EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPORT

+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters

Stranica 31 / 40. Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

SPORT - Page 31 Empty Re: SPORT

Postaj by Lunke 04.09.11 23:06

Tinchey je napisao/la:Hmmm ako dobijemo Grčku ide se na temelju međusobnih dvoboja, što znači da Grčka ispada. Smile

Pa ako dobije i Bosna onda ce stvari biti ovakve

Grcka dobila Bosnu, izgubila od vas (da predpostavimo) i Makedonije
Bosna dobila vas i Makedoniju (predpostavka) izgubila od Grcke
Hrvatska dobila Grcku izgubila od Bosne i Makedonie
Makedonija dobila Hrvatsku i Grcku izgubila od Bosne

Ali ja mislim da je pravilo ako vise od 2 ekipe (dakle 3 pa na dalje) imaju isti br poena, gleda se kos razlika a ne medjusobni dueli.
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 04.09.11 23:11

Aaaaahahaa ! Smile Jao... Ovo je bilo gotovo za orgazma.

A to ti je naša reprezentacija. Napale se na Grke, Crnogorce i Hrvate, a onda casual ulete protiv Finaca i ovi ih izbuše. Mislim da smo večeras odigrali pametnije, zrelije i puno, puno pokretljivije u odbrani i uz katastrofalan šut Hrvatske sa vanjskih pozicija, ukazala se prilika da pobjedimo. Moglo je biti više, ali na kraju su se naši kao na treningu dodavali i šutali trice.

Uglavnom, sutra moramo dobiti Makedonce da idemo dalje. Ili čekati pobjede Grčke i Crne Gore, pa onda igrati sa Makedoncima jednu prijateljsku.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 04.09.11 23:16

Svaka cast za Srbiju! To kad ja kleknem ispred TV-a pa kumim, molim i proklinjem mora da da neke rezultate Very Happy Ali ovo jos uvek nije nista, ono pravo tek predstoji Smile
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 05.09.11 1:20

Lunke je napisao/la:

Pa ako dobije i Bosna onda ce stvari biti ovakve

Grcka dobila Bosnu, izgubila od vas (da predpostavimo) i Makedonije
Bosna dobila vas i Makedoniju (predpostavka) izgubila od Grcke
Hrvatska dobila Grcku izgubila od Bosne i Makedonie
Makedonija dobila Hrvatsku i Grcku izgubila od Bosne

Ali ja mislim da je pravilo ako vise od 2 ekipe (dakle 3 pa na dalje) imaju isti br poena, gleda se kos razlika a ne medjusobni dueli.

A-a prema novom se gledaju međusobni dvoboji, pa tek onda ukoliko se još treba gledat se gleda koeficijent koševa. Mislim da je realnije gledat na to da će Makedonija biti prva s jednim porazom. I onda bi se kod Grčke (ukoliko ih pobjedimo) Hrvatske i BiH gledale koš razlike jer se ovako ne bi znalo podjelit.
Na SP-u 2010 i EP-u 2009 se uvijek gledalo ovako:

At the end of the preliminary round, any ties will be broken by the following criteria, ordered from the one that will be applied first to the last:
1. Game results between tied teams
2. Goal average between games of the tied teams
3. Goal average for all games of the tied teams
4. Drawing of lots
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 05.09.11 20:58

Lunke je napisao/la:

Turska ti je vec ispala Laughing

ne bih rekao Razz
Idemo Srbija,Turska i Grcka cheers
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 05.09.11 22:36

Šteta za BiH ! Makedonija nas pobjedi, a mi 21 loptu izgubismo u napadu. Ali nema veze, mi smo zadovoljni sa pobjedama nad dvije reprezentacije koje su po ratingu daleko ispred nas. Biće bolje na idućem EP-u ! Smile Navijam za Makedonce !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 05.09.11 22:42

>>Been<< je napisao/la:Šteta za BiH ! Makedonija nas pobjedi, a mi 21 loptu izgubismo u napadu. Ali nema veze, mi smo zadovoljni sa pobjedama nad dvije reprezentacije koje su po ratingu daleko ispred nas. Biće bolje na idućem EP-u ! Smile Navijam za Makedonce!
Very good! Very good! Very good!
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 05.09.11 23:01

Lucas je napisao/la:
Very good! Very good! Very good!

