Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 32 / 40.
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Sport
Lunke je napisao/la:Svedska 29:29 Poljska na poluvremenu bilo 20:9 za Svedsku
U drugom poluvremenu 20-9 za Poljsku
Ovo prvenstvo je prenapeto
auuuuuuu koliko Makedonaca u areni, napunili su citave donje tribine u mecu sa Danskom
Ali koliko ja znam karte se prodaju za ceo dan, dakle vazi za sva tri meca, sto znaci da Srpskih navijaca nece ni biti hahahahahhahahahhahahaah
Ali koliko ja znam karte se prodaju za ceo dan, dakle vazi za sva tri meca, sto znaci da Srpskih navijaca nece ni biti hahahahahhahahahhahahaah
Lunke- Broj postova : 9635
Da li su Poljaci normalni ?!
11 golova razlike su prosuli... Ja zaboravio da ima utakmica u 16:15, tako dai za Beenokladu moram sažetke na yt gledati
Makedonci dominiraju... Strahota kako odane navijače imaju..
11 golova razlike su prosuli... Ja zaboravio da ima utakmica u 16:15, tako dai za Beenokladu moram sažetke na yt gledati
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Da li su Poljaci normalni ?!
Pa Svedjani su prokockali prednost, ne Poljaci
Pa vidim ja nema tvog bloga Nisi ni najavio
štooooo zar se igra druga runda već???? ovi niš ne prenose kreteni
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
Pa Svedjani su prokockali prednost, ne Poljaci
Pa vidim ja nema tvog bloga Nisi ni najavio
Sjetio se sinoć u 04:00 h... Rekoh - hajde, neće niko primjetiti
Uglavnom, Šveđani su blesavi..
>>Been<<- moderator
Gotovi su Makedonci... Bolje da su onu metlu stavili na gol da brani nego onu dvojicu.. Metlu bi valjda neko i pogodio..
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Gotovi su Makedonci... Bolje da su onu metlu stavili na gol da brani nego onu dvojicu.. Metlu bi valjda neko i pogodio..
hahaahhahahhahahah realno su gotovi
Ja se samo brinem sto Srbija u sred beograda, u izuzetno vaznoj utakmici sa nemackom, nece imati podrsku sa tribina, jer su sve karte kupili Makedonci
Mislim stvarno je savez retardiran kad su dozvolili da Makedonija sve uzme, a i jos su veci kreteni sto karte nisu prodavali posebno za svaki mec. Ovako ce nasi imati osecaj kao da se igra u Skoplju, pogotovo kad budemo igrali sa njima u poslednjem kolu.
SRAMOTA!!!
One more time.... Kiriiiiiiiil Laaaaazaaarooov !
Napeto do kraja.. Hansen i Lazarov pozabijali sve golove
Napeto do kraja.. Hansen i Lazarov pozabijali sve golove
>>Been<<- moderator
ahhahahahhaha kakav foto finis ahhahahahhahahahahhahahahahha
strasno
strasno
haha ne vjerujem da je završila poljska švedska tako..mislim wtf??? što se to događa s tim ljudima da prvih 30min vodiš 11 golova više i onda izgubiš 15 min kasnije 11 golova više...svašta..
a ovi makedonci fakat nemaju sreće... da je svaki put bio gol više za njih bili bi sada u pf
a ovi makedonci fakat nemaju sreće... da je svaki put bio gol više za njih bili bi sada u pf
Kontinent Helia
Obavijest:
Vodimo 12-7 na poluvremenu
Recept isti...fenomenalni Stanic...sjajni Momir Ilic
Tuci svabe!!!
Tuci svabe!!!
ovi naši vaterpolisti koma nakon 2. četvrtine gube 7-3 od njemaca..koji imaju suce na svojoj strani e priznali im 2 gola koja baš nisu za priznati.. -.- a i naši promašili sve što se može strava
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Vodimo 12-7 na poluvremenu
Tuci svabe!!!
Dosad su mu upisali samo 5 odbrana.. Ostalo su prečke..
Tako barem piše na strranici ehf-euro
>>Been<<- moderator
ja inače mrzim komentriati suce i to..ali ovo što su danas suci radili to je nevjerojatno..!!! u zatvor s njima... ovako loše suđenje nisam nikada vidio!!!! u vaterpolu!!!! stvarno sam kritičan prema hrvatskim sportašima ali ovo je dokaz da su suci napravili da njemci pobjede odvratno!
Kontinent Helia
Obavijest:
Dva remija danas... Jedan umalo... Šta je ovo, ljudi moji ?! ?!?!
Borisu Tadiću je laknulo. Njemci bi blokirali pregovore za EU, da su ovo promašili
Borisu Tadiću je laknulo. Njemci bi blokirali pregovore za EU, da su ovo promašili
>>Been<<- moderator
aaaaaaaaaaaaaaaaa ne verujemmmmmmmmmmmmm koji slepciiiii coveceeeeeeeeeeeee
Ispustili smo pobedu laganu, zadnja 5-6 napada smo protracili ali bas protracili
SMORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ispustili smo pobedu laganu, zadnja 5-6 napada smo protracili ali bas protracili
SMORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Leo je napisao/la:Bravo Srbija
Pa i nije baš za bravo, ako smijem primjetiti. Jest bolje išta nego ništa, ali kad imaš 5-6 golova prednosti i dvije kontre kakve je imao onaj Ivan na krilu što igra, onda ti fakat može biti krivo..
>>Been<<- moderator
Leo je napisao/la:Bravo Srbija
Pa kako kazes bravo kad smo primili go 3 sekunde pre kraja??? Jel ti znas za koga treba da navijas?
>>Been<< je napisao/la:
Pa i nije baš za bravo, ako smijem primjetiti. Jest bolje išta nego ništa, ali kad imaš 5-6 golova prednosti i dvije kontre kakve je imao onaj Ivan na krilu što igra, onda ti fakat može biti krivo..
Ma ko je uopste pre pocetka sampionata ocekivao da cemo biti u takvoj situaciji kakvoj smo sada da nam treba 1 pobeda iz dve utakmice za pf.Tako da je i ovo vise nego dobro.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ocajna igra u drugom poluvremenu... bekovi nula, nista nisu pogadjali, ali ajde da bar sutnu nego jedva su dobacivali.
Marko Vujin nije ni sutirao i stvrano mi nije jasan....ali one 2 ciste promasene kontre su kljuc utakmice.
A to sto nam nije priznat go, a presla je lopta gol liniju, i to sto je nemac igrao nogom i uzeo loptu za svoj tim i to se isto nije sudilo...ali jbg to je velika Nemacka, tako su pobedili i jadne Makedonce u grupi
Marko Vujin nije ni sutirao i stvrano mi nije jasan....ali one 2 ciste promasene kontre su kljuc utakmice.
A to sto nam nije priznat go, a presla je lopta gol liniju, i to sto je nemac igrao nogom i uzeo loptu za svoj tim i to se isto nije sudilo...ali jbg to je velika Nemacka, tako su pobedili i jadne Makedonce u grupi
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 32 / 40.