Hayrolin Dvougao
+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Hayrolin Dvougao
sandy je napisao/la:Marijo je napisao/la:
heheh hvala ti da istina da se ne moze zakljuciti da ne znam jezik idealno no tamo sam ga skroz fulao jedino sam na predaudiciji dobro pjevao a sta sad ljudi ce se malo smijat nema veze najvaznije je da sam dobio hipoa nema veze sto nisam prosao pred tonijem meni je bilo najvaznije proci predaudiciju
aha, nisam znala da postoje predaudicije, tj. nisam sad dobro skužila mislila sam da si prošao i kod Tonija, eh drugi put na engleskom ili hrvatskom, jel zeznula te ova turska
Ja sam slušala jednog koji je pjevao na hebrejskom Milim očajno, a My Way od Sinatre na eng. savršeno npr...
Ja sam htio pjevat "Milim" ...
faLLaYxzibit1 je napisao/la:Bravo!!! Super emisija...
Nije loše, Marijo!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
heheh ja sam imao preveliku tremu i sve koma pjevao pred tonijem a dok sam najbolje pjevao našu i tursku uglavnom stvarno nikad gore nisam zvucao pred tonijemKruno!! je napisao/la:sandy je napisao/la:
aha, nisam znala da postoje predaudicije, tj. nisam sad dobro skužila mislila sam da si prošao i kod Tonija, eh drugi put na engleskom ili hrvatskom, jel zeznula te ova turska
Ja sam slušala jednog koji je pjevao na hebrejskom Milim očajno, a My Way od Sinatre na eng. savršeno npr...
Ja sam htio pjevat "Milim" ...
Kontinent Helia
Bravo, Marijo!
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Čestitam na dobrom intervjuu... Pjevanje ne mogu ocijeniti jer pjesma mi se ne sviđa ni u originalnu, a kamoli u Marijevoj verziji.. Ono šta ja želim reći je da je žiri u HTZ ( izuzev Foxa koji je producent i može procijeniti ko ima potencijal da snima i radi u toj industriji ) u potpunosti nekompetentan... Bezobrazni krompirko Cetinski koji sebi daje za pravo da ljudima govori da su kreteni, majmuni, debili, budale i sl. ili ona curica koja je, pazite sad, radijski dj. Pa nećeš ti posla - sjedi za kompom i pušta pjesme. E zato fakat moraš biti talent..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
faLLaasteroid je napisao/la:Bravo, Marijo!
Kontinent Helia
hehehe hvala ti..i da slažem se da je toni jako bezobrazan>>Been<< je napisao/la:Čestitam na dobrom intervjuu... Pjevanje ne mogu ocijeniti jer pjesma mi se ne sviđa ni u originalnu, a kamoli u Marijevoj verziji.. Ono šta ja želim reći je da je žiri u HTZ ( izuzev Foxa koji je producent i može procijeniti ko ima potencijal da snima i radi u toj industriji ) u potpunosti nekompetentan... Bezobrazni krompirko Cetinski koji sebi daje za pravo da ljudima govori da su kreteni, majmuni, debili, budale i sl. ili ona curica koja je, pazite sad, radijski dj. Pa nećeš ti posla - sjedi za kompom i pušta pjesme. E zato fakat moraš biti talent..
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:Čestitam na dobrom intervjuu... Pjevanje ne mogu ocijeniti jer pjesma mi se ne sviđa ni u originalnu, a kamoli u Marijevoj verziji.. Ono šta ja želim reći je da je žiri u HTZ ( izuzev Foxa koji je producent i može procijeniti ko ima potencijal da snima i radi u toj industriji ) u potpunosti nekompetentan... Bezobrazni krompirko Cetinski koji sebi daje za pravo da ljudima govori da su kreteni, majmuni, debili, budale i sl. ili ona curica koja je, pazite sad, radijski dj. Pa nećeš ti posla - sjedi za kompom i pušta pjesme. E zato fakat moraš biti talent..
To, Been!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Dobar intervju Delujes nekako smireno i povuceno, a zapravo lud si skroz
Ni ja bas nisam kompetetna za komentarisanje tvog pevanja, mogu samo reci da si mi u nekim delovima zvucao ok, u drugim i ne bas... U svakom slucaju koja hrabrost, wow!
Ni ja bas nisam kompetetna za komentarisanje tvog pevanja, mogu samo reci da si mi u nekim delovima zvucao ok, u drugim i ne bas... U svakom slucaju koja hrabrost, wow!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
hehehehe ma moje pjevanje sam ja vec prokomentirao sa krunom na ovoj snimkci sam promuko a i to je prva snimka na nekim djelovima sam fulao a i teze je pjevati turski nego engleski i hr ma sve je ovo samo igra ipak ceme danas cijela hr cut kak sam krestao od treme i fulao tekstMara je napisao/la:Dobar intervju Delujes nekako smireno i povuceno, a zapravo lud si skroz
tak da nisam imao nista da izgubim ako vam posaljem svoju losu snimku ahahhahahaha kada ceme cijela hr cuti u jos gorem stanju i jos se saljem na HSC sa tom verzijom malo iz fore kak god to zvucalo
Kontinent Helia
Divim se tvojoj hrabrosti Marijo! Jedva čekam danas da i to vidim! Ovi tvoji stihovi me užasno podsjećaju na Celebrate, mislim išli bi uz takav beat! Sretno!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
SREDA 13. APRIL 2011
HAYROLIN DVOUGA
`ZELELI SU DA ME UBIJU`
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ajooj...poor little thing...ko?!
p.s. Kod mene bi vjerojatno naslov išao "Moj život je savršen" ili tako nekako
p.s. Kod mene bi vjerojatno naslov išao "Moj život je savršen" ili tako nekako
Guest- Gost
VECERAS
`NAJVECA JE LAZ DA SAM LAZOV`
by JANKO
STA CETE GLEDATI :
Konacno otvaranje dosijea `Japan`
Ko i zasto je pokusao da ubije Janka?
Zbog cega je Janko doveo Hayrolu do suza u sred emisije?
Kako se Janko nosi sa titulom najomrazenijeg forumasa?
Tracarenja, ogovaranja, prevare...sve na jednom mestu
+ specijalna ekskluziva - DANA INTERNATIONAL u muzickom delu!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ajme, do suza Kiss & hug!
Daj prije 22, da i ja mogu vidjet, u 22 je meni krevet.
Daj prije 22, da i ja mogu vidjet, u 22 je meni krevet.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
nadam se oko pola 9, najkasnije do 9, ako se nesto ne desi kojim slucajem... al stizem do za sat vremena sat ipo najkasnije!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Janko i tebe hteli ubit?
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
EPIZODA 6
``NAJVECA JE LAZ DA SAM LAZOV``
by JANKO
Postovani gledaoci dobro vece, nalazimo se u sestom Hayrolinom fvouglu. Moj vecerasnji gost je momak koji trenutno uziva najmanju popularnost na forumu. Nosi etiketu najveceg lazova i prevaranta. Iskreno sam mislio kada sam ga pozvao da nece pristati da dodje, a kada je pristao mislio sam da ce sve biti uzaludno, jer ce, kao do sada odgovarati sturo i nezainteresovano. A onda se desio preokret tokom `ispitivanja`. Moj i vas vecerasnji gost, o svom zivotu i svim tim malim lazima, samo za vas, Janko, nekada poznat i kao Waka Waka, H8er, sad je Cvjecko, ko zna sta ce biti do kraja, hahaha!
- Pozdrav i tebi Hayrola.
Pozdrav Janko, mislio sam da neces doci u emisiju. Zbog cega si ipak pristao da dodjes?
- Zbog čega sam došao, pa nema smisla da odbijem poziv od dive, haha.
Oh, laskavce jedan prepredeni. Tako si me zbario i prvi i drugi put, haha. A reci mi da li imas tremu pred vecerasnje gostovanje i cega se najvise plasis sto bih te mogao pitati?
- Ne, nemam, i ne bojim se reakcija, nadam se da će bar neko shvatiti pravog mene, jer očito niste u ovih godinu dana i više otkako sam ovdje. Čega se plašim? Ma ne plašim se, nije to strah, nego jednostavno ne volim da pričam o nekim stvarima, tipa Japan.
Onda odmah za pocetak da te pitam kako je u Japanu, dragi Janko? Je l` se situacija smiruje? Bojis li se?
- Uredu je sve, smirila se situacija, radijacija je veliko, al' svi smo ok, haha.
Molimo se za sve vas tamo u Japanu! Nego, da li si svestan da si trenutno najomrazeniji na forumu?
- Jesam, znam da jesam, šta da ja radim, tako je kako je.
Da li ti tesko pada to sto te trenutno niko ne voli i da li ces pokusati nekako da ispravis to u narednom periodu?
- Pa pada, ali ne sad aman teško; ispraviti ne znam hoćul' pokušati, meni to nema ni smisla više pokušavati, zašto da svaki dan gledam jedno te isto?
Da li mislis da te forumasi ne vole samo iz razloga sto si lazov, prevarant i folirant (citiram), ili ima jos neki razlog, kao npr. da si povredio ogovaranjem neke forumase?
- Koga citiraš? Vjerovatno ima još razloga, al' nije ogovaranje definitvno, jer, kao što sam već negdje rekao, ne pričam ni sa kim sa foruma na MSNu, FaceBooku i sl.
Ali nemoguce da nikoga nisi ogovarao, al` hajde da ti verujem. Reci mi koliko ti traje najduze `prijateljstvo` koje si uspeo da sklopis sa nekim forumasem i reci mi ime istog, kao i sta vas je spojilo?
- Hmm, pa i nisam baš sa nekim odavdje se posebno sprijateljio. Možda Kruno, dosta smo pričali tokom ljeta...
I kako ti se cini Kruno i sta te je privuklo kod njega? Moram priznati da Kruna hvale iz emisiju u emisiju...
- OK dečko, dobrica. Tako smo bzvz pričali, zafrkavali se, i nije mi bilo dosadno nikad, hehe.
Ja uvek dajem sansu svakome, iako me izneveri 1000 puta, pa cu tako i tebi dati istu. Zelis li da pricamo o nekim intimnijim stvarima kako bi te prikazao forumasima mozda iz nekog druog, mozda lepseg ugla?
- Uvijek !
Ok, eto ja cu biti dobra DIVA pa cu pokusati da ti pomognem. Znam jednu pricu koju si mi ispricao jednom. Reci mojim gledaocima, zasto si morao da se odselis iz Hrvatske u Bosnu i da li je istina da na FB nemas prijatelje iz stvarnog zivota jer si nekada imao probleme dok si ziveo u Hrvatskoj, da je cak i policija intervenisala?
- Odselio sam se radi fakulteta, majka mi je inače iz BiH, pa je ovo moja druga zemlja, bukvalno. Istina je za FB, nemam prijatelje iz stvarnog života jer sam imao probleme prije. Dok sam išao u srednju školu, dobivao sam prijeteće poruke preko FBa, isprva se nisam obazirao na to, no onda me frend jednog dana upitao: ''Šta se to dešava sa njima, zašto žele da te ubiju?'' Ja sam odmah povezao, i shvatio da zapravo nije šala. Pred Novu godinu tad, išao sam da kupim svjećice u grad, oni su me vidjeli, i napali. Par tjedana poslije bio sam u gradu s frendovima, i opet se desila ista situacija, no onda sam otišao u policiju, koja, kako sam i očekivao, nije ništa uradila. Sada sam i ja dosta zreliji, i oni su vjerujem, pa sam to skoro i zaboravio.
Ali za Boga miloga, zasto su hteli da te ubiju???
- Nikad nisam saznao. Tad kad su me napali pred Novu godinu pitao sam: ''Što hoćete od mene?'', a oni su samo nastavili da govore kako će da me ubiju, kako nisam zaslužio da živim i sl. Moj frend je jednog od njih pitao zašto, rekao je jer se kao ''frajerišem'', vjerovatno je mislio u smislu 'previše je cool', valjda jer nisam obraćao pažnju na idiote nikad, uvijek sam imao svoje društvo, koje je bilo na mom nivou (jednog od njih znam od djetinjstva, komšije smo bili, tako da je uvijek mogao primjetiti s kim se družim), dalje jer nikad nisam dolazio u školu u bezveze odjeći, jer smatram da je to ipak javno mjesto, a ne kućica na brdu, gdje možeš doći u japankama (opet ja o Japanu, hahahahah). Druga verzija tog zašto su htjeli da me ubiju je ta kako sam se ja družio sa djevojkama u koje su oni bili kao ''zaljubljeni'', no one njih nisu gledale, jer nisu pripadale tom sloju društva, ako ih možemo tako i nazvati, više su se družile sa mnom, sa mojom rajom, dakle druga verzija je ljubomora. Treća verzija je kako sam ja jednog od njih psovao mater na FBu, što definitvno nije istina, prvenstveno jer ja nisam taj tip osobe, jako rijetko psujem bilo šta, kamoli onu koju svi najviše volimo, koja nam je bukvalno sve! Generalno me je teško iznervirati toliko da se ja s nekim tučem, no njima je to svakodnevnica bila, svaki dan su nekog trebali da udaruju, nisam ja bio jedini. Kao da su random sistemom birali žrtve, pa na koga nalete. Oni su kao neko i nešta, po meni je to dno od dnoovog dna! Vjerujem da su imali teško djetinjstvo kad su takvi nikakvi došli u svijet, doduše to je još uvijek bio pubertet, tako da je s druge strane normalno da hoće nešta, a ne shvataju da ne mogu postići ništa. Ne sumnjam da su njih roditelji udarali, pa još uvijek imaju kompleks od toga. Evo ovo je po meni klasični prikaz idiotizma!
To je stvarno uzasno. Reci mi da li si sada u Sarajevu ok, da li imas slicnih problema kao nekada u Zagrebu i da li mozes da nam kazes gde ti je lepse i da li planiras da se vratis u Zagreb kada zavrsis studije?
- Naravno, sad je uredu; problema nemam, bar ne te vrste, a koji je ljepša, pa gledaj, svako je lijep na svoj način. Za Zagreb me vezuje bukvalno sve, dok recimo Sarajevo je isto dio mog života, tako da nema gdje je ljepša. Da li planiram u ZG nakon studija? Hmm... Pa gledaj, ja sam nekako kontao da se oženim kad završim fakultet, pa da idem da živim negdje drugo, ne ni u Sarajevu, ni u Zagrebu, nego negdje gdje ja jednostavno stvarno istinski mogu da uživam . Ko zna šta nosi dan, šta noć, možda sutra umrem, samo nek sam živ i zdrav, pa gdje god da ću kasnije živjeti, biće mi lijepo.
Ovde pravimo malu pauzu, poslusacemo sada ekskluzivu. Oficijalni remiks pesme `Ding Dong` koju izvodi jedina diva pored mene, Dana International, koja ce urpavo sa ovom pesmom predstavljati Izrael na ovogodisnjem Eurosongu u Nemackoj. UZIVAJTE!
Da li imas prijatelje u stvarnom zivotu i koje su tri stvari koje smatras da su najbolje koje posedujes da iste (prijatelje) zadrzis pored sebe?
- Prave prijatelje? Ne znam, mislim da nemam, nažalost. Mnogo me osoba u koje sam vjerovao iznevjerilo. Dan danas ne vjerujem nikom, jako je teško steći prijatelja. Jedina stvar koju ja tražim je povjerenje. Isto to ja posjedujem, i to je po meni ključ prijateljstva. Imam mnogo prijatelja, al' nije to to, jednostavno ne mogu se osloniti ni na koga od njih.
Reci mi iskreno da li si nekog prijatelja ti izneverio?
- Jesam, a ko nije? Al' ta me situacija promjenila, jer sam ja od jedne nepovjerljive osobe, postao apsolutno drugačiji! Češće su mene izdavali nego ja njih; problem je zapravo bio u meni, zašto sam tako otvoren? Evo ti sad ekskluziva kako sam se promjenio, hehe. U ljeto 2006. izlazio sam svaku večer u grad, sa njim, Damirom. Bilo je to tipično druženje, izlazak, sve normalno. Jedne večeri smo tako sjedili u kafiću, i rekao mi je sljedeće, citiram: ''Kako da roditeljima kažem?'' Nisam znao o čemu je riječ, pa sam upitao: ''Što?'' ''Obećaj da nikom ećeš reći!'', što sam i učinio. ''Postoji mogućnost da ću postai tata''. Moja reakcija je bila kao ono OMG! Nisam vjerovao tome što je rekao, nekako je izgledalo nemoguće da neko to priča baš meni. Ispričao mi je cijelu tu priču, na što sam ja ostao bez riječi. Kasnije smo otišli kući, i sutradan sam izašao sa djevojkom, i kroz priču joj rekao to što nisam trebao, i iako je izgledalo kao ono ''izletilo mi'', nije bilo tako, bio sam svjestan da ću to da joj kažem. Ništa, nije obraćala pažnju. Isti dan malo kasnije zove me on na mboitel, ja se javljam, a on samo spusti. Poslao mi je pruku, u kojoj je napisao kako me mrzi, i kako ne želi više ikada imati bilo kakav kontakt sa mnom. Počeo sam da plačem; odmah sam povezao to što mi je rekao sinoć i tu poruku danas. Zapravo, realno gledano, njemu sam jedinom mogao reći neke te svoje strahove od tvarnog svijeta, tek tad sam shvatio šta sam uradio. I ne, sebi to nikad neću oprostiti, iako mi je on oprostio. Pozvao sam tu djevojku svoju, i rekla je kako je rekla frendicama kako je možda ta Damirova djevojka trudna. Kao sve cure, to se proširilo, i došlo do Damirove djevojke, koja je prekinula sa njim, nakon čega je on prekinuo odnose sa mnom. Tad sam se promjenilo, i tad je moj mozak dosegnuo u takvu, kao da kažem, zrelost, da sam ja jednostavno shvatio da nisam. Sretao sam Damira u gradu sljedećih par tjedana, dok mu jednom nisam prišao i ispričao se. Tad smo se ispričali ono baš, imam osjećaj da je naše prijateljstvo tad dosegnulo vrhunac. Naravno, bilo je stvari koje nisam ni njemu mogao reći, koji općenito nikad nisam nikom rekao, i neću. Srećom, sve so to dobro završilo, ipak nije postao tata, a nije ni postajala mogućnost, jer se ispostavilo da nije uradio to što je mislioo da je uradio. Žao mi je što sada nemam prijatelja maka poput njega, makar da imam nekog da me sasluša kad je meni teško, ne mora mi ni pomoći ni savjetovati me, nego jednostavno samo da to izbacim iz sebe. Tad sam shvatio snagu prijateljstva. Uvijek kad sam u ZG želim pokušati da ga nađem, jer sad nemam blage ni gdje je ni ništa... Eto tako, ja esej pravi napisao, haha.
Zao mi je zbog svega, ali se nadam da si ipak mozda tada shvatio da je tracarenje ne moze da donese nista dobro, ni onome koga tracas, a pogotovo onome ko traca. Ti si izgubio dobrog prjatelja , kao i Damir. A reci mi, evo ovo sada gledaju svi na forumu, da li si nekada nekog ogovarao na forumu?
- Ajmeeee, pa jesam, to je valjda normalno, haha, svi mi volimo da tračamo koliko god se mi tome opirali, hahaha; al' nisam odavno nikog tračao, vidiš, hehe.
Jos nesto bih te pitao. Pojedini forumasi su mi rekli da ti uopste ne studiras to sto studiras, da to ne postoji u Sarajevu, da ti uopste ne zivis tamo vec u nekom selu, razne stvari... Niko ti nista ne veruje, evo u ovom pitanju i u ovom delu emisijie zelim da ti dam prostora da , ukoliko zelis kazes sve sto ti je na dusi a tice se tih spekulacija da si najveci lazov na forumu. Ako zelis, evo nemam pitanja, obrati im se!
- Ma gledaj, dragi moj, pod broj jedan, kad su takve ''muškarčine'', ajde nek dokažu da nema ovdje fakultet Mašinstva, ajde! Ja mogu da vam točnu adresu dam, što može da vam asteroid potvrdi, jer i on živi u Sarajevu! Nevjerovatno je tako nešto izmišljati, to je isto da j kažem ovaj forum ne postoji. :S Ne živim u Sarajevu, to je istina, živim u Visokom, al' vozarim svaki dan u Sarajevo radi fakulteta, svejedno Visoko nije nikakvo selo, nego grad, ako niste još čuli, u Visokom se nalaze piramide. Lažov nisam, ajde nek neko dokaže da jesam, da ja lažem gdje živim, šta studiram, da nisam ovaj ko jesam, mislim stvarno! *smajli koji koluta očima*
Dobro necemo sada da te nerviramo, ali priznaces i sam da si i delom ti kriv zbog svega toga. Idemo dalje...Koji ti je najtezi trenutak u zivotu?
-Smrt bake, za koju sam bio mnogo vezan. Još ću početi da plačem dok pišem, kao dijete sam imao knjigu koju mi je kupio deda, i svaki dan sam učio slova sa bakom, dok nisam krenuo u školu, a i kad sam krenuo, sa bakom sam pisao zadaću. Jedna od najljepših uspomena koje su mi ostale iz djetinjstva je kada sam išao na stadion sa dedom, i izgubio se. On je došao kući i pitao gdje sam ja, dok na kraju nije skužio da sam mu pobjegao. Baka me išla tražiti, i kad me našla, bio je to jedan od najljepših trenutaka u mom životu, toliko emocija nikad neću osjetiti opet! Ne mogu više o ovome pričati, zaista ću zaplakati, sorry.
Boze, najiskrenije, i mene si dirnuo sada! I kaze se da je ljubav bake i deke prema unucima nesto sto je neopisivo, a mnogi kazu da je jaca i od ljubavi prema sopstvenoj deci. Hvala sto si ovo podelio sa nama, sad prelazimo na malo vedrije teme...Cime privlacis devojke a cime muskarce?
- Nikad mi se nije obratio neki muškarac i rekao nešto tipa zgodan si, sviđaš mi se itd., tako da muškarce očito ne privlačim; djevojke, pa ne znam, jednostavno, nema nešta određeno, to sam samo ja. Možda što sam romatičan sa jedne strane, dok sam s druge totalno drugačiji. Trudim se da budem odličan u svemu što radim.
E to ti je lose, mislim ovo za muskarce, dok ti gay ne kaze da si zgodan...Mi to najbolje znamo, hahaha. Janko, da li se osecas srecnim?
- Komplikovano i teško pitanje. Ne, ne osjećam se, jer nisam još uvijek postigao ono što hoću. Meni je uzor u životu majka, koja je nedavno dobila posao u Beču u Raiffeisen banci; jednostavno se trudim postići ono što je ona postigla, ne zadovoljavati se nečim prosječim, ako znam da ja mogu više, hoću više, bolje. Ona mi je motivacija uvijek, i kad neću da učim, znam svoj cilj, i znam šta moram da uradim da dođem do istog. U pojam 'sretan' spadaju još mnoge životne stvari... Želim da se jednog dana oženim, imam djecu, živim negdje gdje jednostavno mogu da uživam, radim, negdje gdje mogu da imam normalan život, gdje jednostavno mogu biti to što jesam. Nebo je granica, i ja ću dati sve od sebe da dođem do te granice!
Rekao bih da si veliki materijalista, jesam li upravu?
- Relativno. I nisam baš puno, ne smatram da su stvari metijalne vrijednosti vrijednije od nematerijalnih i duhovnih. To je pitanje za razmišljanje, treba sagledati dosta aspekata da skužiš jesi li materijalista ili idealista.
Ja znam da me nece pustiti i dati mi mira ako te ne pitam, mnogi su me kontaktirali nedeljama u vezi sa dosijeom `Japan`. Hajde konacno reci sada sve. Ja se secam price koju si mi pricao i ponovicu je u skracenoj verziji. Rekao si da ne igras HSC te nedelje jer si u Japanu, a onda te je Vladan `uhvatio` da si na forumu prisutan sa svoje bosanske ip adrese. Zatim te je ucenjivao da nece nikome reci da si slagao i izvrnuti te podsmesima, ako i ti precutis `nesto`. Tada mi nisi rekao sta i rekao si mi da ces da ga `proveravas`. Na kraju je ispalo da je on tebi rekao da je biseks, to si mi rekao, al se sve svelo na to da je on to tebi rekao da bi ustanovio da li si poverljiv i znas da cuvas tajnu. U to se sve uplice Ludi Djole, poznatiji kao Djole94 na forumu, i nastaje haos, oni te prozivaju, ti se pravis lud i kada si trebao da svedocis da ti je Vladan dao, kao sto si mi rekao, poverljive informacije u vidu mail-ova, ti si odjednom promenio pricu koju si meni pre pricao i rekao da je mail bio javan. Hajde sad reci konacno ko je tu koga, zbog cega, zasto , kako... Da otvorimo i resimo jednom zauvek taj dosije `Japan`...
- Eh ovako. : ) Sramota me da kažem, al' eto, haha. Pao sam na ispitu tad, i kad sam rekao majci za to, bila je kao ono kako to da pandše, najlakši predmet, od svih ispita ti si baš taj, ovo ono (kao majke, haha); i nije htjela da mi plaća internet, pa sam morao da se ''šlepam'', haha. Eto, to je zapravo istina. No, bilo me sramota da kažem da mi je majka isključila internet, jer nisam položio ispit (dobiće neko feeling da sam ja još uvijek ''mali'', haha), pa sam tako rekao za Japan (to mi prvo palo na pemt kad su me pitali zašto se povlačim); a i stvarno sam trebao da ubrzo idem, ali ipak nisam mogao jer se odužilo izdavanje dokumenata, pa je čitav proces prekinut. Eto, to je prava istina. ; ) Eh, to za Vladana, to nema ništa puno da se kaže, on je meni poslao PP jesam li još uvijek u Japanu, ja sam rekao da jesam, on me pitao pa otkud bosanski IP, ja reko ma imam takvu mrežu, hahahah. Naravno nisam htio da to bude Janko slagao, ovo-ono, pa sam ga zamolio da ne kaže, no on je rekao Đorđu. Onda su meni rekli kako je on biseksualac, ja sam ga upitao to na MSNu, i rekao je isto što je rekao i prije par tjedana u intervju, ako djevojke mogu reći jedna za drugu da su ugodne, možemo i mi jedan za drugog. Dalje, tvoj e-mail. To nema sad nikakve veze s Japanom;on me pitao imam li tvoj MSN ja rekao da nemam i da može on da vidi koja je adresa unijeta onda kad si se prijavljivao na forum, meni je on rekao koja je, ja sam rekao Kruni, našao tvog brata na FB, i to je to, kraj te priče. : ) Nadam se da smo završili dosije ''Japan'' i ''Moj e-mail'', haha.
Pa da li smo? Ja se nadam da jesmo, iako se price nisu poklopile, Vladan je ispricao drugaciju pricu, ali ono, valjda je to bio vas dogovor, sta god, meni je zaista drago da smo konacno razresili i iz tvog ugla taj dosije `Japan`. Hvala ti na gostovanju, mislim da ces mnoge , u najmanju ruku iznenaditi time sto si bio opsiran, hahah, ali priznaces da su navikli na malo drugacijeg Janka. Meni je drago sto sam uspeo da te raspricam. A vi postovani gledaoci, nadam se da ste uzivali i da cete razmisliti dobro nakon ove emisije i na kraju ipak dati jos jednu sansu Janku, jer, ljudski je prastati. Do sledece srede, ljubi vas i voli vasa diva Hayrola!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja nisam toliko jadan da izdajem tuđe privatne stvari - Đorđe je sam zaključio da nisi u Japanu. :-) Mislim, svako zdrave pameti je to mogao da zaključi, jer...
Lekcija broj 1: Ispeci, pa reci.
Lekcija broj 2: Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
;-)
Žao mi je zbog te priče oko pretnje smrću i to, kontam te oko te stvari sa prijateljima and stuff, ali ovo ostalo ne želim da komentarišem.
Uživaj Janko! :-) Njóttu!
Lekcija broj 1: Ispeci, pa reci.
Lekcija broj 2: Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
;-)
Žao mi je zbog te priče oko pretnje smrću i to, kontam te oko te stvari sa prijateljima and stuff, ali ovo ostalo ne želim da komentarišem.
Uživaj Janko! :-) Njóttu!
Gost- Gost
Ja baš mislio da si bio u Japanu, razočarao si me.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
a dajte za Japan, bio il ne, njegova stvar... šta ima napadat ljude zbog takvih stvari... ko da sad napadnemo nekog jer je dobio 1 a napisao da je 5
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Stranica 12 / 40.