Ne znam jesi li vidio kad su se na kraju zagrlili naši i njihovi navijači, i zajedno prvo pjevaju - Makedonija, a onda Bosna ! Baš lijepa sličica bila ! Smile
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 05.09.11 23:09

>>Been<< je napisao/la:

Ne znam jesi li vidio kad su se na kraju zagrlili naši i njihovi navijači, i zajedno prvo pjevaju - Makedonija, a onda Bosna ! Baš lijepa sličica bila ! Smile

Nisam vidio, jbm!!! Koji kraljevi... Very Happy
Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 06.09.11 1:19

HAHAHAHAAHA ne vjerujem, od svih ovih koji su prošli sam fulao jedno 80% Laughing
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 06.09.11 1:21

Izvukli se Turci. Laughing Grupa F kad pogledaš malo bolje je WTF Laughing
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 06.09.11 1:35

Košarkaški savez BiH bi trebao Tursku prijaviti FIBA-i zbog krađe igrača koji je već nastupio za BiH. To je direktna diskvalifikacija iz FIBA-e ! Mo'š zamislit' koji su to govnari !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 06.09.11 10:34

Jaooooooooooooooooooooo, izgubismo od Francuske pola kosa nakon produzetka Crying or Very sad
A imali smo sut za pobedu, cist zicer smo promasili 3 sekunde pre kraja Crying or Very sad

Ali dobro, sta da se radi, moramo biti zadovoljni. Sad slede vatreni okrsaji sa Litvanijom, Spanijom i Turskom koja je imala vise srece nego pameti pa se nasla u drugoj rundi takmicenja. nekako sam ubenjen da su ih Spanci pustili da ih lagano dobiju, ali sredicemo mi njih boze zdravlja i poslati ih nazad za Istanbul Laughing Prinčevi

Jeste da je basket trenutno najaktuelniji ali ne smemo zaboraviti ni na poslednji gren slem turnir u tenisu US open.
Sjajni Janko Tipsarevic plasirao se u 1/4 finale gren slema po prvi put u karijeri,pobedivsi bivseg broja jedan Huana Karlosa Ferera sa 3-1. Sledi mu duel sa sadasnjim brojem jedan Novakom Djokovicem, tako da ce Srbija imati sigurnog polufinalistu.

Ana nam izgubila od Serene, ali to je i bilo za ovcekivati Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 06.09.11 23:55

Konačno i mi prvi u skupini! Sad još da razvalimo Grke i prvo mjesto garantirano. Very Happy
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 06.09.11 23:59

BRAVOOO!!!

Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 0:09

Bjelorusima treba zabraniti da igraju nogomet ( kao i Grcima ). Ma kakva je ono jebena igra sa sedmoricom u odbrani i bunkerom kojeg ne probijaju ni "zemlja-zrak" rakete. Užas ! Jedva ih probismo ! Very Happy

Sad imamo baraž osiguran, a sa Francuzima se borima za direktan plasman !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 07.09.11 0:15

>>Been<< je napisao/la:Bjelorusima treba zabraniti da igraju nogomet ( kao i Grcima ). Ma kakva je ono jebena igra sa sedmoricom u odbrani i bunkerom kojeg ne probijaju ni "zemlja-zrak" rakete. Užas ! Jedva ih probismo ! Very Happy

Sad imamo baraž osiguran, a sa Francuzima se borima za direktan plasman !

Sreća pobaca ih onaj sudac iz igre, jbt. Inače ne bi ništa... Very Happy
Lucas
Lucas

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 0:23

Lucas je napisao/la:

Sreća pobaca ih onaj sudac iz igre, jbt. Inače ne bi ništa... Very Happy

Kad su glupi ko stupovi. Svi imaju žute i idu simulirati, valjati se po terenu, a onaj branič sa dvije noge uleće u nogu i onda ono - "Ja ? Nisam ga dirnuo !" Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 07.09.11 11:10

Tinchey je napisao/la:Konačno i mi prvi u skupini! Sad još da razvalimo Grke i prvo mjesto garantirano. Very Happy

Realno je za očekivati Smile

Dodatne kvalifikacije su teške i stresne Wink
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 13:18

Hrvatska tek sad treba biti zahvalna na ovako lakom ždrijebu. Gledajući utakmice shvatio sam da je Bilić najobičnija neznalica koja je od nekad brze i atraktivne repreuentacije Hrvatske napravio tromu ekipu anonimusa koja se oslanja uglavnom na Modrića. Usporedite grupu sa Srbijom u kojoj su Slovenija, Irska i Italija, ili našu sa Francuskom, Rumunijom i Bjelorusijom....Teško da bi bilo koja ekipa iz te vaše grupe parirala u iole jačoj grupi...

