SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: SPORT
Tinchey je napisao/la:Hmmm ako dobijemo Grčku ide se na temelju međusobnih dvoboja, što znači da Grčka ispada.
Pa ako dobije i Bosna onda ce stvari biti ovakve
Grcka dobila Bosnu, izgubila od vas (da predpostavimo) i Makedonije
Bosna dobila vas i Makedoniju (predpostavka) izgubila od Grcke
Hrvatska dobila Grcku izgubila od Bosne i Makedonie
Makedonija dobila Hrvatsku i Grcku izgubila od Bosne
Ali ja mislim da je pravilo ako vise od 2 ekipe (dakle 3 pa na dalje) imaju isti br poena, gleda se kos razlika a ne medjusobni dueli.
Lunke- Broj postova : 9635
Aaaaahahaa ! Jao... Ovo je bilo gotovo za orgazma.
A to ti je naša reprezentacija. Napale se na Grke, Crnogorce i Hrvate, a onda casual ulete protiv Finaca i ovi ih izbuše. Mislim da smo večeras odigrali pametnije, zrelije i puno, puno pokretljivije u odbrani i uz katastrofalan šut Hrvatske sa vanjskih pozicija, ukazala se prilika da pobjedimo. Moglo je biti više, ali na kraju su se naši kao na treningu dodavali i šutali trice.
Uglavnom, sutra moramo dobiti Makedonce da idemo dalje. Ili čekati pobjede Grčke i Crne Gore, pa onda igrati sa Makedoncima jednu prijateljsku.
A to ti je naša reprezentacija. Napale se na Grke, Crnogorce i Hrvate, a onda casual ulete protiv Finaca i ovi ih izbuše. Mislim da smo večeras odigrali pametnije, zrelije i puno, puno pokretljivije u odbrani i uz katastrofalan šut Hrvatske sa vanjskih pozicija, ukazala se prilika da pobjedimo. Moglo je biti više, ali na kraju su se naši kao na treningu dodavali i šutali trice.
Uglavnom, sutra moramo dobiti Makedonce da idemo dalje. Ili čekati pobjede Grčke i Crne Gore, pa onda igrati sa Makedoncima jednu prijateljsku.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Svaka cast za Srbiju! To kad ja kleknem ispred TV-a pa kumim, molim i proklinjem mora da da neke rezultate Ali ovo jos uvek nije nista, ono pravo tek predstoji
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Lunke je napisao/la:
Pa ako dobije i Bosna onda ce stvari biti ovakve
Grcka dobila Bosnu, izgubila od vas (da predpostavimo) i Makedonije
Bosna dobila vas i Makedoniju (predpostavka) izgubila od Grcke
Hrvatska dobila Grcku izgubila od Bosne i Makedonie
Makedonija dobila Hrvatsku i Grcku izgubila od Bosne
Ali ja mislim da je pravilo ako vise od 2 ekipe (dakle 3 pa na dalje) imaju isti br poena, gleda se kos razlika a ne medjusobni dueli.
A-a prema novom se gledaju međusobni dvoboji, pa tek onda ukoliko se još treba gledat se gleda koeficijent koševa. Mislim da je realnije gledat na to da će Makedonija biti prva s jednim porazom. I onda bi se kod Grčke (ukoliko ih pobjedimo) Hrvatske i BiH gledale koš razlike jer se ovako ne bi znalo podjelit.
Na SP-u 2010 i EP-u 2009 se uvijek gledalo ovako:
At the end of the preliminary round, any ties will be broken by the following criteria, ordered from the one that will be applied first to the last:
1. Game results between tied teams
2. Goal average between games of the tied teams
3. Goal average for all games of the tied teams
4. Drawing of lots
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Lunke je napisao/la:
Turska ti je vec ispala
ne bih rekao
Idemo Srbija,Turska i Grcka
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Šteta za BiH ! Makedonija nas pobjedi, a mi 21 loptu izgubismo u napadu. Ali nema veze, mi smo zadovoljni sa pobjedama nad dvije reprezentacije koje su po ratingu daleko ispred nas. Biće bolje na idućem EP-u ! Navijam za Makedonce !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Šteta za BiH ! Makedonija nas pobjedi, a mi 21 loptu izgubismo u napadu. Ali nema veze, mi smo zadovoljni sa pobjedama nad dvije reprezentacije koje su po ratingu daleko ispred nas. Biće bolje na idućem EP-u ! Navijam za Makedonce!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Lucas je napisao/la:
Ne znam jesi li vidio kad su se na kraju zagrlili naši i njihovi navijači, i zajedno prvo pjevaju - Makedonija, a onda Bosna ! Baš lijepa sličica bila !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Ne znam jesi li vidio kad su se na kraju zagrlili naši i njihovi navijači, i zajedno prvo pjevaju - Makedonija, a onda Bosna ! Baš lijepa sličica bila !
Nisam vidio, jbm!!! Koji kraljevi...
Kontinent Helia
HAHAHAHAAHA ne vjerujem, od svih ovih koji su prošli sam fulao jedno 80%
Kontinent Helia
Izvukli se Turci. Grupa F kad pogledaš malo bolje je WTF
Kontinent Helia
Košarkaški savez BiH bi trebao Tursku prijaviti FIBA-i zbog krađe igrača koji je već nastupio za BiH. To je direktna diskvalifikacija iz FIBA-e ! Mo'š zamislit' koji su to govnari !
>>Been<<- moderator
Jaooooooooooooooooooooo, izgubismo od Francuske pola kosa nakon produzetka
A imali smo sut za pobedu, cist zicer smo promasili 3 sekunde pre kraja
Ali dobro, sta da se radi, moramo biti zadovoljni. Sad slede vatreni okrsaji sa Litvanijom, Spanijom i Turskom koja je imala vise srece nego pameti pa se nasla u drugoj rundi takmicenja. nekako sam ubenjen da su ih Spanci pustili da ih lagano dobiju, ali sredicemo mi njih boze zdravlja i poslati ih nazad za Istanbul
Jeste da je basket trenutno najaktuelniji ali ne smemo zaboraviti ni na poslednji gren slem turnir u tenisu US open.
Sjajni Janko Tipsarevic plasirao se u 1/4 finale gren slema po prvi put u karijeri,pobedivsi bivseg broja jedan Huana Karlosa Ferera sa 3-1. Sledi mu duel sa sadasnjim brojem jedan Novakom Djokovicem, tako da ce Srbija imati sigurnog polufinalistu.
Ana nam izgubila od Serene, ali to je i bilo za ovcekivati
A imali smo sut za pobedu, cist zicer smo promasili 3 sekunde pre kraja
Ali dobro, sta da se radi, moramo biti zadovoljni. Sad slede vatreni okrsaji sa Litvanijom, Spanijom i Turskom koja je imala vise srece nego pameti pa se nasla u drugoj rundi takmicenja. nekako sam ubenjen da su ih Spanci pustili da ih lagano dobiju, ali sredicemo mi njih boze zdravlja i poslati ih nazad za Istanbul
Jeste da je basket trenutno najaktuelniji ali ne smemo zaboraviti ni na poslednji gren slem turnir u tenisu US open.
Sjajni Janko Tipsarevic plasirao se u 1/4 finale gren slema po prvi put u karijeri,pobedivsi bivseg broja jedan Huana Karlosa Ferera sa 3-1. Sledi mu duel sa sadasnjim brojem jedan Novakom Djokovicem, tako da ce Srbija imati sigurnog polufinalistu.
Ana nam izgubila od Serene, ali to je i bilo za ovcekivati
Konačno i mi prvi u skupini! Sad još da razvalimo Grke i prvo mjesto garantirano.
Kontinent Helia
BRAVOOO!!!
Kontinent Helia
Bjelorusima treba zabraniti da igraju nogomet ( kao i Grcima ). Ma kakva je ono jebena igra sa sedmoricom u odbrani i bunkerom kojeg ne probijaju ni "zemlja-zrak" rakete. Užas ! Jedva ih probismo !
Sad imamo baraž osiguran, a sa Francuzima se borima za direktan plasman !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Bjelorusima treba zabraniti da igraju nogomet ( kao i Grcima ). Ma kakva je ono jebena igra sa sedmoricom u odbrani i bunkerom kojeg ne probijaju ni "zemlja-zrak" rakete. Užas ! Jedva ih probismo !
Sreća pobaca ih onaj sudac iz igre, jbt. Inače ne bi ništa...
Kontinent Helia
Lucas je napisao/la:
Sreća pobaca ih onaj sudac iz igre, jbt. Inače ne bi ništa...
Kad su glupi ko stupovi. Svi imaju žute i idu simulirati, valjati se po terenu, a onaj branič sa dvije noge uleće u nogu i onda ono - "Ja ? Nisam ga dirnuo !"
>>Been<<- moderator
Tinchey je napisao/la:Konačno i mi prvi u skupini! Sad još da razvalimo Grke i prvo mjesto garantirano.
