SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 32 / 40.
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: SPORT
>>Been<< je napisao/la:Njemci mi idu na k.. sa tehničkim greškama. Pa kako im svaka može ispasti u reketu ?! Francuzi će otresti kradljive Turke sa nadam se, što većom razlikom, a mislim da Srbija ne bi trebala imati problema sa ovom i ovakvom Litvanijom koja je daleko od one prave Litvanije od prije par godina..
Ali ne zaboravi cinjenicu da ce ih sa tribina bodriti 10 000 navijaca, koji im mnogo mogu pomoci da trijumfuju
Domaci teren mnogo pomaze, jedinstveni primer Turska koja je prosle godine stigla do 2. mesta na domacem terenu, a sad prikazali izuzetno blede partije.
Lunke- Broj postova : 9635
Jao Lunke, al' ti nahvali Špance, a oni umalo da izgube od ovih Njemaca. Da je onaj Chris iz Njemačke sačuvao samo pola onih lopti koje je izgubio u napadu, Njemci bi ih otresli lagano.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Jao Lunke, al' ti nahvali Špance, a oni umalo da izgube od ovih Njemaca. Da je onaj Chris iz Njemačke sačuvao samo pola onih lopti koje je izgubio u napadu, Njemci bi ih otresli lagano.
Pa kako da ih ne pohvalim kad su u sred Litvanije olesili domacina sa 13 razlike, a vodili i sa 30 na poluvremenu.
U ovoj grupi bre svako svakog moze da dobije, evo i Turci vode protiv Francuske, ali to je tek pocelo
Jel moze neko da me uputi gde mogu da gledam ovu utakmicu Turska vs. Francuska?
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:Jel moze neko da me uputi gde mogu da gledam ovu utakmicu Turska vs. Francuska?
Nigde Maro, ja pratim live score na netu
U nas BHT ima cjelodnevnu emisiju o Eurobasketu i idu direktno sve tri utakmice. Probajte naći stream BHT-a.
>>Been<<- moderator
[Only mods are allowed to see this link]
jest' da nista ne razumem... ali
jest' da nista ne razumem... ali
Kontinent Helia
si!!!Mara je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
meni secka ovaj stream
Ali koliko vidim ovde je skoro pa reseno sve
Ali koliko vidim ovde je skoro pa reseno sve
Jao koji preokret rade Turci... Psihološka snaga za medalje !
>>Been<<- moderator
Na zalost nisam uspeo da gledam kad mi je internet toliko spor da mi live stream secka non stop
No bilo kako bilo Francuzi dobili, sto nama odgovara svakako.
A sad sat vremena pauze pa na vecerasnji spektakl
No bilo kako bilo Francuzi dobili, sto nama odgovara svakako.
A sad sat vremena pauze pa na vecerasnji spektakl
Kako je loše izgledala igra Srbije večeras ? Meni lično veliko iznenađenje... Litvanci šuterski raspoloženi, u odbrani brzi, a u napadu konkretni. Za to vrijeme mi nije jasno zašto se niko ( ni Kešelj, ni Teodosić ) u trećoj četvrtini nije ohrabrio za vanjske šuteve, već su išli u reket i lagano gubili lopte. Kad tome pridodaš one presmiješne tehničke greške Savanovića i Bjelice, dobiješ onu razliku.
Miloš Teodosić je razočarenje dana za mene. Kakva je ono neprofesionalnost ?! Tehnička greška u momentu kad se lomi utakmica. Dobro da ga Duda nije ucmekao na licu mjesta. I onda onako iz ljutnje radi namjerni faul tamo i umjesto 2, Srbija prima 5 poena.
Krstić definitivno najbolji u reprezentaciji Srbije. Momak se bori i kad ne ide.
Sa druge strane, Kalnietis koji pogađa uvijek kad treba. Pocius tehnički najimpresivniji i sad već legendarni Jasikevičius kojeg se eto mora spomenuti
Uglavnom, komšije glavu gore. Treba se oporaviti za razgoropađene Špance.
Miloš Teodosić je razočarenje dana za mene. Kakva je ono neprofesionalnost ?! Tehnička greška u momentu kad se lomi utakmica. Dobro da ga Duda nije ucmekao na licu mjesta. I onda onako iz ljutnje radi namjerni faul tamo i umjesto 2, Srbija prima 5 poena.
Krstić definitivno najbolji u reprezentaciji Srbije. Momak se bori i kad ne ide.
Sa druge strane, Kalnietis koji pogađa uvijek kad treba. Pocius tehnički najimpresivniji i sad već legendarni Jasikevičius kojeg se eto mora spomenuti
Uglavnom, komšije glavu gore. Treba se oporaviti za razgoropađene Špance.
>>Been<<- moderator
Opet sa Turskom najbitniji mec na prvenstvu i opet ce nas pobediti i opet ce nam sudije biti krive...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ma ja sam odma rekao da mi gubimo i od Litvanije i Spanije, ali dobijamo Tursku i prolazimo dalje. Igra zaista losa, rezultat je jos i dobar kako smo losi bili.
@Hayrola,ovog puta Turska nije domacin, a nasi imaju motiv vise da im se osvete za proslogodisnju kradju u Istanbulu. Nama je dovoljno i da budemo 4. kad ce tamo verovatno skromna Rusija sa veoma dobrim Kirilenkom osvojiti prvo mesto.
Kako god, cak i da dobijemo Spaniju, opet ispadamo ako Tursku ne dobijemo. Znaci dobiti Turke i proci u 1/4 finale turnira.
Idemo Srbijaaaaaaa!!!
@Hayrola,ovog puta Turska nije domacin, a nasi imaju motiv vise da im se osvete za proslogodisnju kradju u Istanbulu. Nama je dovoljno i da budemo 4. kad ce tamo verovatno skromna Rusija sa veoma dobrim Kirilenkom osvojiti prvo mesto.
Kako god, cak i da dobijemo Spaniju, opet ispadamo ako Tursku ne dobijemo. Znaci dobiti Turke i proci u 1/4 finale turnira.
Idemo Srbijaaaaaaa!!!
Ja ne mogu da verujem da smo mi sa tako losom igrom dali cak 90 poena. Jako puno izgubljenih lopti i promasaja iz igre... Na kraju su emocije preovladale, izlivi besa i frustracije... Ne znam, mislim da ce biti jako tesko i protiv Turaka, ali ja sam i dalje srcem uz njih
Kontinent Helia
Ma Maro samo da ponovimo igru protiv Nemaca i Francuza i Turci lagano padaju
Vidis i da sa losom igrom ubacimo 90 poena, jos kad nam prorade Keselj, Savanovic I Teo. Iskreno ne verujem bas da mozemo da vezemo 4 poraza za redom (racunam da izgubimo od Spanije) ipak sto je mnogo , mnogo je zar ne
Vidis i da sa losom igrom ubacimo 90 poena, jos kad nam prorade Keselj, Savanovic I Teo. Iskreno ne verujem bas da mozemo da vezemo 4 poraza za redom (racunam da izgubimo od Spanije) ipak sto je mnogo , mnogo je zar ne
Lunke je napisao/la:Ma Maro samo da ponovimo igru protiv Nemaca i Francuza i Turci lagano padaju
Pa to jesi u pravu, bilo bi to jako veliko iznenadjenje. Samo da se ne pogorsa atmosfera u timu sada... Izgleda nama bolje ide kad igramo pre rucka videcemo sutra sa Spanijom...
Kontinent Helia
Makedonci skoro sigurni u 1/4 finalu. Gruzijci cijelo vrijeme love rezultat i onda 14 sec. prije kraja stignu, a Bo McCalleb svojim 27 poenom, 2 sekunde prije kraja donosi pobjedu Makedoncima...
>>Been<<- moderator
Ajd baš mi je drago zbog njih.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Lunke je napisao/la:Bravo Makedonija
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Jeste vidjeli skandala sa intoniranjem himni na tekmi Rusija - Finska ?! Prvo pustili lažnu himnu Rusije, a pravu Finske. Onda u pokušajima da poprave pustili pravu himnu Rusije, a pogrešnu Finske. I na kraju pustili pravu himnu Finske, ali je prekinuli prije vremena.
Čak su i dvaput ponovili minutu šutnje.
Naš komentator na BHT-u bijesni : "Pravi šlamperaj u Litvaniji." i "FIBA je daleko od ozbiljne sportske organizacije"
Čak su i dvaput ponovili minutu šutnje.
Naš komentator na BHT-u bijesni : "Pravi šlamperaj u Litvaniji." i "FIBA je daleko od ozbiljne sportske organizacije"
>>Been<<- moderator
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 32 / 40.