SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 36 / 40.
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: SPORT
Tinchey je napisao/la:Ja mislio smijat ću se Dinamu, kad ono totalno suprotno. Kako se bore, ovako motivirani Dinamo još nisam vidio! AJMO!!! 0:0 na poluvremenu.
Istina je da svaki Realov napad izgleda opasno za Dinamova vrata, al dečki se bore i dušom i tijelom!
Ajmo na senzaciju!
Bruno je napisao/la:
E i? Hajduk je platio Barceloni da dođe, big deal, ubijmo se sad šta je Hajduk platio da Barcelona dođe, a Dinamo dobio Reala besplatno, skroz glupe šale
Sry, al tvoja ironija me natjerala da napišem tako djetinjast komenatr
Ma, izgleda opasno kad gledaš kao navijač. Ali za sada su, brate mili, ravnopravni. Igra se objektivno na razini bližoj Dinamu... Samo, sumnjam da će tako ostati do kraja.Kruno je napisao/la:
Istina je da svaki Realov napad izgleda opasno za Dinamova vrata, al dečki se bore i dušom i tijelom!
Ajmo na senzaciju!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Ajmo, braćoooooooo!!!Lunke je napisao/la:aaaaaaaaaaaaa Makedonija vodi 11 sekundi pre kraja sa pola kosa
Kontinent Helia
Lunke je napisao/la:MAKEDONIJA U POLUFINALUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
DAJ ME NEMOJ! KAKO MI JE DRAGO!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
BRAVOOOOOOOOO!!!!!!!Lunke je napisao/la:MAKEDONIJA U POLUFINALUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
Kontinent Helia
OVO ĆE BITI DOBRA NOĆ PREDOSJEĆAMMMM!!!!!!!!!
Kontinent Helia
Lunke je napisao/la:MAKEDONIJA U POLUFINALUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
Kako su se junacki borili celu utakmicu i na kraju ih unistili!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Oni su stvarno HIT..ja sam im prognozirao ispadanje u prvoj fazi, aoni otkinuli prvu grupu, pa sredili i drugu, a sad dobise i domacina Litvaniju.
Pobediti Grcku, Hrvatsku, Sloveniju, Litvaniju nije nikako slucajno...Makedonci postaju sila u basketu
Pobediti Grcku, Hrvatsku, Sloveniju, Litvaniju nije nikako slucajno...Makedonci postaju sila u basketu
Lunke- Broj postova : 9635
Ne mogu tako lako postat sila, sad imaju OI i SP da se dokažu.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Ne mogu tako lako postat sila, sad imaju OI i SP da se dokažu.
Nemaju jos OI, imaju kvalifikacije za OI Ma postaju opasni, kao Slovenija recimo Uostalom njih su tukli u grupi
Lunke je napisao/la:
Nemaju jos OI, imaju kvalifikacije za OI Ma postaju opasni, kao Slovenija recimo Uostalom njih su tukli u grupi
Mislim da imaju OI, sad ako dobiju Španjolce (nada postoji!) onda mjenjam državljansto u makedonsko!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Mislim da imaju OI, sad ako dobiju Španjolce (nada postoji!) onda mjenjam državljansto u makedonsko!
nemaju OI, samo finalisti imaju direktno obezbedjenu olimpijadu, od 3 do 6 mesta idu u svetske kvalifikacije, a ostali "VIŠE SREĆE U RIO DE ŽENEJRU"
Lunke je napisao/la:
nemaju OI, samo finalisti imaju direktno obezbedjenu olimpijadu, od 3 do 6 mesta idu u svetske kvalifikacije, a ostali "VIŠE SREĆE U RIO DE ŽENEJRU"
HAHAHAHA ma znam tko prolazi direktno, ja govorim da imaju plasman, jer su ti kvalifikacijski turniri poprilično lagani kad smo mi 2008. lagano došli do finala.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
HAHAHAHA ma znam tko prolazi direktno, ja govorim da imaju plasman, jer su ti kvalifikacijski turniri poprilično lagani kad smo mi 2008. lagano došli do finala.
Pa ne bi bas rekao da su laki jer ce biti 4 jako dobre evropske reprezentacije, a samo ce 3 otici na OI.
Verujem da timovi ostalh kontinenta ne mogu nista, eventualno Porto Riko ili Novi Zeland
Svaka čast Makedoniji <3 Veselim se više nego što bi se za svoju zemlju veselio
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Kelava spašava Dinamo Marcelo dobio crveni Ne vjerujem da će to pomoć Dinamu da zabije gol :/
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Kruno je napisao/la:BRAVO!
Čestitke Dinamu na velikoj borbi.
0:1 Kao da su ih dobili 5:0
Kontinent Helia
Real sa pola snage igra. Nisu uopće vrijedni ulaznice.
Litvanija i Makedonija su dvije ekipe koje su, po svemu prikazanom, zaslužili tek da se susretnu možda u polufinalu. Makedonci postaju stručnjaci u završnicama i jedino ih sudačkom krađom mogu spriječiti da pobjede.
Fanatična borba je njihova karakteristika, a predvođeni fenomenalnim McCallebom vjerovatno su trenutno, uz Španiju i Francusku, ponajbolja ekipa Eurobasketa. Treba napomenuti da su i oslabljeni neigranjem Gečevskom, a i Samardžinski nije do kraja spreman.
Uglavnom, predviđam im finale.
Litvanija i Makedonija su dvije ekipe koje su, po svemu prikazanom, zaslužili tek da se susretnu možda u polufinalu. Makedonci postaju stručnjaci u završnicama i jedino ih sudačkom krađom mogu spriječiti da pobjede.
Fanatična borba je njihova karakteristika, a predvođeni fenomenalnim McCallebom vjerovatno su trenutno, uz Španiju i Francusku, ponajbolja ekipa Eurobasketa. Treba napomenuti da su i oslabljeni neigranjem Gečevskom, a i Samardžinski nije do kraja spreman.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Real sa pola snage igra. Nisu uopće vrijedni ulaznice.
Iako bi to najiskrenije voleo, ne verujem da ce dobiti prejake Spance Oni su izgubili samo od Turske jer nisu igrali u punom sastavu, a ostale su sve smrvili. Realno Spaniji niko u evropi nije dorastao
Lunke je napisao/la:
Iako bi to najiskrenije voleo, ne verujem da ce dobiti prejake Spance Oni su izgubili samo od Turske jer nisu igrali u punom sastavu, a ostale su sve smrvili. Realno Spaniji niko u evropi nije dorastao
Istina, ALI NADA UMIRE POSLJEDNJA! Ajmo Makedonci! Cijela ex-Juga je uz vas. :')
Kontinent Helia
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 36 / 40.