni najbolji napadac danasnjice, jos dok je bio u Atletiku videlo se da je svetska igracina!!!
Olimpijakos prvak evrope u kosarci
Bravo za Dudu Ivkovica koji je doveo ovaj tim do vrha evrope iako su vazili za autsajdere na final 4
Bravo za Dudu Ivkovica koji je doveo ovaj tim do vrha evrope iako su vazili za autsajdere na final 4
ne mogu vjerovati da nisam bio doma i gledao utakmice..ne vjerujem da je city na ovako dramatičan način došao do prvenstva predobro! a još više da je cska izgubila dramatično od olympiakosa!!! predobro!!!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ko veceras postaje novi sampion evrope u fudbalu???
Moj tip Bajern
Gledam finale, navijam za ove sto su crveni i cupam obrve! hahahahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Evo i nasminkala sam se i oni jos go dali nisu... c c c
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ma kakav Bajern... E jest mi drago sto su izgubili
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Milorad Cavic novi evropski prvak na 100m delfin, otplivao je najbolje vreme u svetu ove godine
Ivan Lendjer u istoj disciplini zauzeo 4. mesto i za par stotinki izmakla bronzana medalja Bravo delfini nasi
Ivan Lendjer u istoj disciplini zauzeo 4. mesto i za par stotinki izmakla bronzana medalja Bravo delfini nasi
http://sportske.jutarnji.hr/hrvatske-rukometasice-pobijedili-spanjolsku-i-izvadile-vizu-za-london--/1030771/
Čestitke našim rukometašicama!
Čestitke našim rukometašicama!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Srpsk e odbojkasice u Londonu
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Cestitke vasim rukometasicama
A danas su nase odbojkasice izborile plasman na olimpijadu pobedom nad domacinom Japanom u poslednjem kolu rezultatom 3-2 Ovo ce biti drugo uzastopno ucesce na OI za odbojkasice.
Ostaju nam jos kvalifikacije za odbojkase koje pocinju 1 juna, gde je Srbija favorit za osvajanje prvog mesta i plasman na petu uzastopnu olimpijadu
A danas su nase odbojkasice izborile plasman na olimpijadu pobedom nad domacinom Japanom u poslednjem kolu rezultatom 3-2 Ovo ce biti drugo uzastopno ucesce na OI za odbojkasice.
Ostaju nam jos kvalifikacije za odbojkase koje pocinju 1 juna, gde je Srbija favorit za osvajanje prvog mesta i plasman na petu uzastopnu olimpijadu
Da Ukrajina nije samo zatvor za ljude, već i mučilište za životinje, dovoljno govori slijedeći link.
http://depo.ba/hronika/u-ukrajini-zbog-ep-u-fudbalu-dosad-smaknuto-preko-60-hiljada-pasa-i-macaka
Euro ?! NE, HVALA !
http://depo.ba/hronika/u-ukrajini-zbog-ep-u-fudbalu-dosad-smaknuto-preko-60-hiljada-pasa-i-macaka
Euro ?! NE, HVALA !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pantomimicar je napisao/la:I Ana je pobedila u prvom kolu RG
<3
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
ljudi zasto pricate samo o rukometu i td mislim ne mislim da su to losi ili glupi sportovi ali mislim dolazi evropsko nogometno prvenstvo i niko nepise dojmove............
ballbreaker- Broj postova : 60
Stranica 28 / 44. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Stranica 28 / 44.