Hayrolin Dvougao
+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters
Stranica 22 / 40.
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Hayrolin Dvougao
O pa dobri ste, ocekivao sam da cete me popljuvati Sto se tice trave, ako sam jednom to uradio ne znaci da sam narkoman, stavise cak nikakav efekat nisam osetio
Za stil. Meni se to svidja i po mom misljenju je glupo da se ne oblacim kako ja zelim samo da me drugi ne bi osudjivali...Sto ne znaci da cu uvek taj fazon furati, cak sam i rekao gore da kasnije sebe vidim u nekoj urbanijoj kombinaciji. I da, to nije jer ja ne volim fensi fazon, ko zna mozda cu i kasnije se tako oblaciti.
I na kraju, Hayrola je odlican novinar! Ako bi vodio neku emisiju u stvarnom zivotu verujem da bi bila extra!
Za stil. Meni se to svidja i po mom misljenju je glupo da se ne oblacim kako ja zelim samo da me drugi ne bi osudjivali...Sto ne znaci da cu uvek taj fazon furati, cak sam i rekao gore da kasnije sebe vidim u nekoj urbanijoj kombinaciji. I da, to nije jer ja ne volim fensi fazon, ko zna mozda cu i kasnije se tako oblaciti.
I na kraju, Hayrola je odlican novinar! Ako bi vodio neku emisiju u stvarnom zivotu verujem da bi bila extra!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Pa u ovom intervjuu nebi rekao da je bio odličan novinar, bez uvrede, više te 'napadao' i preuveličavao, npr da si alkoholičar, da bi emisija bila čitanija hahhha
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Pa u ovom intervjuu nebi rekao da je bio odličan novinar, bez uvrede, više te 'napadao' i preuveličavao, npr da si alkoholičar, da bi emisija bila čitanija hahhha
Kakav god novinar JA bio, barem sam pismen. NAUCI VISE AMAN ZAMAN DA SE NE BI PISE ODVOJENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Pa u ovom intervjuu nebi rekao da je bio odličan novinar, bez uvrede, više te 'napadao' i preuveličavao, npr da si alkoholičar, da bi emisija bila čitanija hahhha
Kakav god novinar JA bio, barem sam pismen. NAUCI VISE AMAN ZAMAN DA SE NE BI PISE ODVOJENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Nije nitko govorio o tvojoj pismenosti Ne moraš se odmah ljutit i napadat jer ova 'kritika' nije bila zlonamjerna, niti sam išta loše mislio, ostali intervjui koje si radio su mi bili bolji, on ovdje kaže da se par puta napio ti ga prozivaš alkoholičarem :S mislim WTF
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Nije nitko govorio o tvojoj pismenosti Ne moraš se odmah ljutit i napadat jer ova 'kritika' nije bila zlonamjerna, niti sam išta loše mislio, ostali intervjui koje si radio su mi bili bolji, on ovdje kaže da se par puta napio ti ga prozivaš alkoholičarem :S mislim WTF
ne mozes ti pricati o mojoj pismenosti, jer si sam nepismen. Ja pricam o tvojoj! A ne ljutim se, vec samo vracam istom merom. DOBRONAMERNO!!! OPISMENI SE COVECE
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Pauly D je napisao/la:
ne mozes ti pricati o mojoj pismenosti, jer si sam nepismen. Ja pricam o tvojoj! A ne ljutim se, vec samo vracam istom merom. DOBRONAMERNO!!! OPISMENI SE COVECE
Nisam nepismen i ti mi to ne možeš reći nikako, ne zato jer mislim da si ti nepismen već zato jer je ovo forum gdje se ne trudim hoću li pisati književno, hoću li pisat ne bi ili nebi, ili ne bitan ili nebitan, sasvim mi je svejedno jer ja sam pismen, ali na forumu za gramatiku ne marim, koliko sam pismen dokazao sam u školi na radovima tipa zadaćnica, eseja itd. Tako da što se tiče pismenosti ne treba mi savjet niti kritika dobronamjerna
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Dejan supeeeer intervju
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Hvala
Kontinent Helia
Ja Bebi tebe uopste nisam tako dozivela, mislila sam i da si mladji... A poznata mi je ta situacija u kojoj si se nalazio i u kojoj se nalazis. Moj brat je pre par godina bio u tom nekom fazonu, imao takvu frizuru i podsecao na emo... Ali kod njega je to bilo vise iz fazona, samo frizura. Medjutim, tu se odmah stvaraju razne predrasude i tako te gluposti.
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Drago mi je sto me kapiras! A to da sam mladji, to mozda zbog nicka Bebi, Bebica itd...
Kontinent Helia
PEDERLICIOUS
TOUR 2011
TOUR 2011
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
DVOUGAO 4
`NAFURANI MALI VINKY`
NIKAKO NE RADITE KOD KUCE
Obozavam Armani i D&G !
Ne bih podneo da sam siromasan !
Pare su mi sve, al bi ih se odrekao zarad zdravlja !
Devojke i prijatelje privlace moje pare !
Kupio bih pobedu na Dori tako sto bi im ponudio sebe kao predstavnika ?!
Gladno dete na TV-u u meni ne budi neke emocije !
Volim pomagati drugima !?!
SREDA 26. OKTOBAR 2011.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vinky
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Ova emisija ce biti gledanija nego kad sam ja gostovao
Kontinent Helia
Isuse, što očekivati od ovog derišta. Kao da pola toga znam
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Isuse, što očekivati od ovog derišta. Kao da pola toga znam
LOL
Can somepony give me the water closet?
Intervju sa osobom koja me nervira 489676748498494 puta više od Lunkea kad me napada bez razloga
Gospodin precool za glasanje za pesme koje zamisli nisu bile na radiju ili su zamisli poslate iz Equestrije hahahahaha
Ali očekujem super emisiju, ali ovaj put samo zbog omiljene Dive
ipak cenzurisano, da me ne banuju
Obozavam Armani i D&G ! Za početak bar da bude normalan uvod; bez ikakvih wtfova
Ne bih podneo da sam siromasan ! Haha ajd ovde ću da ćutim jer ni ja tebe ne podnosim...
Pare su mi sve, al bi ih se odrekao zarad zdravlja ! Hmmm nisam ja toliko siguran u ovu rečenicu.
Devojke i prijatelje privlace moje pare ! A šta ide posle toga sa takvima? haha razmisli... ne prelepo.
Kupio bih pobedu na Dori tako sto bi im ponudio sebe kao predstavnika ?! Ja bih bio prvi na listi bojkotiranja.
Gladno dete na TV-u u meni ne budi neke emocije ! Njah, to kao nešto čudno?
Volim pomagati drugima !?! looooool haha pripremio sam broj za zvat hitnu ako umrem od smeha
Verka/Bruno ako nešto u ovom postu ne valja menjajte ga Trenutno se ne možem kontrolisati od ovoliko smejanja.
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Mozda intervju i nije toliko strasan, ja sam bio pravi primer
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Mozda intervju i nije toliko strasan, ja sam bio pravi primer
Pod strašan šta podrazumevaš?
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Mozda intervju i nije toliko strasan, ja sam bio pravi primer
Vinkyjev ogromni ego će sve to uništiti, ne brini.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ako je nešto strašno onda je to kolike ćemo gluposti čuti
Kontinent Helia
strajker je napisao/la:
Pod strašan šta podrazumevaš?
Mislim zbog naslova, ipak su tu da skrenu paznju...A njega ne poznajem, ne znam kakav je...ipak cekam da vidim njegove odgovore pa da stvorim neko misljenje
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:
Mislim zbog naslova, ipak su tu da skrenu paznju...A njega ne poznajem, ne znam kakav je...ipak cekam da vidim njegove odgovore pa da stvorim neko misljenje
Aham Pa kod tebe je ozbiljnije izgledalo i naslov i sve, ali je intervju bio normalan, što ovde baš i ne očekujem sem ako je Diva malo zakomplicirala stvari, pa se nešto drugo otkrije u sredu
Svakako očekujem da ovo bude
Kontinent Helia
DVOUGAO 4
``NAFURANI MALI VINKO``
by Vinky
Postovani gledaoci, dobrodosli u 4. Dvougao u drugoj sezoni najgledanijeg i najpopularnijeg show-a u Heliji. Veceras cu ugostiti momka koji mi se sam javio i predlozio da mi bude gost i ispricao svoju zivotnu pricu. Priznajem, bio sam skeptican da li da ga pozovem u emisiju, jer mi je prica bila isuvise povrsna. Ali kada sam razmislio, shvatio sam da ce on u narednim danima, nedeljama i mesecima biti u zizi zbog svog singla koji izdaje uskoro. Dame i gospodo, pozdravite Vinka, u epizodu `Nafurnani mali Vinko` !!!
*
Vinky, dobrodosao u `Hayrolin dvougao`. Da li imas tremu pred vecerasnji nastup, posto cemo pricati o tvom privatnom zivotu?
- Hvala što si me ugostio.A što se tiče treme?? hmmm nemam je..ipak nisu ovo nikakva strašna pitanja...
Potices iz bogate porodice. Da li si razmazeno dete i da li si u zivotu imao sve sto si pozeleo?
- Pa priznajen razmažen sam u jednoj većoj mjeri i kad nešto zacrtam nema šanse da od toga odustam.Al odgojem sam naučio da se za stvari trebaš malo pomučiti.
Koliko se ti `pomucis` da bi dobio, npr. nove skupe patike ili novi telefon od roditelja?
- Pa ne puno.Moji su dosta popustljivi što se toga tiče.
Tako sam i mislio, sam si rekao da si razmazen. Poreklom si iz Austrije. Austrijanci i Nemci su poznate skrtice. Da li prepoznajes tu osobinu i kod sebe?
- Jesam.Živio sam u Austrii 4 godine i sad svake godine odlazim bar na mjesec dana u Innsbruck.Pa ovisno o situaciju..Nekad sam škrt nekad nisam.
Na sta najmanje volis da trosis svoj novac a na sta najvise?
- Najmanje hmmm??? iskreno nemam ti pojma..A najviše markirana odjeća,putovanja,izlasci .
Izvini, ti ne trosis malo novca nikada, sorry, to sam mogao da pretpostavim. A na kraj krajeva ko ne voli da trosi, ti pogotovo, gde ces znati na sta ne volis da trosi novac kad ga toliko imas. Idemo dalje. Da li si nekada zbog ugleda koji tvoja porodica ima i novca nesto dobio, kako se kaze `preko reda` ili `ispod zita` u skoli ili zivotu uopste?
- To je sastavni dio života i mislim da bi lagao kad bi rekao da nisam.
Sta si sredio `preko veze` poslednje? I zar je zaista moralo tako, nije moglo `postenim` putem? Koliko cesto koristis veze koje imas?
- Sada se stvarno ne mogu sjetiti nečega što je bilo baš važno.Ali u pravilu veze pokušavam sve manje koristiti .
Da li smatras da si bolji od ostalih drugova i drugarica jer imas vise?
- Ne,inače sve ljude poštujem bez obzira na njihovu materijalnu situaciju i takve stvari.U prijateljstvu povjerenje je ipak najvažnije.
Da li ti zavide na skupoj garderobi, telefonima i lagodnom zivotu?
- Prijatelji koji me dobro poznaju NE..Ali ljudi koji me ne poznaju dobro odma će izjaviti "tatin sin" i slične stvari.
Smeta li ti to kad te tako zovu? Jesi imao nekada nekih vecih problema zbog porodice iz koje potices i para koje imate?
- Iskreno NE..ljubomora !!!
Imas li kucnu pomocnicu?
- Nemam.
Nemas kucnu pomocnicu? Pa ti nisi neki establisment onda, hahahaha. Ja je imam i zove se Mama, hahaha! Rekao si mi da ti je novac mnogo bitan u zivotu... Ima li necega u zivotu zbog cega bi se odrekao novca?
- Bitan je ali ne najvažnije.To je ipak zdravlje jer ako si bolestan novac ti ne može baš puno pomoći.
Koliko cesto se hvalis novcem koji tvoji roditelji poseduju?
- Pa sad ovisno o situaciji.Ali pokušavam tu činjenicu što manje koristiti.
Pa evo mene ne poznajes a sam si se javio sa svojom pricom `avioni, kamioni` ... Deluje mi kao da je veoma cesto koristis. Da li mislis da te ljudi ne bi dozivljavali isto bez tih para koje imas?
- Moji bliski prijatelji bi mi se isto doživljavali kao i sada jer znaju kakva sam ja karakteno osoba.
Bas bih voleo da ih upoznam. A da li mislis da se pojedini ljudi sa tobom druze jer si `pun ko brod`?
- Neki da...I to se svakim danom sve bolje vidi.Ali ne tiče me se..Ja mogu platiti piće ili tako nešto ali od meni takvi/e neće dobiti ništa više.
Da li se pribojavas da ce te devojke vise zeleti jer imas novca nego zbog tebe samog?
- O tome ni ne razmišljam.Dosta sam pažljiv prilikom zaljubljivanja jer ako se uistinu zaljubim cura me bez problema može "vrtiti oko malog prsta".
Jesi imao puno devojaka?
- Pa jesam, ali samo određene su za mene nešto značile.
Iskreno, da li smatras da se cure vise `lepe` za tebe zbog tebe samog ili zbog tvojih para? Vredis li vise od novca koji imas?
- Pa to je jedan od faktora ali sigurno ne presudan.
A sta smatras kod sebe specijalnim , sem para , da bi se neka devojka zaljubila u tebe? Koji su tvoji kvaliteti?
- A upravo moj karakter.Uporan sam,ambiciozan,odlučan te ponajprije dobar prema svojoj djevojci
A pojasni mi kako si dobar prema svojoj devojci?
- ufff.Jednostavno momak sam kojemu je stalo do osjećaja djevojka.Nikad je namjerno neću povrijediti.Ne postavljam se kao neki alfa mužjak nego želim da smo ravnopravni i da o svemu možemo popričati .
Kupujes li devojkama poklone? Koji je najvredniji poklon koji si kupio nekoj devojci?
- Da.Najvrijedniji poklon?? Za mene najveću sentimalnu vrijednost je imala narukvica koju sam poklonio svojoj bivšoj djevojci(jedinu koju sam do sada iskreno volio) sa ugraviranim našim inicijalima i datumom kada smo prohodali.
Jao, to je tako sweet, ali dosadno! A kako se osecas ti, koji si celog svog zivota ziveo u izobilju kada na TV-u ili negde drugo vidis ili cujes pricu o ljudima koji nemaju sta da jedu, a da ne pricam o nekom vecem luksuzu?
- Pa iskreno,pokušavam to ignorirat.Nažalost uvijek će biti onih koji imaju a i onih koji nemaju.
To zvuci veoma surovo. Ne dotakne te nikad kada vidis gladnu decicu na TV neuhranjenu i mrsavu... Da li to, kako kazes, ignorises, zbog straha da ne zavrsis jednog dana kao oni? Da li bi mogao da podneses da zivis prosecnim zivotom?
- To ti se moram suprostaviti.Nije surovo!! Iskreno meni je jako žao i volio bi im nekako pomoći al nikad se problemi za sve neće rješiti.Uvijek će biti bogatih i siromašnih i to se jednostavno mora prihvatiti. Što se tiče toga da jednom živim prosječnim životom,trenutno ti neznam na to što odgovoriti.Jednostavno teško.
Boze me sacuvaj i sakloni. Ajmo dalje, ne znam ni sto ... Ajde reci mi koja je najskuplja stvar koju si dobio na poklon od svojih roditelja i koliko nedeljno dobijas para za dzeparac?
- Pa trenutno stan u Zagrebu koji mi je namjenjen za studiranje i daljni život.Što se tiče džeparca,on ovisi o meni koliko meni treba..Dobijem fiksno 1000 kn ali uz to imam novaca na kartici.
To je oko 130, 140 eura ako se ne varam? A to je 500, 600 eura mesecno, plus kartice... Obzirom da si srednjoskolac, na sta trosis toliki novac, jer ne placas racune, stanarinu, hranu, nemas decu, a neki ljudi od toga zive sa svim tim dazbinama i decijim potrebama, pa i sa manjim parama...
- Na šta trošim?? Pa na dosta stvari markirana odjeća , cipele ,privatni satovi pjevanja ,snimanja.Ima dosta toga
Da li mislis da je malo neumesno pricati o novcu na nacin koji ti pricas?
- Ovo nije uopće neumjesno.
Dobro. A koje marke garderobe i obuce su ti omiljene?
- Armani,D&G,Tommy Hilfiger.
A kako za one pare koje su naveo da trosis nedeljno , mesecno, kupujes npr. neke dobre Armani cipele? Jedino da su fejk...
- hhhh..lukav si ti.Naravno nisu sve armanijeve cipele.Što se tiče tenisica Nike-ove također mogu proći.
Pa i AirMax-ice dobre kostaju preko 150 e... Al` dobro, nije bitno. Recimi da li si bahat?
- NE!!!
Ma gde i da pomislim to, hahahaha. Vinky, sta ti je trenutni cilj u zivotu?
- Pa završit ovu gimnaziju,upisat i završiti arhitekturu,osnovat obitelj i svojoj djeci omogućiti život kakav su meni omogući moji roditelji.Što se tiče bliske budućnosti volio bi otići na Eurosong i predstavljat Hrvatsku na tom natjecanju.Razmatram o mogućnosti prijave na neku od idućih Dora.
Da li si spreman, kada bi ti neko ponudio, da platis i pobedis na Dori i koju si sumu spreman da das?
- Pa teško pitanje za odgovoriti.Možda čak i da al na način da im ponudim gotovu pjesmu i oni mogu potrošiti manje novaca a imaju bolju pjesmu u odnosu na prijašnja izdanja.
Ahahaha, pa ti si veca zvezda od Rozge. Cak i ona mora na Doru, a ti bi postavio uslov da ides direktno, hahahaha! Al lepo je sto toliko verujes u sebe i svoj rad. Inace, jedna tvoja izvedba mi je upala u oko, oko dobrog plasmana na Eurosongu... To da treba ovo i ono da se plati da bi se postigao dobar rezultat...Sta mislis, koliko para ti je potrebno kao predstavniku Hrvatske da bi ostvario dobar rezultat na Eurosongu?
- Da bi se postigao dobar rezultat jako puno novaca..Primjer Dime Bilana i Safure .
Pa ne bih rekao da su dobro prosli samo zbog para... A tebi su samo pare u glavi...Reci mi, da li si ti Vinky sretna osoba?
- Jako sretna osoba.
Drago mi je zbog tebe, ali moram nesto da ti priznam. Ovo je najgluplji razgovor koji sam vodio u `Hayrolinom dvouglu` . Da li si ti zaista ovakav? Meni sve ovo zvuci, izvini, debilozno i prenafurano. Razgovor je totalno povrsan. Iskreno razmisljao sam da prekinem na pola intervjua. Zeleo bih sada da me demantujes....
- Sad ovo zvuči kao da sam neko čudovište. Da to sam ja;Vinko koji volim pomagati i kojemu je stalo do tuđih osjećaja ali istodno osoba koja se zna izboriti za sebe,osoba koja je ambicozna i samouvjerena.
Ne kazem da si cudoviste, nego da je cela prica povrsna i glupa. Osecam se idiotski dok te slusam i dok ti postavljam ovakva pitanja. Sam si birao temu za emisiju. Zasto si izabrao temu `ja sam pun para`?
- Pa ja sam mislio da će to biti povod za razgovorom a da ćemo doći do neke skroz treće teme.Možda sam u nekim trenutcima djelovao napadno i prepotentno al što se sad može.
Aha, ipak sam ja los domacin i ja sam kriv. Pa da smo ubacili pola od onoga sto si mi ispricao kada si mi se javio pre emisije, ispao bi jos prepotentniji. Nego ajde ovako. Hajde Vinko pitaj sebe nesto sam sada, evo imas priliku i odgovori, ako te nesto nisam pitao a zeleo si da kazes. Da vidim kako ces ti od ove teme dovesti do neke dublje.
- Nemam inspiracije...smisli nešto ti da ne ispadnem prepotentno razmaženo derište.
Dobro Vinko, nema potrebe, umorio si me. Dragi moji! To je bio Vinky, sta reci... Ima nas raznih! Vinkyju zelimo puno srece u muzickim vodama, da mu prvi singl prodje zapazeno, ja sam htela da mu ucinim i pustim pesmu, ali nazalost, nije uspeo da je zavrsi do emitovanja ove emisije, s tim nemamo muzickog gosta za kraj. Razmislite o svemu sto ste veceras culi i onda kada vam zafali novca za neku sitnicu , setite se ove emisije i bice vam lakse, hahahhaha. Ovu emisiju cu zavrsiti recenicom : Nije sve u novcu, ima nesto i u lovi! Do sledece srede, ljubi vas i voli vasa Diva H. !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ovo je najgluplji razgovor koji sam vodio gledao u `Hayrolinom dvouglu` . :D
Guest- Gost
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Stranica 22 / 40.