EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 16 / 40. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 16 Empty Re: Sport

Postaj by Lunke 16.01.12 4:58

HaYrOLa je napisao/la:evi ti tomic na eurosportu Smile

E hvala bogu Laughing

Inace ja navijam za Fernanda Prinčevi I sta je bilo sa Betani??? ja gledao Delpa Very Happy
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 4:59

ajmeeeee, ovaj Verdasko kao kanarinac...pa gde nadje ovu majicu Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 5:00

Toliko o prenosu Mad
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 5:34

Dobi Radvanska drugi set, samo da ne posustane Betani Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 16.01.12 11:10

Sta radi Verdasko ? Ja navijam za njega a trenutno sam u stanju kome pa ne gledam nista sem foruma Very Happy.
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 11:12

Dnevni program selagano zavrsava, mi bi ga mogli nazvat nocni, a polako se sprema vecerni ili dnevni za nas.

Malo se spavalo malo gledalo, a uspeo sam da bacim pogled bar na kratko na par meceva.

Radvanska je na kraju dobila Betani Matek Sends sa 2-1, taj mec sam do kraja odgledao. Hantukova se isto provukla posle prvog izgubljenog seta.
Kod zena sam jos uhvatio Kim Klajsters koja je dobila 2-0, Li Na sam prespavao ali i ona je bila sigurna, 2-0 kao i Skojavone koja je samlela protivnicu.

Trenutno igra Jelena Jankovic protiv Robson i ima brejk prednosti u prvom setu.

Kod muskaraca je vec bilo iznenadjenja. Vec sam rekao da je mec dana Tomic-Verdasko.Tako je i bilo. Vodio Verdasko 2-0, pa izgubio na kraju 3-2. Mec sam pratio po malo, jer ga nisu konstantno prenosili, a malo sam i dremao moram priznati.
Davidenko je na kraju ispao od Cipole, dok je Delpo pobedio 3-1.
Nadal vodi 2-0 i ima ogromnu prednost u trecem setu, do kse Alexandar Dolgopolov nakon deficita od 2 seta vratio i preokrenuo mec u svoju korist, na 3-2 protiv Grega Dzonsa.Almagro je slavio protiv Kubota sa 3-1.

Karlovic je sa 3-0 izbacio Melcera, dok je nakon velike borbe takmicenje zavrsio Ivan Ljubicic.

Sigurni su bili Kveri, Wavrinka, Bagdatis, Lopez, dok je Kolsrajber sa 3-2 slavio nad Monakom (taj mec sam odgledao 5 minuta)

Ostaje jos par meceva, ali ja moram na fakultet tako da ovaj dnevni program po nama necu uspeti da pogledam ni malo.

Pozdrav do veceras, necu stici ni na prve utakmice u rukometu Sad Bye!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 16.01.12 11:14

Crni Fernando -.-.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 11:15

Casper je napisao/la:Crni Fernando -.-.

Uzas Sad A da si ga video kakav stajling je imao...toliko je bio drecav da si ga mogao uociti na 5 kilometara udaljensoti Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 11:53

Jelena rutinski 6-2,6-0 cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 16.01.12 12:00

Jelena pocistila ovu ko od sale Very Happy. Ali mora se priznati da je Robsonova gresila ko nenormalna...

Lunke ja sam predvideo da ce biti 5 setova. Ali ne da ce Tomic moci da ga pobedi -.-. Mislim jos uvek pamtim Fernandov mec sa Nadalom bas ovde na Australian Openu -.-. I tu je izgubio u 5 setova a igrao je maestralno...
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 16.01.12 20:41

Kako Španci igraju... Surprised 12-8 drže protiv Francuza.. I to da Francuzima nije Omeyera bilo bi i više...
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 16.01.12 21:45

Pobjeda Španije... Kakva dominacija... :O :O Fantastični su...

Izgubi Slovenija za jedan gol Sad((
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 22:03

Tek sam se sad vratio sa faxa, nisam stigao d agledam Spanija-Francuska...ne mogu da verujem da su Spanci dobili, pa sta se desilo sa petlovima???

Inace Srbija dobila 8-5 Spaniju u vaterpolu, na evropskom prvenstvu u Holandiji...ni to nisam gledao Sad

Sad cu gledati Hrvatska-Island
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 16.01.12 22:15

Lunke je napisao/la:Tek sam se sad vratio sa faxa, nisam stigao d agledam Spanija-Francuska...ne mogu da verujem da su Spanci dobili, pa sta se desilo sa petlovima???

Inace Srbija dobila 8-5 Spaniju u vaterpolu, na evropskom prvenstvu u Holandiji...ni to nisam gledao Sad

Sad cu gledati Hrvatska-Island

Francuzi igraju moćno kao i uvijek, ali su Španci podigli nivo igre za neka 3-4 stavka... Apsolutna dominacija... Ako budu ovako igrali, niko im se ne može suprostaviti....
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 16.01.12 23:03

Molim vas, ali znači, molim vas, pogledajte kakve su korake sudili suci u temki Nor - Slo. I onda su zbog prigovora isključili slovenskog golmana...Bruka i sramota ! Bruka ! Ni ovi što sude Island - Hrvatska nisu ništa bolji
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 23:09

>>Been<< je napisao/la:Molim vas, ali znači, molim vas, pogledajte kakve su korake sudili suci u temki Nor - Slo. I onda su zbog prigovora isključili slovenskog golmana...Bruka i sramota ! Bruka ! Ni ovi što sude Island - Hrvatska nisu ništa bolji

Video sam, stavrno debilozno Mad Mad Mad

Ako se Hrvatska ne uozbilji bice zajebano u nastavku Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 16.01.12 23:45

Kakav meč ...

Bravo Alilović 16 obrana, Štrlek 8/8

Ajmo KAUBOJI I love you
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 16.01.12 23:45

Mislio sam najgore timeoute ima bh. košarkaški selektor Hadžić, ali onda sam vidio Golužu i promijenio mišljenje. "Halo.. Hej.. Slušaj.. Ako izgubimo loptu.. Halo..SLušaj.. Hej.. Ivano.. AKo krenu.. Ivano (TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT) Hajmooo... Iznad svih - Hrvatska" Laughing

Dobra utakmica... Hrvatska strahovito varira... Island definitivno kandidat za visoku poziciju.

Dosad najbolji utisak ostavili - Španija, Makedonija, Češka i Island

>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 16.01.12 23:48

Skoro pa iste obje utakmice u grupi D Laughing
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 16.01.12 23:54

Ne mogu vjerovat koliko je teško ovo EP, barem 10 ekipa ima šanse da dobar plasman
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.01.12 23:56

Uh na kraju ste ipak bili dosta bolji i zasluzeno slavili Prinčevi

Inace uhvatio sam poslednja 3 minuta Rusija-Madjarska, tamo je bilo svasta. 31-31, minut pre kraja rusija imala napad ali i 2 igraca manje, na kraju im oduzeli loptu, vratio se jedan igrac i madjarska imala 10 sekundi za napad sa igracem vise. I lepo izgrade akciju itaman da sutne na go njima dosude probijanje, a i bilo je vala, i tako se utakmica zavrsila sa 31-31
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 16.01.12 23:56

Kruno je napisao/la:Ne mogu vjerovat koliko je teško ovo EP, barem 10 ekipa ima šanse da dobar plasman

U subotu navečer sam napisao da su Španci najveća prijetnja.. I to je pokazala današnja utakmica... Ne bih rekao da je baš 10 ekipa. Hajmo reći 5 - Francuska, Španija, Danska, Hrvatska i "neko iz mase" Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 16.01.12 23:58

>>Been<< je napisao/la:

U subotu navečer sam napisao da su Španci najveća prijetnja.. I to je pokazala današnja utakmica... Ne bih rekao da je baš 10 ekipa. Hajmo reći 5 - Francuska, Španija, Danska, Hrvatska i "neko iz mase" Very Happy

A,gle u polufinale će još neka reprezentacija iz ovog provg dijela, a tu šanse imaju još uvijek Nijemci, domaćini su jako dobri, Češi, a i Šveđani su favoriti iz sjene..
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 17.01.12 0:08

Veceras drugi dan Australien Opena, na terenu Novak, Janko, Viktor, Marija, Serena I love you cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 17.01.12 0:12

KAd igra Jelena Dokic Lunke?!?!?!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja: