EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayrolin Dvougao

+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters

Stranica 7 / 40. Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Go down

Hayrolin Dvougao - Page 7 Empty Re: Hayrolin Dvougao

Postaj by frozen 28.03.11 0:54

Yxzibit1 je napisao/la:Svaka čast za hrabrost, ali više od toga za iskrenost.

Bravo, Croato!!!
I love you I love you I love you
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 28.03.11 21:44

Ja nakon ovoga skroz promjenio mišlenje o Croatu, ne znam zašto al skroz sam ga do sada drugačije doživljavao, nije mi prirastao srcu, možda zato jer nikako nismo ni pričali. Sad ga gledam u skroz drugom svjetlu, svaka čast na iskrenosti i intervjuu! Smile

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 29.03.11 0:14

Jasmin je napisao/la:ma Croato spada u onu grupu jednih od boljih na ovom forumu!
I love you I love you
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 29.03.11 0:14

Bruno je napisao/la:Ja nakon ovoga skroz promjenio mišlenje o Croatu, ne znam zašto al skroz sam ga do sada drugačije doživljavao, nije mi prirastao srcu, možda zato jer nikako nismo ni pričali. Sad ga gledam u skroz drugom svjetlu, svaka čast na iskrenosti i intervjuu! Smile
o pa hvala ti Bruno... ovo nisam očekivao od tebe Wink i ti meni mijenjaš mišljenje o sebi Wink thx Smile
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 29.03.11 0:15

Bruno je napisao/la:Ja nakon ovoga skroz promjenio mišlenje o Croatu, ne znam zašto al skroz sam ga do sada drugačije doživljavao, nije mi prirastao srcu, možda zato jer nikako nismo ni pričali. Sad ga gledam u skroz drugom svjetlu, svaka čast na iskrenosti i intervjuu! Smile
moramo više komunicirati Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 29.03.11 20:51

Hayrolin Dvougao - Page 7 1243098874365fcopy

SPECIJAL

`NASIH 50 GODINA NA HELIA SONG CONTESTU`

SVE O BBR NOVI BEOGRAD I HSC
(U SUSRET `BEOGRADOVIYSION-u`)

SREDA 30. MART 2011
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 29.03.11 22:48

ZBOG NEKIH CUDNIH ODLUKA ADMINISTRATORA BRUNE ZABRANJENA JE EMISIJA OVE NEDELJE TE CE SPECIJAL KOJI JE NAJAVLJEN BITI EMITOVAN U SKRACENOM I CISTO REVIJALNOM OBLIKU, SUTRADAN U TEMI `BIVSA BEOGRADSKA REPUBLIKA NOVI BEOGRAD` NA VASEM RTVBBRNBG!

p.s Bruno se istripovao da sad poseduje Hayrolu ako poseduje Forum Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 29.03.11 22:52

HaYrOLa je napisao/la:
ZBOG NEKIH CUDNIH ODLUKA ADMINISTRATORA BRUNE ZABRANJENA JE EMISIJA OVE NEDELJE TE CE SPECIJAL KOJI JE NAJAVLJEN BITI EMITOVAN U SKRACENOM I CISTO REVIJALNOM OBLIKU, SUTRADAN U TEMI `BIVSA BEOGRADSKA REPUBLIKA NOVI BEOGRAD` NA VASEM RTVBBRNBG!

p.s Bruno se istripovao da sad poseduje Hayrolu ako poseduje Forum Smile

Laughing Laughing Laughing
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 29.03.11 23:08

Šta? o__O

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 29.03.11 23:27

Čudna odluka Bruna je da ista pravila vrijede za sve vlasnike emisija u ovom dijelu foruma., Jedna emisija tjedno i to onda kada je to dogovoreno prema željama vlasnika emisija. Ako Been i ja pošujemo ta praivla i jednom tjedno objavljujemo intervjue, ne vidim potrebu da ta pravila ne vrijede i za tebe. Wink

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 29.03.11 23:37

Bruno je napisao/la:Čudna odluka Bruna je da ista pravila vrijede za sve vlasnike emisija u ovom dijelu foruma., Jedna emisija tjedno i to onda kada je to dogovoreno prema željama vlasnika emisija. Ako Been i ja pošujemo ta praivla i jednom tjedno objavljujemo intervjue, ne vidim potrebu da ta pravila ne vrijede i za tebe. Wink

dosadan si, jesmo raspravili to i ne znam vise sta ti hoces. Eto ti cela emisija pa je radi, ja vise necu ovo ni da radim... ti si sujetan, umesto da radis za dobrobit foruma, ti... ta pravila koja ti ims u glavi ovde ne pisu nigde, ono je bila vanredna emisija, i ako gledamo tako , ove nedelje nije bilo emisije, jer je ona bila u subotu. A nova nedelje pocinje u ponedeljak, zar i tome treba da te ucim Bruncek? :p
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 29.03.11 23:39

HaYrOLa je napisao/la:
Bruno je napisao/la:Čudna odluka Bruna je da ista pravila vrijede za sve vlasnike emisija u ovom dijelu foruma., Jedna emisija tjedno i to onda kada je to dogovoreno prema željama vlasnika emisija. Ako Been i ja pošujemo ta praivla i jednom tjedno objavljujemo intervjue, ne vidim potrebu da ta pravila ne vrijede i za tebe. Wink

dosadan si, jesmo raspravili to i ne znam vise sta ti hoces. Eto ti cela emisija pa je radi, ja vise necu ovo ni da radim... ti si sujetan, umesto da radis za dobrobit foruma, ti... ta pravila koja ti ims u glavi ovde ne pisu nigde, ono je bila vanredna emisija, i ako gledamo tako , ove nedelje nije bilo emisije, jer je ona bila u subotu. A nova nedelje pocinje u ponedeljak, zar i tome treba da te ucim Bruncek? :p

Neka sam dosadan, al nećeš me prikazivati kao budalu davajući samo svoju stranu priče i govoriti da te ja zakidam svojim čudnim pravilima. Wink
Hvala što me učiš. Ta ti pravila postoje u programu kada svaka emisija ide Wink

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 29.03.11 23:43

Bruno je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

Neka sam dosadan, al nećeš me prikazivati kao budalu davajući samo svoju stranu priče i govoriti da te ja zakidam svojim čudnim pravilima. Wink

nisam znao da je `TV program` PRAVILNIK zapravo... hahahahaha Bruncek , Bruncek, al te drma sujeta... ne mogu, stvarno ne mogu da se raspravljam sad sa tobom i da ti objasnjavam sta znaci VANREDNO i kojim danom pocinje nova NEDELJA... to se uci u osnovnoj skoli, a neke stvari i u vrticu... rekao sam ti eto ti radi svoj hot sit i uzivaj u `popularnosti` , hhahaahha
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 29.03.11 23:45

HaYrOLa je napisao/la:
Bruno je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

nisam znao da je `TV program` PRAVILNIK zapravo... hahahahaha Bruncek , Bruncek, al te drma sujeta... ne mogu, stvarno ne mogu da se raspravljam sad sa tobom i da ti objasnjavam sta znaci VANREDNO i kojim danom pocinje nova NEDELJA... to se uci u osnovnoj skoli, a neke stvari i u vrticu... rekao sam ti eto ti radi svoj hot sit i uzivaj u `popularnosti` , hhahaahha

Meni za razliku od tebe nije stalo do toga koliko mi je tema posjećena i koliko ima posteva jer to nije mjerilo ničega Wink
Oprosti što sam glup i što ne znam kad počinje novi tjedan, jadan ja kako sam glup. Imao si dvije emisije u jednom tjednu. Sad radi tjedan pauze.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 29.03.11 23:49

Bruno je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

Meni za razliku od tebe nije stalo do toga koliko mi je tema posjećena i koliko ima posteva jer to nije mjerilo ničega Wink
Oprosti što sam glup i što ne znam kad počinje novi tjedan, jadan ja kako sam glup.

ko prizna pola mu se prasta...a sto se tice ovoga `da ti nije stalo` , znam, verujem ti da tebi nije stalo ni do cega na forumu, ni do pobede na HSC-u, pa onda te uhvate da namestas isti, ma znam, nije ti stalo , to ti se omakne... verujem ti Smile hahahaaha ajde ne nabadaj se sam, bolje ti je da cutis ... resili smo ovo, nema Dvougla i svi smo srecni...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 29.03.11 23:49

Dječaci, dječaci...
Kakvi su to neobični iskazi ljubavi?
Šalu na stranu, Bruno stvarno nigdje nisi napisao da je neka emisija, show, serija ograničeno da ide jednom tjedno i da se nema pravo promjeniti termin. I ako sve to smije izlaziti JEDNOM tjedno(ako je negdje tako zapisano/rečeno) zašto nisi reagirao kada je Veronica svaki dan objavljivala seriju?
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 29.03.11 23:52

HaYrOLa je napisao/la:
Bruno je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

Oprosti što sam glup i što ne znam kad počinje novi tjedan, jadan ja kako sam glup.

ko prizna pola mu se prasta...a sto se tice ovoga `da ti nije stalo` , znam, verujem ti da tebi nije stalo ni do cega na forumu, ni do pobede na HSC-u, pa onda te uhvate da namestas isti, ma znam, nije ti stalo , to ti se omakne... verujem ti Smile hahahaaha ajde ne nabadaj se sam, bolje ti je da cutis ... resili smo ovo, nema Dvougla i svi smo srecni...

Da nije mi stalo do foruma, hahahhaa, svakako, zato je forum u godinu moga vodstva postao uspješniji nego li u proteklih 6 godina zajedno.
Je tako je, svakako, kako si samo pametan divim ti se. Nemoj ti meni govorit šta mi je pametnije, jer ne znaš bolje od mene.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 29.03.11 23:53

Nymeria je napisao/la:Dječaci, dječaci...
Kakvi su to neobični iskazi ljubavi?
Šalu na stranu, Bruno stvarno nigdje nisi napisao da je neka emisija, show, serija ograničeno da ide jednom tjedno i da se nema pravo promjeniti termin. I ako sve to smije izlaziti JEDNOM tjedno(ako je negdje tako zapisano/rečeno) zašto nisi reagirao kada je Veronica svaki dan objavljivala seriju?

