Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 9 / 44.
Stranica 9 / 44. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Re: Sport
Uh... sto me nesto zaboleeeeeeeee
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Za Hayrolu, od srca
ajmeeeeee, Zlatka pa gde si ti , cekamo te na hax da odigramo finale
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
ajmeeeeee, Zlatka pa gde si ti , cekamo te na hax da odigramo finale
Ma ne mogu ja sad igrati, ja sam jos uvek u areni mislima
" bum bum bum bum kuc kuc (ili kako vec ide ahahhahah) e ja...kalasnjikov, kalsanjikov eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee"
Lunke- Broj postova : 9635
Jel istina da je Darko Stanić imao problema sa drogom ?
Tako su rekli danas na HTV-u.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Jel istina da je Darko Stanić imao problema sa drogom ?
aha, bio je suspendovan 2 godine jer je smkao kokain
Decko je krenuo u kafane, raspao se i nije mislio da se vraca rukometu, ali onda je usledio poziv da trenura sa reprezentacijom pre 2 godine cini mi se (mozda i 3), sto je on odma prihvatio i eto gde je sad...prvi golman evropskog!!!
Ajmeeee, pa bas i deluje kao da je pod nekim dejstvom
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Legenda rukometa Džekson Ričardson: Želim da Srbija osvoji zlato
“Meč Srbija - Hrvatska je bio neverovatan. Mislim da je golman Darko Stanić, naročito u drugom poluvremenu, napravio razliku na terenu i doneo domaćinu pobedu. Jednostavno, učinio je da napadi Hrvata budu neefikasni, a uz to je i glasna podrška publike podigla samopouzdanje domaćinu. Hrvati prosto nisu mogli da se vrate u ritam”, istakao je slavni Francuz.
On je uveren da bi Srbi u ovom trenutku pobedili Hrvate i na neutralnom terenu:
“Ne mislim da bi se meč završio drugačije da je igran na nekom neutralnom terenu. Prejaka je bila srpska odbrana a i njihov golman bi se potrudio da Hrvati ne daju mnogo golova. Sve bi to tako bilo i bez podrške sa tribina”, kaže Ričardson.
Nekada nezaustavljivi bek ne skriva za koga navija u velikom finalu:
“Ubeđen sam da će Srbija pobediti. Vidim ih kao bolju ekipu, a podrška publike će pomoći igračima. Danska ima talentovanu generaciju, ali im nedostaje iskustvo u finalima. Voleo bih da Srbija osvoji zlato”, rekao je Džekson Ričardson.
“Meč Srbija - Hrvatska je bio neverovatan. Mislim da je golman Darko Stanić, naročito u drugom poluvremenu, napravio razliku na terenu i doneo domaćinu pobedu. Jednostavno, učinio je da napadi Hrvata budu neefikasni, a uz to je i glasna podrška publike podigla samopouzdanje domaćinu. Hrvati prosto nisu mogli da se vrate u ritam”, istakao je slavni Francuz.
On je uveren da bi Srbi u ovom trenutku pobedili Hrvate i na neutralnom terenu:
“Ne mislim da bi se meč završio drugačije da je igran na nekom neutralnom terenu. Prejaka je bila srpska odbrana a i njihov golman bi se potrudio da Hrvati ne daju mnogo golova. Sve bi to tako bilo i bez podrške sa tribina”, kaže Ričardson.
Nekada nezaustavljivi bek ne skriva za koga navija u velikom finalu:
“Ubeđen sam da će Srbija pobediti. Vidim ih kao bolju ekipu, a podrška publike će pomoći igračima. Danska ima talentovanu generaciju, ali im nedostaje iskustvo u finalima. Voleo bih da Srbija osvoji zlato”, rekao je Džekson Ričardson.