Mislim, to je moje subjektivno mišljenje.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 07.09.11 14:49

>>Been<< je napisao/la:Hrvatska tek sad treba biti zahvalna na ovako lakom ždrijebu. Gledajući utakmice shvatio sam da je Bilić najobičnija neznalica koja je od nekad brze i atraktivne repreuentacije Hrvatske napravio tromu ekipu anonimusa koja se oslanja uglavnom na Modrića. Usporedite grupu sa Srbijom u kojoj su Slovenija, Irska i Italija, ili našu sa Francuskom, Rumunijom i Bjelorusijom....Teško da bi bilo koja ekipa iz te vaše grupe parirala u iole jačoj grupi...

Mislim, to je moje subjektivno mišljenje.

sve to stoji i naša je grupa dosta lako al kažen ti da bi i ostalim grupama Cro dobro kotirala,100% uvjeren sam da bi upala kao druga i u srpskoj skupini
Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 15:31

Krecu utakmice druge runde u basketu cheers

Sad krece Nemacka-Spanija gde je apsoltni favorit crvena furija
Posle toga mec Turska-Francuska gde bi Srbiji licno vise odgovarala pobeda Francuza
I za kraj slager dana, barem meni Srbija-Litvanija, mec koji ne preporucujem osobama sa slabim srcem i kardiovaskularnim problemima.

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 07.09.11 15:35

Nisam pratio Eurobasket jer sam bio na moru, sad se ukljucujem, ali WTF... Otkad GRUZIJA I FINSKA IGRAJU KOSARKU I KAKO ALI KAKO SU ONI USPELI DA SE DOMOGNU DRUGOG KRUGAAAAAAA???
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.09.11 15:43

HaYrOLa je napisao/la:Nisam pratio Eurobasket jer sam bio na moru, sad se ukljucujem, ali WTF... Otkad GRUZIJA I FINSKA IGRAJU KOSARKU I KAKO ALI KAKO SU ONI USPELI DA SE DOMOGNU DRUGOG KRUGAAAAAAA???

Gruzija je razbucala sve u grupi osim naravno Rusije i Slovenije i zasluzeno se nasla u drugi krug Prinčevi
Finska je sok prvenstva, ali ne samo finska posto su se u toj grupi vrlo lako mogli naci i Bosanci na njihovom mestu, ali medjusobni skor je Finsku odneo dalje. Sve ti je jasno ako kazem da je Makedonija osvojila prvo mestu tu, pobedivsi i Grcku i Hrvatsku. Hrvatska je pobedila samo Finsku u neizvesnoj zavrsnici i Crnu Goru lako i ubedljivo. Grpua je bila toliko cudna i dramaticna da se do poslednje runde nije znalo ko ce dalje, osim Makedonaca koji su preneli sva 4 poena dalje.

Turska je kroz iglene usi prosla (cak sta vise mislim da su ih Spanci pustili), izgubili su op Poljske koja je u poslednjem kolu propustila veliku sansu da ode dalje, izgubivsi od Britanaca u neizvesnoj zavrsnici.

Nasa grupa sve jasno. Mi izgubili pola kosa u produzetku od Francuza, Nemci imaju poraze od nas i Francuske, a Francuzi maksimalni u grupnoj fazi.

Pa to bi bilo to Hayrola Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 07.09.11 16:28

Njemci mi idu na k.. sa tehničkim greškama. Pa kako im svaka može ispasti u reketu ?! Rolling Eyes Francuzi će otresti kradljive Turke sa nadam se, što većom razlikom, a mislim da Srbija ne bi trebala imati problema sa ovom i ovakvom Litvanijom koja je daleko od one prave Litvanije od prije par godina..
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 31 / 40. Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics