EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayrolin Dvougao

+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters

Stranica 23 / 40. Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Go down

Hayrolin Dvougao - Page 23 Empty Re: Hayrolin Dvougao

Postaj by Bebi 26.10.11 21:37

Nije tip osobe sa kojom bih se druzio Smile
Mada i ja sam "dobrostojeci" samo nikad nisam tome pridavao toliki znacaj Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 26.10.11 23:23

očekivao sam više negativnih komentara na ovaj intervju..no dobro Smile
Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 27.10.11 0:22

Previše gledaš Gossip girl i takve serije. Smile
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 31.10.11 19:18

Hayrolin Dvougao - Page 23 Jeffreestarlargemsg1226

DVOUGAO 5

`` S` NAMEROM DODJOH U VELIKI GRAD ``

JEDNA DRUGACIJA MLADOST

Ulizujem se samo na fakultetu!
Na prevaru su mi oduzeli titulu djaka generacije!
Nikada nisam bio u diskoteci i ne bih se usudio da odem!
Jedna forumasica je pokusala da me napije!
Mnogi tvrde da sam ja gay!
Devojku trazim u Zoo vrtu! Bolje sa zivotinjama nego sa ljudima!
Jos uvek sam nevin! Seks mi je suvisna stvar u zivotu!

SVE OVO I JOS MNOGO TOGA + ZASTO LEO NE NOSI NISTA KRACE OD PANTALONA KADA JE U JAVNOSTI SAZNAJTE U NAJNOVIJEM ``DVOUGLU``

SREDA 2. NOVEMBAR 2011.

Zadnja promjena: HaYrOLa; 02.11.11 0:18; ukupno mijenjano 1 put.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 31.10.11 19:59

hahahahahahaha umirem ,kako diva sastavi pricu pa to niko ne moze hahahahah
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 31.10.11 20:17

Mislim da je riječ o Leu...
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 31.10.11 20:19

Mali Krle je. Very Happy
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 31.10.11 20:22

Pa pise da je Leo Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 31.10.11 20:26

Tinchey je napisao/la:Mali Krle je. Very Happy

hahahha .Pa nisam mali a nisam ni krle ahahahah
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 31.10.11 20:29

Leo je napisao/la:

hahahha .Pa nisam mali a nisam ni krle ahahahah

OMG, tolika razlika u godinama a isti ste. Neutral Neutral
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 31.10.11 20:30

Tinchey je napisao/la:

OMG, tolika razlika u godinama a isti ste. Neutral Neutral

Sto smo isti hahahahaha cek da procitas intervju,diva uvek napumpa naslov hahaha
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 31.10.11 20:39

Leo je napisao/la:

Sto smo isti hahahahaha cek da procitas intervju,diva uvek napumpa naslov hahaha

Nista pumpano nije, ovo su prekopirani tvoji odgovori! Sve ovo si i sam rekao!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 31.10.11 20:57

HaYrOLa je napisao/la:

Nista pumpano nije, ovo su prekopirani tvoji odgovori! Sve ovo si i sam rekao!

Trazim devojku u zooloskom vrtu Laughing Jos ispade zoofil Laughing
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 31.10.11 21:09

Leo je napisao/la:

Trazim devojku u zooloskom vrtu Laughing Jos ispade zoofil Laughing

Pa? Nisam mislio da ces da zaskocis nekog bizona... vec DEVOJKU!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 31.10.11 21:12

HAYROLA GLASAJ U HALLOWEEN LOL
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 31.10.11 23:17

Tinchey je napisao/la:Mali Krle je. :D
Heeej... kome ti mali :P

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 31.10.11 23:26

Ja potvrdjujem da nije pumpano! Very Happy Onako iz prve ruke Wink Ali ipak jedva cekam da procitam! Leo Kiss cheers
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 31.10.11 23:32

iskreno leo je super momak ali nekako mi intervju nije pompozan tj spektakularan..
Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 31.10.11 23:35

Očekujem dobar intervju Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 01.11.11 0:45

Fakat Leo, ne razumijem, kako nisi nikad išao u diskoteku?! Pa čak i moj brat, koji ima 15 godina, ide, lol! Forumašica koja te pokušala napiti, Mara. =D A ovo seks, mislim fakat lol. =P
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 01.11.11 0:48

