Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 17 / 40.
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Sport
Svi se verovatno secamo Kecmanove trojke iz Zagrebacke arene u finalu NLB lige izmedju Partizana i Cibone. Ako smo pomislili da se tako nesto ne moze desiti, prevarili ste se.
Evo snimak iz Amercike koledz lige...rasplet skoro identican!!!!
Evo snimak iz Amercike koledz lige...rasplet skoro identican!!!!
Lunke- Broj postova : 9635
HaYrOLa je napisao/la:KAd igra Jelena Dokic Lunke?!?!?!
Drugi mec na Margaret Cortu...objavicu sve veceras oko 12
Bogami CRO na misice ,jedva izvukla rukometnu utakmicu, uz vise srece od ISLANDA.
Ne bi valjalo da ovako nastave ako misle uzeti neku od medelja...
Djokovic igra nesto iza dva ujutro prvi mec u Melburnu!
Ne bi valjalo da ovako nastave ako misle uzeti neku od medelja...
Djokovic igra nesto iza dva ujutro prvi mec u Melburnu!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this image]
Pvi dan otvorenog prvenstva Australie je za nama. Prvi dan smo manje više remizirali, ostaje samo da dodam kako su Federer i Karolina Voznjacki, rutinski ostvarili pobede u večernjem terminu. Takodje treba spomenuti prolaz Berdiha, pobedom od 3-1 nad Ramosom, kao i predaju jarka Nieminena u duelu sa davidom Nalbandianu, pri vodjstvu Argentinca od 1-0 u setovima. Kod dama trebamo dodati ispadanje Flavije Penete od ruske teniserke Bračikove, ispadanje Petre Martić kao i poraz Janine Vikmajer, 28. nosioca na turniru.
A sad da se osvrnemo na dan br. 2!!!
Dan br. 2 će biti izuzetno zanimljiv, pogotovo za Srpske predstavnike na AO-u, ali krenimo redom.
Na centralnom terenu prvi meč na programu je izmedju aktuelne šampionke Wimbldona, Petre Kvitove i Vere Duševine. Nakon ovog ženskog okršaja na teren izlazi aktuelni osvajač AO-a, Novak Djoković, svetski teniser br 1. gde će mu protivnik biti Paolo Lorenci. Kraj dnevnog programa rezervisan je za Australijsku teniserku Samantu Stosur, pobednicu US opena, koja igra sa Soranom Kirsteom iz Rumunije. Večernji program otvara ljubimac domaće publike, Lejton Hjuit koji igra sa Nemačkim teniserom Stebeom., ko god to bio. Serena će biti ta koja će poslednja izaći na Rod Lejver arenu i odigrati svoj duel sa Tamirom Pašek.
Selimo se na Hasiens arenu, teren br 2 po veličini. Program otvara Maria Kirilenko koja će igrati na ovom stadionu samo iz razloga što se sa druge strane nalazi Australijska teniserka Jarmila Gajdošova. Potom sledi možda i okršaj dana za mene u ženskoj konkurenciji, duel izmedju Marie Šarapove i Žizele Dulko. Meč br 3 igraće Škot, Endi Marej protiv Amerikanca Harisona, dok će znatno poznatiji Amerikanac, Endi Rodik zatvoriti program na ovom terenu sa Robinom Haseom iz Holandije.
Margaret Cort arena, rezervisana za Španskog tenisera Davida Ferera koji će igrati protiv Mačada iz Portugala. Zatim sledi još jedna poslastica, Jelena Dokić protiv Ane Čakvetadze, dve teniserke koje su nekada davno bile u top 10. Zatim sledi Monfis i Marinko Matošević, opet šatro Australijanac, dok dnevni program završava Ceca Kuznjecova protiv Šipers. Ovde večernji program igraju Conga i Istomin.
Sad ćemo skakati sa terena na teren i izdvajati najzanimljivije duele.
Na terenu br 2 igraće se 3 izuzetno zanimljiva okršaja, prvo Gaske protiv Sepija, Zvonaerva sa Dulgeru i Ana Ivanović Domingez Lino koji je 4 meč na ovom terenu.
Na ternu br 3 će se igrati sve Francuski derbi, Bartoli-Razano, ali i Simon-Undomčoke, pre nego što ovi akteri izadju na teren, moraće da sačekaju 2 meča da se završe.
Nikolas Mau i Radek Štepanek je izuzetno atrktivan duel na terenu br 8, treći po redosledu. Zatim Ljodra i Gulbis, drugi meč na 11-ici, dok na terenu 13 igraju Johana Larson i Kaja Kanepi, drugi okršaj dana. Dodik će igrati sa Žilom na terenu 15, treći meč.
Teren br 18 biće zanimljiv za nas jer će na njemu igrati i Viktor i Janko. Prvo će svoj meč odigrati Pavljičenkova sa Zaklopalovom, a potom izlaze Janko Tipsarević i Dmitri Tursunov. Meč bi mogao biti izuzetno zanimljiv. Nakon toga Nadja Petrova i Hlavackova, a za kraj Viktor Troicki protiv Huana Karlosa Ferera. Još jedna super meč u najavi.
To bi bilo to što se tiče ovog dana, a nakon njega biće nam poznati svi parovi 2. runde otvorenog prvenstva Australije. Da li će i večeras biti iznenadjenja, ostaje nam da vidimo...
Još jedna noć ne spavanja, juče sam spavao oko 3 sata sve ukupno, a ni večeras mi ne smeši ništa bolje. Nadam se većem uživanjem nego juče, sobzirom da nije bilo preterano kvalitenih i uzbudljivih duela.
Najzanimljiviji muški dueli:
Novak Djokovic(SRB)[1] vs. Paolo Lorenzi(ITA)
Cedrik-Marcel Stebe(GER) vs. Lleyton Hewitt(AUS)
Andy Murray(GBR)[4] vs. Ryan Harrison(USA)
Robin Haase(NED) vs. Andy Roddick(USA)[15]
Rui Machado(POR) vs. David Ferrer(ESP)[5]
Marinko Matosevic(AUS) vs. Gael Monfils(FRA)[14]
Denis Istomin(UZB) vs. Jo-Wilfried Tsonga(FRA)[6]
Andreas Seppi(ITA) vs. Richard Gasquet(FRA)[17]
Gilles Simon(FRA)[12] vs. Danai Udomchoke(THA)
Janko Tipsarevic(SRB)[9] vs. Dmitry Tursunov(RUS)
Viktor Troicki(SRB)[19] vs. Juan Carlos Ferrero(ESP)
Nicolas Mahut(FRA) vs. Radek Stepanek(CZE)[29]
Michael Llodra(FRA) vs. Ernests Gulbis(LAT)
Mikhail Youzhny(RUS) vs. Andrey Golubev(KAZ)
Frederico Gil(POR) vs. Ivan Dodig(CRO)
Najzanimljiviji ženski dueli:
Vera Dushevina(RUS) vs. Petra Kvitova(CZE)[2]
Samantha Stosur(AUS)[6] vs. Sorana Cirstea(ROU)
Tamira Paszek(AUT) vs. Serena Williams(USA)[12]
Maria Kirilenko(RUS)[27] vs. Jarmila Gajdosova(AUS)
Jelena Dokic(AUS) vs. Anna Chakvetadze(RUS)
Chanelle Scheepers(RSA) vs. Svetlana Kuznetsova(RUS)[18]
Vera Zvonareva(RUS)[7] vs. Alexandra Dulgheru(ROU)
Lourdes Dominguez Lino(ESP) vs. Ana Ivanovic(SRB)[21]
Virginie Razzano(FRA) vs. Marion Bartoli(FRA)[9]
Dominika Cibulkova(SVK)[17] vs. Magdalena Rybarikova(SVK)
Johanna Larsson(SWE) vs. Kaia Kanepi(EST)[25]
Anastasia Pavlyuchenkova(RUS)[15] vs. Klara Zakopalova(CZE)
Andrea Hlavackova(CZE) vs. Nadia Petrova(RUS)[29]
Počelo Evropsko prvenstvo u vaterpolu!!!
Nekako u sneci evropskog rukometnog prvenstva koje se održava u Srbiji, danas je započeo šampionat starog kontinenta i u ovom vodenom sportu. Na prvenstvu u Ajndhovenu učestvuje 12 reprezentacija, rasporedjene u dve grupe sa po 6 timova.
Danas su već odigrani mečevi prve runde takmičenja...
U derbiju grupe A Mađarska je bila bolja od Italije sa 12:8 (2:3, 5:0, 4:3, 1:2). U istoj grupi Makedonija je deklasirala Tursku 16:4, a Grčka je savladala Holandiju 14:12.
A grupa:
Makedonija – Turska 16:4 (3:1, 2:0, 6:0, 5:3)
Grčka – Holandija 14:12 (4:3, 5:3, 2:3, 3:3)
Mađarska – Italija 12:8 (2:3, 5:0, 4:3, 1:2)
U drugom kolu u utorak se sastaju sMakedonija – Grčka (13 sati), Holandija – Madjarska (19) i Turska – Italija (20.30).
Hrvatska je u grupi B dobila Rumuniju 10:7, a Crna Gora je nadigrala Nemačku 13:7, a Srbija je pobedila Španiju 8:5.
B grupa:
Hrvatska – Rumunija 10:7 (2:1, 3:2, 2:1, 3:3)
Crna Gora – Nemačka 13:7 (4:1, 1:2, 3:2, 5:2)
Srbija – Španija 8:5 (1:0, 2:3, 3:1, 2.1)
U utorak se u drugom kolu sastaju Srbija – Nemačka (14.30), Španija – Rumunija (16) i Crna Gora – Hrvatska (17.30).
Zadnja promjena: Lunke; 17.01.12 1:44; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke je napisao/la:ah kakav sam Korać a? hahahahahha
I bolji i lepsi
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
joj što je meni ovo smješno kako vi pišete onako kako se čita a ne kako je po njihovome napisano
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Boze hvala ti za Srpske vaterpoliste. Uvek mi ulepsaju dan!!!!!!
Rukometasi sutra srce na teren!
Danas Djokovic Ana Serena SVI ZIVI.
A Lunke slobodno mogu da te nazovem Slobodanom Sarencom . Posto si odavde znaces da je to kompliment .
Inace ako ti treba pomoc oko sportskih tema tu sam! Volim sporti volim da se raspisujem kad se radi o sportu .
A Lunke slobodno mogu da te nazovem Slobodanom Sarencom . Posto si odavde znaces da je to kompliment .
Inace ako ti treba pomoc oko sportskih tema tu sam! Volim sporti volim da se raspisujem kad se radi o sportu .
Casper- Broj postova : 292
Casper je napisao/la:Boze hvala ti za Srpske vaterpoliste. Uvek mi ulepsaju dan!!!!!!
Samo izvoli, slobodno pisi komentarisi uporedo sa mnom, ti pisi svoje predloge, svoje vidjenje meceva, najave....
sto nas je vise to je bolje.
Inace za Sarenca nemam reci
croato je napisao/la:joj što je meni ovo smješno kako vi pišete onako kako se čita a ne kako je po njihovome napisano
E da, vi i serije i filmove kad prevodite, imena ostavite na engleskom jeyiku, sto je meni malo glupo hahahahah
Ako se već prevodi nek se sve prevede. nećeš reći za nekog Michael nego Majkl, pa tako brate i napiši
Slobodan je najjaci! Kad komentarise kosarku to je nesto najbolje ikad . Pun pogodak .
Sto se tice mog vidjanja meceva to volim da dajem kad dodju cetvrtfinala. Bilo kog takmicenja. Ovako ima puno a ja volim bas da analiziram . Kad bude bilo manje utakmica napisacu svoju analizu za svaki mec. I sto se tice tenisa i sto se tice vaterpola i rukometa .
Sto se tice mog vidjanja meceva to volim da dajem kad dodju cetvrtfinala. Bilo kog takmicenja. Ovako ima puno a ja volim bas da analiziram . Kad bude bilo manje utakmica napisacu svoju analizu za svaki mec. I sto se tice tenisa i sto se tice vaterpola i rukometa .
Casper- Broj postova : 292
Toricki - Ferero
Murray - Harrison
Ovo ostalo mi se čini više-manje riješeno A pošto svi nešto analizirate, ja ću vam sad pripremiti pregled sutrašnjih mečeva u rukometu i savjetovati kladionicu
Murray - Harrison
Ovo ostalo mi se čini više-manje riješeno A pošto svi nešto analizirate, ja ću vam sad pripremiti pregled sutrašnjih mečeva u rukometu i savjetovati kladionicu
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Toricki - Ferero
Murray - Harrison
Kakvi smo novinari, nema sta
Trenutno na tv-u Lisicki-Voegle, dok na dvojci prikazuju Kvitovu-Dusevinu
Opet su krenuli sa dva zenska singla, sto je pomalo cudno, ali trenutno nema nekog atraktivnog muskarca, eventualno Ferer ili Gaske.
Opet su krenuli sa dva zenska singla, sto je pomalo cudno, ali trenutno nema nekog atraktivnog muskarca, eventualno Ferer ili Gaske.
>>Beenoklada<< : Davljenici traže osvetu
>>Beenoklada<< : Davljenici traže osvetu
Evropsko rukometno prvenstvo ulazi u svoje drugo kolo. Dosad nam je ponudlo niz iznenađenja, pa ne vidim zbog čega se taj niz ne bi nastavio i dalje. Sutra nas čeka, kako ga zovu, "dosadni dan", odnosno dvije grupe za koje su mnogi mislili kako su rješene i prije nego što su rukometaši istrčali na parkete u Beogradu i Nišu.
GRUPA A
Slovačka - Poljska
Dvije "ranjene" ekipe koje su preživjele manje ili više očekivane poraze od Danske i Srbije, u ovoj utakmici moraju ići na sve ili ništa. Ako žele vidjeti drugu fazu takmičenja ovaj meč je krucijalan jer je teško očekivati da ijedna od njih ima bilo kakve šanse da parira Srbiji i Danskoj. Teško je odrediti ko je u ovom momentu objektivno jači. Slovačka koja je namučila veliku Dansku u prvom kolu, ili Poljska koja, iako poražena, i dalje predstavlja tešku prepreku. Susret bi mogle odlučiti odbrane. Poljska odbrana je snažna i Srbija joj je u 60 minuta uspjela zabiti samo 22 gola. Sa druge strane, ni slovačka zona nije lako prebrodiva. Također, odluka bi mogla zavisiti i od jednog duela - Bielecki na jednoj i Valo na drugoj strani. Onaj koji da više golova, mogao bi svoju ekipu voditi do pobjede. Ja kažem - kladite se na Slovačku !
Srbija - Danska
Mnogi su, gledajući utakmicu Danska - Slovačka, konstatirali kako Danska izgleda malo drugačije nego inače. Znate šta ja kažem na to ? Gluposti ! I dalje je to stamenita 6-0 zona u odbrani, dok napad predvode nezaustavljivi Lindberg i Mikkel Hansen. Izabranici Ulrika Wilbeka su pravi primjer kako dovesti gomilu mladih igrača, a ne izgubiti kontinuitet velikih rezultata. Sa druge strane, Srbija na krilima navijača može ići i daleko iznad realnih dometa. Sa dva velika igrača - Vujinom i Ilićem, uz malo domaćinske sreće, mogu iznenaditi gospodu sa Sjevernog mora. Ako ova utakmica na kraju ode u neizvjesnu završnicu, ne sumnjam da će pobijediti Danska jer su njihovi igrači navikli na pritisak svake vrste. Može li Vuković nadmudriti Wilbeka koji je sa muškom i ženskom selekcijom uzeo sve što se može uzeti ? Ili će ovo biti rutinski posao za jitlandsku mašinu ? Ja kažem - Danska je to.
GRUPA B
Makedonija - Njemačka
Program otvara, po mom mišljenju, ljepotica dana. Sjetit ćemo se kako je u Hrvatskoj 2009. Makedonija bezočno pokradena od strane sudija kada je, na pravdi Boga, direktan crveni karton dobio jedan igrač Makedonije, što znači - Makedonci traže osvetu. Nakon što su, realno, prosuli puni plijen u meču sa Švedskom, slijedi im meč od kojeg mnoga toga zavisi. Čekaju ih Njemci. Nekad velika njemačka eskadrila desetkovana je neočekivanim porazom od Češke, a u domovini im se, polako ali sigurno, sprema linč. Nema sumnje da će raditi njemački inat i da će protiv Makedonije krenuti sa velikim motivom. No, vrijedi li im to išta kad je Pascal Hens u knock-downu, a Klein i Rogisch su protiv Češke zajedno ubacili 2 gola ?! Nema sumnje da će Makedonci predvođeni antičkim Alshovskim i velikim Kirom iskoristiti svaku grešku lomljive njemačke odbrane. Šta ja kažem !? - ma ko je*e objektivnost i korektnost - Makedonija će ih srušiti !
