Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 26 / 44.
Stranica 26 / 44. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Re: Sport
Lunke je napisao/la:AAAAAAAAA PENALIIIIIIIIIIIIIIIII
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
AAAAAAAAAAAAAAAA JADNIČE CRISTIANO! JADAN LI SI! BAYEEEEEERN!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
MOURINHO ĆE PLAKATI!!! AJMO BAYERN!!!
Kontinent Helia
AAAAAAAAAAA TOOO BAYERN!!! Ništa od Barce ni od Reala!!! WOOO!
Kontinent Helia
Ala su se ispromasivali hahahahahahhahah
Kontinent Helia
Uživao sam... Znao sam da će se ovo desiti.. Smrdiano Ronaldo i ona životinja Pepe su mrski svima, pa čini mi se i višoj sili
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Koliko mi je drago sto su prosli, toliko mi je drago sto je maneken promasio penal!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Malo mi zao onog lepotana Kake, ali sta sad...
Kontinent Helia
Mara je napisao/la:Malo mi zao onog lepotana Kake, ali sta sad...
I meni, ajme divan je! Al nije mi neš otkako je u Realu.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
I meni, ajme divan je! Al nije mi neš otkako je u Realu.
Nije on pokazao nista u Madridu na zalost, a bio je fantastican u Milanu On je super!!!
>>Been<< je napisao/la:Ramos nabio loptu do Andore.
ahahahha ajme kako je lose pucao, pa ja bi zmureci bolje udario!!!
Polufinalne utakmice su takve da se bolje ne bi mogle poželjeti
Znači, finale će biti zakurac, da izvinete
>>Been<<- moderator
VIJEST Oboren putnički avion koji se večeras kretao iznad Madrida.
Krivac - Sergio Ramos.
Krivac - Sergio Ramos.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Polufinalne utakmice su takve da se bolje ne bi mogle poželjeti
Istina...mada ova veceras je najbolja ubedljivo od 4 odigrane.
Inace ocekujem titulu Bavaraca, em sto igraju na domacem terenu (jeste da ce biti pola pola publike, ali opetteren je teren), em sto Celziju nece igrati skoro citava odbrana zbog suspenzija silnih.
Da je prosao Real ne bi imao za koga da navijam u finalu hahahaha ovako Bajern
>>Been<< je napisao/la:VIJEST Oboren putnički avion koji se večeras kretao iznad Madrida.
Krivac - Sergio Ramos.
ahhahahahhah ajme ovo mora na status ahhahahahhahahhaa
>>Been<< je napisao/la:Polufinalne utakmice su takve da se bolje ne bi mogle poželjeti
Jesi g***!
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:
I ti si g***.
Samo sam htio suptilno nabaciti komentar na ono što se cenzurira i na ono što je izostavljeno.
Kontinent Helia
Vicić. Malo morbidan, al' šta ima veze.
Sjede Sergio Ramos i neka baka u predvorju raja, kod Sv. Petra.
"ja sam puno molila. Zato sam ovdje", kaže baka
"Ja sam samo došao po loptu", kaže Ramo
Sjede Sergio Ramos i neka baka u predvorju raja, kod Sv. Petra.
"ja sam puno molila. Zato sam ovdje", kaže baka
"Ja sam samo došao po loptu", kaže Ramo
>>Been<<- moderator
Cedevita pobjedila Partizan u polufinalu regionalne lige! Bravo!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:Cedevita pobjedila Partizan u polufinalu regionalne lige! Bravo!
A ja mislio nemoguće. Super!
Kontinent Helia
BRUKA SRBIJA OPENA! Precrtali srpske talente zbog “Kurte i Murte”
Dugo smo čekali da Srbija dobije svoj ATP turnir. Zahvaljujući velikom Novaku Đokoviću, uspeli smo u tome pre nekoliko godina. Nažalost, od velikih obećanja i nadanja ostao je skelet nečega što se zvalo turnir. Pitanje je do kada i ovakav kakav je…
Ovogodišnji Srbija Open prolazi bez prvog tenisera sveta, zatim bez ostalih najboljih tenisera Srbije – Janka Tipsarevića, Viktora Troickog i Nenada Zimonjića. Svi oni neće igrati na Dorćolu iz njima poznatih razloga i razloga poznatih organizatorima turnira – porodici Đoković. Ali, ni to nije sve. Najveća bruka organizatora je što na delu nećemo videti dvojicu najvećih nada srpskog tenisa i dva ubedljivo najveća talenta belog sporta u Srbiji - Filipa Krajinovića i Nikolu Milojevića. I dok su organizatori delili pozivnice “Kurti i Murti” iz Hrvatske, Rusije i ostalih zemalja, niko se nije setio Filipa i Nikole, koji bi jednog dana trebalo da preuzmu komandnu palicu Dejvis kup reprezentacije Srbije iz ruku Novaka Đokovića. Filip Krajinović slovi kao biser ne samo srpskog, nego i svetskog tenisa. Bio je najmlađi teniser u Top 200, kada su njegovi rivali Bernard Tomić i Rajan Harison samo mogli da sanjaju o takvom rangu iako su iza njih stajale mašinerije poput teniskih asocijacija SAD i Australije. Oni nisu ništa bolji ni talentovaniji od Filipa, ali su danas među 60 najboljih na svetu.
Krajinovićev put su usporile povrede i operacija ramena. Celu prošlu godinu proveo je van terena. I sada kada mu je potrebna podrška, pre svih iz Srbije, nije je dobio. Kada mu je ATP rang (789) zbog neigranja pao daleko ispod njegovog realnog kvaliteta, potrebna mu je makar mala pomoć. Od organizatora Srbija Opena je “stigla” tako što mu nisu ni dodelili vajld kartu za turnir. Ali, zato nisu zaboravili da daju pozivnicu anonimnom Jevgeniju Donskoju (145) na ime nekih ranijih dugovanja ruskom tenisu. U glavnom žrebu dodeljene su tri vajld karte – Dušanu Lajoviću, Marku Đokoviću i pomenutom Donskoju. Uz sav respekt, nijedan od njih nije Krajinovićev kalibar.
Da podsetimo da je Filip pre sedam dana dobio vajld katu za glavni žreb ATP turnira u Barseloni, mnogo jačeg i cenjenijeg od Srbija Opena, gde igraju asovi poput Nadala, Ferera, Mareja, Verdaska… I nije se Filip obrukao u Kataloniji. Pobedio je u prvom kolu, a zatim je poražen od Davida Ferera.
Dakle, Španci su pružili ruku spasa srpskom talentu, a ali ne i Srbi. Direktor turnira Goran Đoković je istovremeno i potpredsednik Teniskog saveza Srbije. On ima obavezu da pomogne mladim srpskim teniserima, da ih pogura i na jačim turnirima. Da li na ovoj način potpredsednik pomaže talentima?
Dolazimo i do najboljeg srpskog juniora i još jednog bisera – Nikole Milojevića. On nije dobio pozivnicu ni za kvalifikacije. Kao junior nema ATP poene da bi igrao, pa je s pravom očekivao pomoć organizatora Srbija Opena. Umesto njega, pozivnice za kvalifikacije otišle su na adresu hrvatskih autsajdera Mateja i Ivana Šabanova, koji nisu ni među 1.700 najboljih na ATP listi, kao ni Marko Rajić i Đorđe Đoković, koji su takođe dobili pozivnice. Za ovog poslednjeg ajde i da razumemo, ali neki Šabanovi iz Hrvatske ne smeju biti veći prioritet od najboljeg srpskog juniora?!
Da stvari budu još gore, Srbija Open nikada nije bio oskudniji kada je reč o kvalitetu. Prvi nosilac je Anduhar – 38. igrač sveta?! Koliko je kvalitet opao možemo da vidimo vraćajući se godinu dana unazad. Tada je prvi nosilac u kvalifikacijama bio 45. na ATP list! Daleko je to od kvaliteta Srbija Opena od pre dve-tri godine. I u takvom društvu teniskih autsajdera, kada publici nedostaju domaći teniseri za koje mogu da navijaju (a ne oni što uzmu tri gema u meču), nema mesta za dva najtalentovanija momka. Takođe, nije bilo mesta ni za Arsenija Zlatanovića, takođe veoma talentovanog momka, koji je bio i član Dejvis kup reprezentacije Srbije.
Videćemo kakav će biti odziv publike, ali nema sumnje u to da ovakav kvalitet tenisa i izostanak srpskih tenisera ne zaslužuju cenu karte za polufinale u visini od 2.200 dinara. Srbija Open je napravio duplu grešku i serviraće za opstanak na teniskoj mapi.
telegraf.rs
Odgađa se Evropsko prvenstvo zbog slučaja Julije Timošenko?
Ovog ljeta u Poljskoj i Ukrajini odigrat će se Evropsko nogometno prvenstvo. Međutim, ako je suditi prema izjavama čelnika UEFA-e, moglo bi doći do odlaganja odigravanja prvenstva u zbog Julije Timošenko koja se nalazi nekoliko mjeseci u zatvoru u Ukrajini.
Martin Kallen, jedan od čelnih ljudi UEFA-e izjavio je da će, ukoliko Ukrajina bude suspendovana zbog svega što se dešava sa bivšom ukrajinskom premijerkom Julijom Timošenko, doći do odgađanja prvenstva jer Poljska nema kapacitet da primi sve reprezentacije koje bi se trebale takmičiti na smotri najboljih reprezentacija Starog kontinenta.
"Postoji mogućnost da se odigra naredne godine", kazao je Kallen za njemački Süddeutsche Zeitung.
Na pitanje da li postoji mogućnost da se utakmice koje su trebale biti odigrane u Ukrajini prebace u Njemačku, Kellen je rekao da postoji jedna takva mogućnost, ali je u ovom trenutku neizvodiva zvog nedostatka vremena.
Nekoliko evropskih zvaničnika otkazalo je posjetu Ukrajini zbog Timošenko koja je, vjeruje se, u zatvoru kao politički zatvorenik i bez razloga.
"Pratimo razvoj situacije. Vidjet ćemo šta će biti. Mi organizujemo samo jedan nogometni turnir, ništa više", dodao je Kellen.
Utakmica između Holandije i Danske kojom bi trebalo biti otvoreno Evropsko prvenstvo zakazana je za 9. juni u ukrajinskom Charkowu.
Njemačka kancelarka Angela Merkel, prema pisanju Der Spiegela, neće se pojaviti na takmičenju sve dok Timošenko ne bude oslobođena.
Podržavam
>>Been<<- moderator
Stranica 26 / 44. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Stranica 26 / 44.