On nije išao u diskoteku, al studira medicinu kolko sam skužila. Kaj je tvoj brat? Wink
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 01.11.11 5:11

Leo Prinčevi Very good!
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 01.11.11 9:54

Pa vise komentarisete nego kad je bilo sa bebi Laughing
Cekajte da procitate intervju nije sve tako crno Laughing
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 02.11.11 22:02

Hayrolin Dvougao - Page 23 Jeffreestarlargemsg1226

DVOUGAO 5

``S` NAMEROM PODJOH U VELIKI GRAD``
by Leo

Dobro vece draga Helio,evo nas u petom ovosezonskom Dvouglu. Moj vecerasnji gost je momak po imenu Leo, koji meni u goste dolazi u jeku nase, do sada, najvece svadje, netrpeljivosti i neslaganja, sto je za svaku pohvalu, te ga pozdravite velikim aplauzom, barem zbog hrabrosti, ako ni zbog cega drugog, hahaha!

*

Zdravo Leo. Dobro dosao ti meni u goste i hvala sto si se odazvao pozivu. Hrabro od tebe. Reci mi za pocetak zbog cega nisi birao temu emisije kao vecina ucesnika i imas li tremu pred ovo gostovanje?

- Kao prvo dobro vece Helio.Hvala na pozivu.Nema tu sta biti hrabro,ne bojim se nikoga i nemam sta da krijem .Nisam odabrao temu jer mislim da nema neke posebno zanimljive teme kojom bi mogli da se bavimo veceras za razliku od proslih ucesnika ove emisije.Trema,podseti me sta to bese trema.Tremu imam samo pred ispite,ostalo me ne dotice previse.

Pa i ovo ti je vrsta ispita, ja postavljam pitanja ti odgovaras? Ajde da je razbijemo ili stvorimo. Za pocetak reci mi zasto me ti ne podnosis?

- Ovo definitivno nije vrsta ispita,jer me ne ocenjujes,niti mi ista zavisi od ovog intervjua.hahahah Ja bih pre rekao da je obrnuto da ti mene ne podnosis,to jest ne mene nego moj nacin zivota da se pravilnije izrazim.

Sta ja imam sa tobom i tvojim zivotom? Leo, ti i tvoj nacin zivota ste mi, kao i ja tebi, bitni kao , sto bi rekli, `ono crno ispod nokta`... Dakle pitao sam te, zasto me ne podnosis, ako nije tako reci... Ako jeste zasto... Pricamo o Heliji dragi...

- Nisam ni mislio na zivot van Helie,nego na ono sto se desava u Helii u vezi mene tebi se ocigledno ne svidja. Al mene to ni ne interesuje previse .Protiv tebe nemam nista,ali svakako cu ti na napad odgovoriti napadom.

Ti mene ne napadas, vec samo mozes da me vredjas, sto i radis. A ni na jedno moje pitanje i napad nisi nikada odgovorio nekim argumentom. Koji je tvoj glavni argument kada ja kazem da si ti mekusac paramecijusnih proporcija koji se svima uvlaci u dupe? Hajde priznaj da se skoro svakom uvlacis i ulizujes?

- Na takve reci ne odgovaram,a vidi se ko vredja upravo u ovom pitanju.Naravno da ne zasto bi to radio ,zasto bih se ulizivao svima sta imam od toga.Skolsko osoblje ne racunam,pa svako od nas je to nekad radio,prema njima moras biti fin hahahah

Fin i ulizivanje nije isto...Leo,ti si neko ko je, od kada te poznajem, izuzetno miran i fin, to stoji, ali to je toliko da to ide na zivce s` vremena na vreme. Reci mi da li si takav i u privatnom zivotu i da li nekada koristis psovke?

- Takav sam kakav sam.Ne moze se tu nista promeniti.Licno mislim da okolina ne moze preterano da utice na pojedinca .Ja dolazim iz manjeg mesta u kom su psovke deo svakodnevnice a nikad u zivotu nisam opsovao .Iskreno ne volim psovke i ne volim kada ih drugi upotrebljavaju.A kome idem na zivce ,okreni se i ne gledaj ...

Nikad nisi opsovao? To mi je nemoguce! Nikad se nisi u zivotu toliko iznervirao da sve posaljes u tri lepe?

- Naravno da nije nemoguce.Ne vidim zasto bi se stvari resavale psovkama,postoji i normalan civilizovan razgovor.Al ako je nekome tako lakse da se opusti niko mu ne brani samo dok ja ne cujem. hahahah

Jao sto si fin, ali bas si fin. Ali mene ne moze niko ubediti da momak od dvadesetak godina, ma nebitno koliko ima godina, nikada nije opsovao, a pritom zivi u ovom ludilu koje se zove Srbija. Pa bar kad gledas utakmicu... Nego, imas izuzetno neobicno ime za nekog ko je iz Srbije. Nikada nisam upoznao ni jednog Lea. Gde si rodjen i kojeg si porekla?

- Rodjen sam u Nakovu ,mestu pored Kikinde na samoj granici sa Rumunijom.Nisam ni ja upoznao nekog sa tim imenom.Zapravo ta cela prica oko imena je jako zanimljiva.Moja mama je imam u opticaju dva imena Leo i Aleksandar.Tog dana kada se poradjala rodjene su jos 4 bebe i sve su dobile ime Aleksandar i to je bilo sasvim dovoljno da se izbor suzi na jedno ime. I zahvalan sam joj na tome jer volim da sam jedinstven u necemu. Iskreno bas i ne volim stara srpska imena i moja deca ih sigurno nece dobiti.

Dakle ti si Srbin?

- Da.To jest tatini preci su dosli iz Bosne za vreme II svetskog rata .Al ja sam.rodjen ovde,moji roditelji su rodjeni ovde i ja se smatram Srbinom.

Zbog studija si se, da kazem, preselio u Beograd, mada si stalno na nekim relacijama koliko vidim. Kada se to desilo i kako si se snasao i podneo tu promenu?

- Iskreno mislio sam da ce biti smak sveta jer se do tad nisam preterano odvajao od roditelja.Dosao sam u Beograd sam tacno taj dan kad su krenula predavanja a da sam pre toga bio u Beogradu samo na ekskurziji i usputnoj stanici ka moru..Prvi dan se zamalo izgubio krenuvsi prema autokomandi umesto prema Slaviji (oni koji poznaju Beograd znace o cemu govorim) zahvaljujuci " ljubaznim " gradjanima.Shvatio da i tamo ljudi nisu nista bolji otisao na prve vezbe iz anatomije ,sa pincetom istrazivao stomak jednog od leseva i sve zaboravio,Od sledeceg dana sam se toliko privikao kao da celi zivot zivim tamo. A sto se tice kontakta sa kucom hvala VIP-u na besplatnim minutima hahahah.

Hoces da kazes da Beogradjani nisu ljubazni?

- Ne svi naravno ,ali "u svakom zitu ima kukolja".Ja sam spomenuo te koji su me poslali u pogresnom pravcu,ali naravno poznajem mnogo ljudi iz Beograda koji su odlicni ljudi.

Cudno je to kako svi iz unutrasnjosti pljuju Beograd i Beogradjane, a svima je cilj da dodju i zive ovde i postanu veci Beogradjani od nas starosedeoca za jedan jedini dan. Smatras li da je to tako?

- Ja ne.Meni je Beograd oduvek bio prelep grad i kad sam trebao da upisem fakultet nisam ni pomislio da se upisem u Novom Sadu iako mi je i blizi,lakse mi je bilo da se upisem,jeftiniji je od Beograda.A i smatram da je univerzitet u Beogradu definitivno onaj koji moze da ti pruzi najvise od svih u Srbiji. Da postoje ljudi koji tako kazu al to je do individue a ne zbog toga sto je neko iz unutrasnjosti.Taj koji to kaze pa kasnije radi suprotno definitivno ima komplekse zbog svog porekla,a mislim da niko ne treba da se stidi svog.

Naravno, sa time se slazem. Gde zivis u Beogradu i jesi li podstanar ili si u domu ili zivis kod nekog rodjaka ili rodjake?

- Bio sam u domu ,a zatim sam sam bio u iznajmljenom stanu.Kod rodjaka nikad u zivotu ne bi bio jer em ne volim da sam ikome duzan u zivotu , a i nesto nisam vezan za sve te stvari oko rodjaka i neki prijatelji su mi hiljadu puta vazniji od rodjaka koje vidim nekoliko puta u zivotu jer prijatelje mozes sam da biras,a rodjake definitivno ne mozes.

Krv nije voda Leo. Nego, sada si u stanu koji iznajmljujes? Kako finansiras to? Radis li nesto pored studiranja ili te roditelji finansiraju?

- Placam sve sa troskovima 100 eura.Dom sam placao oko 15 eura ali ga nisam dobio . Finansiraju me roditelji.Pripadamo srednjoj klasi stanovnistva i nemam potrebu da radim da bi se skolovao ,mada je jako tesko studirati u Srbiji pogotovo ako nisi iz grada u kom studiras.Kod mame u cvecari ponekad pomognem kad ima vise posla ali ne za platu naravno hahahah.

Nisam ni sumnjao da pomazes bez nadoknade. Toliko se trudis da budes dobar da smaras, hahaha. Ali ajde to, nego ja ne znam gde ima stan u Beogradu za te pare, sa jos svim troskovima. Reci mi, zivis li sam? Znas li da kuvas, sve sam po kuci radis i tako to?

- Naravno da cu pomoci svima ako je to u mojoj moci.Ja se ne trudim da budem dobar,ja to i jesam.Kad sam u Beogradu sam sam,kuci sa roditeljima.Naravno da znam da radim sve u kuci,i mislim da svi trebaju da znaju ono osnovno ,jer nikad se ne zna sta nosi dan a sta nosi noc.Obozavam da kuvam, a najvise kolace i torte.

Koju tortu najbolje spremas?

- Sve.Najvise volim sladoled tortu i spanski vetar.Ima li diva neku zelju da joj napravim za rodjendan? hahahah

Ahahaha, ne , verujem da bi mi sipao misomor ili neki slican otrov u istu, hahahaah. Idemo dalje. Imas li prijatelje u Beogradu i koliko ti je bilo tesko da upoznas nove ljude i steknes nove prijatelje kada si dosao u Beograd?

- Mislio sam da ce biti teze ali je definitivno bilo lako jer sve te ljude tamo veze isti cilj zbog kojeg su i dosli na to mesto.Lakse je komunicirati sa nekim ko ima slicna interesovanja kao i ti.Radi poredjenja iz osnovne skole sam u kontaktu samo sa troje ljudi,sa nekima na zdravo ,sa nekima ni toliko.Mozda i zbog toga jer je malo mesto u pitanju svako svakog zna a neistine se sire brzinom svetlosti.A sve je pocelo sa izjavom uciteljice u prvom razredu osnovne skole koja je na sred roditeljskog sastanka predlozila da preskacem jedan razred na sta ja nisam pristao.Posle toga su krenula prozivanja na koja ja nisam reagovao jer zivim svoj zivot,Sve je rezultiralo tim da se titula djaka generacije dala drugoj osobi (kojoj je tata jako dobar prijatelj sa direktorom) u cilju toga da je ja ne dobijem.A mene bas briga za obicni list papira.Na maturu nisam ni otisao i kada bih vratio vreme sve bih ponovio .U srednjoj skoli je bilo odlicno.Imam cetiri dobre drugarice ,jedna od njih je i Marija i sa njima sam uvek u kontaktu. Sa kolegama sa fakulteta sam uvek u kontaktu i jako smo vezani jedni za druge.]

Po tvojoj prici rekla bih da nisi imao najsretnije detinjstvo u osnovnoj skoli, nekako mi delujes ozlojadjeno. Osecam neku nelagodnost dok te slusam. Reci mi koga od svih svojih prijatelja smatras najboljim prijateljem i kome najvise verujes i zobg cega je taj zasluzio da dobije epitet najboljeg prijatelja?