Zato jer za Veronicinu seriju stoji da ide svaki dan, ona je rekla da će tako staviti u programu. Pa piše da je jednom tjednom, ako piše Nedjeljom jasno je da se misli u nedjelju, a ne u ponedjeljak, srijedu i nedjelju. Wink Tko želi promjeniti termin može kada želi, kao što ga je i Lunke promijenio dok smo se dogovarali. Ali osim njega nitko nije tražio promjenu termina,

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 29.03.11 23:55

Dobro.
Svejedno se ne morate prepirat tko će se prvi igrat u pijesku Wink
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.03.11 0:00

Bruno je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

Da nije mi stalo do foruma, hahahhaa, svakako, zato je forum u godinu moga vodstva postao uspješniji nego li u proteklih 6 godina zajedno.
Je tako je, svakako, kako si samo pametan divim ti se. Nemoj ti meni govorit šta mi je pametnije, jer ne znaš bolje od mene.

ahhahaahaha, ne daj Boze da ti sa foruma odu 3 osobe koje ti nose ceo forum, propao bi odmah. Nemas pojma da se ophodis prema ljudima, da je Verka bila sad na tvom mestu, ovo bi se resilo mnoooogooo brze i bezbolnije...

mali savet : Sujeta i ljubomora mnooooogooooo ruzi coveka, a iz tebe te dve osobine izbijaju nenormalno. Kraj price, ti si boss, ne ide Dvougao.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.03.11 0:00

Nymeria je napisao/la:Dobro.
Svejedno se ne morate prepirat tko će se prvi igrat u pijesku Wink

Very good!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 30.03.11 0:03

HaYrOLa je napisao/la:
Bruno je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:

ahhahaahaha, ne daj Boze da ti sa foruma odu 3 osobe koje ti nose ceo forum, propao bi odmah. Nemas pojma da se ophodis prema ljudima, da je Verka bila sad na tvom mestu, ovo bi se resilo mnoooogooo brze i bezbolnije...

mali savet : Sujeta i ljubomora mnooooogooooo ruzi coveka, a iz tebe te dve osobine izbijaju nenormalno. Kraj price, ti si boss, ne ide Dvougao.

Eto, hvala Bogu tu je i Veronica, pa riješi neke stvari brže i bezbolnije, i svaka joj čast na tome, jer s njom nema rasprave, a ja se kao budala idem objašnjavat nekome tko to ne zaslužuje.
Ah, eto, forum visi o 3 osobe, eto, svašta sam čuo, ali ne i to, al ako ti je tako lakše, onda je tako. Wink

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 30.03.11 0:05

Evo, zahvaljujući i meni uskoro ćeš imat 1700 pogleda. Wink

A kad ulaziš u rasprave, nauči da ne mijenjaš teme kako bi ispao u pravu, već se drži predmeta rasprave. Smile

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.03.11 0:10

Bruno je napisao/la:Evo, zahvaljujući i meni uskoro ćeš imat 1700 pogleda. Wink

A kad ulaziš u rasprave, nauči da ne mijenjaš teme kako bi ispao u pravu, već se drži predmeta rasprave. Smile

pa tvoja emisija bolje da se zove Hayrolin sit, posto sam ti u prvoj emisiji napravio emisiju svojim pitanjima, a u drugoj sam ti koliko toliko izvukao emisiju kao gost, jer su ti pitanja bila `Budi Bog s` nama`.. nema na cemu :p A ja se drzim teme, ti se ne drzis... izmisljas neka pravila koja nigde nisu napisana...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 30.03.11 0:14

HaYrOLa je napisao/la:
Bruno je napisao/la:Evo, zahvaljujući i meni uskoro ćeš imat 1700 pogleda. Wink

pa tvoja emisija bolje da se zove Hayrolin sit, posto sam ti u prvoj emisiji napravio emisiju svojim pitanjima, a u drugoj sam ti koliko toliko izvukao emisiju kao gost, jer su ti pitanja bila `Budi Bog s` nama`.. nema na cemu :p A ja se drzim teme, ti se ne drzis... izmisljas neka pravila koja nigde nisu napisana...

Hvala ti. Wink Baš mi je drago da ti ove emisije tako ozbiljno uzimaš k srcu, pa ti je važna popularnost, tko ima bolje goste, pitanja i odgovore. To je život,
Pa ja se držim teme, lijepo ti objasnio kako idu stvari s emisijama i rasporedom, TV programom, ali ti kad nemaš što napisat hvataš se toga, da se ne znam ophodit ljudima, da si namještam pobjede, da bi forum propao bez troje ljudi. Počni čitat šta pišeš!

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 40. Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next