EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 33 / 40. Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 33 Empty Re: Sport

Postaj by >>Been<< 22.01.12 0:39

[Only mods are allowed to see this image]

>>Beenoklada<< Infarkt !

Ne znam jesam li dosad ovim riječima počinjao >>Beenokladu<<, ali evo sad ću - kakav dan !!! Kakvo evropsko prvenstvo. Rukometne šampionate aktivno pratim od 2002. godine i SP-a u Portugalu i mirne duše mogu reći da je ovo najbolje i najneizvjesnije prvenstvo koje je svijet od tad vidio. Kad u jednom danu dvije utakmice završe remijem, a jednu od toga dijele sekunde, e onda znate o čemu govorim.

GRUPA I

Poljska - Švedska 29 : 29

Potpuno sam zaboravio na ovaj raniji termin odigravanja utakmica i ovu nisam ni pogledao. Propustio sam, očigledno, mnogo toga. Naime, Šveđani su na poluvremenu imali 11 golova prednosti. To je ponajveća prednost koju smo uopće imali priliku vidjeti na ovom Euru i činilo se kako će Poljaci biti potučeni do koljena. Ali onda kreće drugo poluvrijeme u kojem se činilo kao da su oni Poljaci iz prvog dijela ostali u svlačionici, a na teren izašli neki novi, raspucani, svježi i brzi. Nevjerovatno kave su ljudi akcije radile i na kakav su fantastičan način zaustavili napad Švedske koji nije imao pojma šta ga je snašlo. Na kraju šokantna i neočekivana podjela bodova za koju krivicu pomalo snose i Šveđani koji su očito mislili da je drugo poluvrijeme tek foklorna manifestacija.

Makedonija - Danska 32 : 33

Ovo je bez daljnjeg - NAJBOLJA UTAKMICA DOSAD. Fantastična atmosfera koju stvaraju makedonski navijači dala je snagu njihovim igračima koji su imali i po 3 ili 4 gola prednosti nad Danskom. Utakmicu su definitivno obilježila dva bombardera. Lazarov kod Makedonaca sa 13 fenomenalnih golova i Hasnen kod Danaca sa 12 pogodaka. Danci u drugom dijelu prebacuju u višu brzinu. Proradila su i krila, pa su u nekim trenucima imali i napad za +4. No, Makedonci na krilima sjajnih navijača uspjevaju poravnati i u zadnjih deset sekundi napadati za puni plijen. No, Lazarov promašuje, a munjevit, silovit kontranapad nemilosrdno realizuje Lindgren samo dvije sekunde prije kraja utakmice. Dugo sam poslije ovog sjedio u šoku pred računarom ne mogavši se oteti dojmu da su Makedonci, ako ništa, zaslužili makar jedan jedini bod.

Njemačka - Srbija 21 : 21

Najavljeno kao derbi dana, nakon prvog poluvremena se činilo kao još jedna dosadna partija u kojoj je sve riješeno za samo pola sata. No, kako se Njemci nikad i nikako ne predaju, u drugom dijelu uspjevaju uhvatiti poslijednji voz za spas i osigurati nam još jednu triler završnicu. Teško je objasniti ono što je na ovoj utakmici uradilo krilo Srbije, Ivan Nikčević. Prvo je neshvatljivo zavlačio cepelin i prijestupio, pa je zatim pogodio stativu pored savladanog njemačkog vratara. Jesu li to dvije lopte koje su u odsudnom momentu mogle donijeti prevagu na stranu Srbije ? Ne znam.. Bekovi Srbije nisu imali svoj dan, dok je Kaufman na drugoj strani očito danas bio raspoložen za igru. Na kraju, osam sekundi prije kraja, sa dva igrača više, jednim šutom Njemci poravnavaju i stavljaju tačku na i u ovoj utakmici. Podjela bodova koja je ravna pobjedi za Njemačku, dok je, u situaciji kad imate i po sedam golova prednosti ili dvije meč lopte na samom kraju meča, ovo na neki način izgubljena utakmica za Srbiju. Sa tribina nije mogao pomoći ni predsjednik Srbije, Boris Tadić.

>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 22.01.12 1:17

Evo još jednog "nezaboravnog" momenta sa AO

Koja pi*da je ovaj lik Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 1:22

ahhahaa ovo tek sad video hahahahhahahahhahaha

jadna devojka Prinčevi
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 2:10

Kreću borbe za ¼ finala!!!

I zvanično ulazimo u drugu nedelju Australian Opena. Večeras je na programu 7. dan prvenstva, a na terenima Melburn parka očekuje nas mnoštvo lepih i zanimljivih duela. Pa krenimo redom.

Rod Lejver Arena:

Victoria Azarenka(BLR)[3] vs. Iveta Benesova(CZE)

Prvi meč na programu je duel izmedju Beloruskinje azarenke i druge Češke teniserke koja se našla u 4. rundi, Ivete Benešove. Azarenka je slobodno možemo reći protutnjala u svoja prva 3 meča i bez ikakvih problema se našla u 4. Verovatno niko nije očekivao da će joj protivnica biti Benešova, ali ona je sjajnim partijama pokazala da i u stare dane ima šta da ponudi, ova do sada solidna igračica. Očekujem trijum Viktorije, možda ne onako brutalan kao što je to do sada bio slučaj, ali ne verujem ni da će imati većih problema sa Češkom teniserkom.

Feliciano Lopez(ESP)[18] vs. Rafael Nadal(ESP)[2]

Sve Španski okršaj je drugi po redu na centralnom terenu. Rafa Nadal važi za favorita, no sobzirom kako slabašno igra u poslednje vreme, ne bi me iznenadilo da Felisijano pošteno iscedi svog najboljeg druga. Dobro se poznaju to je sigurno, a lopez želi da odigra neko ¼ finale u svojoj karijeri. Ovo mu je najbolja šansa da to i uradi jer sa lako lomljivim Rafom kakv je trenutno, može očekivati povoljan rezultat. Smatram da će Rafa izvući ovaj meč, ako ništa, bar na veliko iskustvo koje poseduje. Moglo bi biti ovde mnogo setova.

Kim Clijsters(BEL)[11] vs. Na Li(CHN)[5]

Ne, ovo nije finale Australien Opena, kao što je to bio slučaj lani, ovo je meč 4. runde takmičenja. Za moj ukus, a i po mnogima, ovaj duel predstavlja derbi dana. Dve sjajne teniserke koje su prošle godine igrali finale, sada se susreću u ranoj fazi. Ono što je najžalosnije, jedna će morati da nas napusti pre rano. Iskreno tipujem na Kim, ne zato što je više volim, već zato što mislim da je kompletnija teniserka od Kineskinje. Scakako neće biti lako, protivnice će kažnjavati svakjo opuštanje u igri, a ona koja bude manje grešila, vrlo je jasno, izaći će kao pobednica. Jedva čekam da gledam ovaj okršaj!!!

Noćni program na Rod Lejveru:

Bernard Tomic(AUS) vs. Roger Federer(SUI)[3]

Australia ima 2 igrača u top 16. Jedan će po svemu sudeći učešće završiti večeras, dok će drugi sutra. Razlog je sledeći, loša sreća u žrebu. Ne kažem ja da je Bernard loš, jer ako neko pobedi Verdaska, Kverija i Dolgopolova, nikako nije loš igrač. Federer ne bi smeo da potceni mladog tenisera, i sa izvesnom dozom opreznosti, ovaj meč bi trebalo bez većih muka da dobije. Publika u Melburnu voli Rodžera, tako da ne mislim da će čitav stadion biti protiv njega. Tomić je i premoren, jer je predhodnih dana ostajao isuviše dugo na teniskim terenima.

Caroline Wozniacki(DEN)[1] vs. Jelena Jankovic(SRB)[13]

Za ljude u Srbiji, meč dana će ipak biti duel izmedju Voznjacki i Jelene Janković, duel sadašnje i bivše igračice br 1, duel teniserki bez gren slem titula. Obe teniserke pokazale su dobru formu na startu prvenstva. Možda se Karolina malo više mučila, ali uglavnom je to sve bila rutina za nju. Inače karolina radi sa nekadašnjim Jeleninim trenerom, Rikardom Sančezom, koji je JJ doveo do pozicije 1. Nadam se da će Jelena pružiti dobru partiju, kao u prvim kolima jer ako tako odigra ima šanse za pobedu ovde. Biće teško jer se Dankinja uvek nekako izvuče u njihovim okršajima i na kraju odnese pobedu. Nadam se da će joj Jelena naplatiti dug upravo večeras. Krajnje je vreme da JJ ostvari neki zapažen rezultat na Gren Slemu.

Hajsens Arena

Julia Goerges(GER)[22] vs. Agnieszka Radwanska(POL)[8]

Jedan okršaj 4 runde u ženskoj konkurenciji biće odigran na Hajsens areni. Okršaj izmedju 8. nosioca Agnješke Radvanske i 22. Julije Gergeš iz Nemačke. Po poziciji na listi Poljakinja je favorit, ali ako uzmemo u obzir da se Agnješka mučila u prvim kolima i na jedvite jade prolazila, konkretno mislim na prvo kolo, onda ovde nema nekog velikog favorizovanja. Iskreno ne volim igru Radvanske, isuviše je dosadna za moj ukus, što bi ja rekao prava smaračica. Ukoliko nemica bude imala svoj dan, može lako odavde izaći kao pobednik, mada realno, veće šanse na žalost dajem Radvanskoj.

Tomas Berdych(CZE)[7] vs. Nicolas Almagro(ESP)[10]

Duel 7 i 10 tenisera sveta bi trebalo biti pravi derbi dana. Duel izmedju Češkog tenisera, Tomaša Berdiha i Španskog šljakša Nikolasa Almagra trebalo bi da donese neizvesnost u ovom duelu. Iskreno, više bih voleo da je umesto Almagra tu Stanislas Vavrinka jer bi meč bio još interesantniji. Jednostavno Almagro je klasičan tip Španse škole tenisa, koji najbolje igraju na šljaci, a ponekad bljesnu i na tvrdim podlogama. Mučio se nikolas u ranijim rundama i taman kad smo pomislili da nema šanse da prodje Vavrinku, on nas je sve razuverio. Iskreno mislim da je Berdih u ovom trenutku bolji igrač i preveliki zalogaj za Španskog tenisera.

Margaret Court Arena

Philipp Kohlschreiber(GER) vs. Juan Martin Del Potro(ARG)[11]

Del Potro je momak na kojeg moramo obratiti pažnju koji god je turnir u pitanju. Pokazao je svima koliko vredi osvojivši US open 2009 , a povreda ga je sprečila da nastavi blistavu karijeru. No mlad je on još uvek a koliko vidim polako se vraća. Filip je neko sa izuzetnim potencijalom koji nikad nije znao da iskoristi. Bljesne samo ponekad i onda se ugasi jedno vreme i ne mrda. Uglavnom je teniser koji stagnira na turu, uvek je tu negde, a nikad ništa ne radi. Favorit je Argentinac, jer njemu ovakvi tereni najviše i prijaju. Meč bi mogao biti zanimljiv ako Filip odigra na svom nivou, ali pobeda gaučosa se ne dovodi u pitanje, bar ja tako mislim.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 22.01.12 2:33

Lunke je napisao/la:aaaaaaaaaaaaa koliko sam frustrirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Crying or Very sad

Sreco moja ne brini, ja sam poludela, bila crvena kao bulka od vristanja ispred tv, ali posle 2 case vina sve je super Smile Nista nije izgubljeno Very Happy :*
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 22.01.12 2:37

Odoh ja u grad!!! :ppppppppp :***********************
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 2:37

Mara je napisao/la:

Sreco moja ne brini, ja sam poludela, bila crvena kao bulka od vristanja ispred tv, ali posle 2 case vina sve je super Smile Nista nije izgubljeno Very Happy :*

ma nije naravno i dalje smo u super poziciji za prolaz, ali me nervira to sto pravimo uzasne greske koje nas kostaju meca.

A one sudije su stvarno neverovatne, kao da su Nemci domacini, ne mi. Ucek se na svim prvenstvima domacinu gleda kroz prste, ali nama ocigledno ne. Dizu nam ruku za pasivan napad nakon 15 sekundi, protivnik igra fudbal a oni to ne vide, ne vide ni kad nasa lopta predje gol liniju Sad Sad Sad

Nije da su samo oni krivi i mi smo, sto smo im dozvolili da se vrate, a one 2 propustene konte cu da sanjam nocas Laughing ako budem uopste spavao jer je AO tonight Prinčevi

Uhhhh, a taman sam mislio da cu opusteno gledati meceve sa Svedskom i Makedonijom Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 2:37

Mara je napisao/la:Odoh ja u grad!!! :ppppppppp :***********************

Uzivaj I love you
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 22.01.12 2:40

Lunke je napisao/la:

ma nije naravno i dalje smo u super poziciji za prolaz, ali me nervira to sto pravimo uzasne greske koje nas kostaju meca.