- Ne potpuno suprotno moje detinjstvo je bilo fenomenalno.Jednom od svojih najboljih osobina smatram i to sto se neke reci od mene odbijaju kao o zid.Definitivno oduvek stvorim kocku oko sebe gde ulazi samo ono sto je dobro,i sto zasluzuje .Oni koji ne zasluzuju moju paznju i koji sa sobom nose negativnu energiju definitivno nemaju dozvoljen ulaz.Oni sa kojima sam se najvise druzio u detinjstvu su oni sa kojima sam i danas u kontaktu tako da u njih uvek mogu da se uzdam.Najbolji prijatelj .Uh to je jako tesko pitanje .Iz svakog dela zivota imam po dvoje,troje .Druga i drugaricu iz osnovne,druga,drugaricu sa fakulteta ali ipak prednost ima trojka iz srednje skole MJM (Marija,Jelena i Marija:heart: )

Kako provodis slobodno vreme u Beogradu? Koja su ti omiljena mesta koja rado posecujes?

- Meni je u Beogradu odlicno.Grad kao grad mi je super.Nijednom nisam bio u nocnom provodu,ne znam ni da li bih se usudio.Definitivno najbolji deo grada su mi Kalemegdan i zooloski vrt.Uvek se nesto desava i nikad ne moze da ti bude dosadno.

Leo!? Za Boga miloga!!! Zasto se ne bi usudio da izadjes? Pa ti imas koliko godina, dvadesetak, to je normalno... Ne mozes ceo zivot sa zivotinjama po Zoo vrtu.

- Ponasanje nekih koji izlaze po nocnim klubovima definitivno nije po mom ukusu .I ne osecam se prijatno.Vise volim opustenu atmosferu sa onima koji mi znace nego da sedim u klubu dok pijani ljudi oko mene luduju hahahah.Izadjem uvece u beogradu naravno ali definitivno moj izbor nisu nocni klubovi.

Gde izlazis u Beogradu?

- Klubovi i splavovi ne nikako,obicno neki kafic,mek.Na fakultetu preko dana u Holivud.

Ma ti si pravi Holivud sto se mene tice. Da li si nekada bio na nekoj zurci?

- Da na nekoliko i cisto sumnjam da cu na jos puno njih hahahah.Svadbe i ostala opste narodna veselja su mi totalno out.

Nisam te pitala za svadbe i slave... Vec za zurke , valjda si shavtio na koje sam mislio. Tvoj zivot je tvoj izbor, ali ne slazem se da samo pijane ljude mozes sretati po klubovima. Ponekad je lepo izaci i proveseliti se, bez nuznosti alkohola i pijanstva. Volis li da se veselis uz muziku, zar ti to ne nedostaje?

- Nisam rekao da su svi pijani al vecina jeste.Meni jednostavno ne odgovara to okruzenje,buka ,guzva.

Joooj, jadnicak... Pa dobro, to treba ispostovati, ali...Nekako mi je to sve smor. A reci mi sledece. Ljudi koji dodju iz manjih sredina u veliki grad, kao ti, probaju neke stvari koje nikada nisu ni pomislili da hoce. Znam dosta takvih primera. Jesi nekad probao drogu za svo ovo vreme? Alkohol konzumiras, ili ne?

- U zivotu nikad nisam pusio,drogirao se niti probao kap alkohola .Mada zamalo da mi podvale djus-votku na 18.rodjendanu kod Marije.Al nisam se ja dao ,taj miris definitivno nije bio miris djusa.hahahah I iskreno se nadam da nikad ni necu.Definitivno lose stvari koje ne preporucujem nikom.

Zamalo djus vodku, c c c, Marija Marija, sram te bilo. Cekaj, nisi nikad probao i znas da ne valja? Slazem se za drogu i duvan, ali prosto mi je nepojmljivo da alkohol ne zelis da probas cak ni kada nazdravljas u nekim bitnim momentima ti nazdravljas, cime? Vodom?

- Ne diraj mi Maru ,ko je rekao da je ona to uradila hahahaha.Nisam probao i ne govorim da ne valja po ukusu o tome ne mogu da sudim ali za organizam definitivno nije dobro naravno u vecim kolicinama .Al kad vec ne pijes puno,bolje nemoj nikako. hahaha Da nazdravljam sa vodom i sokovima,negaziranim naravno hahahah.

