Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Sport
HaYrOLa je napisao/la:evi ti tomic na eurosportu
E hvala bogu
Inace ja navijam za Fernanda I sta je bilo sa Betani??? ja gledao Delpa
Lunke- Broj postova : 9635
Sta radi Verdasko ? Ja navijam za njega a trenutno sam u stanju kome pa ne gledam nista sem foruma .
Casper- Broj postova : 292
Dnevni program selagano zavrsava, mi bi ga mogli nazvat nocni, a polako se sprema vecerni ili dnevni za nas.
Malo se spavalo malo gledalo, a uspeo sam da bacim pogled bar na kratko na par meceva.
Radvanska je na kraju dobila Betani Matek Sends sa 2-1, taj mec sam do kraja odgledao. Hantukova se isto provukla posle prvog izgubljenog seta.
Kod zena sam jos uhvatio Kim Klajsters koja je dobila 2-0, Li Na sam prespavao ali i ona je bila sigurna, 2-0 kao i Skojavone koja je samlela protivnicu.
Trenutno igra Jelena Jankovic protiv Robson i ima brejk prednosti u prvom setu.
Kod muskaraca je vec bilo iznenadjenja. Vec sam rekao da je mec dana Tomic-Verdasko.Tako je i bilo. Vodio Verdasko 2-0, pa izgubio na kraju 3-2. Mec sam pratio po malo, jer ga nisu konstantno prenosili, a malo sam i dremao moram priznati.
Davidenko je na kraju ispao od Cipole, dok je Delpo pobedio 3-1.
Nadal vodi 2-0 i ima ogromnu prednost u trecem setu, do kse Alexandar Dolgopolov nakon deficita od 2 seta vratio i preokrenuo mec u svoju korist, na 3-2 protiv Grega Dzonsa.Almagro je slavio protiv Kubota sa 3-1.
Karlovic je sa 3-0 izbacio Melcera, dok je nakon velike borbe takmicenje zavrsio Ivan Ljubicic.
Sigurni su bili Kveri, Wavrinka, Bagdatis, Lopez, dok je Kolsrajber sa 3-2 slavio nad Monakom (taj mec sam odgledao 5 minuta)
Ostaje jos par meceva, ali ja moram na fakultet tako da ovaj dnevni program po nama necu uspeti da pogledam ni malo.
Pozdrav do veceras, necu stici ni na prve utakmice u rukometu
Malo se spavalo malo gledalo, a uspeo sam da bacim pogled bar na kratko na par meceva.
Radvanska je na kraju dobila Betani Matek Sends sa 2-1, taj mec sam do kraja odgledao. Hantukova se isto provukla posle prvog izgubljenog seta.
Kod zena sam jos uhvatio Kim Klajsters koja je dobila 2-0, Li Na sam prespavao ali i ona je bila sigurna, 2-0 kao i Skojavone koja je samlela protivnicu.
Trenutno igra Jelena Jankovic protiv Robson i ima brejk prednosti u prvom setu.
Kod muskaraca je vec bilo iznenadjenja. Vec sam rekao da je mec dana Tomic-Verdasko.Tako je i bilo. Vodio Verdasko 2-0, pa izgubio na kraju 3-2. Mec sam pratio po malo, jer ga nisu konstantno prenosili, a malo sam i dremao moram priznati.
Davidenko je na kraju ispao od Cipole, dok je Delpo pobedio 3-1.
Nadal vodi 2-0 i ima ogromnu prednost u trecem setu, do kse Alexandar Dolgopolov nakon deficita od 2 seta vratio i preokrenuo mec u svoju korist, na 3-2 protiv Grega Dzonsa.Almagro je slavio protiv Kubota sa 3-1.
Karlovic je sa 3-0 izbacio Melcera, dok je nakon velike borbe takmicenje zavrsio Ivan Ljubicic.
Sigurni su bili Kveri, Wavrinka, Bagdatis, Lopez, dok je Kolsrajber sa 3-2 slavio nad Monakom (taj mec sam odgledao 5 minuta)
Ostaje jos par meceva, ali ja moram na fakultet tako da ovaj dnevni program po nama necu uspeti da pogledam ni malo.
Pozdrav do veceras, necu stici ni na prve utakmice u rukometu
Casper je napisao/la:Crni Fernando -.-.
Uzas A da si ga video kakav stajling je imao...toliko je bio drecav da si ga mogao uociti na 5 kilometara udaljensoti
Jelena pocistila ovu ko od sale . Ali mora se priznati da je Robsonova gresila ko nenormalna...
Lunke ja sam predvideo da ce biti 5 setova. Ali ne da ce Tomic moci da ga pobedi -.-. Mislim jos uvek pamtim Fernandov mec sa Nadalom bas ovde na Australian Openu -.-. I tu je izgubio u 5 setova a igrao je maestralno...
Lunke ja sam predvideo da ce biti 5 setova. Ali ne da ce Tomic moci da ga pobedi -.-. Mislim jos uvek pamtim Fernandov mec sa Nadalom bas ovde na Australian Openu -.-. I tu je izgubio u 5 setova a igrao je maestralno...
Casper- Broj postova : 292
Kako Španci igraju... 12-8 drže protiv Francuza.. I to da Francuzima nije Omeyera bilo bi i više...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pobjeda Španije... Kakva dominacija... :O :O Fantastični su...
Izgubi Slovenija za jedan gol ((
Izgubi Slovenija za jedan gol ((
>>Been<<- moderator
Tek sam se sad vratio sa faxa, nisam stigao d agledam Spanija-Francuska...ne mogu da verujem da su Spanci dobili, pa sta se desilo sa petlovima???
Inace Srbija dobila 8-5 Spaniju u vaterpolu, na evropskom prvenstvu u Holandiji...ni to nisam gledao
Sad cu gledati Hrvatska-Island
Inace Srbija dobila 8-5 Spaniju u vaterpolu, na evropskom prvenstvu u Holandiji...ni to nisam gledao
Lunke je napisao/la:Tek sam se sad vratio sa faxa, nisam stigao d agledam Spanija-Francuska...ne mogu da verujem da su Spanci dobili, pa sta se desilo sa petlovima???
Francuzi igraju moćno kao i uvijek, ali su Španci podigli nivo igre za neka 3-4 stavka... Apsolutna dominacija... Ako budu ovako igrali, niko im se ne može suprostaviti....
>>Been<<- moderator
Molim vas, ali znači, molim vas, pogledajte kakve su korake sudili suci u temki Nor - Slo. I onda su zbog prigovora isključili slovenskog golmana...Bruka i sramota ! Bruka ! Ni ovi što sude Island - Hrvatska nisu ništa bolji
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Molim vas, ali znači, molim vas, pogledajte kakve su korake sudili suci u temki Nor - Slo. I onda su zbog prigovora isključili slovenskog golmana...Bruka i sramota ! Bruka ! Ni ovi što sude Island - Hrvatska nisu ništa bolji
Video sam, stavrno debilozno
Ako se Hrvatska ne uozbilji bice zajebano u nastavku
Mislio sam najgore timeoute ima bh. košarkaški selektor Hadžić, ali onda sam vidio Golužu i promijenio mišljenje. "Halo.. Hej.. Slušaj.. Ako izgubimo loptu.. Halo..SLušaj.. Hej.. Ivano.. AKo krenu.. Ivano (TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT) Hajmooo... Iznad svih - Hrvatska"
Dobra utakmica... Hrvatska strahovito varira... Island definitivno kandidat za visoku poziciju.
Dosad najbolji utisak ostavili - Španija, Makedonija, Češka i Island
Dobra utakmica... Hrvatska strahovito varira... Island definitivno kandidat za visoku poziciju.
Dosad najbolji utisak ostavili - Španija, Makedonija, Češka i Island
>>Been<<- moderator
Uh na kraju ste ipak bili dosta bolji i zasluzeno slavili
Inace uhvatio sam poslednja 3 minuta Rusija-Madjarska, tamo je bilo svasta. 31-31, minut pre kraja rusija imala napad ali i 2 igraca manje, na kraju im oduzeli loptu, vratio se jedan igrac i madjarska imala 10 sekundi za napad sa igracem vise. I lepo izgrade akciju itaman da sutne na go njima dosude probijanje, a i bilo je vala, i tako se utakmica zavrsila sa 31-31
Inace uhvatio sam poslednja 3 minuta Rusija-Madjarska, tamo je bilo svasta. 31-31, minut pre kraja rusija imala napad ali i 2 igraca manje, na kraju im oduzeli loptu, vratio se jedan igrac i madjarska imala 10 sekundi za napad sa igracem vise. I lepo izgrade akciju itaman da sutne na go njima dosude probijanje, a i bilo je vala, i tako se utakmica zavrsila sa 31-31
Kruno je napisao/la:Ne mogu vjerovat koliko je teško ovo EP, barem 10 ekipa ima šanse da dobar plasman
U subotu navečer sam napisao da su Španci najveća prijetnja.. I to je pokazala današnja utakmica... Ne bih rekao da je baš 10 ekipa. Hajmo reći 5 - Francuska, Španija, Danska, Hrvatska i "neko iz mase"
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
U subotu navečer sam napisao da su Španci najveća prijetnja.. I to je pokazala današnja utakmica... Ne bih rekao da je baš 10 ekipa. Hajmo reći 5 - Francuska, Španija, Danska, Hrvatska i "neko iz mase"
A,gle u polufinale će još neka reprezentacija iz ovog provg dijela, a tu šanse imaju još uvijek Nijemci, domaćini su jako dobri, Češi, a i Šveđani su favoriti iz sjene..
Veceras drugi dan Australien Opena, na terenu Novak, Janko, Viktor, Marija, Serena
KAd igra Jelena Dokic Lunke?!?!?!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 16 / 40.