Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Sport
Meni je dosa Wawrinka - Baghdatis najmoćniji meč... Ludi Ciprani urlaju za vrijeme igre, pa nekog sudija izbaci, pa se Stanislas i Markos pokoškaju, onda Baghdatis lomi rekete i na kraju, Wawrinka slučajno napastvuje sutkinju
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Meni je dosa Wawrinka - Baghdatis najmoćniji meč... Ludi Ciprani urlaju za vrijeme igre, pa nekog sudija izbaci, pa se Stanislas i Markos pokoškaju, onda Baghdatis lomi rekete i na kraju, Wawrinka slučajno napastvuje sutkinju
A ja od svega toga video samo vatacinu Wawrinke ahahahhaha ali ne bunim se
Lunke- Broj postova : 9635
kako me nervira sto su evropsko prvenstvo u rukometu i vaterpolu u istom terminu. Ne mogu vise pohvatati sve
[Only mods are allowed to see this image]
>>Beenolovka<< Njemci nas nisu voljeli !
>>Beenolovka<< Njemci nas nisu voljeli !
Gotovo je takmičenje u grupi A i u grupi B. Znamo prvih šest putnika za drugu fazu evropskog šampionata, a poslijednji dan takmičenja u ovim grupama ponudio je jednu mješavinu zanimljivih i revijalnih utakmica. Krenimo od grupe A.
GRUPA A
Poljska - Danska 27 : 26
Krećemo prvo sa jednom zanimljivom utakmicom. Poljaci i Danci su se borili za status "moralnog pobjednika" grupe, odnosno za dva boda koja će prenijeti u naredni dio takmičenja. Utakmica je bila kranje napeta prije svega iz razloga što su Poljaci konačno pronašli igru i jer se konačno, u pravom smislu, probudio Jurecki. Sa druge strane, Danska je ponovila partiju protiv Srbije - limitirano, solidno i bez bilo kakvog napretka koji krasi favorite ovog šampionata. Jedini koji je bio na visini zadatka je njihov vratar Landin Jacobsen koji ih je spasio veće katastrofe. Poljaci su, dakle, ovom pobjedom ipak spasili "sezonu", dok su Danci šokantno u drugom krugu bez ijednog jedinog boda.
Srbija - Slovačka 21 : 21
Šta učini crni Veseline, Veseline ?! Ovo je bila klasična ispala na kladionici i vjerujem da trenutno građani diljem Evrope psuju i pitaju se - kako je zaboga Slovačka prve bodove uspjela upisati protiv prvoplasirane Srbije. Jednostavno. Srbija je odmarala Vujina, Ilić je evidentno igrao sa pola snage što je bilo dovoljno da u jednom trenutku Srbija ima i 9 golova viška. Ali onda neshvatljiv pad koji bih ja ipak pripisao nedostatku bilo kakvog većeg motiva za borbu i Slovaci su se primakli, a na kraju uspjeli i izboriti ovaj remi. Ovaj bod im je, dakle, lijep suvenir iz Beograda.
Srbija - 5 ( 4 )
Poljska - 4 ( 2 )
Danska - 2 ( 0 )
GRUPA B
Njemačka - Švedska 29 : 24
Kako sam i najavio, bitka za Niš je počela tačno u 18:15. No Njemci su na Šveđanima isporbali taktiku rukometnog "Blitzkriega" i već u 12. minuti imali pet golova prednosti. Šveđanima jednostavni ništa nije išlo. Anderson je zabio samo jedanput, dok je na drugoj strani Gansheimer u pola sata utrpao 8 golova, a na kraju i jedan više. Šveđani su, prosto nevjerovatno, u četiri uzastopna napada imali četiri probijanja, a Njemcima se sa jednim golom napokon pridružio i posrnuli Pascal Hens. Njemačka je, nakon početnog poraza od Čeha, ipak prva u ovoj grupi. Dalje nose četiri boda. Šveđani imaju jedan bod s kojim idu dalje kao trećeplasirana ekipa u grupi B.
Češka Republika - Makedonija 21 : 27
Makedonija je uspjela. Nakon rovovske, iscrpljujuće bitke sa neugodnim Česima, na kraju su ih pobijedili sa možda malo većim rezultatom nego što je bilo stanje na terenu. Makedonija je bila dominantna ekipa, a njihova odbrana koja je večeras prikazana je možda i najbolja koju smo dosad vidjeli. Kad vam Jicha da prvi gol u 20. minuti, onda je sve jasno. Nepropusno, snažno, bez ijedne rupice kroz koju bi se probukli igrači Češke, odbrana crveno-žutih je demonstrirala dramatičnu nadmoć. Sa druge strane, Česi nisu mogli na krilima jednog igrača cijelo prvenstvo. Jicha je posustao, a onda ga nije ko imao zamijeniti. Kiril Lazarov je čovjek prevage i nema sumnje da Makedonci neće igrati epizodnu ulogu u drugom dijelu prvenstva.
Njemačka - 4 ( 4 )
Makedonija - 3 ( 1 )
Švedska - 1 ( 1)
>>Been<<- moderator
Jao bre. Sad sam mnogo ali mnogo nervozan. Ajmo ovako. Drago mi je sto su svi nasi danas imali uspehe sem Troickog. Rukometasi svi znamo da su se sprdali i da su cak i neki koji su rezervni pokazali zasto su to. Ali hocu da pisem o vaterpolu. Braco Hrvati sta vam je ono trebalo ? Samo ste pokazali kako ne umete da priznate da je neko bolji i da vas neko uvek dobija sa velikim razlogom. Ali ne vi morate da se bijete tamo i da se silite. Ne umete ni poraz da priznate. Jos vam ja pamtim 2003 godinu kada su vasi ''navijaci'' pokazali da zele samo pobedu a da poraz ni u ludilu ne umeju da prihvate.
Dajte mi ban ne zanima me ali vasim igracima treba psihijatar. Usli smo vam u glavu i vodite psiholoski rat umesto da igrate onako kako treba. Zato vas i dobijamo i dominiramo u vaterpolu. I ne samo u vaterpolu.
Dajte mi ban ne zanima me ali vasim igracima treba psihijatar. Usli smo vam u glavu i vodite psiholoski rat umesto da igrate onako kako treba. Zato vas i dobijamo i dominiramo u vaterpolu. I ne samo u vaterpolu.
Casper- Broj postova : 292
Ovo u svakom slucaju nije mesto gde ovakve reci treba da se upucuju
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
>>Been<< je napisao/la:Da se jednom zasvagda zna : Nećemo provocirati jedni druge po pitanju sportskih rezultata. Svi postovi u kojima se, slavljenjem bilo kojeg rezultata, pokušavaju isprovocirati drugi forumaši biće uklonjeni.
pa nisi se treebao isprovocirati ! To je cinjenica a ovo vise govori da vam tesko pada ! a ja mislim da je to logicno i da treba tesko da vam pada! ili obrnuto ....vredjan nije niko!
Zapravo smetaju ti tri prsta i srspska zastava!
Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 20.01.12 0:43; ukupno mijenjano 3 put/a.
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Znam... Ali sam strasno nervozan. Izvinjavam se ali nemam filter izmedju mozga i jezika. Kazem sta mislim. Pobesneo sam... Mislio sam da je to sport i da tu nema takvih kretena. Ali ne uvek mora da se nadje neki i**** i sve pokvari.
Casper je napisao/la:Jao bre. Sad sam mnogo ali mnogo nervozan. Ajmo ovako. Drago mi je sto su svi nasi danas imali uspehe sem Troickog. Rukometasi svi znamo da su se sprdali i da su cak i neki koji su rezervni pokazali zasto su to. Ali hocu da pisem o vaterpolu. Braco Hrvati sta vam je ono trebalo ? Samo ste pokazali kako ne umete da priznate da je neko bolji i da vas neko uvek dobija sa velikim razlogom. Ali ne vi morate da se bijete tamo i da se silite. Ne umete ni poraz da priznate. Jos vam ja pamtim 2003 godinu kada su vasi ''navijaci'' pokazali da zele samo pobedu a da poraz ni u ludilu ne umeju da prihvate.
Gledaj jednu stvar. Nisam gledao utakmicu i vaterpolo mi je generalno, jako bezvezan sport. Ali ne možeš na takav način nastupati - optužiti sve Hrvate za nepromišljen potez jednog igrača. Je li forumaš Kruno kriv za to ? Je li Jadranka Kosor mogla spriječiti da neko nekog udari ? Razumijem ljutnju, razumijem revolt, ali mislim da generalizacija u bilo čemu, vodi nužno novim svađama, podjelama i raspravama na koje sam ja lično, ali i ovaj forum alergičan.
KINGDOM_of_HEVEN je napisao/la:pa nisi se treebao isprovocirati ! To je cinjenica a ovo vise govori da vam tesko pada ! a ja mislim da je to logicno i da treba tesko da vam pada! ili obrnuto ....vredjan nije niko!
Zapravo smetaju ti tri prsta i srspska zastava!
Meni ništa teško ne pada. Nit luk' jeo, nit' luk mirisao. Nit su reprezentativce moje zemlje tukli, nit su reprezentativci moje zemlje koga tukli. Što se tiče ovog šta mi smeta, a šta mi ne smeta - to zaista ne bih komentirao. Post je obrisan zbog uvredljivog i provokativnog komentara u stilu - "Pojeli smo vas za večeru", što bi nužno uzrokovalo svađu i prepirku.
OVIM ZAVRŠAVA RASPRAVA O OVA DVA POSTA ! PROVOKACIJE BRIŠEM, KAO I SVE POSTOVE KOJI NEMAJU VEZA SA SPORTOM ( PA ČAK I BORILAČKIM )
>>Been<<- moderator
Ma znam da sam preterao. Nisam mislio na vas kolektivno. Svi ste vi meni super. I drago mi je sto postojite . Da mi ulepsate sliku o Hrvatskoj. Pa bre do par godina nisam zeleo da krocim u Hrvatsku bas zbog tih odnosa ... Ali mi se vremenom slika popravila...
Ovim postom sam uglavnom mislio na neke ljude koji se ponose tim potezom. Ti ljudi unistavaju sport...
Ovim postom sam uglavnom mislio na neke ljude koji se ponose tim potezom. Ti ljudi unistavaju sport...
Realno mislim da ste preterali sa silnim slikama i uvredama.
Ok dobili smo ih, napisao sam rezultat, prokomentarisali smo i sramotan udarac u glavu i sve je bilo u granicama normalnog, jer su komentari bili odmereni sa moje strane, strane Hayrole i Been
Vi ste odma presli na navijacki rat Srbija-Hrvatska i krenuli sa ruglom i sprdnjom, kacivsi "patriotske slicice"
Pisimo o sportu, slavijmo i radujmo se svi zajedno, a ne rugati i vredjati jedni druge, jer to nikako nije sportski sa vase strane bas kao sto to nije i onaj udarac u glavu. ISTO VAM JE TO!!!
Ok dobili smo ih, napisao sam rezultat, prokomentarisali smo i sramotan udarac u glavu i sve je bilo u granicama normalnog, jer su komentari bili odmereni sa moje strane, strane Hayrole i Been
Vi ste odma presli na navijacki rat Srbija-Hrvatska i krenuli sa ruglom i sprdnjom, kacivsi "patriotske slicice"
Pisimo o sportu, slavijmo i radujmo se svi zajedno, a ne rugati i vredjati jedni druge, jer to nikako nije sportski sa vase strane bas kao sto to nije i onaj udarac u glavu. ISTO VAM JE TO!!!
Upravu si . Ponasacu se tako od sad. Izvinjavam se jos jednom.Preterao jesam i sve je bilo napisano u afektu. Ponoviti se nece .
Aj miran. I ti sa takvim postovima stvaras losu sliku o nama. Sto rece Lunke to ti je kao onaj udarac. Svi treba da budemo u prijateljskim odnosima. Ovako nigde necemo stici.
Zahuhtava se u Melburn Parku!!!
[Only mods are allowed to see this image]
Krenulo se sa 256 igrača u glavnom žrebu Australian opena u obe konkurencije. Nakon 4 dana prebacivanja loptice preko mreže, ovaj broj je doveden na svega 64.
Dan br. 5, treća runda Australian Opena. Lakih protivnika više nema, jer ko god da je vezao dve pobede zaslužuje bilo kakav respekt od strane protivnika. Večeras će se odigrati 16 mečeva, po 8 u svakoj konkurenciji, pa ćemo tako imati prve učesnike četvrte runde takmičenja.
Pa hajde da pogledamo šta nas to očekuje u večerašnjem programu.
Kao i obično krećemo sa mečevima na Rod Lejver Areni. Rafa Nadal je dobio priliku da postane prvi učesnik 4. runde, jer će prvi ukrstiti svoj reket sa Lukašom Lackom iz Slovačke. Sve osim lagane pobede Rafe, koji nije u nekoj dobroj formi, za mene bi bila iznenadjenje jer u Lacku ne vidim nikakvu pretnju. Nakon što se Rafa povuče sa centralnog terena, zameniće ga Rodžer Federer koji će igrati meč dana u muškoj konkurenciji protiv ogromnog Ive Karlovića, bombardera iz servisa. Očekujem pobedu Fedexa, ali ne bi me čudilo da Džin osvoji set i pošteno namuči Švajcarca.
Time bi se za divno čudo završio dnevni progam 5-og dana, mada na oficijalnom sajtu stoji napomena da će ukoliko se mečevi brzo završe meč izmedju Jelene Janković i Kristine Mek Hejl, prebaciti sa Margaret Court na Rod Lejver (u šta ne sumnjam da će se desiti).
Noćni program na lejveru rezervisan kao po običaju za Australijance, koji su ostali bez predstavnika u ženskoj, ali ih zato u muškoj imaju i to dvojicu, Tomić i Hjuit. Večeres će nastupiti Tomić koji nakon pobeda nad Verdaskom i Kverijem želi eliminisati Alexandra Dolgopolova iz Ukrajine koji je oba svoja meča dobio u 5 neizvesnih setova. Tipujem na Benarda. Progam na najvećem stadionu zatvara prošlogodišnja finalistkinja i pobednica Roland Garosa, Na Li, koja će igrati protiv veteranke Anabel Medine Garigeš. Ne sumnam u pobedu kosooke devojke, ali Anabel se neće lako predati, bar ne bi trebalo.
Do sada je bio običaj da se u Hajsens areni igraju samo 4 dnevna meča. Ogranizatori su od ove runde odlučili kako će se igrati i na ovom terenu 3 dnevna i 2 noćna duela, baš kao što se radilo i sa Lejver arenom. Ovde će za razliku od najvećeg stadiona prva 2 meča odigrati devojke, i to prvo Viktorija Azarenka sa Monom Bartel. Za Monu verovatno niko nije ni čuo, ali ona je prošle nedelje igrala kvalifikacije za mali turnir u Hobartu, koje je prošla. Zatim ušla u glavni žreb i bukvalno rastrgla sve protivnice da bi osvojila prvu titulu u karijeri. Ona je trebala da igra kvalifikacije za ovaj GS, ali su joj organizatori nakon uspeha u Hobartu, dali WC za učestvovanje u glavnom žrebu. I evo Mone u trećem kolu gde je očekije izuzetno jaka Beloruskinja. Ovo je šansa da Mona pokaže da njene dobre partije u poseldnjih 10 dana nisu bile puka slučajnost. A Nakon Vike i Mone, izlazi i prva igračica sveta (možda samo još do kraja turnira), Karolina Voznjacki, koja će igrati sa Rumunkom Nikulesku. Verujem da će Karolina ostavriti pobedu, ali voleo bi iskreno da je Rumunka savlada hahahahha. Nakon naše prvakinje izlazi VELIKI DŽON. Veliki jer je stvarno ogroman, veliki jer je polu ćopav slavio sa poludelim i frustriranim Davidom Nalbandianom u 5 setova. Nisam siguran da je jedan dan bio dovoljan da se Džon odmori, ai iskrenose se nadam da će biti ok. Protivnik mu je nimalo naivan Feliciano Lopez, koji će ga sigurno pobediti ako nije 100 posto spreman za meč..
Večernji termin je rezervisan za derbi u konkurenciji dama. Kim Klajsters i Daniela Hantukova. Ubedjen sam u pobedu Kim, a derbi nazivam iz razloga što je Danijela već dugi niz godina u samom vrhu tenisa i bivša članica najboljih 10. Huan Martin Del Potro će poslednji igrati na ovom stadionu i to sa Luom iz Kineskog Tajpeja. Gaučos slavi, verujte mi.
A evo nas i do naše Margaret, teren koji nam je donosio najveća uzbudjenja u prva četiri dana. Ovog puta program otvaraju dublovi i to Boleli i Fonjinji protiv Paesa i Štepaneka. Nakon igre parova kreću i singlovi. Voskobojeva i Radvanska, užasno dosadan duel u najavi, zatim Berdih i Kevin Anderson, koji bi mogao biti jako jako zanimljiv. Nakon toga JJ i King ako ih ne prebace pre toga na centralni, a verujem da hoće ako Rafa i Fedex budu brzi. Program zatvaraju opet nekakvi dublovi i to neka deca iz Australie, neki Matoševići i kompanija.
I na ostalim terenima nas očekuje miksevi singlova i dublova, pa ću da preletim po singlovima na brzaka, sobzirom da ih nije ostalo puno.
Teren br 2 i meč izmedju Nine Bračikove i Ivete Benešove. Meč u koje je favorit Iveta Benešova, kojoj se žreb u potpunosti otvorio. Mora Iveta da iskoristi ovu šansu koja joj se pružila sad i ko zna gde, i ko zna kad...
Na ovom terenu će igrati i Stanislas Wawrinka, kojeg će se sve ženske sudije plašiti da ih ne izvata kao u meču sa Kipraninom. Protivnik Almagro, igrač iz top10 (drži ga u elitnom društvu samo rezultati sa šljakastih turnira). Očekujem pobedu seksualnog manijaka.
