Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 6 / 44.
Stranica 6 / 44. • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: Sport
Pre nego sto odem spavati, moram postaviti izjavu Srpskog boksera u vezi sutrasnjeg dogadjaja...
Borovčanin: "Aplauzi, ne zvižduci"
"Srbija nije zemlja huligana, već istinskih ljubitelja sporta". Borovčanin poziva da se aplauzom pozdravi intoniranje himne, da pobedi rukomet i sport.
"Jedno je to što hoću da se borim. Jedno što želim da probijem njegov gard i da ga pobedim. A sasvim drugo, respekt. Zato što ima hrabrost da stane ispred mene, baš kao i ja pred njega".
"Zato što će sve vreme da me gleda u oči, kao i ja njega. Zato što jedan drugom nikada nećemo okrenuti leđa. Zato što se, kao i ja, spremao i za pobedu i za poraz. Zato što je, kada je krenuo, poljubio svoju zastavu, kao što sam ja poljubio svoju. I ako me pitaš zašto ga poštujem, ja ti kažem, zato što poštujem sebe. Pozdravi aplauzom njihovu zastavu i njegovu himnu i tek tada će i naše biti velike!"
To je pravi čovek, bravo za Nenada (Šampion Evrope u kruzer kategoriji WBO)
Borovčanin: "Aplauzi, ne zvižduci"
"Srbija nije zemlja huligana, već istinskih ljubitelja sporta". Borovčanin poziva da se aplauzom pozdravi intoniranje himne, da pobedi rukomet i sport.
"Jedno je to što hoću da se borim. Jedno što želim da probijem njegov gard i da ga pobedim. A sasvim drugo, respekt. Zato što ima hrabrost da stane ispred mene, baš kao i ja pred njega".
"Zato što će sve vreme da me gleda u oči, kao i ja njega. Zato što jedan drugom nikada nećemo okrenuti leđa. Zato što se, kao i ja, spremao i za pobedu i za poraz. Zato što je, kada je krenuo, poljubio svoju zastavu, kao što sam ja poljubio svoju. I ako me pitaš zašto ga poštujem, ja ti kažem, zato što poštujem sebe. Pozdravi aplauzom njihovu zastavu i njegovu himnu i tek tada će i naše biti velike!"
To je pravi čovek, bravo za Nenada (Šampion Evrope u kruzer kategoriji WBO)
Lunke- Broj postova : 9635
Ovaj Škot mi na moment stvarno izgleda zalutalo u top 10 ...Tako se i ponosa, s druge strane se povrati ...kao dva lika da igraju! dve razlicite ige kompletno!
Djokovic mu predaje ovaj set , lagano ...pa sledi obracun!
Djokovic mu predaje ovaj set , lagano ...pa sledi obracun!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Danas nam je "diivaan" dan.... prvo Djokovic koji sad bas igra sa Marejem pa dve tekme , od 18.10 vaterpolo , pa naravno rukomet
ko bude imao vise nerava da se nosi , pobedjuje.Unapred cestitke bilo kojoj repki , svakako bice zasluzeno!
ko bude imao vise nerava da se nosi , pobedjuje.Unapred cestitke bilo kojoj repki , svakako bice zasluzeno!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja neću gledati, kad gledam gubimo! AJMO DO TITULE EUROPSKOG PRVAKA KONAČNO!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Ja neću gledati, kad gledam gubimo! AJMO DO TITULE EUROPSKOG PRVAKA KONAČNO!!!
e onda se slazem da ne gledas
Jasmin- Broj postova : 5457
HaYrOLa je napisao/la:Slomila sam daljinski!
Moj je vec na jednom mestu napuknut od polufinala US opena pa nisam smeo da rizikujem
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
NOLE NOLE ALE ALE NOLE NOLE ALE ALE . Kakva igra... Uf. Samo da u nedelju bude spreman i da odigra najbolje sto ume.
A veceras... Srecno i nama i vama. Ko prezivi pricace.
