Hayrolin Dvougao
+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters
Stranica 8 / 40.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Hayrolin Dvougao
Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
pa tvoja emisija bolje da se zove Hayrolin sit, posto sam ti u prvoj emisiji napravio emisiju svojim pitanjima, a u drugoj sam ti koliko toliko izvukao emisiju kao gost, jer su ti pitanja bila `Budi Bog s` nama`.. nema na cemu :p A ja se drzim teme, ti se ne drzis... izmisljas neka pravila koja nigde nisu napisana...
Hvala ti. Baš mi je drago da ti ove emisije tako ozbiljno uzimaš k srcu, pa ti je važna popularnost, tko ima bolje goste, pitanja i odgovore. To je život,
Pa ja se držim teme, lijepo ti objasnio kako idu stvari s emisijama i rasporedom, TV programom, ali ti kad nemaš što napisat hvataš se toga, da se ne znam ophodit ljudima, da si namještam pobjede, da bi forum propao bez troje ljudi. Počni čitat šta pišeš!
Jao covece, jesi ti jeo bunike veceras? Rekao sam ti preko PP-a sve sta sam imao, smislio si ta pravila danas, sto mi to nisi rekao u nedelju kad si me pitao da li ide emisija u sredu i kad sam ti rekao da ide... ajde vise smaras stvarno, prvo si rnjao na pp pa si sad presao ovde... ne znam sta oces vise? Da kazem da si u pravu?
BRUNO JE U PRAVU
ok?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kako ti sve okrećeš na svoje kako tebi odgovara. Misliš da se meni da raspravljat s tobom? Ako sam te smarao preko PP nisi trebao odgovarati. Pravila su smišljena u isto vrijeme kad i program, ako ti ne razumiješ da PETKOM znači petkom, a ne srijedom, utorkom i petkom, tvoj problem. Ne moraš govorit da sam u pravu, to govore činjenice.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Kako ti sve okrećeš na svoje kako tebi odgovara. Misliš da se meni da raspravljat s tobom? Ako sam te smarao preko PP nisi trebao odgovarati. Pravila su smišljena u isto vrijeme kad i program, ako ti ne razumiješ da PETKOM znači petkom, a ne srijedom, utorkom i petkom, tvoj problem.
nema tebi pomoci...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Baš ste mi cool
Bruno nije ni svestan da je upravo veceras bio u Hayrolinom dvouglu hahahahaahahhaahahah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nymeria je napisao/la:Dobro.
Svejedno se ne morate prepirat tko će se prvi igrat u pijesku
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Baš ste mi cool
Bruno nije ni svestan da je upravo veceras bio u Hayrolinom dvouglu hahahahaahahhaahahah
Diže gledanost gdje dođe
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Zar je stvarno bitno kada će neka emisija ići?Ja isto iskreno nisam baš znala da se treba držati drito zadanog programa (onda ja trebam dobiti otkaz nisam odavno napisala ali samo zato jer nisam imala vremena,mogla bi danas ahahaha).Ovaj podforum je valjda stvoren za zabavu i stvarno ako se mene pita nije bitno kada će neka emisjija ići,pa nismo mi prava TV da se potrebno držati programa,a i oni uvijek napišu u svojim novijnskim programima,tv zadržava pravo promjene termina ili mjenjanje programa.
Niste se trebali bezveze svađati ovo je stvarno bila glupost ahahha
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Zar je stvarno bitno kada će neka emisija ići?Ja isto iskreno nisam baš znala da se treba držati drito zadanog programa (onda ja trebam dobiti otkaz nisam odavno napisala ali samo zato jer nisam imala vremena,mogla bi danas ahahaha).Ovaj podforum je valjda stvoren za zabavu i stvarno ako se mene pita nije bitno kada će neka emisjija ići,pa nismo mi prava TV da se potrebno držati programa,a i oni uvijek napišu u svojim novijnskim programima,tv zadržava pravo promjene termina ili mjenjanje programa.
Upravo tako.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Veronica je napisao/la:Zar je stvarno bitno kada će neka emisija ići?Ja isto iskreno nisam baš znala da se treba držati drito zadanog programa (onda ja trebam dobiti otkaz nisam odavno napisala ali samo zato jer nisam imala vremena,mogla bi danas ahahaha).Ovaj podforum je valjda stvoren za zabavu i stvarno ako se mene pita nije bitno kada će neka emisjija ići,pa nismo mi prava TV da se potrebno držati programa,a i oni uvijek napišu u svojim novijnskim programima,tv zadržava pravo promjene termina ili mjenjanje programa.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vladan je napisao/la:Jao, sinoćna emisija je bila baš super! :-D
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Zar je stvarno bitno kada će neka emisija ići?Ja isto iskreno nisam baš znala da se treba držati drito zadanog programa (onda ja trebam dobiti otkaz nisam odavno napisala ali samo zato jer nisam imala vremena,mogla bi danas ahahaha).Ovaj podforum je valjda stvoren za zabavu i stvarno ako se mene pita nije bitno kada će neka emisjija ići,pa nismo mi prava TV da se potrebno držati programa,a i oni uvijek napišu u svojim novijnskim programima,tv zadržava pravo promjene termina ili mjenjanje programa.
Ma ok, meni je stvarno svejedno Ovaj dio foruma sam napravio s namjerom da sve emisije budu na jednom mjestu, da ne budu razbacane po cijelom forumu i da svaka ide u svom terminu, da sve bude uredno i na jednom mjestu. Al ako je vama isto, jel idu emisije svaki dan, il jednom tjedno meni je onda isto svejedno
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
Ma ok, meni je stvarno svejedno Ovaj dio foruma sam napravio s namjerom da sve emisije budu na jednom mjestu, da ne budu razbacane po cijelom forumu i da svaka ide u svom terminu, da sve bude uredno i na jednom mjestu. Al ako je vama isto, jel idu emisije svaki dan, il jednom tjedno meni je onda isto svejedno
ovaj i dalje rnja... al` cim Verka `podvikne` eto Brune spustenog repa hhahahahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
ovaj i dalje rnja... al` cim Verka `podvikne` eto Brune spustenog repa hhahahahaha
nemoj tako
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
nemoj tako
sta nemoj, covek je udavio preko pp-a i ovde da NE MOZE da se emituje emisija van termina, ganjao sam se danima sa njim, i sad ti napises jedan post kako to nije problem, i on kaze da mu je ok!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
nemoj tako
sta nemoj, covek je udavio preko pp-a i ovde da NE MOZE da se emituje emisija van termina, ganjao sam se danima sa njim, i sad ti napises jedan post kako to nije problem, i on kaze da mu je ok!!!
pa opet ćete se bezveze početi svađati
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
pa opet ćete se bezveze početi svađati
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
Da, ako ti je lakše tako je.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
PRAVDA ZA FORUM
Zadnja promjena: HaYrOLa; 01.04.11 23:30; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
:OOOOO
U kol'ko će ovo, hoće bit do 22, valjda neće zatvorit' do tad?
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la::OOOOO
PRAVDA ZA FORUM
Zadnja promjena: HaYrOLa; 01.04.11 23:30; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ne vjerujem u ovo.
Kontinent Helia
Zašto si sklonio ono što će biti večeras ? O____o
Kontinent Helia
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Zašto si sklonio ono što će biti večeras ? O____o
i ja se mislim
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Stranica 8 / 40.