Otrovna Ljubav
+18
Steffan
Lucas
Vinky
Marijo
sandy
Velvet
Misfit
^.^ Swedish Hero
Duje
Mara
>>Been<<
Tinchey
HaYrOLa
Lunke
Kruno
Veronica
Cvjećko
Pauly D
22 posters
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Otrovna Ljubav
FANTASTIČNO! Ovaj kraj me tjera da čitam dalje! Svaka čast been!
"- Uredu Sandy, ali čuvaj se. Ne želim da te "Svidišovci" ozlijede."
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHH najbolja! Sviđa mi se Sandyin lik! Bit će zanimljivo.
"- Uredu Sandy, ali čuvaj se. Ne želim da te "Svidišovci" ozlijede."
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHH najbolja! Sviđa mi se Sandyin lik! Bit će zanimljivo.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Odusevljena sam... a ta ubica mora da sam ja hehehehe
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
ajmeee ovo vam je odlično pocet cu pratiti ove sapunice na forumu
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Sviđa mi se! Svaka čast
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
BRAAAAAAVOOOOO!!!!
SAAAAVRŠEEEEEENOOOOOOOOO!!!!
SVAKA ČAST, ODLIČNO PIŠEŠ. ODUŠEVLJEN SAM!
JOŠ JEDNOM: BRAAAAAAVOOOOO!!!!
SAAAAVRŠEEEEEENOOOOOOOOO!!!!
SVAKA ČAST, ODLIČNO PIŠEŠ. ODUŠEVLJEN SAM!
JOŠ JEDNOM: BRAAAAAAVOOOOO!!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Nekoliko kilometara dalje, u kičasto namještenom uredu s čijih je zidova vrištao ogromni plakat Jelene Rozge. HAHAHHAHAA.
Odlično
Odlično
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Preeedobro!!!
Kontinent Helia
U narednoj epizodi pogledajte :
Veronika je nekog označila kao ubojicu zbog čega nastaje nova porodična drama. Hayrolita traži od Lunkesina da joj nešto stavi iza uha, dok misteriozna osoba dolazi kupiti pogrebni vijenac. Hoće li plamen stare ljubavi ponovo buknuti ili tu vatru niko ne upali ?!
Doznajte u novoj epizodi "Otrovne Ljubavi".
Veronika je nekog označila kao ubojicu zbog čega nastaje nova porodična drama. Hayrolita traži od Lunkesina da joj nešto stavi iza uha, dok misteriozna osoba dolazi kupiti pogrebni vijenac. Hoće li plamen stare ljubavi ponovo buknuti ili tu vatru niko ne upali ?!
Doznajte u novoj epizodi "Otrovne Ljubavi".
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
U petak nova epizoda... Odsad, idemo ponedjeljekom i petkom...
>>Been<<- moderator
Been svaka cast.
Pa mene nema ni u ovoj seriji.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Been svaka cast.
Skroz sam te zaboravio Ulaziš u petoj epizodi
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Leo je napisao/la:Been svaka cast.
Skroz sam te zaboravio Ulaziš u petoj epizodi
E to mi se vec svidja
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Sutra novi nastavak??? Jeeeee!!!
Kontinent Helia
Yxzibit1 je napisao/la:Sutra novi nastavak??? Jeeeee!!!
Da.. Po mom mišljenju, i ne tako atraktivan kao treći i četvrti, ali valjda će vam se svidjeti
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Yxzibit1 je napisao/la:Sutra novi nastavak??? Jeeeee!!!
Da.. Po mom mišljenju, i ne tako atraktivan kao treći i četvrti, ali valjda će vam se svidjeti
Ne sumnjam...
Kontinent Helia
U zadnjoj epizodi smo gledali : Veronika se vraća u svoj rodni grad i sreće dobrog prijatelja Jasmina. Njen otac, Don Bruno presretan je što vidi svoju kćerku nakon deset godina. Ipak, sretnuvši svoju maćehu Mariju-Bajagos, Veronika vrisne : UBOJICO !
EPIZODA 2.
- Mmm..molim – žena je i dalje očiju razočarčenih od straha stajala na sred sobe. Ruke su joj bile u istom onom položaju u kojem je i ušla u sobu.
- Šta moliš ?! Ubojico..Zlobnice pokvarena. Sve sam doznala. – Veronika je govorila odriješito i jasno, ali mirno. – Oče, ova žena koju voliš najviše na svijetu ubila je moju majku.
- Veronika dušo, umorna si. Tu smo temu već prošli tisuću puta. – Don Bruno joj smjesti ruku na rame, ali ona se izmaknu. I dalje je gledala gromovito i zastrašujuće u Mariju-Bajagos.
Napetost se mogla osjetiti u zrak, a miris straha i davno zaboravljene krvi zlobno se vratio među njih.
- Oče, ostavi me na miru. Boraveći u Australiji shvatila sam. – Veronika uze dah i obori pogled. – One noći kad je mama navodno počinila samoubistvo rezanjem vena čula sam Mariju-Bajagos kako izlazi iz kupaonice. Bila je mirna i zadovoljna – Veronika je još jednom oštrim pogledom ošinula šokiranu ženu pred sobom.
- Veronika, dušo..
- Ne zovi me dušo. – vrisnula je ogorčeno.
- Uredu, Veronika – već sam ti milion puta rekla : Ja sam, zaboga, bila služavka u ovoj kući i moj zadatak je bio da očistim kupaonicu. Kad sam zatekla tvoju majku mrtvu javila sam policiji. Misliš da bih to učinila da sam ju stvarno ubila.
Veronika osjeti bol. Nije više mogla gledati tu ženu. Nadala se da će njen otac konačno vidjeti ono što se činilo najjasnijom stvari na svijetu, ali Don Bruno je samo šutio i nervozno poskakviao. Odgurnula je oca od sebe i pojurila prema vratima. Mogla se opkladiti da je čula očev vapaj dok je napuštala kuću.
-Jel mogu dobiti buket lavande ?
- Naravno... – bezvoljno je rekao mladić i počeo prebirati po kutiji punoj plavih cvijetova.
Momak širokih ramena i plavih očiju koje su se krile iza naočala crnih okvira činio se bolesnim. Njegov spori korak odavao je tužna čovjeka. Nakon što je prodao buket sjeo je za pult i pogledao oko sebe. Okružiivalo ga je cvijeće. Mirisno i lijepo, a on se i dalje činio uvelim. Cvijeće se činilo tako neživim. Nekako ga je opisivalo i činilo mrtvim.
Niska djevojka ljubičaste kose, u bijeloj mini-suknjici i majici na bretelca ispod kojih se otkrivao veliki broj tetovaža. U rukama je nosila cigaretu. Raskoračila se na ulazu u cvjećarnicu u kojoj je odjednom nastao polumrak.
- Mačak ?!
- Božee... – otphunuo je Lunkesino – i ruke sklopio kao da moli da se djevojka ne približi.
Ipak, djevojka je ušla.
- Hayrolita, ovdje je zabranjeno pušenje.
- Si siguran ? – djevojka se lascivno nalaktila na pult otkrivajući zamamni dekolte. – Došla sam da mi staviš.... iza uha.
- Hayrolita, molim te... – Lunkesino se odmaknuo izbjegavajući pogledati prema djevojci.
- Mislim na cvijet...- djevojka se razočarano ispravi sakrivajući dekolte iza kratke majice. – Lunkesino, ljubavi, dokle ćeš negirati činjenicu da smo stvoreni jedno za drugo.
- Dokle god je potrebno, da budem iskren. – Lunkesino ju je pogledao direktno u oči.
Još jedna sjena se pojavila na vratima.
- Hvaljen Isus, oče. – Lunkesino je poskočio od uzbuđenja vidjevši velečasnog Misfita na vratima svoje skromne cvjećarne.
- Navijeke, dijete.. – svećenik azijskog porijeklo skrušeno je ugmizao u prostoriju. Primjetivši Hayrolitu, zgroženo je odskočio u stranu. Promrmljao je nešto u znak neodobravanja. – Molim vas, vijenac za pogrobe koji sam naručio.
Dok je Lunkesino tražio veliki vijenac otac Misfit je šutio kao grob ne željevši uputiti na riječ „gradskoj sodomki – Hayroliti.“ Na odlasku otac Misfit spomenuo je Lunkesinu da ne zaboravi da su tečaji duhovne obnove ovog tjedna u srijedu. Hayrolita je uskoro otišla. Napomenula je da jedan veliki bik čeka da bude ukroćen baš kao što će to i Lunkesino ubrzo biti, na šta je ovaj samo zakolutao očima. Cvjećarna je opet ostala prazna i tiha, a onda su se na ulici čuli koraci. Srce mu je zatreptalo iako nije mogao vidjeti ko ide. Potrčao je prema izlazu i u vidio nadolazeću siluetu koja se ubrzano spuštala niz ulicu. Odmah ju je prepoznao. Njeno lice ovalno kao jezero njenog djetinjstva i ljubičasta haljina koja poskakivala na obzoru, oduzeše mu dah. Nešto je pokušao reći, ali nije mogao. Samo ju je gledao, gledao i gledao, izgubivši pojam o vremenu.
- Veronika...ljubavi. – prozborio je kao da se bori za dah, kao da pokušava preživjeti.
Ona ga isprva nije čula, ali onda je mahinalno pogledala na lijevu stranu. Bio je to on – onaj od kojeg je pobjegla. Stala je baš onako kako je Marija-Bajagos stala u njenoj kući. Činilo se kao da ih dijele univerzumi. On je pokušavao pružiti ruku, ali sve se činilo dovoljno bezvremenski da ne skupi hrabrost za to. Gledala ga je nekoliko trenutaka, a onda su se vratile slike one noći kad je otišla. Ne zna zašto, ali počela je trčati kao nikad u životu. Bježati od ljubavi , nije lako. On je pao na koljena i gorko zaplakao.
NASTAVIT ĆE SE...
U ponedjeljak gledajte - Veronika će bježeći od ljubavi pobjeći pravo u ponor davno zaboravljene strasti. Jedan mladić će ju pokušati osvojiti pjesmom. Za to vrijeme, Don Bruninin neprijatelji kuju plan kako uništiti Brunu i njegovu najbolju novinarku Sandy. Otac Misfit pogledat će smrti u oči.
>>Been<<- moderator
Zar i u ovoj seriji moram biti sodomka, plus sporedna uloga Ovo je najbolje za sada na forumu, pratim!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Zar i u ovoj seriji moram biti sodomka, plus sporedna uloga Ovo je najbolje za sada na forumu, pratim!
Ne bih rekao da si sporedna uloga... Dapače... Ali neću ti sad otkrivati kakvu ćeš ulogu odigrati u raspletu
>>Been<<- moderator
odlično...
ovaj nastavak ostavlja u napetosti...
ovaj nastavak ostavlja u napetosti...
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la: Ovo je najbolje za sada na forumu, pratim!
slažem se...
Kontinent Helia
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SRBIJA (Србија) | Moje 3 — Ljubav je svuda
» Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar"
» Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar"
Stranica 3 / 6.