EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPORT

+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters

Stranica 32 / 40. Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Go down

SPORT - Page 32 Empty Re: SPORT

Postaj by Lunke 07.09.11 16:34

>>Been<< je napisao/la:Njemci mi idu na k.. sa tehničkim greškama. Pa kako im svaka može ispasti u reketu ?! Rolling Eyes Francuzi će otresti kradljive Turke sa nadam se, što većom razlikom, a mislim da Srbija ne bi trebala imati problema sa ovom i ovakvom Litvanijom koja je daleko od one prave Litvanije od prije par godina..

Ali ne zaboravi cinjenicu da ce ih sa tribina bodriti 10 000 navijaca, koji im mnogo mogu pomoci da trijumfuju Prinčevi

Domaci teren mnogo pomaze, jedinstveni primer Turska koja je prosle godine stigla do 2. mesta na domacem terenu, a sad prikazali izuzetno blede partije.

Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 17:42

Jao Lunke, al' ti nahvali Špance, a oni umalo da izgube od ovih Njemaca. Da je onaj Chris iz Njemačke sačuvao samo pola onih lopti koje je izgubio u napadu, Njemci bi ih otresli lagano.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 18:17

>>Been<< je napisao/la:Jao Lunke, al' ti nahvali Špance, a oni umalo da izgube od ovih Njemaca. Da je onaj Chris iz Njemačke sačuvao samo pola onih lopti koje je izgubio u napadu, Njemci bi ih otresli lagano.

Pa kako da ih ne pohvalim kad su u sred Litvanije olesili domacina sa 13 razlike, a vodili i sa 30 na poluvremenu.
U ovoj grupi bre svako svakog moze da dobije, evo i Turci vode protiv Francuske, ali to je tek pocelo Prinčevi

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 07.09.11 18:40

Jel moze neko da me uputi gde mogu da gledam ovu utakmicu Turska vs. Francuska? Very Happy
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 18:41

Francuska me impresionirala.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 18:43

Mara je napisao/la:Jel moze neko da me uputi gde mogu da gledam ovu utakmicu Turska vs. Francuska? Very Happy

Nigde Maro, ja pratim live score na netu Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 18:46

U nas BHT ima cjelodnevnu emisiju o Eurobasketu i idu direktno sve tri utakmice. cheers Probajte naći stream BHT-a.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 07.09.11 19:04

[Only mods are allowed to see this link]

jest' da nista ne razumem... ali cheers
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 07.09.11 19:05

Mara je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
I love you si!!!
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 19:34

meni secka ovaj stream Sad
Ali koliko vidim ovde je skoro pa reseno sve
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 07.09.11 19:37

ne vidis dobro Very Happy
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 19:37

Jao koji preokret rade Turci... Psihološka snaga za medalje !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 19:38

auuuuuuuuuu, pa stigose Turci Surprised

Ajmo La Franceeeee cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 19:50

Na zalost nisam uspeo da gledam kad mi je internet toliko spor da mi live stream secka non stop Crying or Very sad

No bilo kako bilo Francuzi dobili, sto nama odgovara svakako. Very good!

A sad sat vremena pauze pa na vecerasnji spektakl Prinčevi Aha!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 23:01

Kako je loše izgledala igra Srbije večeras ? Meni lično veliko iznenađenje... Surprised Litvanci šuterski raspoloženi, u odbrani brzi, a u napadu konkretni. Za to vrijeme mi nije jasno zašto se niko ( ni Kešelj, ni Teodosić ) u trećoj četvrtini nije ohrabrio za vanjske šuteve, već su išli u reket i lagano gubili lopte. Kad tome pridodaš one presmiješne tehničke greške Savanovića i Bjelice, dobiješ onu razliku.

Miloš Teodosić je razočarenje dana za mene. Kakva je ono neprofesionalnost ?! Tehnička greška u momentu kad se lomi utakmica. Dobro da ga Duda nije ucmekao na licu mjesta. I onda onako iz ljutnje radi namjerni faul tamo i umjesto 2, Srbija prima 5 poena.
Krstić definitivno najbolji u reprezentaciji Srbije. Momak se bori i kad ne ide.

Sa druge strane, Kalnietis koji pogađa uvijek kad treba. Pocius tehnički najimpresivniji i sad već legendarni Jasikevičius kojeg se eto mora spomenuti Smile

Uglavnom, komšije glavu gore. Treba se oporaviti za razgoropađene Špance.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 07.09.11 23:03

Opet sa Turskom najbitniji mec na prvenstvu i opet ce nas pobediti i opet ce nam sudije biti krive...
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 23:10

Ma ja sam odma rekao da mi gubimo i od Litvanije i Spanije, ali dobijamo Tursku i prolazimo dalje. Igra zaista losa, rezultat je jos i dobar kako smo losi bili.

@Hayrola,ovog puta Turska nije domacin, a nasi imaju motiv vise da im se osvete za proslogodisnju kradju u Istanbulu. Nama je dovoljno i da budemo 4. kad ce tamo verovatno skromna Rusija sa veoma dobrim Kirilenkom osvojiti prvo mesto.

Kako god, cak i da dobijemo Spaniju, opet ispadamo ako Tursku ne dobijemo. Znaci dobiti Turke i proci u 1/4 finale turnira.

Idemo Srbijaaaaaaa!!!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 07.09.11 23:20

Ja ne mogu da verujem da smo mi sa tako losom igrom dali cak 90 poena. Jako puno izgubljenih lopti i promasaja iz igre... Na kraju su emocije preovladale, izlivi besa i frustracije... Ne znam, mislim da ce biti jako tesko i protiv Turaka, ali ja sam i dalje srcem uz njih Embarassed
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 08.09.11 2:33

Ma Maro samo da ponovimo igru protiv Nemaca i Francuza i Turci lagano padaju Prinčevi
Vidis i da sa losom igrom ubacimo 90 poena, jos kad nam prorade Keselj, Savanovic I Teo. Iskreno ne verujem bas da mozemo da vezemo 4 poraza za redom (racunam da izgubimo od Spanije) ipak sto je mnogo , mnogo je zar ne Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 08.09.11 14:03

Lunke je napisao/la:Ma Maro samo da ponovimo igru protiv Nemaca i Francuza i Turci lagano padaju Prinčevi
Vidis i da sa losom igrom ubacimo 90 poena, jos kad nam prorade Keselj, Savanovic I Teo. Iskreno ne verujem bas da mozemo da vezemo 4 poraza za redom (racunam da izgubimo od Spanije) ipak sto je mnogo , mnogo je zar ne Very Happy

Pa to jesi u pravu, bilo bi to jako veliko iznenadjenje. Samo da se ne pogorsa atmosfera u timu sada... Izgleda nama bolje ide kad igramo pre rucka Laughing videcemo sutra sa Spanijom... Very Happy
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 08.09.11 17:23

Makedonci skoro sigurni u 1/4 finalu. Gruzijci cijelo vrijeme love rezultat i onda 14 sec. prije kraja stignu, a Bo McCalleb svojim 27 poenom, 2 sekunde prije kraja donosi pobjedu Makedoncima...
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 08.09.11 17:28

Ajd baš mi je drago zbog njih. Very Happy cheers
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 08.09.11 18:18

Bravo Makedonija cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 08.09.11 18:21

Lunke je napisao/la:Bravo Makedonija cheers
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 08.09.11 19:05

Jeste vidjeli skandala sa intoniranjem himni na tekmi Rusija - Finska ?! Prvo pustili lažnu himnu Rusije, a pravu Finske. Onda u pokušajima da poprave pustili pravu himnu Rusije, a pogrešnu Finske. I na kraju pustili pravu himnu Finske, ali je prekinuli prije vremena. Very Happy
Čak su i dvaput ponovili minutu šutnje.

Naš komentator na BHT-u bijesni : "Pravi šlamperaj u Litvaniji." i "FIBA je daleko od ozbiljne sportske organizacije" Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 32 / 40. Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics