Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 36 / 40.
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Sport
hajde da su izgubili jer su se ubili od igre nego onako loša igra u 2.poluvremenu ajme meni -.- joj neću više samo se živciramKruno je napisao/la:
Marek nemoj hejtati
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ode sve u tri lepe. Brzi napadi Spanaca. Mogu reci smotani Hrvati u odbrani i brzopleti u napadu i eto ti rezultat.
Casper- Broj postova : 292
Čestitke našima, šteta što nisu izdržali do kraja.
Španjolci fkt nisu ništ posebno i zbog toga je poraz bolan, ali još su dvije tekme do kraja!
Ajmo KAUBOJI!
Španjolci fkt nisu ništ posebno i zbog toga je poraz bolan, ali još su dvije tekme do kraja!
Ajmo KAUBOJI!
croato je napisao/la:hajde da su izgubili jer su se ubili od igre nego onako loša igra u 2.poluvremenu ajme meni -.- joj neću više samo se živciram
Kako se nisu ubili, halo?
Prvo su napravili seriju 7-0 protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu, držali su prednost cijelo vrijeme i pali su, pa šta?!
Treba ići dalje, nije sve riješeno ovom utakmicom, dapaće sada će imati više motiva !
Ja moram da kazem da su me vasi igraci razocarali. Zasto ? Gde je tu duh ? Gde je tu ta spontanost i lepota koja vas je krasila godinama ? Ja sam iz Srbije pa sam uzivao u vasem rukometu. Zbog Balica i ekipe koji su igrali kao carevi. Sta je ovo ? Brzopletost i lenjost ? Neide to tako.
Zasto me ovo podseca na jucerasnji mec Srbija-Nemacka. I mi smo vodili na poluvremenu sa 5 razlike, imali dobijenu utakmicu, da bi na kraju Nemci zabili go u poslednjim sekundama za neresen rezultat.
I mi i vi ste imali dobijene utakmice, ali nismo uspeli to da realizujemo.
Mozda je najbolje da ovo spomenemo nasim i vasim rukometasima
"Utakmica se igra 60, ne 30 minuta"
Lunke- Broj postova : 9635
Casper je napisao/la:Ja moram da kazem da su me vasi igraci razocarali. Zasto ? Gde je tu duh ? Gde je tu ta spontanost i lepota koja vas je krasila godinama ? Ja sam iz Srbije pa sam uzivao u vasem rukometu. Zbog Balica i ekipe koji su igrali kao carevi. Sta je ovo ? Brzopletost i lenjost ? Neide to tako.
Kakva ljenost, :O
Borili su se čitavo vrijeme, istina je da su brzopleti u napadu, ali to je dio sporta.
Lunke je napisao/la:Zasto me ovo podseca na jucerasnji mec Srbija-Nemacka. I mi smo vodili na poluvremenu sa 5 razlike, imali dobijenu utakmicu, da bi na kraju Nemci zabili go u poslednjim sekundama za neresen rezultat.
Slažem se Lunke, sa svima što si dodao, ali glupo mi je da neko govori da se nisu borili, da ne znaju odmah igrati, da su lijeni, da ovakvi-onakvi
Ako za nekog navijam, navijam i bodrim i u pobjedama i porazima
Lenjost Kruno . Tako cu ja opisati poslednjih par minuta vase igre... Dobro borili se jesu ali nigde nisam video onaj duh kojim ste pobedjivali najbolje nacije. Sta mislis kako smo mi pobedili Dansku ? Tek tako ?
Casper je napisao/la:Lenjost Kruno . Tako cu ja opisati poslednjih par minuta vase igre... Dobro borili se jesu ali nigde nisam video onaj duh kojim ste pobedjivali najbolje nacije. Sta mislis kako smo mi pobedili Dansku ? Tek tako ?
A,kako smo mi dobili ove tri tekme, zato jer su naši spavali 60 minuta ??
Ma sve je to super. Isto kao ja za Zvezdu. Gube vec 4 godine neosvajaju titule i tako to. Svi sprdaju klub... Pa sta ? Ja ne prestajem da navijam za njih. A za Srbiju kao zemlju da ne pricam.
Zadnja promjena: Casper; 22.01.12 23:57; ukupno mijenjano 1 put.
Balić najveći krivac što je utakmnica izgubljena!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Balić najveći krivac što je utakmnica izgubljena!
Ma, nema tu krivca, svaki igrač je dio svake pobjede i poraza
Drugo poluvreme vam je bilo bledo, a Spanci su zaigrali dosta bolje.
Nema sta vise da se doda. Nije smak sveta, ostaju jos 2 utakmice
Lunke je napisao/la:Drugo poluvreme vam je bilo bledo, a Spanci su zaigrali dosta bolje.