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Maro sreco, onaj covek o kojem sam ti pricao da je sve pogadjao je u stvari cpolicajac ahhahahahahhaha
http://www.sportal.rs/news.php?news=67169
Lunke je napisao/la:Maro sreco, onaj covek o kojem sam ti pricao da je sve pogadjao je u stvari cpolicajac ahhahahahahhaha
i to srbin
Ja imam neke slike i snimkove... Jel mislite da bi bilo ok da stavim te navijacke snimkove s obzirom da je been napisao da to nije pozeljno bas
Ja sam jos uvek u transu Sve mi zuji u glavi... glas sam imala po izlasku iz Arene ali sad vise ne Lunke ga je isto izgubio na kraju Ovo treba doziveti!!!!!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
I ja se nadam da ovo nece biti samo jednom i nikad vise . Ralan jesi i postujem to. Ali mislim da smo bolji od Svedjana. Svedjani su na proslom SP-u imali i sudije uz sebe... Svako normalan ko je pratio to svetsko bi ti isto rekao.
Casper- Broj postova : 292
Mara je napisao/la:
i to srbin
Ja imam neke slike i snimkove... Jel mislite da bi bilo ok da stavim te navijacke snimkove s obzirom da je been napisao da to nije pozeljno bas
Ja sam jos uvek u transu Sve mi zuji u glavi... glas sam imala po izlasku iz Arene ali sad vise ne Lunke ga je isto izgubio na kraju Ovo treba doziveti!!!!!
jeste se poljubili kad je zavrsena utakmica
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
I daj jednu sliku vas dvoje da vas vidim, da me zelja mine
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
auuuu kako socne psovke hrvatskih navijaca na ulazu u BG arenu , psuju Hrvatsku gore od Srbije
http://www.sarajevo-x.com/sport/rukomet/srbija-pobijedila-hrvatsku-za-plasman-u-finale/120127162#
http://www.sarajevo-x.com/sport/rukomet/srbija-pobijedila-hrvatsku-za-plasman-u-finale/120127162#
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:auuuu kako socne psovke hrvatskih navijaca na ulazu u BG arenu , psuju Hrvatsku gore od Srbije
Da li je ovo stvarno potrebno ?
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Da li je ovo stvarno potrebno ?
Necu ti persirati nema potrebe jer si mladji .. a zar ti ne mislis da preterujes ipak?
Ovde nije niko nista time izrekao , ako neko zeli nek pogleda.... vecina stvari nije lepa , nemoj da ulepsavas stvari gde se one ne mogu poboljsati .To je bezanje od realnosti. Nemoj sminkati forum na taj nacin , vestacki je to! Cak i sam si izneo neke informacije koje nisu mozda zanimljive... pusti da to drugi proceni , a drugo je da ovde neko psuje i pravi ispade.
Previse si se uziveo mozda i napet si bez valjanog razloga u svakoj situaciji , a time narusavas osnovno pravo da se neko izjasnjava elementarno !
Sta je naprimer naruseno ovim postom bilo nacelno bilo u pojedinostima.Ovo je realitet bas kao i ono hapsenje koje si ti naveo i onu kremu i maramice..........
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
A i potebno je da se vidi iz najmanje dva razloga, mogu ti saopstiti i zasto , ako te bude zanimalo!
dakle odgovor je potvrdan : DA!
dakle odgovor je potvrdan : DA!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ovaj heaven je izuzetno naporan ..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Sutra postavljam slike i moje utiske
@Hayrola i grlili i ljubili a za sliku cu razmisliti
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
>>Been<< je napisao/la:Jao koje pametovanje izbilo iz ničeg.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mara je napisao/la:Sutra postavljam slike i moje utiske
Znao sam...
>>Been<<- moderator
croato je napisao/la:ovaj heaven je izuzetno naporan ..
pa nisam klinac da ne mogu da srocim dve recenice! , i da se igram helije i raspravljam kao ti o hiljadu nepotrebnih stvari svaki dan,a kad treba bas nesto realno da kazes ..nema te nigde!
da znas bilo sta o meni , ne bi to rekao! toliko..
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 9 / 44. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Stranica 9 / 44.