Ajmo dalje, teren br 3. Obrandi i Gergeš, pa Nemica definitivno, kraj priče. Zatim Falja koji je izbacio Fiša rundu ranije igra sa Fićom Kolšrajberom. Tu može biti svašta jer ako Falja odigra kao sa Američkom „ribom“, crno se piše Nemačkom Fići.
To je to što se tiče 5-og dana otvorenog prvenstva Australie. Mečeva je sve manje, ali zato su sve zanimljiviji. Ne preostaje mi ništa drugo nego da vam poželim izuzetan uzbudljiv teniski dan, ili bolje reći tenisku noć!!!
Mečevi 3. runde kod muškaraca za večeras:
Lukas Lacko(SVK) vs. Rafael Nadal(ESP)[2]
Ivo Karlovic(CRO) vs. Roger Federer(SUI)[3]
Alexandr Dolgopolov(UKR)[13] vs. Bernard Tomic(AUS)
John Isner(USA)[16] vs. Feliciano Lopez(ESP)[18]
Yen-Hsun Lu(TPE) vs. Juan Martin Del Potro(ARG)[11]
Tomas Berdych(CZE)[7] vs. Kevin Anderson(RSA)[30]
Stanislas Wawrinka(SUI)[21] vs. Nicolas Almagro(ESP)[10]
Alejandro Falla(COL) vs. Philipp Kohlschreiber(GER)
Mečevi 3. runde kod dama za večeras:
Anabel Medina Garrigues(ESP)[26] vs. Na Li(CHN)[5]
Victoria Azarenka(BLR)[3] vs. Mona Barthel(GER)
Caroline Wozniacki(DEN)[1] vs. Monica Niculescu(ROU)[31]
Kim Clijsters(BEL)[11] vs. Daniela Hantuchova(SVK)[20]
Christina McHale(USA) vs. Jelena Jankovic(SRB)[13]
Galina Voskoboeva(KAZ) vs. Agnieszka Radwanska(POL)[8]
Nina Bratchikova(RUS) vs. Iveta Benesova(CZE)
Romina Oprandi(ITA) vs. Julia Goerges(GER)[22]
Zadnja promjena: Lunke; 20.01.12 1:30; ukupno mijenjano 1 put.
sve si supr napisao i salzem se, sem za Monu Barthel ! Devojka igra fenomenalno! Osvojila je turnir prosle nedleje u Hobartu pobedivsi dobre igracice , a i ovde igra odlicno! Po meni, u zenskoj konkurenciji MEC DANA!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:sve si supr napisao i salzem se, sem za Monu Barthel ! Devojka igra fenomenalno! Osvojila je turnir prosle nedleje u Hobartu pobedivsi dobre igracice , a i ovde igra odlicno! Po meni, u zenskoj konkurenciji MEC DANA!
Nina je osvojila Hobart, to sam i napisao, Mona nije
Lunke je napisao/la:
Nina je osvojila Hobart, to sam i napisao, Mona nije
[Only mods are allowed to see this link]
Mona
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
[Only mods are allowed to see this link]
Mona
auuuuuuuuuuuu kako mi se ovo moglo dogoditi
Pa ja sve mislim Nina osvojila i najavio kako ce imati lepu sansu za 4 kolo auuuu odoh da izmenim tekst, baš sam ispao g***
Divo i Lunke sta mislite ko osvaja Australian Open u zenskoj konkurenciji ? . To mi je najjace uvek. Nikad se ne zna tu .
Casper je napisao/la:Divo i Lunke sta mislite ko osvaja Australian Open u zenskoj konkurenciji ? . To mi je najjace uvek. Nikad se ne zna tu .
moj favorit i realno ostvarivo : Li Na!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tekst sam izmenio, pošto sam pobrkao lončiće izmedju Mone i Nine ahhahahahha
Nema sanse . Serena ili Sarapova. Znam da se sastaju uskoro ali jedna od njih dve mora da osvoji! Nikako Dankinja ne moze a Li Na takodje. Voleo bih da Lisicki ove godine dominira . Ja je mnogo gotivim .
Realno : Sarapova od prikazanog do sada najbolja!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Casper je napisao/la:Divo i Lunke sta mislite ko osvaja Australian Open u zenskoj konkurenciji ? . To mi je najjace uvek. Nikad se ne zna tu .
Ne računajući naše devojke (realno nemaju nikakave šanse), favorit mi je Maria Šarapova, ali realno gledajući, po prikazanoj igri može osvojiti prvenstvo.
Mada ako Serena bude igrala kao što zna, samo je Kim može sprečiti.
Priželjkujem finale Šarapova - Klajsters, realno Wiliams - Klajsters
p.s. Azarenka i Kvitova tempirane bombe
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.