Realno je za očekivati
Dodatne kvalifikacije su teške i stresne
Hrvatska tek sad treba biti zahvalna na ovako lakom ždrijebu. Gledajući utakmice shvatio sam da je Bilić najobičnija neznalica koja je od nekad brze i atraktivne repreuentacije Hrvatske napravio tromu ekipu anonimusa koja se oslanja uglavnom na Modrića. Usporedite grupu sa Srbijom u kojoj su Slovenija, Irska i Italija, ili našu sa Francuskom, Rumunijom i Bjelorusijom....Teško da bi bilo koja ekipa iz te vaše grupe parirala u iole jačoj grupi...
Mislim, to je moje subjektivno mišljenje.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Hrvatska tek sad treba biti zahvalna na ovako lakom ždrijebu. Gledajući utakmice shvatio sam da je Bilić najobičnija neznalica koja je od nekad brze i atraktivne repreuentacije Hrvatske napravio tromu ekipu anonimusa koja se oslanja uglavnom na Modrića. Usporedite grupu sa Srbijom u kojoj su Slovenija, Irska i Italija, ili našu sa Francuskom, Rumunijom i Bjelorusijom....Teško da bi bilo koja ekipa iz te vaše grupe parirala u iole jačoj grupi...
sve to stoji i naša je grupa dosta lako al kažen ti da bi i ostalim grupama Cro dobro kotirala,100% uvjeren sam da bi upala kao druga i u srpskoj skupini
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Krecu utakmice druge runde u basketu
Sad krece Nemacka-Spanija gde je apsoltni favorit crvena furija
Posle toga mec Turska-Francuska gde bi Srbiji licno vise odgovarala pobeda Francuza
I za kraj slager dana, barem meni Srbija-Litvanija, mec koji ne preporucujem osobama sa slabim srcem i kardiovaskularnim problemima.
Sad krece Nemacka-Spanija gde je apsoltni favorit crvena furija
Posle toga mec Turska-Francuska gde bi Srbiji licno vise odgovarala pobeda Francuza
I za kraj slager dana, barem meni Srbija-Litvanija, mec koji ne preporucujem osobama sa slabim srcem i kardiovaskularnim problemima.
Nisam pratio Eurobasket jer sam bio na moru, sad se ukljucujem, ali WTF... Otkad GRUZIJA I FINSKA IGRAJU KOSARKU I KAKO ALI KAKO SU ONI USPELI DA SE DOMOGNU DRUGOG KRUGAAAAAAA???
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Nisam pratio Eurobasket jer sam bio na moru, sad se ukljucujem, ali WTF... Otkad GRUZIJA I FINSKA IGRAJU KOSARKU I KAKO ALI KAKO SU ONI USPELI DA SE DOMOGNU DRUGOG KRUGAAAAAAA???
Gruzija je razbucala sve u grupi osim naravno Rusije i Slovenije i zasluzeno se nasla u drugi krug
Finska je sok prvenstva, ali ne samo finska posto su se u toj grupi vrlo lako mogli naci i Bosanci na njihovom mestu, ali medjusobni skor je Finsku odneo dalje. Sve ti je jasno ako kazem da je Makedonija osvojila prvo mestu tu, pobedivsi i Grcku i Hrvatsku. Hrvatska je pobedila samo Finsku u neizvesnoj zavrsnici i Crnu Goru lako i ubedljivo. Grpua je bila toliko cudna i dramaticna da se do poslednje runde nije znalo ko ce dalje, osim Makedonaca koji su preneli sva 4 poena dalje.
Turska je kroz iglene usi prosla (cak sta vise mislim da su ih Spanci pustili), izgubili su op Poljske koja je u poslednjem kolu propustila veliku sansu da ode dalje, izgubivsi od Britanaca u neizvesnoj zavrsnici.
Nasa grupa sve jasno. Mi izgubili pola kosa u produzetku od Francuza, Nemci imaju poraze od nas i Francuske, a Francuzi maksimalni u grupnoj fazi.
Pa to bi bilo to Hayrola
Njemci mi idu na k.. sa tehničkim greškama. Pa kako im svaka može ispasti u reketu ?! Francuzi će otresti kradljive Turke sa nadam se, što većom razlikom, a mislim da Srbija ne bi trebala imati problema sa ovom i ovakvom Litvanijom koja je daleko od one prave Litvanije od prije par godina..
>>Been<<- moderator
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 31 / 40.