Točno to!
jaoooooooo mi sutra sa Svedskom Vec imam tremu
Nadam se da ce Danska dobiti Nemacku, a Makedonija Poljsku.
Mada nasima bi bilo bolje da pobede i da osiguramoi plasman, nego da kalkulisemo sa ostalim reprezentacijama
Nadam se da ce Danska dobiti Nemacku, a Makedonija Poljsku.
Mada nasima bi bilo bolje da pobede i da osiguramoi plasman, nego da kalkulisemo sa ostalim reprezentacijama
Ma sve je na nama. Mi nismo izgubili utakmicu na prvenstvu. Samo neka tako nastave! Mozemo da pobedimo Svedjane. Samo ne smemo ali NE SMEMO dozvoliti onakvo opustanje. Ako imas prednost brate odrzi je do kraja.
ajme evo ga i veliki Bruno, sad se i u rukomet razume
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Casper je napisao/la:Ma sve je na nama. Mi nismo izgubili utakmicu na prvenstvu. Samo neka tako nastave! Mozemo da pobedimo Svedjane. Samo ne smemo ali NE SMEMO dozvoliti onakvo opustanje. Ako imas prednost brate odrzi je do kraja.
pa ja nam kalkulisem za prvo mesto u grupi hahahahhahahahahahahah
Mi svakako moramo dobiti i verujem u to
ja više to neću gledati katastrofa..užas ((
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Nemoj da se razocaravas na osnovu jedne utakmice. Sta je tu je. IDEMO DALJE! Zelim da obe nase ekipe doguraju sto dalje a to naravno mogu. Ma kolko god ovo prvenstvo je jako a ono jeste mnogo jako... Evo Francuzi jedva dobise Sloveniju. Sta je sa njima pitam se...
Casper je napisao/la:Nemoj da se razocaravas na osnovu jedne utakmice. Sta je tu je. IDEMO DALJE! Zelim da obe nase ekipe doguraju sto dalje a to naravno mogu. Ma kolko god ovo prvenstvo je jako a ono jeste mnogo jako... Evo Francuzi jedva dobise Sloveniju. Sta je sa njima pitam se...
Cubaju taktiku za London
Ja gledam utakmicu a ono se u pozadini cuje preko razglasa Ivaaaaaaaaaaaan, a publika Cupiiiiiic!!! Hahaha kako je super animirana publika ko da smo mi igrali Na zalost, izgubili ste. Ja ne znam sta se to desava, vecina utakmica se tako zavrsi, neko vodi celu utakmicu i na kraju, puf, nista
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Ja mislim da su komentari pojedinaca smiješni. Čekajte ljudi, Španija i Hrvatska su, po meni, dvije najbolje ekipe na ovom prvenstvu. Ja sam sinoć napisao - ovo je finale prije finala. Nema se tu šta dodati.
Ako je bilo ko očekivao da će Hrvatska ( koja je btw. u najboljoj formi još od Portugala 2002. ) razbiti ovakvu Španiju ( koja je u najboljoj formi od Tunisa 2005.), onda on fakat nema pojma ni od rukometa, ni od bilo čega drugog. Španija je izvanredna ekipa, pomlađena i zasluženo su pobijedili. To bi se moglo i reći za Hrvatsku samo da su znali iskoristiti neke prilike koje su se ukazivale, pogotovo sa igračem više. Dakle, nema potrebe ni za depresijom, ni euforijom. U ovako izjednačenim utakmicama ti rezultat zavisi od jednog koraka. Da je bilo koja ekipa imala "crnu rupu" bila bi pregažena.
I može li mi neko reći, ima li u HR Rukometnom savezu neki funkcioner koji se preziva Kopljar ? Jedino bi to moglo opravdati konstatno i neumorno guranje Marka Kopljara što je poniženje za poziciju sa koje je mreže punio legendarni Petar Metličić.
Ako je bilo ko očekivao da će Hrvatska ( koja je btw. u najboljoj formi još od Portugala 2002. ) razbiti ovakvu Španiju ( koja je u najboljoj formi od Tunisa 2005.), onda on fakat nema pojma ni od rukometa, ni od bilo čega drugog. Španija je izvanredna ekipa, pomlađena i zasluženo su pobijedili. To bi se moglo i reći za Hrvatsku samo da su znali iskoristiti neke prilike koje su se ukazivale, pogotovo sa igračem više. Dakle, nema potrebe ni za depresijom, ni euforijom. U ovako izjednačenim utakmicama ti rezultat zavisi od jednog koraka. Da je bilo koja ekipa imala "crnu rupu" bila bi pregažena.
I može li mi neko reći, ima li u HR Rukometnom savezu neki funkcioner koji se preziva Kopljar ? Jedino bi to moglo opravdati konstatno i neumorno guranje Marka Kopljara što je poniženje za poziciju sa koje je mreže punio legendarni Petar Metličić.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 36 / 40.