Švedska - Češka
Hajmo iskreno, ko se nadao da će nakon prvog kola na vrhu grupe B biti Česi ? Oni za koje se očekivalo da će poslužiti kao rudnik bodova, na kraju su se promolili u favorite za drugi krug. No, tajnu njihovog uspjeha tražio bih više u slaboj Njemačkoj, nego nešto jakoj i senzacionalnoj Češkoj. Da, da, imaju Jichu koji može uništiti svakog protivnika, no pravo je pitanje - šta mogu ostali ? Konkretno, šta mogu protiv švedskih divova - Palicke i Jernemyra u odbrani ? Šta mogu protiv gospodina Stjösranda koji je jedan od najzaslužnijih što Švedska nije zaleđena na -2 ili 3 u meču sa Makedonijom. Sa druge strane, ne zaboravimo da Doder i Ekhdal du Ritz nisu imali najbolji dan u okršaju sa Makedoncima, pa ako proradi ta "balkansko-njemačka" osovina, bojim se da bi Česi mogli vrlo brzo kapitulirati. Ja kažem - žuti su jači.
Sutra poslije utakmica ćemo vidjeti jesam li i šta pogodio !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ne slazem se u vezi sa Slovackom, znam da Poljska nije blistala, ali ipak je to Poljska Slovacka do sada ima 7 odigranih utakmica na EP-u u istoriji i svih 7 poraza, ostace i posle ovog sampionata bez pobede u to ne sumnjam.
Danska-Srbija, navijacki bi odigrao X, realno na Dansku. Secam se svetskog u Hrvatskoj 2009, kada smo protiv Danaca vodili citav mec i na kraju izgubili sa golom razlike u grupnoj fazi. o nas je ubilo do kraja i nismo mogli da se sastavimo. Ali isto tako se secam i Svedske 2011, kada su nas unistili sa 8-9 golova razlike. Sve zavisi od raspolozenja, moze ovo biti yaista uzbudljiv mec, a moze i rutina. po meni mec dana svakako i najkvalitetniji mec sutra
Makedonija - Nemacka, srce kaze braca, realnost,bavarci. Nemci su sebi vec dozvolili luksuz, tako da bi mec sa Makedonijom morali da rese u svoju korist ako planiraju nesto ozbiljno ovde. Ovaj mec ce svakako biti moj izbor za sutra u 18 sati.
Svedska-Ceska...Svedjani neprijatno, Ceska prijatno iznenadla u prvom kolu. Duel Ceske i Nemacke nisam gledao pa ne mogu reci u kakvoj su formi, ali i pre pocetka sam naglasio da se na cesku treba ozbiljno misliti. Moji favoriti Ceska.
Danska-Srbija, navijacki bi odigrao X, realno na Dansku. Secam se svetskog u Hrvatskoj 2009, kada smo protiv Danaca vodili citav mec i na kraju izgubili sa golom razlike u grupnoj fazi. o nas je ubilo do kraja i nismo mogli da se sastavimo. Ali isto tako se secam i Svedske 2011, kada su nas unistili sa 8-9 golova razlike. Sve zavisi od raspolozenja, moze ovo biti yaista uzbudljiv mec, a moze i rutina. po meni mec dana svakako i najkvalitetniji mec sutra
Makedonija - Nemacka, srce kaze braca, realnost,bavarci. Nemci su sebi vec dozvolili luksuz, tako da bi mec sa Makedonijom morali da rese u svoju korist ako planiraju nesto ozbiljno ovde. Ovaj mec ce svakako biti moj izbor za sutra u 18 sati.
Svedska-Ceska...Svedjani neprijatno, Ceska prijatno iznenadla u prvom kolu. Duel Ceske i Nemacke nisam gledao pa ne mogu reci u kakvoj su formi, ali i pre pocetka sam naglasio da se na cesku treba ozbiljno misliti. Moji favoriti Ceska.
kako su dosadni ovi mecevi trenutno
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:kako su dosadni ovi mecevi trenutno
aha Bolje da su prenosili Sepi-Gaske, mec je pun obrtaja
Lunke je napisao/la:
aha Bolje da su prenosili Sepi-Gaske, mec je pun obrtaja
ajme sve lagano, nema uzbudjenja... ja jos gledala na livestream Wozniak - Zhang, mislila da je Zheng Jie, a ono neka druga, hahahahaah, vidim gubi, cudno mi, a ono nije Jie, nego neka Zhang kako god, ja cekam Dokic, ima na live streamu , al moram da vidim posle koga igraju...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 17 / 40.