Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Sport
Pa na nju i mislim . Zajednicka medalja... Ali mi kao Srbija medalju nismo osvojili. Toliko znam .
Casper- Broj postova : 292
Naravno ovo je previdio... :opetpodignutnos: :šalimsebre:rändajad je napisao/la: I da Lunke nas ostale nisi zvao :podignutnos:
Guest- Gost
Inace ne mogu da verujem da je Serena ispala od Makarove i to glatko i ubedljvo, uzas
Nole izgubio prvi put set na turniru od Hjuita, ali nije bilo vecih problema, 3-1
Maestralni Nisikori izbacio Congu
Nole izgubio prvi put set na turniru od Hjuita, ali nije bilo vecih problema, 3-1
Maestralni Nisikori izbacio Congu
Lunke- Broj postova : 9635
[Only mods are allowed to see this image]
>>Beenoklada NAJAVA << Jurnjava za polufinalom starta !
Nakon jučerašnjeg, ne baš naročito lijepog i zanimljivog ponedjeljka, Evropsko rukometno prvenstvo sutra se seli u Novi Sad. Šestorica "odabranih" u Dvorani Spens sutra grade bolje pozicije u borbi za polufinale. Nekima fali malo, nekima puno, a neki će to, čini se, i ostvariti. Pogledajmo šta je sutra na meniju. >>Beenoklada NAJAVA << Jurnjava za polufinalom starta !
Španija - Island
Na krilima pobjede protiv Hrvatske, Španija traži odlučujući bod kojim bi i matematički potvrdili kartu za Beograd. Taj bod tražit će protiv Islanda koji je torpedirajući Mađarsku stekao silno potrebno samopouzdanje i traži dodatna dva boda s kojima bi i oficijelno postao ozbiljan kandidat za plasman u polufinale. Ovo je utakmica koja bi trebala ponuditi lijep rukomet jer se sučeljavaju dvije različite rukometne filozofije - Španci, brzi, dinamični, pokretljive odbrane i tehničkih udaraca protiv Islanđana koji su teški, stameni, silovitih i jakih šuteva. No, mislim da bi Španci, ako pokažu igru na nivou prethodnih utakmica, trebali lako proći i ovu prepreku.
Francuska - Hrvatska
Vjerovao sam da će ovako izgledati najava za 29. januar. No dva "vjekovna" neprijatelja ponovo su jedan protiv drugog. Francuzi, prvaci svega i svačega, jedini su koji su dosad mogli skinuti skalp Baliću i društvu. No, ta Francuska koja je stvorila određeni kompleks Hrvatima, ne igra u Srbiji. Ovdje nastupa jedna polovna, neefikasna i dosadna Francuska koja ne može naći ni dobar ritam, ni istaknutog pojedinca koji bi ih vodio naprijed. Sa druge strane Hrvatska, pomalo potištena zbog poraza protiv Španije, odlučna je da u naredne dvije utakmice ugrabi neophodna tri boda i ode tamo gdje joj je, budimo realni, i mjesto. Jedino šta bi se moglo ispriječiti pobjedi Hrvatske ovdje je problem psihe i određenog straha od Francuske kojeg vuku još od 2006.
Mađarska - Slovenija
Ovdje se radi u duelu dvije ekipe koje su i same svjesne da im za plasman dalje treba čudo. Mađari još i imaju ta tri boda koja im daju neke nade, dok bi se Slovencima moralo desiti i veće iznenađenje od onog iz grupe da ih vidimo i u Areni. No, to ne znači da ovo neće biti dobar duel. Ono što će ga takvim učiniti nesumnjivo je činjenica da se radi o dvije ekipe koje su izjednačene po svim segmentima rukometne igre. Čini mi se da su Mađari ipak previše istrošeni i psihički i fizički i da će do kraja samo padati.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ajmo Agnjeska ! Kako bi voleo da pobedi ovu urlikacu!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Prvo polufinale
Klajsters-Azarenka. navijam za Kim
Federer rasturio Del Potra
Azarenka trenutno prvoplasirana ,Voznijacki moze pasti i na 4.mesto ako Sarapova prodje u finale.
Klajsters-Azarenka. navijam za Kim
Federer rasturio Del Potra
Azarenka trenutno prvoplasirana ,Voznijacki moze pasti i na 4.mesto ako Sarapova prodje u finale.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
AAAA tekma danas jedva cekam! Ako izgubimo pozivam vas sve na svoj sprovod, umrijet cu od tuge
Jasmin- Broj postova : 5457
Sto si toliko emotivan kad dodje do utakmice reprezentacije ? Dobro i ja sam... Mozda i vise od bilo koga na ovom svetu ali mi se cini da si ti bas emotivan ako tvoja reprezentacija izgubi a i kad pobedi .
Casper je napisao/la:Sto si toliko emotivan kad dodje do utakmice reprezentacije ? Dobro i ja sam... Mozda i vise od bilo koga na ovom svetu ali mi se cini da si ti bas emotivan ako tvoja reprezentacija izgubi a i kad pobedi .
Samo u rukometu <3 za ostale sportove mi je manje stalo
Jasmin- Broj postova : 5457
Polufinale ipak Nadal-Federer
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Polufinale ipak Nadal-Federer
Boze Leo, pa zar to ne znaci da cemo gledati jos jedan fantastican duel? Ne kapiram cemu tuzan smajlic...iskreno Federer-Berdih ne bio nikako interesantan kao sto ce to biti Nadal-Fedex i najiskrenije se raduejm tom okrasju jer su svi njihovi dosadasnji bili praznik za oci
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:
Boze Leo, pa zar to ne znaci da cemo gledati jos jedan fantastican duel? Ne kapiram cemu tuzan smajlic...iskreno Federer-Berdih ne bio nikako interesantan kao sto ce to biti Nadal-Fedex i najiskrenije se raduejm tom okrasju jer su svi njihovi dosadasnji bili praznik za oci
ja sam se potajno nadao Berdihu I mislim da ovaj put nece biti toliko dobar duel kao neki prethodni koji su bili
Po mojoj proceni glatko 3-0 ili 3-1 za Federera.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja se nadam finalu Djokovic - Federer... A tamo... Uf... Ako se to desi taj dan mi nece biti dobro .
-------
[Only mods are allowed to see this link]
-------
[Only mods are allowed to see this link]
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 40 / 40.