Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 7 / 44.
Stranica 7 / 44. • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: Sport
tri finalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Evo me, tu sam...
Očekujte uskoro analizu jednog šokiranog i iznenađenog gledatelja
I nemoj da vidim provokacije, ukidat ću to
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Evo me, tu sam...
Mara i Lunke su u transu
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
DANAS JE SVETI SAVA SRPSKA SLAVA……………
HVALA MU NA TRI SRPSKA FINALA DANAS!
TENIS
RUKOMET
VATERPOLO!
MNOGO SMO MOCNI I PONOSNI!
AL IMAMO GOLMANA VREDI KAO CELA REPKA SRBIJE I HRVATSKE ZAJEDNO!
OVAKO CEMO DA POBEDIMO I NA EVROVIZIJI
OVO JE NASA GODINA!
+ C C C C +
HRVATSKOJ REPKI CESTITKE NA HRABROJ BORBI ,
GOLMAN VAM JE OCAJAN! A I LOSIJI STE BILI!
AJ ZIVELI!
SRRBBIIIJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
PRIMAMO CESTITKE!
HVALA MU NA TRI SRPSKA FINALA DANAS!
TENIS
RUKOMET
VATERPOLO!
MNOGO SMO MOCNI I PONOSNI!
AL IMAMO GOLMANA VREDI KAO CELA REPKA SRBIJE I HRVATSKE ZAJEDNO!
OVAKO CEMO DA POBEDIMO I NA EVROVIZIJI
OVO JE NASA GODINA!
+ C C C C +
HRVATSKOJ REPKI CESTITKE NA HRABROJ BORBI ,
GOLMAN VAM JE OCAJAN! A I LOSIJI STE BILI!
AJ ZIVELI!
SRRBBIIIJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
PRIMAMO CESTITKE!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Mara i Lunke su u transu
To mi se ne sviđa... :O
Lunke je opasan u tim situacijama
>>Been<<- moderator
Velika NEkorektnost domaćih navijača!
Srbija ima jako dobru obranu i golmana kojeg je išlo večeras.
Kauboji glavu gore, London je vaš cilj!
Kruno je napisao/la:Velika NEkorektnost domaćih navijača!
konacno si napisao tri recenice bez pravopisnih i gramatickih gresaka
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
konacno si napisao tri recenice bez pravopisnih i gramatickih gresaka
Nije prvi ni zadnji put
cuj ove komentatore na HRT 2
ha haa
KAZE : SRBIJA JE USPAVALA HRVATSKU .. PA OVO JE VRH!
ajde navijamo za CRO za trece mesto!
ha haa
KAZE : SRBIJA JE USPAVALA HRVATSKU .. PA OVO JE VRH!
ajde navijamo za CRO za trece mesto!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ovo je tema za sport tako da držite se toga...
ja kao ljubitelj rukometa i nasih rukometasa rijetko priznajem, ali evo sad to moram i bili su u drugom poluvremenu miljama bolji od nas i svaka cast ... sretno dalje
Nasima hvala na svemu i gore glavu jer mislim da ove sve godine pokazuju nasu visinu!
ja kao ljubitelj rukometa i nasih rukometasa rijetko priznajem, ali evo sad to moram i bili su u drugom poluvremenu miljama bolji od nas i svaka cast ... sretno dalje
Nasima hvala na svemu i gore glavu jer mislim da ove sve godine pokazuju nasu visinu!
Jasmin- Broj postova : 5457
>>Beenoklada<< Balkane, Balkane, Balkane moj...
Prošao je i dugoočekivani petak. Dobili smo dvije reprezentacije koje će se boriti za titulu evropskog prvaka, te dvije kojima preostaje borba za broncu. Doznali smo također i ko će dobiti priliku da se bori za London.
Za 5. i 6. mjesto
Makedonija - Slovenija 28 : 27
Ovo je bio puno uzbudljiviji meč nego što sam očekivao. Obje reprezentacije su bježale i na po 3 gola razlike, ali su ih ovi stizali. Dva igrača su definitivno obilježila utakmicu - Dolenc i sada već legendarni, možda i ponajbolji rukometaš planete u ovom momentu, Kiril Makedonski Lazarov. Lazarov je probijao slovensku odbranu sa svih strana, ali je makedonska odbrana bila daleko ispod svog nivoa. Na kraju su Slovenci u zadnjim sekundama imali priliku da odvedu stvar u produžetke, ali se probudio Ristovski i fantastičnom odbranom osigurao delirijum u Areni.
Polufinala
Danska - Španija 25 : 24
Najbolja utakmica dana. Španci su počeli furiozno, došli u vodstvo,a Danci sa Hansenom koji je zabio samo 3 puta, jednostavno nisu imali prilike da uzvrate. Ipak, do kraja prvog dijela, kroz nekoliko kontri Danci stvari vraćaju u egal, da bi na kraju i poveli, udarcem Hansena poslije isteka vremena, preko bloka Španija. U drugom dijelu Danci ulaze potpuno preporođeni. Ulazi sve i sa svih pozicija, zabijaju Lauge Schmidt, Toft i Jensen, a kod Španaca jedino je Akuizu držao utakmicu u egalu. No Danci uspijevaju prokockati pet golova prednosti, a Španci u zadnju minutu ulaze sa 24:24. Ipak, Hansen pogađa i utakmica završava pobjedom Danske.
Hrvatska - Srbija 22 : 26
Kao što sam i rekao, vrlo "nelijepa" utakmica, sa mnogo tehničkih pogrešaka i teških odbrana koje nisu dozvolile da se igra "rasplamsa". Hrvatska je ušla bolje u meč, vodila tokom prvog dijela. Srbiju je u igri držao Vujin. U drugom poluvremenu, Srbija mijenja odbranu. Sa 5-1, prelazi se na 6-0, i to je, čini mi se, bilo krucijalno za ovu utakmicu. Hrvatska je praktički pobijedila samu sebe. Vrlo loša efikasnost u napadu , te golmani koji su bili neprepoznatljivi, dok je sa druge strane Darko Stanić ( u prvom poluvremenu branio kao drogiran ) konačno pokazao zbog čega je statistički najbolji vratar na prvenstvu. Hrvatska ne zna stizati rezultat i ova utakmica je bila odlučena već negdje u 45. minuti. Slavko Goluža, selektore reprezentacije Hrvatske, ubuduće nastojte na timeoutovima davati savjete, a ne iznostiti činjenično stanje kojeg su igrači ionako svjesni. Nadam se samo da će sad preuzeti krivnju za poraz, a ne mudrovati i tražiti krivce u bogtepita kome.
Ono o čemu dosad nisam pisao, a zaista moram, jeste atmosfera. Poštujući činjenicu da je Srbija domaćin prvenstva i da se atmosfera u medijima naelektrisala do usijanja, i naglašavajući kako sam potpuno neutralno gledao ovu utakmicu ne navijajući ni za jedne ( a zašto i bih ?), ostao sam šokiran na koji je način izviždana himna Hrvatske. To zaista nije lijepo. Moglo se i prešutati, i ispasti veći ljudi i bolji simpatizeri sporta. I još nešto o čemu želim napisati koje slovo je pjevanje slogana - "Sad ćutite, sad ćutite pi*ke usta*ke". To je pjevala većina gledatelja i rezervni igrači Srbije, a gledatelji u BiH to nisu mogli čuti jer je BHT smanjio ton, pa smo tek na HTv-u čuli šta se pjeva. I to je nešto što zaista nisam očekivao od srbijanske publike. Pobjediti nekog na terenu je jedna stvar, treba čestitati i priznati poraz, ali na takav način prizivati aveti prošlosti, ne priliči ni jednom prvenstvu, ni igračima Srbije koji su sportisti i koji moraju paziti na svoje ponašanje. Ovo se moglo očekivati. Daleko od toga da bi se u Zagrebu pjevale pjesme o "miru i ljubavi", ali evo iskoristio sam ovu priliku da iskažem svoju šokiranost takvim ponašanjem navijača. Nije lijepo i nije lijepo.
>>Been<<- moderator
Nema obraćanje cijelom narodu, državama, vrstama, rasama...
Generalizacija - neće da može !
>>Been<<- moderator
FANTASTICNO , TRI FINALA ! NE MOGU JOS VEROVATI !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Nema obraćanje cijelom narodu, državama, vrstama, rasama...
to misliš da je dovoljan razlog da mi izbišeš post ????
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Vinky je napisao/la:
to misliš da je dovoljan razlog da mi izbišeš post ????
Zabranjeno je:
vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kakvom obliku svađe
Napisao sam na prošloj stranici da će se večeras na takve stvari posebno paziti. I hoće.
I nećemo komentirati moje odluke više.
>>Been<<- moderator
@ Been
Bas su ti slatki komentari
Bas su ti slatki komentari
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
Zabranjeno je:
vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kakvom obliku svađe
Napisao sam na prošloj stranici da će se večeras na takve stvari posebno paziti. I hoće.
I nećemo komentirati moje odluke više.
mislim da svako ima pravo da komentira što želi..Ipak vlada demokracija u obe zemlje ...
Mislim neznan što je problem u mome komentura-Čekaj reci ti meni da zviždanje,vikanje uštaše,izrugivanje himni,lazeron vrataru u oči je normalno...to nije ni N od normalnog...
Kontinent Helia
Obavijest:
Been je hteo da ti kaze , da je ono bilo tamo u areni .... a da je ovaj potral nesto sasvim drugo !
Ako se neko hvali i slavi ili pak neko kudi i nesto osporava, onda sve skupa treba odabrati reci .
Ti si nesto pominao/la naciju u celini ... to ti nije dozvoljeno ovde...trebala si reci navijaci u areni su bili bezobrazni , provocirajuci poklicima itd.... ! Isto tako je bilo u NS od strane nekih hrvatskih navijaca, atako bi bilo i u ZG! U to niko ne sumnja!
uostalom nebitno! Utakmica je OVER!
Ako se neko hvali i slavi ili pak neko kudi i nesto osporava, onda sve skupa treba odabrati reci .
Ti si nesto pominao/la naciju u celini ... to ti nije dozvoljeno ovde...trebala si reci navijaci u areni su bili bezobrazni , provocirajuci poklicima itd.... ! Isto tako je bilo u NS od strane nekih hrvatskih navijaca, atako bi bilo i u ZG! U to niko ne sumnja!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:Been je hteo da ti kaze , da je ono bilo tamo u areni .... a da je ovaj potral nesto sasvim drugo !
Ti si nesto pominao/lanaciju u celini ... to ti nije dozvoljeno ovde...trebala sireci navijaci u areni su bili bezobrazni , provocirajuci poklicima itd.... ! Isto tako je bilo u NS od strane nekih hrvatskih navijaca, atako bi bilo i u ZG! U to niko ne sumnja!
trebao
Kontinent Helia
Obavijest:
Ufff... 3/3... presrećan, šta više da kažem? Nedelja će biti državni praznik
Ale aleeeeeeee
Ale aleeeeeeee
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Navijači Srbije gađali staklenom flašom Balića i pogodili Žarka Šešuma u oko. Šešum će noć provesti u bolnici, a vjerovatno neće biti spreman za nedjeljno finale !
Bravo huligani ! Bravo !
Bravo huligani ! Bravo !
>>Been<<- moderator
@ Been
stvarno se to desilo ?
ja citam po indexu ...............gde si to nasao ?
Sramotno ako se to desilo , moraju se odmah privesti i kazniti!
A igraci se nadam oporaviti , nije valjda nista strasno!
stvarno se to desilo ?
ja citam po indexu ...............gde si to nasao ?
Sramotno ako se to desilo , moraju se odmah privesti i kazniti!
A igraci se nadam oporaviti , nije valjda nista strasno!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vinky je napisao/la:
trebao
Sorry, ja sve sa zenskim slikama i zenskim nikovima mislim da su zensko
a ti si ipak bata a ne seka!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Navijači Srbije gađali staklenom flašom Balića i pogodili Žarka Šešuma u oko. Šešum će noć provesti u bolnici, a vjerovatno neće biti spreman za nedjeljno finale !
Bravo huligani ! Bravo !
Upaljačem, ne staklenom flašom. Staklene flaše se ne unose u Arenu
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Stranica 7 / 44. • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Stranica 7 / 44.