SRBIJA!
A veceras... Srecno i nama i vama. Ko prezivi pricace.
SRBIJA!
Casper- Broj postova : 292
Par pravila za večeras :
1. Svi znamo da se radi o utakmici visokog rizika, te vas molim da u svojim komentarima pazite na rečeno. Ako postoje neredi na ulicama, ne morate ih stvarati na forumu.
2. Nakon završetka utakmice dozvoljeno je slaviti i tugovati u granicama normale. ( "Jesmo vas razbili.", "Pojeli smo vas za večeru", "Uništili smo vas", "Je*ali smo vam znanje i imanje", te slični komentari ne dolaze u obzir )
3. Postavljanje slika, zastava, simbola i video klipova navijačke tematike se ne preporučuje
Kršenjem bilo kojeg od ovih, kao i standardnih pravila foruma, riskirate sankcije.
Hvala i doviđenja !
1. Svi znamo da se radi o utakmici visokog rizika, te vas molim da u svojim komentarima pazite na rečeno. Ako postoje neredi na ulicama, ne morate ih stvarati na forumu.
2. Nakon završetka utakmice dozvoljeno je slaviti i tugovati u granicama normale. ( "Jesmo vas razbili.", "Pojeli smo vas za večeru", "Uništili smo vas", "Je*ali smo vam znanje i imanje", te slični komentari ne dolaze u obzir )
3. Postavljanje slika, zastava, simbola i video klipova navijačke tematike se ne preporučuje
Kršenjem bilo kojeg od ovih, kao i standardnih pravila foruma, riskirate sankcije.
Hvala i doviđenja !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Been sto ste tice tvojih analiza... Prosle godine se igralo na neutralnom terenu... Sta se dogodilo ? A bili ste ogromni favoriti.
gdje gledate??? glupi hrt prenosi samo hr
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Rts prenosi sve utakmice. Ali sumnjam da vi hvatate RTS. A ja imam i HRT ponekad mi je cak zanimljivo i vas kanal da gledam .
Casper je napisao/la:Been sto ste tice tvojih analiza... Prosle godine se igralo na neutralnom terenu... Sta se dogodilo ? A bili ste ogromni favoriti.
Been je iz Bosne
Kontinent Helia
Obavijest:
bravo been ...to sam ja jučer predložio na haxu kakav god bio ishod da nitko ne izaziva..ipak je ovo stranica na kojoj se ne potiče mržnja itd
Kontinent Helia
Obavijest:
Inače, Danska je pobijedila Španiju i ide u finale. Dansku se jednostavno ne smije otpisati. Jesu li zaslužili da odu u finale ?! Nisu.
>>Been<<- moderator
Tako je i juce bilo u prognozama na hax-u hahahaha jao kod nas pucaju, pobedismo Italiju, jeeeeee
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bravo .E sad jos kad bi bilo i trece finale
Mara i Lunke uzivo sa lica mesta : "Mi smp svi navijali za Spance bas nam je zao "
Mara i Lunke uzivo sa lica mesta : "Mi smp svi navijali za Spance bas nam je zao "
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Bravo .E sad jos kad bi bilo i trece finale
Svi su navijali za Špance... Nevjerovatno koliko su sreće imali... Na kraju poluvremena je Hansen, iz onog zadnjeg šuta preko cijelog bloka uspio zabiti gol. Nevjerovatno !
>>Been<<- moderator
ne podnosim dance -.->>Been<< je napisao/la:
Svi su navijali za Špance... Nevjerovatno koliko su sreće imali... Na kraju poluvremena je Hansen, iz onog zadnjeg šuta preko cijelog bloka uspio zabiti gol. Nevjerovatno !
Kontinent Helia
Obavijest:
hahahahaha...ako je ono bio sedmerac ja sam Isus -.-
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Džisus Kraaaajst, giv mi lajn hart to survajv dejs in fjučr!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Stranica 6 / 44. • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Stranica 6 / 44.