Isuse... nastavak necu, hahahah! Leo, a kakvo je stanje u tvom ljubavnom zivotu?

- Solo i nevin! hahaaha Osim nekih avanturica ,koje su kratko trajale nisam imao neku duzu vezu.Ja ipak cekam onu pravu.Definitvno nemam nameru da stupam u brak pre tridesete,dok ne zavrsim fakultet i stanem na svoje noge.Zamisljam svoj zivot kao doktor u kuci u Beogradu sa zenom i dvoje dece(po mogucnosti blizancima ).I sta ce mi vise od toga.Pare ne kupuju sve,bar se nadam .

Leo, to je lepo sto ti zelis, ali kako mislis upoznati tu devojku, onu pravu, kad si se zacaurio u knjigu i Zoo vrt? A i taj Kalimegdan, tamo vecinom idu ili parovi ili manijaci, hahahaha. Delujes mi stvarno cudno za svoje godine.

- Pa ne delujem samo tebi cudno za svoje godine al takav sam kakav sam. Meni sam i vise nego dobar.Verujem u sudbinu i znam da ce prava doci kad tad.A i ja nesto ne zurim.Pa ne bi bas rekao da idu samo manijaci ,ili ih ja nisam video. hahahaah Ima i normalnih ljudi .A zoo vrt,nekad je definitivno bolje druziti se sa zivotinjama nego sa svakakvim ljudima.

Hm...Sad bi Vidoviti Stipe rekao da si Zoofil, hahahahahaah! Je l` poznajes jos neku osobu kao sto si ti, tj. barem slicnu, posto identicna ne verujem da postoji?

- Poznajem slicne ali ne i istu i drago mi je zbog toga.Da smo svi isti ne bi bilo dobro definitivno.

I molim te, zar ti nije do seksa? Muskaracima u tvojim godinama je seks broj 1 stvar. Mislim, hajde lepo da te pitam onako otvoreno i vulgarno, zar ti ne dodje nekad da nesto posteno izj**es?

- Pored toliko dobrih stvari na ovom svetu to mi je sasvim suvisno u ovom trenutku .Al lepo ti kazem sve u svoje vreme . Nece decu doneti roda sigurno hahahah

Iskreno, slusajuci te sta pricas, nisam iskljucio mogucnost da verujes da decu donose rode a Deda Mraz poklone... Reci mi, da li je moguce da nemas zelju za seksom u tvojim godinama?

- Da decu donose rode ne verujem ali da Deda Mraz donosi poklone da hahahah Salim se, volim Novu godinu i sve oko nje i ne verujem u Deda Mraza kao licnost ali verujem u duh tih praznika koji nam donose i vise nego sto ijedan Deda Mraz moze da donese radost i srecu tih dana.

Dobro. Shvatio sam da si ti divan i sve, al daj odgovori mi na pitanje, ovo nije ni vesto izbegnuto. Al` evo proformulisacu ti sad. Da li tebi kao buducem doktoru, vidim vodis zdrav zivot, bez alkohola, droge, duvana, cak i ne pijes gazirane sokove jer su nezdravi, sve 5, ali da li je tebi, eto bices doktor jednog dana, da li je tebi normalno i pre svega zdravo da neko ne upraznjava seks u tvojim godinama? Ja znam da nije, iz vise razloga, ali ajde odgovori mi sad lepo na ovo pitanje, posto si ignorisao prethodno koje je glasilo da li je moguce da nemas zelju za seksom u tvojim godinama?

- Pa ne postoji covek koji nema zelju,to je jednostavno urodjeno.Ali ja ne zelim da to radim na svakom cosku ,sa svakim nego sa onom gde ce se stvoriti nesto vise od obicne avanture.A takva tek treba da dodje.

Pa niko te ne tera sa svakim, ali ono...Ne trudis se po meni da je nadjes, ne nadjes, vec da joj das priliku da te nadje. Sigurno nece doci u krevet sama. I kad smo kod toga, kakava treba da bude ta zbog koje bi Leo skinuo mrak, hahaha ?

- Dobra,inteligentna, jednom recu savrsena za mene hahahah. Cim naidje dolazim kod tebe na ekskluzivni intervju hahahah.

Joj, bas se radujem, sva sam se uzbudila, hahahaha! A reci mi Leo, koliko vremena i truda posvecujes svom fizickom izgledu i sredjivanju, i ajd` da kazem stajlingu?

- Koliko i svaka prosecna osoba,nista preterano .Mada u javnosti nikad ne bi izasao kao da sam kuci ,a u necem kracem od pantalona cete me videti samo kuci i na plazi hahahaha

Ahahahaha, ovo moze da se protumaci na razne nacine. Meni je odmah pala na pamet recenice iz `Mi nismo andjeli 2` - STA MISILTE ZASTO ON NIKAD NE NOSI SORTS? Je l` zbog toga i ti ne nosis kratko? Hahahahaha

- E kad mi ti objasnis situaciju iz tog filma koji sam gledao al se ne secam te recenice odgovoricu ti.

Zaista nema potrebe da ti objasnjavam situaciju iz filma, posto je jasno, i da nije iz filma. A ti se pravi naivan, al meni ne smeta da te direktno pitam . Dakle, da li imas veliki kurac? Ha ha ha ha

- E tako lepo mi objasni necu ja pamtiti sve fraze iz filmova hahahah . Imam sasvim dovoljan ,al tebi naravno necu reci koliki .hahahaha

Dakle nije razlog sto ne nosis kratko u javnosti zato sto ti je veliki? hahahahah

- Ne jednostavno mi nije pristojno otici u skolu ,na fakultet tako obucen.A sto se tice tog tvog razloga,pa moze i on da se uzme u obzir.Nije da je mali hahahaha

Mmmmm, Leo, Leo, znala sam ja da ispod mire sto djavola vire. Provericu ja to, eto imaces cast da skines mrak sa Divom! Hahahaha! Inace, Leo, ja mislim da si ti gay. Sve mi ukazuje na to. Da li si cuo nekada da je neko rekao ovo isto za tebe?

- Naravno da sam cuo,mozda bi i ja to pomislio za nekog drugog da je na mom mestu ali definitivno ne.Da jesam rekao bih to naravno ,posto nisam covek sa predrasudama i nemam nista protiv ljudi koji jesu ali eto da zatvorimo i to poglavlje ne nisam,jedan vas je manje na forumu hahahaah

A sta mislis zasto je neko do sada pomislio da si ti gay?

- Nema stalnu devojku recimo ,ne pije, ne pusi otkud znam ljudi jako lako nadju nesto cime ce se baviti jer nemaju pametnija posla u zivotu. A oni sto pricaju o tome su verovatno i sami tog opredeljenja pa stvaraju odbrambeni mehanizam ma ne nisam ja drugi su.

E ovde se slazem u potpunosti sa tobom, sa ovim na kraju, a sa ovim na pocetku, hm... ne puse samo gayevi... mislim na cigare, hahhaah. E pa sad, kad smo se lepo slozili konacno, mislim da je vreme da i tu zavrsimo ovo nase druzenje. Eto za kraj dacu ti priliku da ti budes voditelj Dvougla i pitas mene nesto. Budi kreativan...

- Imam dva pitanja .Koliko % onoga sto pises o sebi na forumu je tacno ? A drugo kad cemo na vodu/sok, ja castim?

O sebi nikada nisam pisao nista, dakle ako me pitas kao Divu Hayrolu, onda je 100 %! Hahahahaha. A sto se tice drugog pitanja, moze kada god pozelis, ako ces da pijes nesto `nezdravo` . Ja castim i Moet ako treba ! A to ces mi odgovoriti nasamo! Jer je ovo zaista sada stvarno kraj kraj kraj!!! Postovani gledaoci , to je bio Leo, nadam se da ste uzivali i da ste se zabavili, ako je uz Lea to moguce, ali mislim da sam uspela da ga ucinim interesantnim koliko toliko, bar u ovoj emisiji! Do sledece srede, ljubi vas i voli vasa Diva H.

HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 02.11.11 22:27

ahhahahhahahah Leo Leo, bas ne uzivas u zivotu, a drugu sansu neces imati Embarassed

Inace super i drugaciji intervju Very good!

Holivud I love you
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 23 / 40. Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics