Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 29 / 44.
Stranica 29 / 44. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Sport
ballbreaker je napisao/la:ljudi zasto pricate samo o rukometu i td mislim ne mislim da su to losi ili glupi sportovi ali mislim dolazi evropsko nogometno prvenstvo i niko nepise dojmove............
To tek kad pocne prvenstvo Al ja licno od svih sportova najmanje volim fudbal i borilacke sportove
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
nisam ni ja neki ljubitelj baluna ali ono volim ga pogledat ...............
sta misis ko bi po tebi trebao osvojiti prvenstvo
ballbreaker- Broj postova : 60
ballbreaker je napisao/la:nisam ni ja neki ljubitelj baluna ali ono volim ga pogledat ...............
Ja sem Spanije,Holandije,Nemacke i Engleske ne vidim nikog ko bi mogao osvojiti.Eventualno jos Italija i Portugal.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja volim fudbal i volim da igram PES i Fifu!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Leo je napisao/la:
Ja sem Spanije,Holandije,Nemacke i Engleske ne vidim nikog ko bi mogao osvojiti.Eventualno jos Italija i Portugal.
neznam nisam ja siguran za italiju jer nije bas bila nesto u posljednim godinama a i ako je hrvatska dobije sta neznam da ce se dogodit ali se nadam onda talijani ispadaju iz skupine....................................
ali ko god da prođe iznađu njih bit ce vrlo vjerovatno 2 (jer ce također vrlo vjerovatno spanjolska bit 1 u skupini) tako da ce mo mi mozda ic na engleze ako oni budu prvi u svojoj skupini.........
ALI TO JE SVE AKO.........
Kakav mec Serene i Razano.Bravo Virzini
Kontinent Helia
Obavijest:
OLIMPIJSKA SKUPINA B u rukometu je sve samo ne laka
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Petra Martić šokirala Bartoli i izbacila ju! )) ova mala malo pomalo napreduje ali sigurno!
Kontinent Helia
Obavijest:
jak sok, Merion ne igra dobro zbog povrede mesecima dobrocroato je napisao/la:Petra Martić šokirala Bartoli i izbacila ju! )) ova mala malo pomalo napreduje ali sigurno!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Dobar ždrijeb za naše rukometašice, a rukometaši će morati potvrditi svoju kvalitetu i dokazati da vrijede jer je skupina vrlo moćna!
za nju je s obzirom da je nepoznata i tek dolaziHaYrOLa je napisao/la:
jak sok, Merion ne igra dobro zbog povrede mesecima dobro
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:za nju je s obzirom da je nepoznata i tek dolazi
Mozda tebi, meni uopste nije nepoznata...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
meni naravno nije nepoznata... no svijetu je... no sada više nijeHaYrOLa je napisao/la:
Mozda tebi, meni uopste nije nepoznata...
Kontinent Helia
Obavijest:
Bravo za Petru! Ušla je u osminu finala RG-a! Najbolji rezultat karijere za nju!
Kontinent Helia
Obavijest:
Novak u finalu Rolnad Garosa Sutra se bori za jedini gren slem koji mu nedostaje da bi kompletirao NOLE SLEM (moze da postane vlasnik sva 4 gren slema nakon 40 godina i Roda Lejvera)
Danas istoriju ispisuje Marija Sarapova koja ima sansu da postane 6. devojka koja ce uzeti sva 4 gren slema u karijeri
NAPRED NOLE I MARO
Danas istoriju ispisuje Marija Sarapova koja ima sansu da postane 6. devojka koja ce uzeti sva 4 gren slema u karijeri
NAPRED NOLE I MARO
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Lepotica moja uzela Roland Gaross
Kontinent Helia
Obavijest:
sta mislite o muskom mecu ko ce pobjedit neznan jeli pratite tenis ali ja mislima da bi mogao Nadal ..............................
btw ko bi mogao pobjedit u nogometu danas spanjolska protiv italije
ballbreaker je napisao/la:sta mislite o muskom mecu ko ce pobjedit neznan jeli pratite tenis ali ja mislima da bi mogao Nadal ..............................
Ucestvuj u pogadjanjima utakmica EP ovde
http://www.eurosongforum.com/t2540-the-2012-uefa-european-football-championship-prediction-game
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Ucestvuj u pogadjanjima utakmica EP ovde
http://www.eurosongforum.com/t2540-the-2012-uefa-european-football-championship-prediction-game
skroz mi se sviđa ono sta si napravioooo super je (mozda sam malo pretjerao ali je stvarno super)
Nadal je odlicno odigrao
sobzirom da je kisa padala i smetala da igraju normalno mec je bio jos i dobar za gledanje zao mi je zbog Novaka jer mu fali 4 trofej , ali ja sam ipak naviao za Rafaela
sobzirom da je kisa padala i smetala da igraju normalno mec je bio jos i dobar za gledanje zao mi je zbog Novaka jer mu fali 4 trofej , ali ja sam ipak naviao za Rafaela
Maria Sarapova nosi zastavu Rusije na Olimpijskim igrama u Londonu
Interesantno je da ce Mariji ovo biti prve igre u karijeri i vec na debiju odata joj je ova pocast. Definitivno ce biti najlepsi barjaktar u Londonu
Osim Marije od tenisera zastave ce nositi jos i Novak Djokovic za Srbiju kao i Rafael Nadal za Spaniju. Postoji velika mogucnost da zastavu Svajcarske po treci put za redom nosi Federer, ali to jos nije zvanicno potvrdjeno
Interesantno je da ce Mariji ovo biti prve igre u karijeri i vec na debiju odata joj je ova pocast. Definitivno ce biti najlepsi barjaktar u Londonu
Osim Marije od tenisera zastave ce nositi jos i Novak Djokovic za Srbiju kao i Rafael Nadal za Spaniju. Postoji velika mogucnost da zastavu Svajcarske po treci put za redom nosi Federer, ali to jos nije zvanicno potvrdjeno
Lukas Rosol, 29-godišnji teniser iz Češke (100. na ATP listi) izbacio je Rafaela Nadala u drugom kolu najprestižnijeg turnira na svetu, Vimbldonu u 5 setova...Rosolu je ovo prvi Vimbldon u glavnom žrebu u karijeri, jer ranijih godina nije uspevao da prodje kvalifikacije.
SENZACIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SENZACIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Stranica 29 / 44. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Stranica 29 / 44.