A one sudije su stvarno neverovatne, kao da su Nemci domacini, ne mi. Ucek se na svim prvenstvima domacinu gleda kroz prste, ali nama ocigledno ne. Dizu nam ruku za pasivan napad nakon 15 sekundi, protivnik igra fudbal a oni to ne vide, ne vide ni kad nasa lopta predje gol liniju Sad Sad Sad

Nije da su samo oni krivi i mi smo, sto smo im dozvolili da se vrate, a one 2 propustene konte cu da sanjam nocas Laughing ako budem uopste spavao jer je AO tonight Prinčevi

Uhhhh, a taman sam mislio da cu opusteno gledati meceve sa Svedskom i Makedonijom Prinčevi

Znam ja sve to, ali ne traba gubiti zivce, to cuvamo za arenu Smile)))))))))))))))))))))))) Jel da? Very Happy
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 2:42

Mara je napisao/la:

Znam ja sve to, ali ne traba gubiti zivce, to cuvamo za arenu Smile)))))))))))))))))))))))) Jel da? Very Happy

Nadam se, a tamo cemo nas dvoje da je*emo po spisku svima koji nam se suprostave u polufinalnoj utakmici
I love you
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 2:48

croato je napisao/la:ja inače mrzim komentriati suce i to..ali ovo što su danas suci radili to je nevjerojatno..!!! u zatvor s njima... ovako loše suđenje nisam nikada vidio!!!! u vaterpolu!!!! stvarno sam kritičan prema hrvatskim sportašima ali ovo je dokaz da su suci napravili da njemci pobjede odvratno!

Inace Croato, mi smo Nemacku dobili gol razlike, a nas selektor je izjavio da gore sudjenje nije video u svom dosadasnjem radu. Jasno govori koliko Nemacka ima uticaj u kojem god sportu je rec...sramotno!!!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 22.01.12 3:38

>>Beenoklada NAJAVA << Počinje i novosadska ludnica

Grupa II sutra ima svoju premijeru. Šest najboljih iz grupa C i D sada pred sobom imaju zadatak lova na polufinale, a do toga ih dijele tri napete i uzbudljive utakmice. Pogledajmo sutrašnje :

Mađarska - Island

Prvi će na teren Mađari i Islanđani. Mađarska koja je iznenadila u svakom smislu i sa tri ogromna boda predstavlja plutajuću minu za svaku ekipu ovdje i Island koji se provukao do druge faze nevjerovatnom matematičkom vratolomijom Slovenaca. Pa, šta očekivati ?! Očekujem Mađarsku koja će željeti iskoristiti ovu priliku i Island koji će željeti pokazati da može bolje. Mađari Cszaszar i Mocsai i sutra će predvoditi udarnu iglu "lake konjice", dok bi se u Islandu, ako ne žele biti avanturisti ovdje, Palmarson, Atlason, ali i Gustavsson trebali itekako istaknuti. Moja prognoza je - na neki čudan način pobjeda Islanda.

Francuska - Slovenija

Da nisam gledao prvu fazu, ovdje bih se glatko kladio na Francuze. No, kako su ti Francuzi trenutno poslijednjeplasirani u ovoj grupi II bez ijednog boda i kako nešto očito ne štima u tom timu, u ovoj utakmici može biti svašta. Slovenci su dobili na lutriji plasmanom u ovu fazu sa dva boda što im daje šanse da se nekako probiju da polufinala, a oni neće stati samo na šansama. U ovom meču doslovno može biti svašta. Ako se ne probude Karabatić i Abalo kakve znamo, Štof, Spiler, Žvižaj i ekipa ovdje bi mogli nešto i "pazariti". Navijam za Sloveniju. Kad su galski pijetlovi već očerupani, neka brke omaste i "naši" Slovenci.

Hrvatska - Španija

Finale prije finala, moglo bi se reći. Utakmica u koju sigurno nijedan ni drugi selektor neće uči sa svim otkrivenim kartama jer se ponešto čuva i za možebitni finalni okršaj. Španija nije nepobjediva, Hrvatska se takvom čini. Vidjet ćemo ko će ući sa više motiva u ovaj meč. U ekipi Hrvatske nikad ne znate kojeg pojedinca možete očekivati među najboljima, dok su u Španiji standardno na visokom nivou braća Entrerios, golman Hombrados i desno krilo Garcia. Biće ovo veliki okršaj, sa puno lijepih poteza i vjerovatno neizvjesnom i uzbudljivom završnicom. Ko bude imao čvršće živce i mirniju ruku lako bi iz ovog meča mogao odnijeti dva važna boda.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 22.01.12 4:47

Azarenka prva ucesnica 1/4 finala...kao sto sam predpostavio, lagano je dobila, 6-1, 6-2.

Mec je bio bas dosadan, ako da je prvo kolo u pitanju Mad

Nadam se da ce Rafa i Lopez da poprave utisak.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.01.12 12:38

Jao vec sad sam nervozan zbog tekme, jedva cekam 20:00h! HRVATSKAA! Smile
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 22.01.12 12:58

Cetvrtfinala za uzivanje

Federer-Del Potro
Berdih -Nadal

Navijam za PF Federer-Berdih cheers
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 22.01.12 13:05

Stvar je u tome sto mi prvi nismo smeli da dozvolimo da sa 16-10 oni dodju na 21-21... Bili smo bolji to svako zna ali to nije bitno sad... Gresili smo mozda se i uplasili pobede i neki pritisak i puf ode pobeda... Ali najgore od svega su SUDIJE! Ponisten cist gol. Pa onda igranje nogom NAMERNO igranje nogom Nemackog igraca... Jos kamera pokazuje da sudija jasno sve vidi... I najgore od svega... Pustili su nam 10 sekundi napad a njima 45 sekundi. Jel to fer ?
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 22.01.12 13:51

Jasmin je napisao/la:Jao vec sad sam nervozan zbog tekme, jedva cekam 20:00h! HRVATSKAA! Smile
joj i jaaaa Laughing Laughing Laughing organizirao sam si cijeli dan i treniranje prema toj utakmici... razbit ću ih ako izgube Very Happy No Razz Embarassed
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.01.12 13:54

croato je napisao/la:joj i jaaaa Laughing Laughing Laughing organizirao sam si cijeli dan i treniranje prema toj utakmici... razbit ću ih ako izgube Very Happy No Razz Embarassed

ma ja radim kad je tekma al briga me ima da gosti u kaficu cekaju Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 22.01.12 13:55

Jasmin je napisao/la:

ma ja radim kad je tekma al briga me ima da gosti u kaficu cekaju Smile
hihihi Very Happy Laughing Laughing
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 22.01.12 14:02

Ivek bi danas vrlo lako mogao do 200b Smile
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.01.12 14:08

Goxy je napisao/la:Ivek bi danas vrlo lako mogao do 200b Smile

mislim da u slalomu nece pobjediti jer ce ici na sigurniju voznu upravo zbog kombinacije di ce osvojit 100b Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 22.01.12 14:12

Goxy je napisao/la:Ivek bi danas vrlo lako mogao do 200b Smile

Danas preuzima vodstvo u SK-u! Very Happy
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 22.01.12 14:16

Cuo sam da su krenule i teorije zavere u vaterpolu. Posto su vas Nemci dobili mi sad ako izgubimo od Crne Gore a Nemci dobiju Rumune vi ispadate. Sto bi bilo sokantno da evropski prvak ispadne... Na drugim forumima svi iz Hrvatske kazu da su se Srpski vaterpolisti i Crnogorski vaterpolisti dogovorili da tako bude... Kao da ih mi pustimo samo da vi ne biste prosli. Sto je cista glupost. Jos jedna teorija zavere.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 22.01.12 14:17

Casper je napisao/la:Cuo sam da su krenule i teorije zavere u vaterpolu. Posto su vas Nemci dobili mi sad ako izgubimo od Crne Gore a Nemci dobiju Rumune vi ispadate. Sto bi bilo sokantno da evropski prvak ispadne... Na drugim forumima svi iz Hrvatske kazu da su se Srpski vaterpolisti i Crnogorski vaterpolisti dogovorili da tako bude... Kao da ih mi pustimo samo da vi ne biste prosli. Sto je cista glupost. Jos jedna teorija zavere.

ako ne prodjemo to ce biti samo zato jer smo lose igrali protiv srbije i njemacke i nema tu previse filozofije, nek se to prizna a ne da nam je svaki put netko treci kriv, al svakako nadam se pobjedi Srbije
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 22.01.12 14:19

Ma ja verujem u pobedu Srbije. Ko ce mi reci da nismo bolji ? Mislim igra protiv Hrvatske sve pokazuje.. Ali ne zelim da budem arogantan i prepotentan. Videcemo sve vec Smile.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 33 / 40. Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics
» SPORT